Gelko Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Senator B Pick-Up Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 hú ez a Senator kombi nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hátsó kerék meg pláne! Ha valakinek van 4 db ilyen eladó szóljon! <_< Fogyasztás! Végre sikerült beállítani az automatám!!! :rolleyes: No aztán mentünk egy nagyot, majd tankoltunk, ha lehet hinni az órának, akkor 8 litert evett a kicsike!!! Ez tetszik! Igaz kamiont nem kell vele nagyon előzni, de azért frankó! 90-nél 1800-at forog a motor! 100 nál 2000-et! cserébe 110 nél már igen gyengén lassul... no de nem versenyautó egy öreg Senya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Fogyasztás! Végre sikerült beállítani az automatám!!! :rolleyes: No aztán mentünk egy nagyot, majd tankoltunk, ha lehet hinni az órának, akkor 8 litert evett a kicsike!!! Ez tetszik! Igaz kamiont nem kell vele nagyon előzni, de azért frankó! 90-nél 1800-at forog a motor! 100 nál 2000-et! cserébe 110 nél már igen gyengén lassul... no de nem versenyautó egy öreg Senya! ez jó kérdés h lehet-e hinni neki <_< nekem is kételyeim vannak néha, bár azzal győzködöm magam hogy ha a még megtehető km jó ( az sztem jó mert volt h 8km-er ig lementem vele, egyszer majd 0ra is akarok ;) )akkor talán az átlagfogyit is jól írja ki...ami ált 9.5 és 10.5 közt van nálam (3.0) vagy nincs összefüggés ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sztem nincs. Ugyan Senatorról nemtok nyilatkozni, de nekem Caliban nyilvánvalóan hibásan méri a fogyasztást a BC (ha kínosan ügyelek a takarékosságra, óra szerint akkor is 14.1 l/100km), de mondjuk ennek tudom az okát is, mégpedig hogy rosszul van kódolv a BC-m. Ennek ellenére a megtehető távolságot hellyel-közzel pontosan számolja (legalábbis ahogy fogy az üzemenyag, egyre pontosabban, teli tankkal szerinte csak bő 400km-t tudok megtenni, pedig az 65l benzint jelent), mert én már estem be vele úgy benzinkúthoz, hogy 1km-t mutatott megtehető útnak, és sejtésem szerint 0-nál sem állt volna le a motor... Amúgy asszem a megtehető távolságot az átlagfogyasztás és a tankban levő üzemanyag mennyisége alapján számolja, az átlagfogyasztást meg az utolsó 20km fogysztási adatai alapján. Tehát ha hajtasz mint az állat és hirtelen visszaállsz békés 50-es tempóra, elvileg akkor is el kell telnie közel 20km-nek, mire a számítógép is észhez tér a fogyasztási adatokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 kicsit gyógyítgatva lett a senator <_< főfékhenger felújítva,új stabilizátor,új hidrotőkék,olajcsere,ventillátor kicserélve....sokkal jobb lett az autó ;) Hic rendelt nekem még új elektromos ablak kapcsolókat, júliusban majd a 2 hátsó ablak motorja is cserélve lesz... szépen lassan összeáll :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 kicsit gyógyítgatva lett a senator <_< főfékhenger felújítva,új stabilizátor,új hidrotőkék,olajcsere,ventillátor kicserélve....sokkal jobb lett az autó ;) Hic rendelt nekem még új elektromos ablak kapcsolókat, júliusban majd a 2 hátsó ablak motorja is cserélve lesz... szépen lassan összeáll :rolleyes: Má' itt is vannak a kezemben, világítósak, nagyon csecse lesz majd :D Meg a hifi is fejlődik az öreg vasban kicsit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Má' itt is vannak a kezemben, világítósak, nagyon csecse lesz majd :rolleyes: Meg a hifi is fejlődik az öreg vasban kicsit..... kössziííí <_< estére meg lehet h lesz egy 2.6 Dual Ram injektor...-feltéve ha sikerül megdumálni h legyen eladó olcsón:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na, tetszik a tipp? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Na, tetszik a tipp? :D igen és volt egy ismerős ismerőse aki a 2.6-ot lecserélte 3.0ra (omega) és arra akartam rárepülni de sajnos nem eldó az injektor mert ő is azt rakta fel :rolleyes: elkiabáltam ;) keresni még nem keresek aztán úgyis jön majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Ha esetleg kettő jönne... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Ha esetleg kettő jönne... ;) :rolleyes: akkor egyet elrakok tartalékba hisz neked úgyis 24V lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Kellhet az még! Pl Rekord C izom rulez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 diesel reki haube a classicparstnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2007 Most vittem egyet a méh telepre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Most vittem egyet a méh telepre. Mi?????????????????????????????? Nem mondod!!!!! Nyugtass meg, hogy menthetetlen volt!!! Ha akad még és utban van, mielőtt kivinnéd a vasba szólj!!!! kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2007 A Senire felmegy a Rekord tető? Nem nagyobb a Senatoré? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 A Senire felmegy a Rekord tető? Nem nagyobb a Senatoré? Elvileg ugyanaz, sztem... A sárvédő is felmegy, az ajtók is ugyanazok... Az egész padlólemez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2007 Sztem a padló biztos nem ua, mert kb 5 centivel nagyobb a tengelytáv, az első irányjelzők pedig jóval vaskosabbak, mint a Rekié, tehát szélesebb is vmivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Azt nemtom mi a helyzet a géptetővel, de elvileg a Commo C azért jött létre, mert a Rekord E-be nem fértek bele a hathengeres motorok, amiért végülis a Senator A1 elejét kapta meg a Rekord, így született meg a Commodore C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Azt nemtom mi a helyzet a géptetővel, de elvileg a Commo C azért jött létre, mert a Rekord E-be nem fértek bele a hathengeres motorok, amiért végülis a Senator A1 elejét kapta meg a Rekord, így született meg a Commodore C. Ez így van. Nem jó a mocitető sem meg a sárvédők sem szerintem. Az ajtók talán igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2007 Szerintem a hátsó ajtó ablakkerete különböző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Szerintem a hátsó ajtó ablakkerete különböző. igen a hátsó ablaktér különbözik, de szerintem az első szélvédő tuti ugyanaz, meg az ajtók is, csak a hátsó ajtókeret más. A gépháztetőben meg a sárvédőben nem vagyok biztos, de még az is lehet, na majd megnézem. Most már kíváncsivá tettetek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2007 Három napos szívás után végre bekerült a Reki alá egy másik híd, mert a régi rettenetesen hangos volt. A szívás ott kezdődött, mikor kiderült, hogy kardánkeresztből kétféle méret készült, az enyém gyárilag a kissebb, ami alákerült pedig a nagyobb. Persze a kardánok kialakítása is teljesen másaz aut.váltósnál és az 5 gangosnál, de azért összeraktam. Bírja amíg bírja. Az "új" hídon rajta volt a komplett fék, csak dobot kellett rárakni. Miutén megtörtént a légtelenítés feltünt, hogy mindkét munkahenger berohadt. Mindkettő szétszed, de egyik menthetetlen volt, e helyett ment fel a régi, de sajnos a másikat nem tudtam kiváltani, mert a régi szivárgott. Összeraktam, majd próbakör. Természetesen befogott mint állat. Ma reggel előrángattam a kettőkettest, hogy annak a komplett fékét átpakolom az enyémbe. Ha már meg lett bontve a fék, mindjárt kicseréltem az elsőket is. Persze ez sem ment gyorsan. Ugyanis az enyémben új kerékcsapágyak voltak, így az agyaknak maradniuk kellett, és a tárcsa mögötti lemezt is cserélni kellett. De hogy szép leyen az élet, a donorban jók voltak a kutyacsontok, amik nekem erősen kopogtak. Tehát a végeredmény: nem kopog az eleje, és hűtött első fék lett rajta, a hátsók meg végre nem szorulnak. A kéziféket még nem tudtam bekötni ugyanis 3 centivel rövidebb a bowden. A nyergeket és dobokat pedig le kell festenem, mert elég rozsdásak. Mindennek tetejébe kiderült, hogy nem működik a kormányzáram. De ha ezért le kerül a kormány, az is átugrik a kettőkettesből. Egy hete a km órámat kellett darabokra szednem, mert meghalt a számláló része, és hiába van itthon 4 darab, a fedélzeti computer miatt csak ez maradhatott benne. Ja és vmi kinyírja az injektorjaimat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Három napos szívás után végre bekerült a Reki alá egy másik híd, mert a régi rettenetesen hangos volt. A szívás ott kezdődött, mikor kiderült, hogy kardánkeresztből kétféle méret készült, az enyém gyárilag a kisebb, ami alákerült pedig a nagyobb. Persze a kardánok kialakítása is teljesen másaz aut.váltósnál és az 5 gangosnál, de azért összeraktam. Bírja amíg bírja. Az "új" hídon rajta volt a komplett fék, csak dobot kellett rárakni. Miutén megtörtént a légtelenítés feltünt, hogy mindkét munkahenger berohadt. Mindkettő szétszed, de egyik menthetetlen volt, e helyett ment fel a régi, de sajnos a másikat nem tudtam kiváltani, mert a régi szivárgott. Összeraktam, majd próbakör. Természetesen befogott mint állat. Ma reggel előrángattam a kettőkettest, hogy annak a komplett fékét átpakolom az enyémbe. Ha már meg lett bontve a fék, mindjárt kicseréltem az elsőket is. Persze ez sem ment gyorsan. Ugyanis az enyémben új kerékcsapágyak voltak, így az agyaknak maradniuk kellett, és a tárcsa mögötti lemezt is cserélni kellett. De hogy szép leyen az élet, a donorban jók voltak a kutyacsontok, amik nekem erősen kopogtak. Tehát a végeredmény: nem kopog az eleje, és hűtött első fék lett rajta, a hátsók meg végre nem szorulnak. A kéziféket még nem tudtam bekötni ugyanis 3 centivel rövidebb a bowden. A nyergeket és dobokat pedig le kell festenem, mert elég rozsdásak. Mindennek tetejébe kiderült, hogy nem működik a kormányzáram. De ha ezért le kerül a kormány, az is átugrik a kettőkettesből. Egy hete a km órámat kellett darabokra szednem, mert meghalt a számláló része, és hiába van itthon 4 darab, a fedélzeti computer miatt csak ez maradhatott benne. Ja és vmi kinyírja az injektorjaimat. Hú ez elég szarul hangzik!!! ÍÉn a hétvégén autórádiót akartam bekötni a Senyába, mondanom se kell összeért két vezeték, volt csattogás, már kicseeréltem 3 biztit mire aránmylagh működtek a dolgok a műszerfalon, de ma este mentem vele először sötétben azóta, na hát nincs műszerfal világítás! ÁÁÁÁ!!! Remélem csak valami kis gebasz van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hú ez elég szarul hangzik!!! ÍÉn a hétvégén autórádiót akartam bekötni a Senyába, mondanom se kell összeért két vezeték, volt csattogás, már kicseeréltem 3 biztit mire aránmylagh működtek a dolgok a műszerfalon, de ma este mentem vele először sötétben azóta, na hát nincs műszerfal világítás! ÁÁÁÁ!!! Remélem csak valami kis gebasz van! uhh ez szívás...lassan kezdek rájönni h az elektronika a gyenge pontja a kocsinak...most pl az elektromos ablak van belassulva...de a lényeg h megy <_< a vaterán találtam 2 hátsó el.ablakot 10ért...az sok ? fele ennyiért igértek elötte de az sajnos nem jött össze :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts