nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szóval akkor mind egyforma? Minden esetre van itthon egy manta kormányművem. :excl: ha a mantét berakod a rekibe akkor f@sza csávó vagy..........ugyanis az figasléces... :( és abból nem volt szervós...... a reki nem szervós 1:22 a szervós 1:16 átételü...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem lettem boldogabb. :excl: Egyébként megegyezik a 4es váltóéval, vagy tök más? Mi van ha nincs rajta? Mi lenne a szerepe? hő és zajcsillapítás a feladata....eéág hangos tud lenni ha nincs benne. lehet jó rá a sima 4esé is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nekem az a normál beltéri is, mikor nem klímázom, és feltolom a venticsuszkát, akkor is az megy.. szal érdekes... De akkor egy venti, hogy kisebb kocsiba be se férne :( - majd lefotózom... :excl: a fotó az jó lenne........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 ha a mantét berakod a rekibe akkor f@sza csávó vagy..........ugyanis az figasléces... :excl: és abból nem volt szervós...... a reki nem szervós 1:22 a szervós 1:16 átételü...... Jaaaa. Akkor nem mantáé, csak egy b mantából kukáztam ki. :( Viszont egy icipicit más a felfogatási pontjai mint a rekinek. Szal akkor a szervósat nem kell annyit tekerni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 hő és zajcsillapítás a feladata....eéág hangos tud lenni ha nincs benne. lehet jó rá a sima 4esé is...... Ahaa. Akkor az éppen ki lehet váltani mással is. Nincs rossz négyes váltód véletlenül? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
anett79 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Helló Senátorosok!Van jó pár senátorhoz való alkatrészem.Többek között digit km óra,légtömegmérő,klímahűtő külső-belső,szervó,állítható kormányoszlop és kormánymű...................stb stb. Majdnem ajándékba. http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...szek_87_9_5e_db Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ma rájöttem hogy a váltóm nem csak fekete színű. :excl: Viszont felvetődött néhány kérdés. Leszedtem a harangot, hogy megtakarítsam, az normális hogy a nyeles tengely tud valamennyit kifelé mozogni? Csapággyal együtt. A másik hogy cseréljem e alatta a tömítést, és ha igen, lehet e kapni, vagy készítsek? MEg akartam mégvalamit, de nem jut eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ahaa. Akkor az éppen ki lehet váltani mással is. Nincs rossz négyes váltód véletlenül? :excl: csak jó overdrive-s van...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szal akkor a szervósat nem kell annyit tekerni? ha ezt lehet levonni következtetésnek akkor igen... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 apropó......valakit érdekel 30E motor? van 3 db is,aprópénzért......... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 apropó......valakit érdekel 30E motor? van 3 db is,aprópénzért......... :excl: Hali käbelköteged motor plusz kaszni(nem faragott) b szenihez arra lenne vevöm. Mizujs a vältokkal? a motorra räkerdezek mi jär velük? Üdv.Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hali käbelköteged motor plusz kaszni(nem faragott) b szenihez arra lenne vevöm. Mizujs a vältokkal? a motorra räkerdezek mi jär velük? Üdv.Tas B senit nem adok....... :excl: a váltok?????? vettem most 2 db senatort amiken 265ös van....lehet azok eladók lesznek..... a motorhoz meg leginkább semmi extra....hf,tömb,karter,vízpumpa,motortartóbakok,esetleg generátor,szervószivattyú........kipuffcsonk+ha kell a leömlő.természetesen a motorok egyben vannak és müködtek.csak nekem útban vannak.... :( van még 3.0-s légtömegmérőm is......L és LE-jethez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Pisti! A Ricsi kocsijáról nekem kellene az orra- Azt mennyiért adod??Első homlok fala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Pisti! A Ricsi kocsijáról nekem kellene az orra- Azt mennyiért adod??Első homlok fala. ezt nem itt szokás megbeszélni........ :excl: minek az neked? elvileg van elég autód bontani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 2.5-s senator komplett fűtésrendszere(nem klímás,de más mint a 3.0-s senatoroké) eladó.....vagy értelmes dologra cserélhető. akinek ilyen van az tudja mire gondolok....... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 valakinek nincs szüksége komplett hangszigetelőelemekre senator/rekord sedan-ba? van egy komplett garnítúra és sajnálom kidobni.........ingyen vihető,de nem sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 esetleg még kék belső is lenne hasonló feltételekkel........ajtókárpitok már nincsenek meg,de szőnyeg+ülések igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2010 esetleg még kék belső is lenne hasonló feltételekkel........ajtókárpitok már nincsenek meg,de szőnyeg+ülések igen. Csak azt ne mondd, hogy ráadásul plüs kárpitosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 valakinek nincs szüksége komplett hangszigetelőelemekre senator/rekord sedan-ba? van egy komplett garnítúra és sajnálom kidobni.........ingyen vihető,de nem sokáig. Van e kedved postázni? Kéne, de a szállítást nem tudom hogy most meg tudnám e oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak azt ne mondd, hogy ráadásul plüs kárpitosak. az volt........már kukában vannak....... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Van e kedved postázni? Kéne, de a szállítást nem tudom hogy most meg tudnám e oldani. nem bunkóságból,de nincs kedvem.......vagy valaki eljön érte hozzám vagy ha megfogom akkor már a kukába rakom....sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 ha ez még motíváció valakinek akkor van gyári vonóhorog sedan-ra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 ha ez még motíváció valakinek akkor van gyári vonóhorog sedan-ra...... Mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 nem bunkóságból,de nincs kedvem.......vagy valaki eljön érte hozzám vagy ha megfogom akkor már a kukába rakom....sorry. Megpróbálok beszélni ismerősömmel. Ez is ott van Biatorbágyon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Megpróbálok beszélni ismerősömmel. Ez is ott van Biatorbágyon? bp.......ahol a kipuff is volt. ez a annyira sürgös csak,hogy hétfőn reggel minden megy szemétbe.......a kaszni is...... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts