wookie Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 bp.......ahol a kipuff is volt. ez a annyira sürgös csak,hogy hétfőn reggel minden megy szemétbe.......a kaszni is...... :lol: Ááááá.... :excl: :(
wookie Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Opelék tudnak valamit. Egy alapesetben 3 elemből felépíthető alkatrészt legyártottak sok másikból: Megyek az esztergályoshoz...
nagy istván Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával...........
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... Van páááárrrr ? Kiegyenlítő megvan még ? :lol: Számod dobd majd át pls :(
nagy istván Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Van páááárrrr ? Kiegyenlítő megvan még ? :lol: Számod dobd majd át pls :excl: konkrétan 6 volt......mára elvittek belőle 4et..... :( ugylátszik kurrens cikk. :lol: a kiegyenlítőről meg köne kép...........nekem csak 2 féle van a 6-7 variánsból. :lol:
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: Most huztam ki belölle a teljes kábelköteget ,felujitás után megy vissza. akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu
FPepe Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : ... Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: ... akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu Minden elismerésem, szép munka! :excl: Hol látható élőben?
Lanti Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 nagyon szép, ez milyen szín? vagy minek a színe?
Lanti Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... milyen hosszú az olajhűtő?
nagy istván Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 milyen hosszú az olajhűtő? kb. 18x25 cm.......de ez nagyon kb.nem mértem még soha.........
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Minden elismerésem, szép munka! :excl: Hol látható élőben? Köszi szépen! A 24 szelepes tavaszra lesz teljes pompában,akkor majd valami talin ,elsőnek vadkerten ! A 12 szelepes (matt) meg átfestés alatt van teljesen szét van boritva , továbbá nemsoká ugrik ki belölle a motor,váltó,hátsóhid,difi.. ezek vszinu mind cserére kerülnek! Komoly tuningon töröm a fejem... 1-2 honap az is lesz még ujra összeáll ! Télen egyiket sem fogom használni ! Egyébként Kecskemét !
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 nagyon szép, ez milyen szín? vagy minek a színe? Több mint 6 szint kevertem össze ,raktam bele + ban gyöngyházat is rendesen , szal teljesen egyedi recept ,nagy metálszemcsével megtolva ,minden szögböl és fényviszonyban más a szine a szürkétöl a mély barnáig ! Nincs még egy ilyeen szin , napon gyönyörű!
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: Most huztam ki belölle a teljes kábelköteget ,felujitás után megy vissza. akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu EGYÉBKÉNT Ezt a hszt MOZA ATINAK küldtem ,csek véletlen az adok veszekbe irtam és ide áthelyezésre került !
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi
nagy istván Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi ha van némi technikai érzéked(és sztem van ha magad csinálod az autóidat.)akkor álj neki te magad......tapasztalat,hogy az a legjobb munka amit magad csinálsz. szerezz kapcsolási rajzot és megoldható.rászánsz egy hétvégét teljes nyugiban.......
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Elküldve November21, 2010 ha van némi technikai érzéked(és sztem van ha magad csinálod az autóidat.)akkor álj neki te magad......tapasztalat,hogy az a legjobb munka amit magad csinálsz. szerezz kapcsolási rajzot és megoldható.rászánsz egy hétvégét teljes nyugiban....... Ezzel teljesen egyet értek. Amúgy itt a fórumon opzsolt szokott mercikhez kábelköteget csinálni. Esetleg keresd őt. De sztem gazdaságosabb, ha te csinálod.
nagy istván Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Ezzel teljesen egyet értek. Amúgy itt a fórumon opzsolt szokott mercikhez kábelköteget csinálni. Esetleg keresd őt. De sztem gazdaságosabb, ha te csinálod. nem nagy kaland........csak rengeteg idő és türelem kell hozzá. opeléknél korrektul megvannak a kábelszínek,végigfejti az ember a kötegszigetelést és utána már lehet javítani.......én legutóbb 1.5 napig csináltam egy tök gatya A2-es full-os köteget.
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Elküldve November21, 2010 Én az Omegámba gyártottam le a gyári cd-tár kábelkötegét, kapcsolási rajz alapján. Tényleg korrektül megvan adva minden.
nagy istván Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Én az Omegámba gyártottam le a gyári cd-tár kábelkötegét, kapcsolási rajz alapján. Tényleg korrektül megvan adva minden. másnak én sem csinálnám meg(igazából idő hiányában,mert amúgy tud szórakoztató lenni),de nem tartom megoldhatatlan feladatnak.... :excl:
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Elküldve November21, 2010 másnak én sem csinálnám meg(igazából idő hiányában,mert amúgy tud szórakoztató lenni),de nem tartom megoldhatatlan feladatnak.... :excl: Csak ezek azok a dolgok, amit nem szívesen fizetnek meg.
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Elküldve November21, 2010 Gondoltam rá hogy magam ,de ha valamit utálok azaz elektronika !!!!!!!! Azert egy probat teszek majd, minden rajzom megvan ! Én a fényezéshez ,lakatoláshoz és üvegszálazáshoz értek. Ja és magam csináltam mindent ,szerelésben / tuningban viszont Tas baratom a segitségem ,ennyi ! na majd látjuk mi lesz...
rtomi Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 / tuningban viszont Tas baratom a segitségem ,ennyi ! Ez a Tas az a Tas aki nyomdász Bécsben és Tascona néven fórumozik néha? Amúgy szépek az autók. :excl:
tgabika76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Akartam mondani hogy ha az ő keze benne van akkor mindent értünk... :excl:
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Akartam mondani hogy ha az ő keze benne van akkor mindent értünk... :lol: Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :excl: :( :lol: :lol:
Recommended Posts