wookie Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 ugyanúgy mint egy elsőkerekes csuklója.......zeeger fogja a tengelyre maga a csukló meg egy adott helyzetben szétfordítható az egyik golyó kiszedésével...... Csak annyira akarom szétszedni hogy valamit rá tudjak húzni a kiszakadt gumi helyett. De akkor jól gondoltam hogy zégeres, ez olyan opel sajátosság. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 CÁáá. Kész a fék, de ma már mással nem tudtam foglalkozni, mert holnap költözök. Ilyen jó fék még nem volt a rekin mióta nálam van. :o Pedig tudta akkor is állóra fékezni a kerekeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2010 Ma végre bekerült a hátsóhíd a Rekord alá. Kicsit mintha szólna a bal hátsó csapágy, de épphogy csak hallani vmit. A nagyobb szívás a fék volt, mert a régin automata utánálliítású volt, az újon pedig manuális állítású. Legközelebb az első szélvédőt kellene kicserélni, de nehezen szánom rá magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Ma végre bekerült a hátsóhíd a Rekord alá. Kicsit mintha szólna a bal hátsó csapágy, de épphogy csak hallani vmit. A nagyobb szívás a fék volt, mert a régin automata utánálliítású volt, az újon pedig manuális állítású. Legközelebb az első szélvédőt kellene kicserélni, de nehezen szánom rá magam. a féket átrakhattad volna.....féltengely ki és akkor cserélhető a lemez. az a híd már áll pár éve,szal nem ártana pl. olajcsere.... :o van sima fehér szélvédőm.........ha kell..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Ma végre bekerült a hátsóhíd a Rekord alá. Kicsit mintha szólna a bal hátsó csapágy, de épphogy csak hallani vmit. A nagyobb szívás a fék volt, mert a régin automata utánálliítású volt, az újon pedig manuális állítású. Legközelebb az első szélvédőt kellene kicserélni, de nehezen szánom rá magam. Az első szélvédőt kb 10-15 perc kicserélni. :o Legalább nem ragasztott... Nekem is ez a manuális állítású van, hát ritka undorító egy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2010 Az első szélvédőt kb 10-15 perc kicserélni. :o Legalább nem ragasztott... Nekem is ez a manuális állítású van, hát ritka undorító egy valami. Tudom,hogy gyorsan kijön,de ha kinnvan kaszniznom kelkene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Nincs mit :o Tessék nézelődni, van mit :D http://picasaweb.google.hu/104367646494694...CJ-E4pys99WcZw# Hi! Tyűűű,az anyja! Gyáriasnak tűnik,na de fekete halottas otó. Áhh! De a ku...va élet,ha ezt tudom,hogy a Rekord motortér stimmel a Monza-val! A picsába. Persze azt is kellett volna toldozni-foldozni,de... Gratulálok a géphez! De a fotós itt-ott készíthetett volna éles képeket is. :-) Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 valakit érdekel aprópénzért néhány homokfújt-alapozott futóműalkatrész? -első lengőkarok -hátsó lengőkarok -elektromos a/c tartók -első rugó alátétek -hátsó kanyarstabilizátor -meg még mit tom mik vannak....... a lengőkarokba tudok új szilenteket is rakatni eléggé baráti áron..... és van commo dobfékes hídam féltengelyek nélkül igény szerint speer-el és ha kell 3.15-ös átételel....... Nos,akkor bátorkodnék megkérdezni,mit takar az "aprópénz"? Mert már most fogytán vagyok belőle. A fényezés sok lesz,meg a többi. Monza-hoz! -Első lengőkarok (ránézésre stimmel,ha ezek Rekord-é) -Ac tartó Ha már csak ennyi,az is jó. Thanks a válaszért előre! Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudom,hogy gyorsan kijön,de ha kinnvan kaszniznom kelkene. Ja, hát az már más. Én is azthittem kiveszem az üveget,, kicsiszolom a rozsdapettyeket, lefestem, azt kalap kabát, ehhez képest jópár helyen ki volt lyukadva a keret... :o :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudom,hogy gyorsan kijön,de ha kinnvan kaszniznom kelkene. Ja, hát az már más. Én is azthittem kiveszem az üveget,, kicsiszolom a rozsdapettyeket, lefestem, azt kalap kabát, ehhez képest jópár helyen ki volt lyukadva a keret... :o :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nos,akkor bátorkodnék megkérdezni,mit takar az "aprópénz"? Mert már most fogytán vagyok belőle. A fényezés sok lesz,meg a többi. Monza-hoz! -Első lengőkarok (ránézésre stimmel,ha ezek Rekord-é) -Ac tartó Ha már csak ennyi,az is jó. Thanks a válaszért előre! Peter felhívsz és megbeszéljük........70/593-50-73. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Hi! Tyűűű,az anyja! Gyáriasnak tűnik,na de fekete halottas otó. Áhh! De a ku...va élet,ha ezt tudom,hogy a Rekord motortér stimmel a Monza-val! A picsába. Persze azt is kellett volna toldozni-foldozni,de... Gratulálok a géphez! De a fotós itt-ott készíthetett volna éles képeket is. :-) Peter nem egyforma a reki és a senator/monza motortere.......az útóbbié pont 5 cm-el hosszabb mint az elsőé. alapból nem fér el a 6 hengeres motor normálisan a rekordban,be lehet faragni,de nem fér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudom,hogy gyorsan kijön,de ha kinnvan kaszniznom kelkene. az öreg autó szépségei.... :o bárhová nyúlsz rajta biztos 2x annyi a meló vele mint gondolnád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 az öreg autó szépségei.... :) bárhová nyúlsz rajta biztos 2x annyi a meló vele mint gondolnád. na végre!! :D .. Jó lesz a gép. Ami megfogott az a hátsó ablak kerete. ( ritka a krómozott ) nekem is az volt.Tetszik. A felni az mekkora?? nem akarsz rá egy 16 colosat??? kicsit dögösebb lesz. Vagy talán van is már? Ja gondolom a kékből teszed át a világos üléseidet? Azok is szépek. -A Csomi tartón mi az a kerek lap??? Még nem láttam ilyet,OTT. :o Valami erősítés?? Üdv: Jól fog kinézni a járgány ,persze a szine is jó. nee foglalkozz senkivel... :) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 nem egyforma a reki és a senator/monza motortere.......az útóbbié pont 5 cm-el hosszabb mint az elsőé. alapból nem fér el a 6 hengeres motor normálisan a rekordban,be lehet faragni,de nem fér el. Ezzel az állítással vitatkoznék... de mondjuk sorhatban igaz lehet... a V6osom szépen muzsikál :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ezzel az állítással vitatkoznék... de mondjuk sorhatban igaz lehet... a V6osom szépen muzsikál :D az elveszett ember..........itt az öreg kontinensen csak sor6-al nyomjuk........nekünk flancos a v6.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 na végre!! :D .. Jó lesz a gép. Ami megfogott az a hátsó ablak kerete. ( ritka a krómozott ) nekem is az volt.Tetszik. A felni az mekkora?? nem akarsz rá egy 16 colosat??? kicsit dögösebb lesz. Vagy talán van is már? Ja gondolom a kékből teszed át a világos üléseidet? Azok is szépek. -A Csomi tartón mi az a kerek lap??? Még nem láttam ilyet,OTT. :o Valami erősítés?? Üdv: Jól fog kinézni a járgány ,persze a szine is jó. nee foglalkozz senkivel... :) ... megvannak az ajtókra is a krómok csak eddig más volt a fontosabb....tavaszig felkerülnek elvileg. a felnik 15ösek és azok jók nekem....... a komplett belseje meg teljesen új lesz,sötétszűrke....... :) az ajtón meg nem tom mire gondolsz.........ott van a zár, a rendszám helye meg az üveg felett a spriccelő...........én másról nem tok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 az öreg autó szépségei.... :o bárhová nyúlsz rajta biztos 2x annyi a meló vele mint gondolnád. Sajnos most is találtam 3 részt az alján, amit javítani kellene. Sztem megvárja a tavaszt. Most az Omegára kellene műszakit csinálni, bár eddig inkább anyagi gondok vannak vele mint időbeli. Lejárt a gáztartály papírja, és új tartályt kap, mert sztem nem érdemes hosszabbíttatni, de multiszelepet is cserélnem kell. Csak ez a játék 40e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 az elveszett ember..........itt az öreg kontinensen csak sor6-al nyomjuk........nekünk flancos a v6.... :o Nem elveszett csak amíg asszony kint volt - na jó nem csak akkor, mert előtte se nagyon jöttem fel mostanában - szal hanyagoltam minden fórumot :) Történt vmi érdekes? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem elveszett csak amíg asszony kint volt - na jó nem csak akkor, mert előtte se nagyon jöttem fel mostanában - szal hanyagoltam minden fórumot :) Történt vmi érdekes? :o semmi.....ill. lett új autóm.......ez érdekes? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sajnos most is találtam 3 részt az alján, amit javítani kellene. Sztem megvárja a tavaszt. Most az Omegára kellene műszakit csinálni, bár eddig inkább anyagi gondok vannak vele mint időbeli. Lejárt a gáztartály papírja, és új tartályt kap, mert sztem nem érdemes hosszabbíttatni, de multiszelepet is cserélnem kell. Csak ez a játék 40e :D azért ha kiszámolod mennyit spórolsz a gázon....... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 nem egyforma a reki és a senator/monza motortere.......az útóbbié pont 5 cm-el hosszabb mint az elsőé. alapból nem fér el a 6 hengeres motor normálisan a rekordban,be lehet faragni,de nem fér el. Az nem lett volna már nagy probléma azok után,amiken már átmentem. Majd rád csörgök István. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Az nem lett volna már nagy probléma azok után,amiken már átmentem. Majd rád csörgök István. már elég sok mindent elvittek......nem biztos,hogy tudok olyat adni ami neked kell......de majd megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 mivel valszeg az 1ik paripába c20xe motor megy ezért ami van sajna nem eladó.....már. :o István, milyen váltóval szeretnéd összerakni a motort ha oda kerülne a sor, kuplungot néztél már hozzá? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 István, milyen váltóval szeretnéd összerakni a motort ha oda kerülne a sor, kuplungot néztél már hozzá? köszi az xe elmarad........sok lenne a szívás nekem vele.jó ide a cih motor tökéletesen....... amúgy van hozzá váltóm is meg kuplungom is meg mindenem.........mert????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts