monza Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 a bőrbelsős képeken van némi csalás...........a hátsó ajtókárpitban soha nem volt tudtomal hamutartó.és fabetéten keresztül sem vezették ki a biztonsági ajtózár müködtetését soha... <_< a többi tetszik.... :icon13: Szerintem az a baj, Hogy nem informálódtál annyit ezen a téren. :D Igen volt és van is. Ki jössz Kölnbe ,mert megyek a monzámér. és a haver autóját megnézheted. :) Ja és gyári extrás.. Így is lehetett rendelni. Nézz utána. És ne a Magyarországon lévő lepukkant, -_- olcsó árfekvésű autókból ,nem kell ki indulni. Mert abban az időben ezen is spórolt a magyar. Mert nem volt OCCCSSSSÓÓ a gép. :lol: ... Főleg ennyi extrákkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szerintem az a baj, Hogy nem informálódtál annyit ezen a téren. :D Igen volt és van is. Ki jössz Kölnbe ,mert megyek a monzámér. és a haver autóját megnézheted. :) Ja és gyári extrás.. Így is lehetett rendelni. Nézz utána. És ne a Magyarországon lévő lepukkant, :lol: olcsó árfekvésű autókból ,nem kell ki indulni. Mert abban az időben ezen is spórolt a magyar. Mert nem volt OCCCSSSSÓÓ a gép. :icon13: ... Főleg ennyi extrákkal.... a magyarországon fellelhető rekik és senatorok szinte mindegyike kintről behozott darab,kevés van amit itthon vettek.együtt hozták őket a zöldségesmergákal. infórmálodok folyamatosan,a jó pap is holtig tanul. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 a bőrbelsős képeken van némi csalás...........a hátsó ajtókárpitban soha nem volt tudtomal hamutartó.és fabetéten keresztül sem vezették ki a biztonsági ajtózár müködtetését soha... :) a többi tetszik.... :D Az egy nyújtott verzió, szóval nem minden olyan mint egyébként. De mint írták is, tényleg van ilyen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 engem nem érdekel mit csinálnak vele....inkább kell kell egy ilyen nekem. :) mennyit lehetne pakolni a hátuljába........ <_< Ugye, nekem is ez jutott eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Az egy nyújtott verzió, szóval nem minden olyan mint egyébként. De mint írták is, tényleg van ilyen. :) akkor valószínüleg nagyon kis mennyiségben gyártották........a kormányzati autók álltalában szérián kívüliek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 a magyarországon fellelhető rekik és senatorok szinte mindegyike kintről behozott darab,kevés van amit itthon vettek.együtt hozták őket a zöldségesmergákal. infórmálodok folyamatosan,a jó pap is holtig tanul. :D Még ha emlékeznek az idősebbek, de szerintem te is tudod, hogy a Konzumex is adta itthon őket. Listán szereplők voltak. Ja és az exportra készült Lada csodák is. És ezeket is rendelés után szállították. Kemény valutáért. Sajnos azokat amik jó felszereléssel vannak azokat nem is lehet látni. és a jó állapotúakat is el rakták az utókornak. Pécelen van egy nagyon szép. nem is járnak vele,és nem is mutogatja. Mondjuk srác az kint dolgozik az utolsó infóm ez.. Arany színű a gépezet, világos plüss az ülése. ( mint a tiednek azt hiszem.) Szóval rejtegetik őket. Mint a Metál barna 82 es Monzát Lörincen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Még ha emlékeznek az idősebbek, de szerintem te is tudod, hogy a Konzumex is adta itthon őket. Listán szereplők voltak. Ja és az exportra készült Lada csodák is. És ezeket is rendelés után szállították. Kemény valutáért. Sajnos azokat amik jó felszereléssel vannak azokat nem is lehet látni. és a jó állapotúakat is el rakták az utókornak. Pécelen van egy nagyon szép. nem is járnak vele,és nem is mutogatja. Mondjuk srác az kint dolgozik az utolsó infóm ez.. Arany színű a gépezet, világos plüss az ülése. ( mint a tiednek azt hiszem.) Szóval rejtegetik őket. Mint a Metál barna 82 es Monzát Lörincen. :) Ezt az elrakósdit sosem értettem. Egy használati tárgynak ez a halála. Ráadásul az autó azért van hogy használják. Ha csak 7 végente, vagy találkozókon, de menjen. Különben mi értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Próbálkozott már valaki rekordon sárga lámpával? Sárga h4es izzót nem találtam még, szóval próbaképpen lehet hogy az üveg lesz besárgítva majd. CSak a narancs indexxel meg hülyén néz ki szerintem. Abból meg valahogy fehéret kellene varázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ja és van valakinek nem szétszabdalt kalaptartója? Mert kéne egy, de nagyon. :) Ja, meg azt mondja meg nekem valaki, ti már sok rekit/senit elbontottatok, hogy a szőnyeg alatt mi van gyárilag? Mert az újabb opelekben van egy vastag szivacsos réteg, szerintem a rekiben is kéne legyen. Nekem ez polifoammal volt pótolva. Ilyet is szeretnék beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ja és van valakinek nem szétszabdalt kalaptartója? Mert kéne egy, de nagyon. :) Ja, meg azt mondja meg nekem valaki, ti már sok rekit/senit elbontottatok, hogy a szőnyeg alatt mi van gyárilag? Mert az újabb opelekben van egy vastag szivacsos réteg, szerintem a rekiben is kéne legyen. Nekem ez polifoammal volt pótolva. Ilyet is szeretnék beszerezni. nekem aszem van egy kalaptartóm.....de ez csak 7végén derül ki.gyárilag rongyfilc van alatta,de ez felszereltség függő volt. a fapadban nem volt,a polifoam meg nem jó,mert kicsapódik a felületén a víz és hamar elrohad alatta minden. én 1 cm vastag filcet használok......teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ezt az elrakósdit sosem értettem. Egy használati tárgynak ez a halála. Ráadásul az autó azért van hogy használják. Ha csak 7 végente, vagy találkozókon, de menjen. Különben mi értelme? Na igen, ráadásul az állás sem segít a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Na mit találtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nekem volt a Rekordban sárga H4-es. :) Asszem Duolux a neve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nagy Pista szerint Hulladék a Commo. De lehet ,hogy azért mondta, hogy majd ő rá csap. :) - Durva az a sárga lámpa. Főleg ,ha a kocsi fekete színű is. ( lehet ,nekem is Sárgára kéne lecserélnem??? <_< ... :D ) Biztos jól mutatna. De nem a találkozókon. Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nagy Pista szerint Hulladék a Commo. De lehet ,hogy azért mondta, hogy majd ő rá csap. :) bal lábbal keltél fel??????? 2-3 éve beszéltem anno a sanyival..........az ő leírása alapján gondolom.2.5 motor,semmi extra és sok-sok éve áll asszem ugyanott. ez volt a pontos válasz amit a reggeli emiledre írtam: ez a sörös sanyi féle commo.......bontani való sajnos,ill. még arra sem ,mert nincs benne semmi amiért érdemes volna elbontani. fent van a sanyi senatora is......... vagy az a bajod,hogy nem vettem meg a barátod senatorát amit agyon ajnároztál?????????? kezdjem??:::: hibátlan krómok:hát nem hibátlanok sajnos,de ennyi idősen nem is szoktak azok lenni. klíma:ezt már leírtam :D van egy speer a csomitartóban ,de szétszedés nélkül lutri.van két első gólyaláb patron(valami noname,talán alko)ami szintén nem érték lévén csak olajos.az autó el sem indult(valszeg az elektromos pumpa adta fel)igy a váltót sem tudni jó-e.az üvegek fehérek,szintén dunát lehet vele rekeszteni.ilyeneket ingyen sem viszik tőlem. a kaszni szétájulva,de ez igazából nem volt szempont. vedd meg tőle az elejét amire pályázol amúgy is..... én mondtam neki a magam részéről egy árat.nem voltunk messze egymástól,de nekem nem ért annyit amennyit kért. a villanyablak nekem nem nagy érték,van belőle legalább 12 garnítúrám.senkinek nem kell.sajnos. én ugy szoktam vásárolni,hogy komolyan gondolom.nem csak kirándulok ide-oda hogy teljen az időm. nem irigykedni kell hanem rászáni idő-pénzt és mindent lehet...... részemröl ennyi........nem óhajtom folytatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nagy Pista szerint Hulladék a Commo. De lehet ,hogy azért mondta, hogy majd ő rá csap. :) - Durva az a sárga lámpa. Főleg ,ha a kocsi fekete színű is. ( lehet ,nekem is Sárgára kéne lecserélnem??? :icon13: ... :D ) Biztos jól mutatna. De nem a találkozókon. Üdv mindenkinek. Igen, fekete lesz. Az utsó mondatodat viszont nem tudom hova tenni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 a villanyablak nekem nem nagy érték,van belőle legalább 12 garnítúrám.senkinek nem kell.sajnos. Akkor most szólok hogy egy garnitúrát félre is tehetsz nekem, mert majd kell. CSak egyelőre legyen kész a kocsi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Valakinek nincs otthon egy pár pont ilyen ködlámpája? Főleg krómházas, és sárga üveges érdekelne, de jöhet a fehér üveges, festett házas is. DDR-FER gyártmányú. VOlt egy ajánlatom egy ismerőstől, erre most mondja hogy ma adta el... Fél éve mondtam neki hogy kelleni fog... Heccsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ezt vajh mennyiért adnák oda? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...nator_a-4221301 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Igen, fekete lesz. Az utsó mondatodat viszont nem tudom hova tenni. :) egyet ne felejts el:neked kell,hogy tetszen az autód ne másoknak akarj megfelelni.mivel te használod fontos,hogy jól érezd magad benne.ez mutatja a személyiségedet is nagyrészt.nyilván befolyásolják a végeredményt a lehetőségek is..... ablak meg lesz sztem mindíg is........soha nem megy tönkre és kutyának sem kell.én is csak azért tartogatom,mert tökéletes állapotúak és sajnálom kidobni őket.szerencsére nem foglalnak sok helyet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ezt vajh mennyiért adnák oda? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...nator_a-4221301 kérdezd meg.... :) a sanyié volt még tavaly.......akkor kellet bele elég sok minden.adtam neki komplett belsőt meg egy csomó dolgot freeeee,de egyszer csak eltünt az éterből magánéleti dolgok miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 kérdezd meg.... :) a sanyié volt még tavaly.......akkor kellet bele elég sok minden.adtam neki komplett belsőt meg egy csomó dolgot freeeee,de egyszer csak eltünt az éterből magánéleti dolgok miatt. Nem olyan régen asszem írt az x -ben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem lehet,hogy van ilyen ködlámpám. Fehér üveg/fekete ház. Majd megnézem,ha érdekel. ISTVÁN!!! A kollégám megint érdeklődött,hogy kell-e az olaj? Mert nem jelentkeztél nála. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na mit találtam :) Sziasztok Erről nagyvonalakban mit lehet tudni? Valaki ismeri/látta már? A két kép nem sokat árul el gépről.. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 egyet ne felejts el:neked kell,hogy tetszen az autód ne másoknak akarj megfelelni.mivel te használod fontos,hogy jól érezd magad benne.ez mutatja a személyiségedet is nagyrészt.nyilván befolyásolják a végeredményt a lehetőségek is..... ablak meg lesz sztem mindíg is........soha nem megy tönkre és kutyának sem kell.én is csak azért tartogatom,mert tökéletes állapotúak és sajnálom kidobni őket.szerencsére nem foglalnak sok helyet sem. Persze, sokan beszóltak már sokszor, az autóra is, a motorra is, de nem érdekel, enyém, nekem tetszik. :) :D Ha már ablak, sima fehér első szélvédőd 1esbe nincs véletlen? Enyém kavicsot kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts