tgabika76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tessék járni Soltvadkertre... Eddig egyszer indultam el (5 éve), de annak se lett jó vége, akkor tört össze a Calibrám. :( Azóta kicsit olyan mumus nekem ez a Soltvadkert. :excl: De már nagyon érik, szeretnék is menni, jövőre remélem eljutok. Legfeljebb babonából nem arra indulok el mint legutóbb, hanem más utat keresek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :( :lol: :lol: :lol: Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Eddig egyszer indultam el (5 éve), de annak se lett jó vége, akkor tört össze a Calibrám. :lol: Azóta kicsit olyan mumus nekem ez a Soltvadkert. :excl: De már nagyon érik, szeretnék is menni, jövőre remélem eljutok. Legfeljebb babonából nem arra indulok el mint legutóbb, hanem más utat keresek. Ez mondjuk mondhattad volna :( Ha ott akarsz lenni, akkor megoldjuk biztos valahogy a dolgot, ha nem is akarsz autóval jönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl: Ki nem ? :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ez a Tas az a Tas aki nyomdász Bécsben és Tascona néven fórumozik néha? Amúgy szépek az autók. :excl: azaz a Tas ,azaz a ittas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl: Én aznaposan is ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :excl: :( :lol: :lol: hella Pista! +van még az szenya A ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 hella Pista! +van még az szenya A ? Óóóóóó, je :lol: Nem kell ? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Óóóóóó, je :lol: Nem kell ? :excl: :( :lol: :lol: Ha nem sürgős akkor lehet ,mindig is szerettem volna egy nagy kockát... minden a matekon múlik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :( ezt mondom én is...........meg némi türelem,mert az ember fia mindíg ott sz.pik ahol nem is várja. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :( Köszi szépen! Ha végeztem azzal amit kitűztem célul ,akkor nekiesek és meglátom mit tehetek... Tudom hogy nem lehetetlen ,idegrencer kérdése... :excl: Sajnos a kábelkötegem vagy 40 helyen át van forrasztva az indgátló és a riasztó miatt , jo lesz kiherélni azt a vackot! De először is vegezni akarok a kasznival és a mechanikával! Amugy a matt (12V) seni kötege sem 100-as... valami nagy zárlat van ott is. valmi valamivel össze van olvadva,már ugy vettem hogy a szivargyujtó szálai végig meg vannak olvadva... ha ráadom a világitást minden kontrollámpa világit ,idex csak akkor van ha közben nyomom az elakdásjelzőt, a fordulatszámmérő és a km ora hol megy hol nem... de néha meg semmi baja! Mivel a 12V elég fapados ,szerintem egy alap omega kötegre cserélem ,már ha sikerül szereznem olyat ami nem gányolt! ? vagy egy fapados B seniére! Szal meg vagyok én áldva ezzel a drága elektronikával ! Irigylem öcsém asconáját ilyen téren... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 mert az ember fia mindíg ott sz.pik ahol nem is várja. :excl: ez pontosan igy van !!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Szép senatorok :excl: Vedd meg a Pistáét télire :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Köszi szépen! Ha végeztem azzal amit kitűztem célul ,akkor nekiesek és meglátom mit tehetek... Tudom hogy nem lehetetlen ,idegrencer kérdése... :excl: Sajnos a kábelkötegem vagy 40 helyen át van forrasztva az indgátló és a riasztó miatt , jo lesz kiherélni azt a vackot! De először is vegezni akarok a kasznival és a mechanikával! Amugy a matt (12V) seni kötege sem 100-as... valami nagy zárlat van ott is. valmi valamivel össze van olvadva,már ugy vettem hogy a szivargyujtó szálai végig meg vannak olvadva... ha ráadom a világitást minden kontrollámpa világit ,idex csak akkor van ha közben nyomom az elakdásjelzőt, a fordulatszámmérő és a km ora hol megy hol nem... de néha meg semmi baja! Mivel a 12V elég fapados ,szerintem egy alap omega kötegre cserélem ,már ha sikerül szereznem olyat ami nem gányolt! ? vagy egy fapados B seniére! Szal meg vagyok én áldva ezzel a drága elektronikával ! Irigylem öcsém asconáját ilyen téren... Mcsk, van egy kábelkötegem a Caravan Omiból, gyárinak tűnik. he kell, elmész érte és elvitted... (mondjuk amilyen szerencsés vagyok 2-3 hétre rá kell pont :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Mcsk, van egy kábelkötegem a Caravan Omiból, gyárinak tűnik. he kell, elmész érte és elvitted... (mondjuk amilyen szerencsés vagyok 2-3 hétre rá kell pont :( ) Köszi szépen ! Úr vagy ! :excl: Lehet szükségem lesz rá! De remélem h nem dél afrikában van !? Mit lehet róla tudni Pl: Milyen évjárat, milyen felszereletség ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 MONZA / COMMODORE / SENATOR A TULAJOK FIGYELEM ! Nézzetek be a "Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek" topicba ! Klasszikus 5x120 -as felnik eladók ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Köszi szépen ! Úr vagy ! :( Lehet szükségem lesz rá! De remélem h nem dél afrikában van !? Mit lehet róla tudni Pl: Milyen évjárat, milyen felszereletség ? Dee.. itt vár rád :lol: :excl: Pü, vagy féjsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 van 2 db senator/omi A katalizátorom 3.0E motorhoz,nem töröttek jó állapotban.talpas felfogatással........sajnálom kidobni.olcsón vihető ha kell valakinek.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 van 2 db senator/omi A katalizátorom 3.0E motorhoz,nem töröttek jó állapotban.talpas felfogatással........sajnálom kidobni.olcsón vihető ha kell valakinek.... :excl: elkelt...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 elkelt...... :excl: Pörög a bolt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 elkelt...... :excl: Ez gyors volt! Nekem akkor szolj ha 6 leömlő vagy gázgyorsitó középdob akad ! Meg kemény sportrugo garnitura érdekelhet még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2010 Ez gyors volt! Nekem akkor szolj ha 6 leömlő vagy gázgyorsitó középdob akad ! Meg kemény sportrugo garnitura érdekelhet még! 6 leömlő van fenn a Vaterán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 6 leömlő van fenn a Vaterán. Láttam! 1 : BMW másolat ,nem 24 szelepesre tervezett Irmscher vagy matting vagy valami tényleg kimért! 2: Annyiért veszek egy ugyanolyan vadi uj BMW leömlőt savállóbol és áttalpalom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Pörög a bolt :excl: sajnos nem olyan vitte el aki autóra rakta volna........nem volt összetörve és kiégve egyik sem.......szal nagyon jó állapotban leledzettek.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts