nagy istván Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Izé, jut eszembe, a kardánban lévő csuklónak, (ami a felfogatás/csapágyazás után van) annak hogy kéne kinéznie? Mert nekem kicsapta a zsírt. Na meg mondjuk a támcsapágyam sincs a helyzet magaslatán. ha kiverte a zsírt akkor rossz,gumit nem kapsz hozzá pedíg valszeg az szakadt ki......... :o a csapágy meg elég hangos tud lenni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 valakit érdekel aprópénzért néhány homokfújt-alapozott futóműalkatrész? -első lengőkarok -hátsó lengőkarok -elektromos a/c tartók -első rugó alátétek -hátsó kanyarstabilizátor -meg még mit tom mik vannak....... a lengőkarokba tudok új szilenteket is rakatni eléggé baráti áron..... és van commo dobfékes hídam féltengelyek nélkül igény szerint speer-el és ha kell 3.15-ös átételel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 ha kiverte a zsírt akkor rossz,gumit nem kapsz hozzá pedíg valszeg az szakadt ki......... :o a csapágy meg elég hangos tud lenni...... Igen, az szakadt ki. Há az anyukáját neki hogy itt szivat már megint ilyen aprósággal.... Asszem jön a sufni mcgyver megoldás, húzok rá egy zacsit vagy féltengely gumiharangot, vagy nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Feljött itt a fűtőradiátor téma, a rekinek gyárilag milyen a fűtése? Az enyémnek elég gyér volt, bár sokáig termosztát se volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2010 Feljött itt a fűtőradiátor téma, a rekinek gyárilag milyen a fűtése? Az enyémnek elég gyér volt, bár sokáig termosztát se volt benne. Sztem jó. De termosztát nélkül ne várj sokat tőle :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sztem jó. De termosztát nélkül ne várj sokat tőle :o Az enyémben 2 éve szar a termosztát, mindig nyitva van. Fűtéssel nincs gond, van 3 féle papírom, takarom a hűtőt. 100 km nél kevesebbet nem megyek vele, így nincs vele gond, rövid távokra biztos nem lenne jó ez a gányolás. Megvettem a termosztátot, most má csak rá kéne szánnom magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az enyémben 2 éve szar a termosztát, mindig nyitva van. Fűtéssel nincs gond, van 3 féle papírom, takarom a hűtőt. 100 km nél kevesebbet nem megyek vele, így nincs vele gond, rövid távokra biztos nem lenne jó ez a gányolás. Megvettem a termosztátot, most má csak rá kéne szánnom magam... Én is ilyen 100asokat megyek vele, ha megyek. 1 harmada nekem is le volt takarva. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Én is ilyen 100asokat megyek vele, ha megyek. 1 harmada nekem is le volt takarva. :o Termosztát az is egy fontos egy alkatrésze a kocsinak. (motornak) Nyáron elmegy az biztos a nagy melegben, De könnyen túl is melegítheti a motort. Hüvösben meg ügye nincs fűtés. -Előbb írta valaki,hogy nem jó a fűtés a rekibe. Szerintem, legalábbis az enyimbe hőgutát lehetett kapni olyan volt. Mindegyik. lehet kifogtam őket,fűtés terén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Termosztát az is egy fontos egy alkatrésze a kocsinak. (motornak) Nyáron elmegy az biztos a nagy melegben, De könnyen túl is melegítheti a motort. Hüvösben meg ügye nincs fűtés. -Előbb írta valaki,hogy nem jó a fűtés a rekibe. Szerintem, legalábbis az enyimbe hőgutát lehetett kapni olyan volt. Mindegyik. lehet kifogtam őket,fűtés terén. Azért nem volt benne, mert az főzte meg nekem a motort, pedig hibátlan állapotú volt, garantálta 145ezrett futott. :o Utángyártottat meg nem mertem bele tenni, mert az jóeséllyel meg alapból szar. Utána végülis került bele egy, de folyton kijött a helyéről, nem értem hogyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Egy normális kuplungszett mennyi a rekire? Van olyan ami felmegy a 2.0-ra, és jó a 2.4hez is, meg az overdriveos váltóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Egy normális kuplungszett mennyi a rekire? Van olyan ami felmegy a 2.0-ra, és jó a 2.4hez is, meg az overdriveos váltóhoz? a 2.4-hez már nagyobb kuplung kell,230 mm-es.a kicsi csúszni fog.a nyelestengely meg a kis getragnak(240)14 fogas,ilyen az overdrive is.a 265-ösnek 10 fogas a nyelese. ha újat veszel akkor drága,bontottan lehet szerezni elfogadható árban is,de kell hozzá cserélned lenkereket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Az enyémben 2 éve szar a termosztát, mindig nyitva van. Fűtéssel nincs gond, van 3 féle papírom, takarom a hűtőt. 100 km nél kevesebbet nem megyek vele, így nincs vele gond, rövid távokra biztos nem lenne jó ez a gányolás. Megvettem a termosztátot, most má csak rá kéne szánnom magam... ha cih motor akkor egész 5 perc a dolog.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Igen, az szakadt ki. Há az anyukáját neki hogy itt szivat már megint ilyen aprósággal.... Asszem jön a sufni mcgyver megoldás, húzok rá egy zacsit vagy féltengely gumiharangot, vagy nem tom. rakjál rá másik komplett kardánt vagy csak csuklót....... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 rakjál rá másik komplett kardánt vagy csak csuklót....... :o HOnnan meg mibő? :D Eléggé ki van számolva a lóvém. A szín miatt majd még a k****g hatóságok is le fognak húzni 12rugóval.... :) (forgalmi+törzskönyv) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 a 2.4-hez már nagyobb kuplung kell,230 mm-es.a kicsi csúszni fog.a nyelestengely meg a kis getragnak(240)14 fogas,ilyen az overdrive is.a 265-ösnek 10 fogas a nyelese. ha újat veszel akkor drága,bontottan lehet szerezni elfogadható árban is,de kell hozzá cserélned lenkereket is. Szóval akkor lendkerékcserével együtt a 230as kupplung felmegy a 2.0-ra is, és ha olyan a tárcsa akkor jó a váltómhoz is? Csak mert a kupplungom a halálán van, de az új egy vagyon, bár ebayen találtam 80 euróért valami nónémet, de ha meg már cserélek, úgy szeretném hogy ha netán meg lesz a 2.4, akkor már ne kelljen megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 --- :o --- Tényleg jó benneteket olvasni. Tisssssszzta szerelői oktatás folyik itt. Én már össze raktam egy autót. Wooki é meg kitudja mikor lesz kész? :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Szóval akkor lendkerékcserével együtt a 230as kupplung felmegy a 2.0-ra is, és ha olyan a tárcsa akkor jó a váltómhoz is? Csak mert a kupplungom a halálán van, de az új egy vagyon, bár ebayen találtam 80 euróért valami nónémet, de ha meg már cserélek, úgy szeretném hogy ha netán meg lesz a 2.4, akkor már ne kelljen megint. igy van........228 mm asszem a pontos méret......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 --- :o --- Tényleg jó benneteket olvasni. Tisssssszzta szerelői oktatás folyik itt. Én már össze raktam egy autót. Wooki é meg kitudja mikor lesz kész? :D ... irigykedsz?????? :) kérdezni nem szégyen ,meg segteni sem......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 igy van........228 mm asszem a pontos méret......... Megyek bontózni... :o Az ohc motoros e2-esnek jó a kupplungja? vagy az valami teljesen más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 --- :o --- Tényleg jó benneteket olvasni. Tisssssszzta szerelői oktatás folyik itt. Én már össze raktam egy autót. Wooki é meg kitudja mikor lesz kész? :D ... Hát remélem hogy mihamarabb. :) A szereléssel nincs gond, csak ti már kicsit több ilyennel találkoztatok, tudjátok mit hogy mihez. :) nekem csak egy mintám van, abból nehéz kiindulni. :( Am ma egész sokat haladtam, A tető kb 1/3a-fele le van csiszolva, meg a jobb hátsó sárvédő/oszlop, plusz a bal hátsó ajtó. Lekentem az első sárvédőket is ahol kellett. De hogy mééé kellett rücskösre fújni az alját a kocsinak... Ááááá Holnapra elvileg kész a fék, azt összerakom, meg ha az idő engedi, ki kellene mostmár gittelni sárvédőt, meg még ahol lejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Megyek bontózni... :o Az ohc motoros e2-esnek jó a kupplungja? vagy az valami teljesen más? az ohc 180 mm max. 203mm-es.....szal az nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 WOOKI A Rücsi az gyári volt anó. Szerintem ha kihagyod semmi nem történik. A Lényega sz volt ,hogy az a felület kicsit rugalmasabb és le veri a köveket. Nekem is a lanciámon így van megcsinálva , :D De a közeljövőben készülő autómat biztos nem rondítom el. Úgyis észre veszik ,hogy hozzá nyúltak. Mondjuk ahogy látom tényleg lelki ismeretesen csinálod a kocsit. Kitartás és óvatosan csiszolgass.mert nehogy sok glett kelljen hozzá majd... :o ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 WOOKI A Rücsi az gyári volt anó. Szerintem ha kihagyod semmi nem történik. A Lényega sz volt ,hogy az a felület kicsit rugalmasabb és le veri a köveket. Nekem is a lanciámon így van megcsinálva , :D De a közeljövőben készülő autómat biztos nem rondítom el. Úgyis észre veszik ,hogy hozzá nyúltak. Mondjuk ahogy látom tényleg lelki ismeretesen csinálod a kocsit. Kitartás és óvatosan csiszolgass.mert nehogy sok glett kelljen hozzá majd... :o ... Az előző tulajnál volt ez már kasznizva, taposólemez, hátsó ívek, csomitartó alja/oldala, két komplett első sárvédő elem, ezek mind cserélve voltak. Utána kapott komplett fényezést is. A rücsit már simára csiszoltam. :) Engem zavar, hülyén néz ki. Igyekszem a lehetőségeimhez mérten mindent rendesen megcsinálni, főleg mivel magamnak dolgozok,és még jópár évig szeretném használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 A kardán középső csuklója hogy jön szét? A hat imbusz csavar oké, de maga a csukló is szétszedhető ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 A kardán középső csuklója hogy jön szét? A hat imbusz csavar oké, de maga a csukló is szétszedhető ugye? ugyanúgy mint egy elsőkerekes csuklója.......zeeger fogja a tengelyre maga a csukló meg egy adott helyzetben szétfordítható az egyik golyó kiszedésével...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts