Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 az xe elmarad........sok lenne a szívás nekem vele.jó ide a cih motor tökéletesen....... amúgy van hozzá váltóm is meg kuplungom is meg mindenem.........mert????? milyen váltóval raktad volna össze? az érdekelt volna, hogy milyen kuplungtárcsa ment volna rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 milyen váltóval raktad volna össze? az érdekelt volna, hogy milyen kuplungtárcsa ment volna rá. 240es ohc-motoros getrag és 228mm-es tárcsa......eladó ha kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 240es ohc-motoros getrag és 228mm-es tárcsa......eladó ha kell..... Mennyi most egy ilyen csoda ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mennyi most egy ilyen csoda ? :o a váltó?????? pofára megy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 240es ohc-motoros getrag és 228mm-es tárcsa......eladó ha kell..... mennyit kérnél érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 a váltó?????? pofára megy... :( Akkor jobb ha én kérem :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Akkor jobb ha én kérem :o :D :) :) lehet.....:( igazából az számít klubtag-e az ember........külsősnek nyílván más az ár..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 lehet.....:o igazából az számít klubtag-e az ember........külsősnek nyílván más az ár..... :D Mondj neki valami barátit pls :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Mondj neki valami barátit pls :D tudod milyen a komoly vásárló........elmegy,megnézi és ott alkuszik ha tud..... :o nekem csak jó váltóim vannak,ezeket garantáltan nem kell szétszedni és felújítani használatba vétel elött..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Megint meginogtam... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez így nekem nem tetszik de ez csak az én véleményem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez így nekem nem tetszik de ez csak az én véleményem :) De te béndzs vagy. Jó az :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 De te béndzs vagy. Jó az :o :D Ez csak szinében hasonlít a senire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 De te béndzs vagy. Jó az :o :D mi van a seni kiegyenlítőtartály képével????????? aztatat mondtad fotózod és küldöd..........nem nekem sűrgős....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Megint meginogtam... :S Szóval,tényleg vannak olyan emberek akinek ez tetszik. De van olyan akinek nem. Ezért vagyunk különbözőek és más gondolkodásúak. például nekem ez is tettszik. De keresek neked egy Szombathelyi képeket,amit anó meg akartam venni. Kiváncsi leszek,hogy arra mit fogsz majd mondani. Lehet ,hogy ez lesz a kocsidból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 bontok 2 db A2-es senatort......ez egyik kék belsős a másik barna/bordó mit tom én milyen pontosan...... :excl: mindkettő 30E motoros.......valakinek valami belőle?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 mi van a seni kiegyenlítőtartály képével????????? aztatat mondtad fotózod és küldöd..........nem nekem sűrgős....... :( Baromi lusta vagyok ámmmmmmmm :excl: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 bontok 2 db A2-es senatort......ez egyik kék belsős a másik barna/bordó mit tom én milyen pontosan...... :excl: mindkettő 30E motoros.......valakinek valami belőle?????? Kék belső ? Hümmmmm....szép lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kék belső ? Hümmmmm....szép lehet :excl: mélykék. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 mélykék. :excl: NE-ben is szép volt a belső :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 NE-ben is szép volt a belső :lol: Jaja. :excl: Azóta sem láttam kék belsős Astrát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kék belső ? Hümmmmm....szép lehet :excl: ez sajnos nem fabetétes belső........attól nem is szabadúlnék....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kori! Ma tudtam kibontani a csomagot. Köszönöm szépen, olyan voltam mint egy kisgyerek karácsonykor. :excl: Nagyon királyak a cuccok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2010 Kori! Ma tudtam kibontani a csomagot. Köszönöm szépen, olyan voltam mint egy kisgyerek karácsonykor. :excl: Nagyon királyak a cuccok! Szívesen. Bár van benne pár haszontalan cucc is, de nem volt szívem kidobni, a dobozban pedig volt hely bőven. Remélem a kilincsek jók lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Ugyan nem szorosan idevágó dolog, de ha esetleg sikerül 3.8 as Rekordba botlanotok, használhatjátok ólommentessel... találtam vmi irományt erről, és egyenlőre nem dobta el a lelkét... Csak infoképp, mert ugye nem voltam biztos benne :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts