wookie Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Szívesen. Bár van benne pár haszontalan cucc is, de nem volt szívem kidobni, a dobozban pedig volt hely bőven. Remélem a kilincsek jók lesznek. Áááa kilincseknek külön örültem! Nagyon szép állapotban vannak. Az egyiket mondjuk picit már megkapta az idő, de a többi hibátlan! És a lámpák is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Szóval,tényleg vannak olyan emberek akinek ez tetszik. De van olyan akinek nem. Ezért vagyunk különbözőek és más gondolkodásúak. például nekem ez is tettszik. De keresek neked egy Szombathelyi képeket,amit anó meg akartam venni. Kiváncsi leszek,hogy arra mit fogsz majd mondani. Lehet ,hogy ez lesz a kocsidból. Kíváncsian várom. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ugyan nem szorosan idevágó dolog, de ha esetleg sikerül 3.8 as Rekordba botlanotok, használhatjátok ólommentessel... találtam vmi irományt erről, és egyenlőre nem dobta el a lelkét... Csak infoképp, mert ugye nem voltam biztos benne :lol: :lol: mert ugye errefelé olyan sok 3.8as reki rohangál....... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 mert ugye errefelé olyan sok 3.8as reki rohangál....... :excl: :( Az valami külhoni verzsön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 mert ugye errefelé olyan sok 3.8as reki rohangál....... :excl: :( Még nem, de reményeim szerint fog :lol: És ha jók lesztek, talán több is :lol: Az valami külhoni verzsön? Csak Dél-Afrikában fellelhető "förmedvény"... 3800as Buick mocival szerelve (nem a 90fokos...) 95 ig gyártva, helyben :lol: 1 van az osztrákoknál, bontottan, amiről tudok. Ld Carstylinges képek képek, meg facebook :lol: Valamit akartam kérdezni, de elfelejtettem... hja megvan, az "eredeti" Rekordban is egy nagyonagy venti van a bal - izé otthon a jobb - oldalon, az utas lábterénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Még nem, de reményeim szerint fog :( És ha jók lesztek, talán több is :lol: Csak Dél-Afrikában fellelhető "förmedvény"... 3800as Buick mocival szerelve (nem a 90fokos...) 95 ig gyártva, helyben :excl: 1 van az osztrákoknál, bontottan, amiről tudok. Ld Carstylinges képek képek, meg facebook :lol: Valamit akartam kérdezni, de elfelejtettem... hja megvan, az "eredeti" Rekordban is egy nagyonagy venti van a bal - izé otthon a jobb - oldalon, az utas lábterénél? Na némán, idegen v6os motoros meg még a kormány is a "rossz" oldalon van! :lol: Én nem tudok semmiféle ventiről, bár az enyém az 1es. Izé, a tiedben milyen kormánymű van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Na némán, idegen v6os motoros meg még a kormány is a "rossz" oldalon van! :excl: Én nem tudok semmiféle ventiről, bár az enyém az 1es. Izé, a tiedben milyen kormánymű van? Működő.. mire gondolsz? sztem a vauxhal-é me? nem bontom, és nem veszem ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Működő.. mire gondolsz? sztem a vauxhal-é me? nem bontom, és nem veszem ki :excl: Há hogy fogasléces, vagy csigás mint az eredetiben? Csak mert a 'zausztrálok fogasléceset kaptak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Há hogy fogasléces, vagy csigás mint az eredetiben? Csak mert a 'zausztrálok fogasléceset kaptak... Őszintén? Nem tom... nem néztem, de ez nem ausztrál :( a géptető nyitója is pl bal oldalon van :excl: Majd megnézem eccer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Őszintén? Nem tom... nem néztem, de ez nem ausztrál :lol: a géptető nyitója is pl bal oldalon van :lol: Majd megnézem eccer :lol: A lámpán, ablaktörlőn, és a kezelőszerveken kívül mást nem igazán szoktak megfordítani. :excl: Még a váltót se. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Azt egyébként tudja valaki hogy a reki/manta/monza/seni/commo stb meg ezek különböző évjártai között van e különbség a kormánymű áttételezésében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 A lámpán, ablaktörlőn, és a kezelőszerveken kívül mást nem igazán szoktak megfordítani. :excl: Még a váltót se. :( Lévén automata :lol: ... de pl a váltóbox stb elég távol van tőlem... valahogy balosra tervezve. Mondjuk a géptető nyitót azért illik átrakni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Lévén automata :lol: ... de pl a váltóbox stb elég távol van tőlem... valahogy balosra tervezve. Mondjuk a géptető nyitót azért illik átrakni... :lol: :excl: Jaja, meg a kézifék is milyen lehet... tök baloldalt. Pedig azt se szokták átrakni. Most gondolj bele egy jobbkormányos skodába. :( Annak a jobb elejétől a bal hátuljáig kell menni hogy kinyisd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Jaja, meg a kézifék is milyen lehet... tök baloldalt. Pedig azt se szokták átrakni. Most gondolj bele egy jobbkormányos skodába. :excl: Annak a jobb elejétől a bal hátuljáig kell menni hogy kinyisd. :( Hát itt Skoda az nincs... a régi polók meg seat hátsót kaptak... és tavaly év végén fejezték be a Golf 1 gyártását... szal ha kell egy 0 km es,még van talán :lol: megnézted a képeket? Nem tök baloldalt van, csak a középvonaltól nem tolták el jobbra, mint "elvárható lenne". Kár hogy nincs Greg, ő meg tudná mondani, hogy az Omega az már teljesen átalakított volt-e vagy sem. Mert amit itt néztem B2est, már nem emlékszem, csak kipróbálgattam, nem vettem meg a végén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hát itt Skoda az nincs... a régi polók meg seat hátsót kaptak... és tavaly év végén fejezték be a Golf 1 gyártását... szal ha kell egy 0 km es,még van talán :lol: megnézted a képeket? Nem tök baloldalt van, csak a középvonaltól nem tolták el jobbra, mint "elvárható lenne". Kár hogy nincs Greg, ő meg tudná mondani, hogy az Omega az már teljesen átalakított volt-e vagy sem. Mert amit itt néztem B2est, már nem emlékszem, csak kipróbálgattam, nem vettem meg a végén. :( Jaja megnéztem. A leíráson meg borultam egyet. :excl: Szoktam nézegetni a jobb kormányos vasakat, angliából akartam venni vectrát, mert gombokért adják, csak sokba jött volna haza. Aztán lett rekord. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Jaja megnéztem. A leíráson meg borultam egyet. :excl: Szoktam nézegetni a jobb kormányos vasakat, angliából akartam venni vectrát, mert gombokért adják, csak sokba jött volna haza. Aztán lett rekord. Milyen leíráson? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Overdrive-os váltóhoz, ami a váltókar aljánál van ilyen gumibugyi, rányúlik a rudazat végére is, olyanról ne is álmodjak hogy tudok szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Overdrive-os váltóhoz, ami a váltókar aljánál van ilyen gumibugyi, rányúlik a rudazat végére is, olyanról ne is álmodjak hogy tudok szerezni? jól látod te a dolgokat.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Azt egyébként tudja valaki hogy a reki/manta/monza/seni/commo stb meg ezek különböző évjártai között van e különbség a kormánymű áttételezésében? csak szervós és nem szervós van megkülömböztetve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Még nem, de reményeim szerint fog :( És ha jók lesztek, talán több is :lol: Csak Dél-Afrikában fellelhető "förmedvény"... 3800as Buick mocival szerelve (nem a 90fokos...) 95 ig gyártva, helyben :excl: 1 van az osztrákoknál, bontottan, amiről tudok. Ld Carstylinges képek képek, meg facebook :lol: Valamit akartam kérdezni, de elfelejtettem... hja megvan, az "eredeti" Rekordban is egy nagyonagy venti van a bal - izé otthon a jobb - oldalon, az utas lábterénél? a nem klímásban a szélvédő alatt középen van a venti,a klímásban meg a tűzfalon a motortérben a jobb torony mögött.de belül jobb oldalon a lábnál van a klíma beltérije.......nem arra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Még nem, de reményeim szerint fog :lol: És ha jók lesztek, talán több is :lol: nekem nem kő.... :excl: sokat eszik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 nekem nem kő.... :excl: sokat eszik... :( pedig nem... 10 km re van a cég, napi 20 km, fele hidegen, lámpák klíma stb max 15 , 110 nél 10-10,5... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 jól látod te a dolgokat.... :excl: Nem lettem boldogabb. :( Egyébként megegyezik a 4es váltóéval, vagy tök más? Mi van ha nincs rajta? Mi lenne a szerepe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 csak szervós és nem szervós van megkülömböztetve.... Szóval akkor mind egyforma? Minden esetre van itthon egy manta kormányművem. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 a nem klímásban a szélvédő alatt középen van a venti,a klímásban meg a tűzfalon a motortérben a jobb torony mögött.de belül jobb oldalon a lábnál van a klíma beltérije.......nem arra gondolsz? Nekem az a normál beltéri is, mikor nem klímázom, és feltolom a venticsuszkát, akkor is az megy.. szal érdekes... De akkor egy venti, hogy kisebb kocsiba be se férne :( - majd lefotózom... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts