nagy istván Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ez gyors volt! Nekem akkor szolj ha 6 leömlő vagy gázgyorsitó középdob akad ! Meg kemény sportrugo garnitura érdekelhet még! kipufogoóssal csináltatsz..........nem egyszerübb?olyan lesz amilyenre szeretnéd...... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 kipufogoóssal csináltatsz..........nem egyszerübb?olyan lesz amilyenre szeretnéd...... :excl: NEM ! En sem vagyok hulye hozzá,pont ezért nem eszem meg a vakert..... Magyar "mesterek"-ben nem bizok ,olyat én is tudok csinalni mint bármelyik kipufogos... maximum nem lesz olyan szép,de ér annyit.. Azért egy hengerenkénti leömlőt rendesen el lehet számolni,talalkoztam olyan c30se leömlővel ami felszerelésével csökkent a teljesitmény :( Hires magyar cég csinalta! Nos ezért szeretnék olyat ,amit egy igazi tuningcég csinalt és padon tesztelt ! A rendszereimet meg magam csinalom ,sokat felraktam már! Most 2x50mm nyitott van alatta ,1-1 dobal ,a 3-3 henger nem talalkozik,eddig ez valt be a legjobban,jol megy fent és lent is! Szal ha netán beugrik egy Irmscher / matting vagy egyéb német 6-os ,12 vagy 24 szelep,szolj! kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 NEM ! En sem vagyok hulye hozzá,pont ezért nem eszem meg a vakert..... Magyar "mesterek"-ben nem bizok ,olyat én is tudok csinalni mint bármelyik kipufogos... maximum nem lesz olyan szép,de ér annyit.. Azért egy hengerenkénti leömlőt rendesen el lehet számolni,talalkoztam olyan c30se leömlővel ami felszerelésével csökkent a teljesitmény :excl: Hires magyar cég csinalta! Nos ezért szeretnék olyat ,amit egy igazi tuningcég csinalt és padon tesztelt ! A rendszereimet meg magam csinalom ,sokat felraktam már! Most 2x50mm nyitott van alatta ,1-1 dobal ,a 3-3 henger nem talalkozik,eddig ez valt be a legjobban,jol megy fent és lent is! Szal ha netán beugrik egy Irmscher / matting vagy egyéb német 6-os ,12 vagy 24 szelep,szolj! kösz én eddig 3 rendszert csináltattam........kettő jó volt a 3. meg nem annyira.....igaz nekem gyári kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 ha valakit érdekelne..... : van pár db eladó senator/rekord KLÍMÁS/AUTÓMATAVÁLTÓS vízhűtőm.felújítottak(nincsenek telel vízkővel,rozsdával,a lammelákat nem ette meg a só,stb.),garantáltan nem folynak..... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Összeraktam ma félig a váltót az új perselyekkel, még a rudazat rövidítés hátra van, meg az új váltókar is készül, de ááá olyan szép pontosan kapcsol mint az álom. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 :o Én nem is tudom, hogy hol lelhetted ezt a videót :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Tegnap megnéztem egy "régi" filmet a Green Zone-t, Bagdadban 2 autó száguldozik.. egy Golf, meg egy Caravan Reki :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 25ért egy párszáz km-t futott sachs kupplung az jó nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 25ért egy párszáz km-t futott sachs kupplung az jó nem? átmérő?????? 1 km alatt is lehet kukába dobni egy kuplungot.......nézd meg a tárcsában lévő rugókat.az sokat elárul a használatról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Létezik olyan EPC, amiben a Rekord még benne van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2010 Létezik olyan EPC, amiben a Rekord még benne van? Nem. Csak mikrofilm. Nekem kb '97-es német EPCm van de abban sincs benne. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Nem. Csak mikrofilm. Nekem kb '97-es német EPCm van de abban sincs benne. Sajnos. És nincs ismerősöd aki microfilmet digitalizál, scan-el stb?... Kéne, mert van egy két dolog amit ezen meg szeretnék nézni , és le szeretném ellenőrizni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 átmérő?????? 1 km alatt is lehet kukába dobni egy kuplungot.......nézd meg a tárcsában lévő rugókat.az sokat elárul a használatról. 230-as, tehát 2.4hez való. Köszi, meglesem. Elméletileg 2-300km-t futott csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 230-as, tehát 2.4hez való. Köszi, meglesem. Elméletileg 2-300km-t futott csak. adják hozzá a lendkereket is? arra vigyázz,hogy az omi lendkereke nem jó a getrag váltóba.....csak a reki-senator jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 adják hozzá a lendkereket is? arra vigyázz,hogy az omi lendkereke nem jó a getrag váltóba.....csak a reki-senator jó. Igen, azzal együtt. Egyelőre a széria motorra menne az overdriveos váltóval. (tudom, a tárcsa agya nem lesz jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 elvileg(ha az időm engedi)bontódik 2 db A2-es senator.......30E motorral(váltó nélkül).pár dolog vihető freeeee...... :excl: kő valakinek? valahogy mindíg akkor kell valakinek valami amikorra már kidobtam....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 kő valakinek? Mármint járólap ? :( :lol: :lol: :lol: Mi lenne ? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Mármint járólap ? :lol: :lol: :lol: :lol: Mi lenne ? :excl: mi kőne???? :( a kiegyenlítőn kívül persze......az sem sűrgős ahogy elnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 mi kőne???? :excl: a kiegyenlítőn kívül persze......az sem sűrgős ahogy elnézem. Nem toommmm, nálad mi a friii kategória ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Nem toommmm, nálad mi a friii kategória ? :excl: ülések........nem a nagy fotelek,hanem a kicsi reki félék.szőnyeg.......ajtókárpitok(sima műbőr),hátsó szélvédő,meg ilyesmik.amit amúgy a szemétbe dobnék.... :( műfal nem szabad préda és a tűzfaltól előre semmi sem... :lol: de mond(írd) mi kell és kitalálom kell-e nékem vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 cs-n volt hír http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=1&id=3659 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 cs-n volt hír http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=1&id=3659 Lekker! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 ha valakit érdekelne..... : van pár db eladó senator/rekord KLÍMÁS/AUTÓMATAVÁLTÓS vízhűtőm.felújítottak(nincsenek telel vízkővel,rozsdával,a lammelákat nem ette meg a só,stb.),garantáltan nem folynak..... :excl: ezek már nincsenek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... ezek se nem vannak már....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts