Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ...meg a két első sárvédőbe vágott izébigyó szellőző is. Randa is meg nem is illik ehhez az autóhoz, ráadásul picit nehezebb eltüntetni mint a feliratokat. Szeritnem ennyiért még így is jó vétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Beszeltem a gazdajaval es megemlitettem neki, hogy sajnos meg kell valnom az MMV6-os Omegamtol es ezert szeretnek egy Senatort. O meg egy Omegat szeretne venni es ha meg tudunk egyzni akkor rafizetne az enyemre :lol: Jo lenne ha igy osszejonne... Van valakinek tapasztalata a Senator automata valtoval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hali. Szeretnem kerdezni, hogy 83-as Senatorra ramegy-e 17-es alukerek 235/45 gumikkal. Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hali. Szeretnem kerdezni, hogy 83-as Senatorra ramegy-e 17-es alukerek 235/45 gumikkal. Koszi. Sztem tuti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2007 Mivel Senator-Admiralisnak is ilyen van rajta, a válasz igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hátsó sárvédők peremezése esetén: IGEN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hátsó sárvédők peremezése esetén: IGEN. Azt meg hogy kell szinalni? Bonyolult? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Nekem is az került alá...télrre... :) szóval aláfér, de nekem beleér, ha hátulra beleülnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2007 Pedig ha jól láttam a tied is ki van szélesítve hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Igen ki van...viszont nincs visszaperemezve még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Akciós Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Lehetett volna egy fél évvel ezelőtt akciós, mertmegvettem a 83-86 évjárathoz valót. Csak az a bibi, hogy néhány dolog a 83 előttiről szól benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Akciós Elmész veszel nekem egyet? (persze kifizetem) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Elmész veszel nekem egyet? (persze kifizetem) :lol: igen persze mert simson könyvet is akarok venni ottan :unsure: de ugye olvastad h sérült :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akciós Ez a könyv már majd' egy éve (de biztos több, mint fél éve) akciós náluk egy Omega A könyvvel együtt, én nem mostanában voltam a Marótinál, de már akkor is ott voltak, gerinctájon van kicsit szétmállófélben mindegyik ha jól emlékszem, ja és csak 1-1db van mindegyikből. Legalábbis akkor annyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ez a könyv már majd' egy éve (de biztos több, mint fél éve) akciós náluk egy Omega A könyvvel együtt, én nem mostanában voltam a Marótinál, de már akkor is ott voltak, gerinctájon van kicsit szétmállófélben mindegyik ha jól emlékszem, ja és csak 1-1db van mindegyikből. Legalábbis akkor annyi volt. nem tudom csak láttam h az és belinkeltem hátha kell vkinek :unsure: egyébként raktárból hozták ki nemtom mennyi van/volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Amikor én voltam, még ott volt a pult előtt egy nagy kosárban egy pamat ilyen akciós könyv, de csak ez a két opeles volt köztük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2007 Egy hete vettünk mégegy Rekordot alkatrésznek. 2.2-es motorral, 5-ös váltóval. Igaz alap felszereltségű de a fedélzeti computer így is benne volt. Már át is szereltem a sajátunkba, de sajnos hiányzik a külső hőmérséklet jeladója. Ezért most ilyet keresnék. Bármelyik Opelé jó hozzá, mert rádugtam az Omiét és azzal is mért. Amúgy az autó másfél év után beindult, miután felpumpáltuk az el.ac-t, és saját lábon mentünk vele Esztergomból Mohácsra. És hogy milyen kicsi a világ? Az autót Amadeus cartárstól vettük, de ez csak a személyes találkozáskor derült ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 sajnos hiányzik a külső hőmérséklet jeladója. Ezért most ilyet keresnék. Bármelyik Opelé jó hozzá, mert rádugtam az Omiét és azzal is mért. G Astrához való van nekem ,ha kell. Amúgy meg szégyelheted a pofád,hogy nem szoltál mikor itt voltál. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2007 Sztem jó hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 :blush: egy érdekesség: és az autó, amelynek a fogyasztása iránt érdeklődött a levél írója: (a fotó az autóról a héten készült) Daten: Rekord E2 - 2.0S - Automatik - Grundausstattung EZ: 14.03.1983 (1.Hand) Km: 42.300 Farbe: heliosblaumetallic sonstige Zusatzausstattung: rechter Aussenspiegel Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Ha minden jól megy a vasárnapi Szegedi Mini túrán is várható egy ilyen kocsi! Ajánlanám Berlinának! Szintén első tulajos! Sahara Gold színű még gyári festésű, mindene gyönyörű, a tulaj a szalon kirakatából vette meg 1977 decemberében első szériás, a legelső példányok egyike, és még mindíg hibátlanul műkszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2007 Azt hiszem ezt nem kellett volna beirnod, mert most mégjobbna sajnálom, hogy nem tudok ott lenni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Azt hiszem ezt nem kellett volna beirnod, mert most mégjobbna sajnálom, hogy nem tudok ott lenni :blush: Hát kár hogy nem tudsz itt lenni! Pedig a kis barna Rekord valami gyönyörű!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 A finneknél jártam s ilyen szépet láttam!(persze csak fénypostán) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts