Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

ugyanúgy mint egy elsőkerekes csuklója.......zeeger fogja a tengelyre maga a csukló meg egy adott helyzetben szétfordítható az egyik golyó kiszedésével......

Csak annyira akarom szétszedni hogy valamit rá tudjak húzni a kiszakadt gumi helyett.

De akkor jól gondoltam hogy zégeres, ez olyan opel sajátosság.

Köszi!

Megosztás:

Ma végre bekerült a hátsóhíd a Rekord alá. Kicsit mintha szólna a bal hátsó csapágy, de épphogy csak hallani vmit. A nagyobb szívás a fék volt, mert a régin automata utánálliítású volt, az újon pedig manuális állítású. Legközelebb az első szélvédőt kellene kicserélni, de nehezen szánom rá magam.

Megosztás:

Ma végre bekerült a hátsóhíd a Rekord alá. Kicsit mintha szólna a bal hátsó csapágy, de épphogy csak hallani vmit. A nagyobb szívás a fék volt, mert a régin automata utánálliítású volt, az újon pedig manuális állítású. Legközelebb az első szélvédőt kellene kicserélni, de nehezen szánom rá magam.

a féket átrakhattad volna.....féltengely ki és akkor cserélhető a lemez.

az a híd már áll pár éve,szal nem ártana pl. olajcsere.... :o

van sima fehér szélvédőm.........ha kell..... :D

Megosztás:

Az első szélvédőt kb 10-15 perc kicserélni. :o

Legalább nem ragasztott...

Nekem is ez a manuális állítású van, hát ritka undorító egy valami.

Megosztás:

Nincs mit :o

Tessék nézelődni, van mit :D

http://picasaweb.google.hu/104367646494694...CJ-E4pys99WcZw#

Hi!

Tyűűű,az anyja!

Gyáriasnak tűnik,na de fekete halottas otó. Áhh!

De a ku...va élet,ha ezt tudom,hogy a Rekord motortér stimmel a Monza-val! A picsába.

Persze azt is kellett volna toldozni-foldozni,de...

Gratulálok a géphez!

De a fotós itt-ott készíthetett volna éles képeket is. :-)

Peter

Megosztás:

valakit érdekel aprópénzért néhány homokfújt-alapozott futóműalkatrész?

-első lengőkarok

-hátsó lengőkarok

-elektromos a/c tartók

-első rugó alátétek

-hátsó kanyarstabilizátor

-meg még mit tom mik vannak.......

a lengőkarokba tudok új szilenteket is rakatni eléggé baráti áron.....

és van commo dobfékes hídam féltengelyek nélkül igény szerint speer-el és ha kell 3.15-ös átételel.......

Nos,akkor bátorkodnék megkérdezni,mit takar az "aprópénz"? Mert már most fogytán vagyok belőle. A fényezés sok lesz,meg a többi.

Monza-hoz!

-Első lengőkarok (ránézésre stimmel,ha ezek Rekord-é)

-Ac tartó

Ha már csak ennyi,az is jó.

Thanks a válaszért előre!

Peter

Megosztás:

Nos,akkor bátorkodnék megkérdezni,mit takar az "aprópénz"? Mert már most fogytán vagyok belőle. A fényezés sok lesz,meg a többi.

Monza-hoz!

-Első lengőkarok (ránézésre stimmel,ha ezek Rekord-é)

-Ac tartó

Ha már csak ennyi,az is jó.

Thanks a válaszért előre!

Peter

felhívsz és megbeszéljük........70/593-50-73.

Megosztás:

Hi!

Tyűűű,az anyja!

Gyáriasnak tűnik,na de fekete halottas otó. Áhh!

De a ku...va élet,ha ezt tudom,hogy a Rekord motortér stimmel a Monza-val! A picsába.

Persze azt is kellett volna toldozni-foldozni,de...

Gratulálok a géphez!

De a fotós itt-ott készíthetett volna éles képeket is. :-)

Peter

nem egyforma a reki és a senator/monza motortere.......az útóbbié pont 5 cm-el hosszabb mint az elsőé.

alapból nem fér el a 6 hengeres motor normálisan a rekordban,be lehet faragni,de nem fér el.

Megosztás:

az öreg autó szépségei.... :)

bárhová nyúlsz rajta biztos 2x annyi a meló vele mint gondolnád.

na végre!! :D .. Jó lesz a gép. Ami megfogott az a hátsó ablak kerete. ( ritka a krómozott ) nekem is az volt.Tetszik. A felni az mekkora?? nem akarsz rá egy 16 colosat??? kicsit dögösebb lesz. Vagy talán van is már? Ja gondolom a kékből teszed át a világos üléseidet? Azok is szépek.

-A Csomi tartón mi az a kerek lap??? Még nem láttam ilyet,OTT. :o Valami erősítés??

Üdv: Jól fog kinézni a járgány ,persze a szine is jó. nee foglalkozz senkivel... :) ...

Megosztás:

nem egyforma a reki és a senator/monza motortere.......az útóbbié pont 5 cm-el hosszabb mint az elsőé.

alapból nem fér el a 6 hengeres motor normálisan a rekordban,be lehet faragni,de nem fér el.

Ezzel az állítással vitatkoznék... de mondjuk sorhatban igaz lehet... a V6osom szépen muzsikál :o

Megosztás:

na végre!! :D .. Jó lesz a gép. Ami megfogott az a hátsó ablak kerete. ( ritka a krómozott ) nekem is az volt.Tetszik. A felni az mekkora?? nem akarsz rá egy 16 colosat??? kicsit dögösebb lesz. Vagy talán van is már? Ja gondolom a kékből teszed át a világos üléseidet? Azok is szépek.

-A Csomi tartón mi az a kerek lap??? Még nem láttam ilyet,OTT. :o Valami erősítés??

Üdv: Jól fog kinézni a járgány ,persze a szine is jó. nee foglalkozz senkivel... :) ...

megvannak az ajtókra is a krómok csak eddig más volt a fontosabb....tavaszig felkerülnek elvileg.

a felnik 15ösek és azok jók nekem.......

a komplett belseje meg teljesen új lesz,sötétszűrke....... :)

az ajtón meg nem tom mire gondolsz.........ott van a zár, a rendszám helye meg az üveg felett a spriccelő...........én másról nem tok.

Megosztás:

az öreg autó szépségei.... :o

bárhová nyúlsz rajta biztos 2x annyi a meló vele mint gondolnád.

Sajnos most is találtam 3 részt az alján, amit javítani kellene. Sztem megvárja a tavaszt. Most az Omegára kellene műszakit csinálni, bár eddig inkább anyagi gondok vannak vele mint időbeli. Lejárt a gáztartály papírja, és új tartályt kap, mert sztem nem érdemes hosszabbíttatni, de multiszelepet is cserélnem kell. Csak ez a játék 40e :D

Megosztás:

az elveszett ember..........itt az öreg kontinensen csak sor6-al nyomjuk........nekünk flancos a v6.... :o

Nem elveszett csak amíg asszony kint volt - na jó nem csak akkor, mert előtte se nagyon jöttem fel mostanában - szal hanyagoltam minden fórumot :)

Történt vmi érdekes? :D

Megosztás:

Sajnos most is találtam 3 részt az alján, amit javítani kellene. Sztem megvárja a tavaszt. Most az Omegára kellene műszakit csinálni, bár eddig inkább anyagi gondok vannak vele mint időbeli. Lejárt a gáztartály papírja, és új tartályt kap, mert sztem nem érdemes hosszabbíttatni, de multiszelepet is cserélnem kell. Csak ez a játék 40e :D

azért ha kiszámolod mennyit spórolsz a gázon....... :o

Megosztás:

Az nem lett volna már nagy probléma azok után,amiken már átmentem.

Majd rád csörgök István.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.