Dannert Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 "Motor hátsó részénél nagy az olaj folyás. így a váltó is tiszta olaj." Enyém dettó. Lesz mit alkotni még. :D átfolyik. úgyis kell olaj a váltóba is :)
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Pápa környékén nem lakik valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...ga_a_gl-4320698
Gabo Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 az index és a lámpa free megy........fejtámlát kidobáltunk vagy sok-sok garnítúrát... :D kp zár motor van........tempomatról meg ne is állmodj.......van de nem adok..... :P sztem az országban meg tudom számolni egy kezemen hány autóban mükszik....... Köszi :) A kp motort - a párat - mennyiért adod? Volt olyan verzió, amiben távirányítós volt? Elvileg ebben az volt, de vki kiszedte a gyári riasztót, ami vezérelte a cuccot. Hm, mondj legalább cikkszámot a tempomatra :D :) És ha itt járok bontó környékén viszem Commodore feliratot :D
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Köszi :D A kp motort - a párat - mennyiért adod? Volt olyan verzió, amiben távirányítós volt? Elvileg ebben az volt, de vki kiszedte a gyári riasztót, ami vezérelte a cuccot. Hm, mondj legalább cikkszámot a tempomatra :P :) És ha itt járok bontó környékén viszem Commodore feliratot :D a tempomat összetett dolog........kell hozzá kábelköteg,hozzá való kormányoszlop,elektromos szabályzó a motortérbe és még kell neki sebességjel........ennek mind külön van cikkszáma.......nem akarod,te annyira azt a tempomatot... :) a kp. motor mehet cserébe a commo feliratért.......gyárilag nem volt irányítos.van egy központi vezérlője ami nyitja-zárja a bal első ajtó(van ahol a 2 első ajtóban is van kapcsoló)nyitása-zárása alapján......van komplett kp-zár is ha az kell.
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Pápa környékén nem lakik valaki? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...ga_a_gl-4320698 ezt kérdzetem már a motor miatt....nem idítható és a tulaj(vagy aki árúlja)esküdözik,hogy kartergáz mentes és nem eszi az olajat.ez már eléggé hihetetlen,mert olyan cih motor nincs ami nem eszi az olajat........
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 ,mert olyan cih motor nincs ami nem eszi az olajat........ Ez komoly?? Hogy hogy?
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Ez komoly?? Hogy hogy? mert, laza illesztésű mint a kalasnyikov.... :D 1 liter/1000 km a gyári olajfogyija..... nekem 3-7 deci között szokott lenni,ha pálya nyélen akkor több nyílván...... :)
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 mert, laza illesztésű mint a kalasnyikov.... :D 1 liter/1000 km a gyári olajfogyija..... nekem 3-7 deci között szokott lenni,ha pálya nyélen akkor több nyílván...... :) Az laza... A vectrának is valami 0.7-et ír elő a gyár, hogy annyit szabad, de az nem eszik belőle. Mondjuk akkor valszeg azért is bírják ezek a motorok.
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Az laza... A vectrának is valami 0.7-et ír elő a gyár, hogy annyit szabad, de az nem eszik belőle. Mondjuk akkor valszeg azért is bírják ezek a motorok. én már 4 kilót hajtottam bele a mostani motoromba......és volt benne már elötte is.
Dannert Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 mert, laza illesztésű mint a kalasnyikov.... :D 1 liter/1000 km a gyári olajfogyija..... nekem 3-7 deci között szokott lenni,ha pálya nyélen akkor több nyílván...... :) melyik a cih?
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 melyik a cih? omiban a 2.4,3.0.......... vas blokk és vas hf.......
Dannert Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 omiban a 2.4,3.0.......... vas blokk és vas hf....... ettől cih a cih? akkor a többi alu hf-es?
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 ettől cih a cih? akkor a többi alu hf-es? a cih:a vezérműtengely a hf-ben van de nem a szelepek felett hanem melette. ohc: a vet.tengely a hf.-ben van a szelepek felett(ezek az alu hf-esek)
Dannert Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 a cih:a vezérműtengely a hf-ben van de nem a szelepek felett hanem melette. ohc: a vet.tengely a hf.-ben van a szelepek felett(ezek az alu hf-esek) aha, világos. köszi
tgabika76 Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 a cih:a vezérműtengely a hf-ben van de nem a szelepek felett hanem melette. ohc: a vet.tengely a hf.-ben van a szelepek felett(ezek az alu hf-esek) Akkor az ohc az hidrotőkés a cih meg szelephimba+rugó?
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Akkor az ohc az hidrotőkés a cih meg szelephimba+rugó? a cih is lehet tőkés.........
tgabika76 Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Uhh, akkor meg se próbálok kiigazodni rajta... Pedig már kezdtem azt hinni hogy értem... :D
nagy istván Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Uhh, akkor meg se próbálok kiigazodni rajta... Pedig már kezdtem azt hinni hogy értem... :D nem komplikált. cih:a szelepek mellett van a vez.tengejy.az egy himát mozgat ami meg a szelepet nyomja....mint a mérleghinta.egyik felét a vezérműbütyke nyomja a hinta másik felén meg a szelep figyel...... :) a tőke itt a tengely és a himba között van.a tőkét mozgatja a tengely az meg a himbát..... a himba természetesen középen csavarral van rögzitve(tud rajta billegni) az ohc:a tengely a szelep felett van közvetlenül,de tipustól függően lehet a szelep és a tengely bütyke között tőke vagy egy sima himba is......
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 a cih is lehet tőkés......... Cihből van nem tőkés is? :D :)
Gabo Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 a tempomat összetett dolog........kell hozzá kábelköteg,hozzá való kormányoszlop,elektromos szabályzó a motortérbe és még kell neki sebességjel........ennek mind külön van cikkszáma.......nem akarod,te annyira azt a tempomatot... :D a kp. motor mehet cserébe a commo feliratért.......gyárilag nem volt irányítos.van egy központi vezérlője ami nyitja-zárja a bal első ajtó(van ahol a 2 első ajtóban is van kapcsoló)nyitása-zárása alapján......van komplett kp-zár is ha az kell. ok, az majd csak akkor kell, ha hazaviszem a verdát :) De sztem mnden megvan benne ami kell... :) tudod, amcsi vas :D Ebben volt irányítós, amit mondjuk nem értek, mert a bal oldalon csak a vezérlő van :D... de a leírás szerint volt.. vagy lehet csak a riasztónak... ehh nem tom. És ebben is a bal oldalon van az vezérlő.. csak a baj, hogy az ember a jobb oldalt használja többnyire, lévén ott a kormány :o :P :D
Sor 6 Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 átfolyik. úgyis kell olaj a váltóba is :D Igaz. Így megspórolnék olajat. :)
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 ok, az majd csak akkor kell, ha hazaviszem a verdát :D De sztem mnden megvan benne ami kell... :) tudod, amcsi vas :) Ebben volt irányítós, amit mondjuk nem értek, mert a bal oldalon csak a vezérlő van :D... de a leírás szerint volt.. vagy lehet csak a riasztónak... ehh nem tom. És ebben is a bal oldalon van az vezérlő.. csak a baj, hogy az ember a jobb oldalt használja többnyire, lévén ott a kormány :D :D :P Ha hazahozod a kocsit, marad jobb kormányos?
Gabo Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 Ha hazahozod a kocsit, marad jobb kormányos? sok a HA de ha igen akkor maradna jobbos... sztem hagynám eredetiben...
wookie Elküldve Január5, 2011 Elküldve Január5, 2011 sok a HA de ha igen akkor maradna jobbos... sztem hagynám eredetiben... Helyes. :D
nagy istván Elküldve Január6, 2011 Elküldve Január6, 2011 sok a HA de ha igen akkor maradna jobbos... sztem hagynám eredetiben... hamar megoldható a balos...... :D
Recommended Posts