wookie Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 kérdezd meg.... :) a sanyié volt még tavaly.......akkor kellet bele elég sok minden.adtam neki komplett belsőt meg egy csomó dolgot freeeee,de egyszer csak eltünt az éterből magánéleti dolgok miatt. Engem ebből csak a futómű, váltó, talán a motor, bár nem tudom akarok e én most 3000-et, meg a műszerfal érdekelne, többi nem kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem lehet,hogy van ilyen ködlámpám. Fehér üveg/fekete ház. Majd megnézem,ha érdekel. ISTVÁN!!! A kollégám megint érdeklődött,hogy kell-e az olaj? Mert nem jelentkeztél nála. :) Húú, azt megköszönném. Egyelőre nem sürgős, de remélem hamarosan kész a verda, és akkor mindet fel szeretném tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem lehet,hogy van ilyen ködlámpám. Fehér üveg/fekete ház. Majd megnézem,ha érdekel. ISTVÁN!!! A kollégám megint érdeklődött,hogy kell-e az olaj? Mert nem jelentkeztél nála. :) az olajprojekt igazából apósomé és átadtam neki még nyáron az intézést..........de holnap szólok neki megint.nyomatékosan....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Persze, sokan beszóltak már sokszor, az autóra is, a motorra is, de nem érdekel, enyém, nekem tetszik. :) :D Ha már ablak, sima fehér első szélvédőd 1esbe nincs véletlen? Enyém kavicsot kapott. nekem csak E2-eshez van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na, ma kicsit későn estem neki a gépnek, de azért valamicskét haladtam. Összes ajtó szétszedve, első sárvédők rozsdátlanítva, holnap kapják a korróziógátlót, meg nekiálltam lecsiszolni a festést. Megtaláltam alatta az eredetit is. A bal hátsó sárvédő egészen az alvázig, és a hátsó lámpáig le lett csiszolva. Csak tudnám ki volt az a marha aki a lökhárítótól lefelé rücskösre fújta.... vááá. Azt egy jó darabig sikáltam mire sima lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Találtam egy sárga H4-es izzót a garázsba. Tungsram Duolux van ráírva Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Találtam egy sárga H4-es izzót a garázsba. Tungsram Duolux van ráírva Vajon kapni még olyat valahol? Mert ugye vagy az izzót sárgítom, vagy a foncsort mint a franciák (de ezt házilag elég necces) vagy az üveget. :) Ebből a legstílusossabb a sárga foncsor. De olyan sose lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Üdv mindenkinek srácok az lenne a kérdésem ,hogy A2-es senatorhoz jobb első gomi fék cső-vet lehet e kapni még? Mert szétment ill.ki lyukadt v ha van valakinek egy használható darab meg venném!? Ha tud valaki infoval segíteni azt megköszönöm sziasztok Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Üdv mindenkinek srácok az lenne a kérdésem ,hogy A2-es senatorhoz jobb első gomi fék cső-vet lehet e kapni még? Mert szétment ill.ki lyukadt v ha van valakinek egy használható darab meg venném!? Ha tud valaki infoval segíteni azt megköszönöm sziasztok Vacla. Tuti,hogy lehet kapni. Mérd meg a hosszát és úgy keresd a boltban. Lehet,hogy más típusba vagy márkában is használtak ilyet. Fékcsőböl NEM szabad használtat beszerelni. Az életed múlhat rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Tuti,hogy lehet kapni. Mérd meg a hosszát és úgy keresd a boltban. Lehet,hogy más típusba vagy márkában is használtak ilyet. Fékcsőböl NEM szabad használtat beszerelni. Az életed múlhat rajta. :) Gondolom ez is olyan mint a rekié, hogy fémcső, gumicső, aztán megint egy nagyon rövidke fémcső. A rekibe lehet kapni, akkor tuti a senatorhoz is. Ráadásul nem is nagy pénz, vectra fékhez vettem csövet 3500ért a kettőt. Igaz utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Üdv mindenkinek srácok az lenne a kérdésem ,hogy A2-es senatorhoz jobb első gomi fék cső-vet lehet e kapni még? Mert szétment ill.ki lyukadt v ha van valakinek egy használható darab meg venném!? Ha tud valaki infoval segíteni azt megköszönöm sziasztok Vacla. valami 1-2 ezer az unixnál........csütörtökön vettem......... http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=1451 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 az unixos is tök jó......az 2120 huf mínusz kedvezmény,már ha van. az sem mindegy milyen féknyerged van......1 vagy 2 dugattyús...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 üdv köszönöm a válaszokat, igen úgy van ,hogy fém fék cső megy át gumiba igen a reki alkatrészeit sokhelyen fel lehet használni a senator-hoz pl:első szélvédő-hátsó sárvédő javító ív. holnap utánnamegyek autós boltban ,hogy is ven ez. mégegyszer köszi sziasztok Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Pista! Láttam a gépedet ,hétvégén. Már Le raktad télire. :) .. Mért nincs a hátulja le takarva?? Mert csak az elején láttam fóliát! :D Na Viccnek vége. Most láttam, meg zuztad kicsit?? Akkor ezt nem is rakod össze? A Fekete mikor lesz kész?? A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Pista! Láttam a gépedet ,hétvégén. Már Le raktad télire. :) .. Mért nincs a hátulja le takarva?? Mert csak az elején láttam fóliát! :D Na Viccnek vége. Most láttam, meg zuztad kicsit?? Akkor ezt nem is rakod össze? A Fekete mikor lesz kész?? A. válság van és csak a felére elég a fólia..........havonta váltom melyik felére.... <_< kipróbáltam mennyire erős egy villamos.......hát nagyon. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 válság van és csak a felére elég a fólia..........havonta váltom melyik felére.... :) kipróbáltam mennyire erős egy villamos.......hát nagyon. :D Ehh. Összetört a Vauxhall??? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Klubb nap. Veterán Opel Klubb napot le tudtuk. Alkatrész börze is volt a BMV területén. Jó sokan össze jöttünk. És jó időt is ki fogtunk. :) Pár képet láthattok a linken. Jó nézelődést.. Sziasztok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ehh. Összetört a Vauxhall??? :S kicsit......csak fénysérült.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 vóna ingyé egy sedan E2-es reki belső,elég jó állapotban..........mindene vihető,kiszerelésért cserébe.sűrgős!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2010 vóna ingyé egy sedan E2-es reki belső,elég jó állapotban..........mindene vihető,kiszerelésért cserébe.sűrgős!!!!!!!! Milyen színű és kárpitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Milyen színű és kárpitu? sötét barna vagy bordó........vagy valami hasonló..... :) gyári központizáras a kárpit. ha érdekel akkor pörögni kell,mert vasárnap bontjuk....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 sötét barna vagy bordó........vagy valami hasonló..... :) gyári központizáras a kárpit. ha érdekel akkor pörögni kell,mert vasárnap bontjuk....... :D Hogy függ össze a kárpit a központi zárral? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hogy függ össze a kárpit a központi zárral? :) Szerintem arra gondolt a mester, hogy van olyan, amelyiknél fönt van az ajtózáró (mint a mai autóknál), és van, ahol lentebb, vízszintesen egy reteszhez hasonló. Bár abban nem vagyok biztos, hogy csak az utóbbival szerelték a gyári központizárasokat. Én praktikusabbnak tartom a hagyományosat, mert ha ránézek zárás után, akkor látszik, ha valamelyik ajtót nem zárta be a mágnes. ja, meg a kárpit összefügg még az ablakemelővel is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Szerintem arra gondolt a mester, hogy van olyan, amelyiknél fönt van az ajtózáró (mint a mai autóknál), és van, ahol lentebb, vízszintesen egy reteszhez hasonló. Bár abban nem vagyok biztos, hogy csak az utóbbival szerelték a gyári központizárasokat. Én praktikusabbnak tartom a hagyományosat, mert ha ránézek zárás után, akkor látszik, ha valamelyik ajtót nem zárta be a mágnes. ja, meg a kárpit összefügg még az ablakemelővel is :) Nekem is reteszes van, és nekem is központis. A reteszes sztem azért jobb, mert az egyszerű tolvaj ellen véd. :D Persze ellophatatlan autó nincs. A hétköznapit ugye fel lehet húzni ha benyúlnak a megfelelő eszközzel. Az ablakemelő meg nyilvánvaló. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nekem is reteszes van, és nekem is központis. A reteszes sztem azért jobb, mert az egyszerű tolvaj ellen véd. :) Persze ellophatatlan autó nincs. A hétköznapit ugye fel lehet húzni ha benyúlnak a megfelelő eszközzel. Az ablakemelő meg nyilvánvaló. :D jó a meglátás.........bár már láttam egy hagyományos peckest amiben volt gyárinak tünő központizár.igaz ezt utólag is könnyen be lehet rakni bármikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts