tgabika76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 mélykék76 írta: Tessék járni Soltvadkertre... Eddig egyszer indultam el (5 éve), de annak se lett jó vége, akkor tört össze a Calibrám. :( Azóta kicsit olyan mumus nekem ez a Soltvadkert. :excl: De már nagyon érik, szeretnék is menni, jövőre remélem eljutok. Legfeljebb babonából nem arra indulok el mint legutóbb, hanem más utat keresek.
rtomi Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 mélykék76 írta: Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :( :lol: :lol: :lol: Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl:
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 tgabika76 írta: Eddig egyszer indultam el (5 éve), de annak se lett jó vége, akkor tört össze a Calibrám. :lol: Azóta kicsit olyan mumus nekem ez a Soltvadkert. :excl: De már nagyon érik, szeretnék is menni, jövőre remélem eljutok. Legfeljebb babonából nem arra indulok el mint legutóbb, hanem más utat keresek. Ez mondjuk mondhattad volna :( Ha ott akarsz lenni, akkor megoldjuk biztos valahogy a dolgot, ha nem is akarsz autóval jönni :lol:
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 rtomi írta: Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl: Ki nem ? :( :lol: :lol: :lol:
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 rtomi írta: Ez a Tas az a Tas aki nyomdász Bécsben és Tascona néven fórumozik néha? Amúgy szépek az autók. :excl: azaz a Tas ,azaz a ittas!
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 rtomi írta: Hánytam már másnaposan Soltvadkerten. :excl: Én aznaposan is ! :(
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 mélykék76 írta: Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :excl: :( :lol: :lol: hella Pista! +van még az szenya A ?
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 MoCSoK írta: hella Pista! +van még az szenya A ? Óóóóóó, je :lol: Nem kell ? :excl: :( :lol: :lol:
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 mélykék76 írta: Óóóóóó, je :lol: Nem kell ? :excl: :( :lol: :lol: Ha nem sürgős akkor lehet ,mindig is szerettem volna egy nagy kockát... minden a matekon múlik....
FPepe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 MoCSoK írta: Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :excl:
nagy istván Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 FPepe írta: Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :( ezt mondom én is...........meg némi türelem,mert az ember fia mindíg ott sz.pik ahol nem is várja. :excl:
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 FPepe írta: Ha közelebb lennél, mondanám, hogy egy téli napon, mikor csak benn lehet tevékenykedni, nekieshetünk, de nem olyan nagy mutatvány, forrasztóeszközök, zsugorcső, bandázsszalag, és hajrá! :( Köszi szépen! Ha végeztem azzal amit kitűztem célul ,akkor nekiesek és meglátom mit tehetek... Tudom hogy nem lehetetlen ,idegrencer kérdése... :excl: Sajnos a kábelkötegem vagy 40 helyen át van forrasztva az indgátló és a riasztó miatt , jo lesz kiherélni azt a vackot! De először is vegezni akarok a kasznival és a mechanikával! Amugy a matt (12V) seni kötege sem 100-as... valami nagy zárlat van ott is. valmi valamivel össze van olvadva,már ugy vettem hogy a szivargyujtó szálai végig meg vannak olvadva... ha ráadom a világitást minden kontrollámpa világit ,idex csak akkor van ha közben nyomom az elakdásjelzőt, a fordulatszámmérő és a km ora hol megy hol nem... de néha meg semmi baja! Mivel a 12V elég fapados ,szerintem egy alap omega kötegre cserélem ,már ha sikerül szereznem olyat ami nem gányolt! ? vagy egy fapados B seniére! Szal meg vagyok én áldva ezzel a drága elektronikával ! Irigylem öcsém asconáját ilyen téren...
MoCSoK Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 nagy istván írta: mert az ember fia mindíg ott sz.pik ahol nem is várja. :excl: ez pontosan igy van !!!!!!!!
Gelko Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Szép senatorok :excl: Vedd meg a Pistáét télire :(
Gabo Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 MoCSoK írta: Köszi szépen! Ha végeztem azzal amit kitűztem célul ,akkor nekiesek és meglátom mit tehetek... Tudom hogy nem lehetetlen ,idegrencer kérdése... :excl: Sajnos a kábelkötegem vagy 40 helyen át van forrasztva az indgátló és a riasztó miatt , jo lesz kiherélni azt a vackot! De először is vegezni akarok a kasznival és a mechanikával! Amugy a matt (12V) seni kötege sem 100-as... valami nagy zárlat van ott is. valmi valamivel össze van olvadva,már ugy vettem hogy a szivargyujtó szálai végig meg vannak olvadva... ha ráadom a világitást minden kontrollámpa világit ,idex csak akkor van ha közben nyomom az elakdásjelzőt, a fordulatszámmérő és a km ora hol megy hol nem... de néha meg semmi baja! Mivel a 12V elég fapados ,szerintem egy alap omega kötegre cserélem ,már ha sikerül szereznem olyat ami nem gányolt! ? vagy egy fapados B seniére! Szal meg vagyok én áldva ezzel a drága elektronikával ! Irigylem öcsém asconáját ilyen téren... Mcsk, van egy kábelkötegem a Caravan Omiból, gyárinak tűnik. he kell, elmész érte és elvitted... (mondjuk amilyen szerencsés vagyok 2-3 hétre rá kell pont :( )
MoCSoK Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Gabo írta: Mcsk, van egy kábelkötegem a Caravan Omiból, gyárinak tűnik. he kell, elmész érte és elvitted... (mondjuk amilyen szerencsés vagyok 2-3 hétre rá kell pont :( ) Köszi szépen ! Úr vagy ! :excl: Lehet szükségem lesz rá! De remélem h nem dél afrikában van !? Mit lehet róla tudni Pl: Milyen évjárat, milyen felszereletség ?
MoCSoK Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 MONZA / COMMODORE / SENATOR A TULAJOK FIGYELEM ! Nézzetek be a "Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek" topicba ! Klasszikus 5x120 -as felnik eladók !
Gabo Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 MoCSoK írta: Köszi szépen ! Úr vagy ! :( Lehet szükségem lesz rá! De remélem h nem dél afrikában van !? Mit lehet róla tudni Pl: Milyen évjárat, milyen felszereletség ? Dee.. itt vár rád :lol: :excl: Pü, vagy féjsz...
nagy istván Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 van 2 db senator/omi A katalizátorom 3.0E motorhoz,nem töröttek jó állapotban.talpas felfogatással........sajnálom kidobni.olcsón vihető ha kell valakinek.... :excl:
nagy istván Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 nagy istván írta: van 2 db senator/omi A katalizátorom 3.0E motorhoz,nem töröttek jó állapotban.talpas felfogatással........sajnálom kidobni.olcsón vihető ha kell valakinek.... :excl: elkelt...... :(
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 nagy istván írta: elkelt...... :excl: Pörög a bolt :(
MoCSoK Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 nagy istván írta: elkelt...... :excl: Ez gyors volt! Nekem akkor szolj ha 6 leömlő vagy gázgyorsitó középdob akad ! Meg kemény sportrugo garnitura érdekelhet még!
kori Elküldve November25, 2010 Szerző Elküldve November25, 2010 MoCSoK írta: Ez gyors volt! Nekem akkor szolj ha 6 leömlő vagy gázgyorsitó középdob akad ! Meg kemény sportrugo garnitura érdekelhet még! 6 leömlő van fenn a Vaterán.
MoCSoK Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 kori írta: 6 leömlő van fenn a Vaterán. Láttam! 1 : BMW másolat ,nem 24 szelepesre tervezett Irmscher vagy matting vagy valami tényleg kimért! 2: Annyiért veszek egy ugyanolyan vadi uj BMW leömlőt savállóbol és áttalpalom....
nagy istván Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 mélykék76 írta: Pörög a bolt :excl: sajnos nem olyan vitte el aki autóra rakta volna........nem volt összetörve és kiégve egyik sem.......szal nagyon jó állapotban leledzettek.... :(
Recommended Posts