monza Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Csak nem Dark-ra gondolsz? :lol: lehet hogy rá!! Gondol. De a Dedeo Gyulánál ott volt aláducolva a gép és a motorterében turkáltak.....
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Ahogy most ki néz . azt írtam. De kb 1 misit kell rá költeni. A Bőr ülésekre és a fényezést értettem bele. Amugy csodálatosan megy. Mehettem vele. Álat a kocsi.... Jó jó értem! Ugy értettem hogy én NEM az opticai gondoktol félnék,hanem a rejtett mechaikaiktol.... Azert beletenném a hátsómat,de csak 7 végékre :lol:
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Csak nem Dark-ra gondolsz? :lol: Nem tom mi a forumos neve a tulajnak (szép nagy darab koma) ,de egy barátom jo barátja,szal közeli az infó! Megette a turbo lapát egy részét a motor,aztán amikor felnyitották a beteget,kiderültek egyéb turpisságok!
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 egy C30SE-t volt szerencsém felujitattni ,szal átérzem h mennyiben lehetett.... nekem a vezérlés (teljes cseréje) és a tömités készlet,az uj szelepek,horror áron voltak,de nagyon pöpec lett....
wookie Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 ilyen felniket kidobtam rengeteget..........és azok nem voltak elrohadva.......akkor nem kellett senkinek..... :lol: igen tudom, akkor még nem kellett. :lol: Ezen az egyen kívül mindegyik hibátlan állapotban van. Ha nem így lenne nem is költenék rá. ennek az egynek is csak ennyi hibája van.
wookie Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Bocsika!! Tényleg nem kellett volna enyit rá áldozni ezekre. Mindíg kérdezel itt!! És épp ezt nem kérdezted meg!! 10 e ft ért kaptál volna 4 db ot amivel nem kell foglalkozni ennyit. Na ja a Pista meg dobálta ki ezeket!! Én meg azt hittem,hogy valami alufelni és polír stb... mire elő jött a kép. hát ilyen képet vágtam majdnem. sőt!!! :lol: alut nem akarok, mert egyrészt drága, másrészt nehéz. :lol: Ja, meg nem is bírja úgy a kiképzést mint az acél. Így egy tízesben kb meg lesz az öt felni. Egyébként nem voltak rossz állapotban, azt az egyet leszámítva, csak hát nekem szúrja a szemem ha nem szép, pláne hogy nem lesz dísztárcsa, csak krómperem.
nagy istván Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 20E és 24E-es CIH motor bekötési rajzot keresek. Injektor bekötésre gondolok konkrétan. Könyvem van de nincs kedvem szkennelni fénymásolni. Nincs valakinek? :lol: a két motor nem ugyanaz.......a c24ne már katalizátoros......pl.
ukslayer Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Jenei Viktor tudja szerintem, mintha mondott volna valamit.... Őt kérdezted ? Kiss Tibié volt,vagy még mindig az övé csak berakta egy kereskedésbe.
rtomi Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Nem tom mi a forumos neve a tulajnak (szép nagy darab koma) ,de egy barátom jo barátja,szal közeli az infó! Megette a turbo lapát egy részét a motor,aztán amikor felnyitották a beteget,kiderültek egyéb turpisságok! Ő az. Tas a közös ismerősötök. :) Attila a klub egyik alapító atyja. Az autó 2-3 évet állt. A régi gazdáját is ismerem. a két motor nem ugyanaz.......a c24ne már katalizátoros......pl. Tudom. :D Ismerősöm Mantájához kéne. 20E moci van állítólag 2,2-re fúrva amit nem értek mert ugye 2 litertől 2,4-ig csak a löket változik a furat nem. :lol: LE Jetronic van rajta. NNa ehhez kéne bekötési rajz. :lol:
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Ő az. Tas a közös ismerősötök. :) Attila a klub egyik alapító atyja. Az autó 2-3 évet állt. A régi gazdáját is ismerem. Tudom. :D Ismerősöm Mantájához kéne. 20E moci van állítólag 2,2-re fúrva amit nem értek mert ugye 2 litertől 2,4-ig csak a löket változik a furat nem. :lol: LE Jetronic van rajta. NNa ehhez kéne bekötési rajz. :lol: AHOGY mondod ,Tas haverjáé gép.. Furásal elérhető azt hiszem (98 as dugoval) de az más kérdés hogy mi értelme!? Inkáb vszunek tartom hogy 20Eben van a 22-es füzér...
lightning Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Hali lehet gyúrni a veterán opelos naptárra!!! Lesz benne A-B-C Rekord meg Senator is Monza nem (bocs Atti:-) szóval hamarosan. Valószínű dec 11.-én szombaton viszek fel Bp-re az évadzáró klubgyűlésünkre a Tonett étterembe. Az ára várhatóan 2500.- pénz lesz.
kori Elküldve December9, 2010 Szerző Elküldve December9, 2010 Ő az. Tas a közös ismerősötök. :) Attila a klub egyik alapító atyja. Az autó 2-3 évet állt. A régi gazdáját is ismerem. Tudom. :D Ismerősöm Mantájához kéne. 20E moci van állítólag 2,2-re fúrva amit nem értek mert ugye 2 litertől 2,4-ig csak a löket változik a furat nem. :lol: LE Jetronic van rajta. NNa ehhez kéne bekötési rajz. :lol: ITT van kapcsrajz. Szép lett a Senatorod.
Sor 6 Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Hali lehet gyúrni a veterán opelos naptárra!!! Lesz benne A-B-C Rekord meg Senator is Monza nem (bocs Atti:-) szóval hamarosan. Valószínű dec 11.-én szombaton viszek fel Bp-re az évadzáró klubgyűlésünkre a Tonett étterembe. Az ára várhatóan 2500.- pénz lesz. Hmmm! Ez már naptárból származik? Bájos a hölgy. Vagy a hölgyek? :lol: Monza nem lesz? Nem is kell naptár.
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 Hmmm! Ez már naptárból származik? Bájos a hölgy. Vagy a hölgyek? :lol: Monza nem lesz? Nem is kell naptár. Ugyan már.... monzad az van,nézegesd azt! :lol: Tényleg csini a hölgy,megy a monza-hoz a stilusa, ha nem látnám a magyar rendszamot azt hinném valami korabeli hirdetésböl van a kép...
MoCSoK Elküldve December9, 2010 Elküldve December9, 2010 ITT van kapcsrajz. Szép lett a Senatorod. Köszi! :lol: Mondjuk éppen átalakulóban van.... Jo volt a vodkabár a csomiban,remélem jövőre is.... :lol:
monza Elküldve December10, 2010 Elküldve December10, 2010 Hali lehet gyúrni a veterán opelos naptárra!!! Lesz benne A-B-C Rekord meg Senator is Monza nem (bocs Atti:-) szóval hamarosan. Valószínű dec 11.-én szombaton viszek fel Bp-re az évadzáró klubgyűlésünkre a Tonett étterembe. Az ára várhatóan 2500.- pénz lesz. Tudod a FEKETE MONZA mellett ez a szép fekete hajú csaj jobban mutatott volna. Akár a háttérben is... :D .. Nem haragszom, nem szeretitek a cupékat, :) ez van... :lol: De szombaton nem hagyom annyiban. :lol:
wookie Elküldve December10, 2010 Elküldve December10, 2010 Tudod a FEKETE MONZA mellett ez a szép fekete hajú csaj jobban mutatott volna. Akár a háttérben is... :D .. Nem haragszom, nem szeretitek a cupékat, :) ez van... :lol: De szombaton nem hagyom annyiban. :lol: Ömm izé, szőrszálhasogatás, de a monza az szvsz inkább hatchback mint coupé. :D :D
Sor 6 Elküldve December10, 2010 Elküldve December10, 2010 Ugyan már.... monzad az van,nézegesd azt! :lol: Tényleg csini a hölgy,megy a monza-hoz a stilusa, ha nem látnám a magyar rendszamot azt hinném valami korabeli hirdetésböl van a kép... Az van,csak a f@szom tudja mikor kezdik el a fényezést. Ma jól kiakasztott a festő. Muszáj voltam leb@szni. Bár,jan. elejére ígért színt. Remélem nem csapják össze. Ez van,ha az ember nem magának csinál mindent.
monza Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Az van,csak a f@szom tudja mikor kezdik el a fényezést. Ma jól kiakasztott a festő. Muszáj voltam leb@szni. Bár,jan. elejére ígért színt. Remélem nem csapják össze. Ez van,ha az ember nem magának csinál mindent. Ne siettesd,az nem jó! ja milyen színű lesz?? marad a gyári??
MoCSoK Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Az van,csak a f@szom tudja mikor kezdik el a fényezést. Ma jól kiakasztott a festő. Muszáj voltam leb@szni. Bár,jan. elejére ígért színt. Remélem nem csapják össze. Ez van,ha az ember nem magának csinál mindent. hehehe,nehéz esetek ezek a fényezők :lol: Milyen motor lesz a monzában? Milyen váltó? stb?
wookie Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Ma nekiálltam rendbeszedni a motort. Megkapta az eredeti felújított hengerfejét, új tömítés, szimeringek. Ha van egy kis szerencsém, akkor egy elég pöpec motorom lesz, belenézve a hengerek nem voltak elkopva, szépen lászik a hónolás is, még lehet hogy újra is van hónolva. Ez egyébként az a motor, amit Pistától vettem, injektoros volt, és automata váltós. Mást nem tudni róla.
Gabo Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Hali lehet gyúrni a veterán opelos naptárra!!! Lesz benne A-B-C Rekord meg Senator is Monza nem (bocs Atti:-) szóval hamarosan. Valószínű dec 11.-én szombaton viszek fel Bp-re az évadzáró klubgyűlésünkre a Tonett étterembe. Az ára várhatóan 2500.- pénz lesz. http://lightning.fw.hu/calendar10/niki11.jpg Majd adj vmi egyéb elérhetőséget ahol lehetne belőle rendelni :lol:
Sor 6 Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Ne siettesd,az nem jó! ja milyen színű lesz?? marad a gyári?? Nem siettetem,csak már most,hogy hétfőn 2 hete hogy csak veszi fel a műhely szagot. Még én mondtam neki,hogy inkább legyen 4-5 hét,csak f@sza legyen!!! Ő v.mi 2-3-at mondott (még a legelső beszélgetéseink idején). Marad a gyári fény. Ez a terv. Már még lehet ez is kérdéses lesz? :lol: Kíváncsian várom. Motor marad a sor 6,3000. Már nagyon bízom benne,hogy legalább az nem hagy cserben. Váltó? Mittom én. Még eddig nem is találtam rajta a számot. (Merre keressem? & a diffin?) :lol: Jahhh,ez maradt még le! Jövő héten viszem neki,bár,szerintem még korán is lesz. http://picasaweb.google.com/V8engines67/Mo...471450155800514
Sor 6 Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Ma nekiálltam rendbeszedni a motort. Megkapta az eredeti felújított hengerfejét, új tömítés, szimeringek. Ha van egy kis szerencsém, akkor egy elég pöpec motorom lesz, belenézve a hengerek nem voltak elkopva, szépen lászik a hónolás is, még lehet hogy újra is van hónolva. Ez egyébként az a motor, amit Pistától vettem, injektoros volt, és automata váltós. Mást nem tudni róla. Én meg még semmit nem tudok a motorról. Azon kívül,hogy az összes gyertya gyönyörű,egészséges szürke volt (persze amilyen "szerencsém van",már azt is el tudom képzelni,hogy csak ezeket belerakták eladásra) és mértem kompressziót,mielőtt kiemeltük a szívét. Sajnos 1-es,3-as henger 9.5 és 10. Többi jobb. :lol:
Recommended Posts