wookie Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 a képek majd egyszer..... :) a tiéddel még elég sok meló van.........ha kint volt pl. a hátsó híd azt miért nem takarítottad le szépen? A híd az le lett, meg rozsdátlanítottam, az alsó lengőkarokkal együtt, utána meg jobb híjján lekentem alvázvédővel. A felső lengőkarok meg valahogy kimaradtak. De mivel úgyis komplette ki akarom cserélni, ezért nem sokat rugóztam a dolgon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A híd az le lett, meg rozsdátlanítottam, az alsó lengőkarokkal együtt, utána meg jobb híjján lekentem alvázvédővel. A felső lengőkarok meg valahogy kimaradtak. De mivel úgyis komplette ki akarom cserélni, ezért nem sokat rugóztam a dolgon. homokfújás és savas alapozó.....csak ez ér valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 homokfújás és savas alapozó.....csak ez ér valamit. A komplett új futómű homokfújva, horganyozva majd porfestve lesz. Ma összeraktam a gépet teljesen vontathatóra, csak a két stabilizátor nincs benne, meg a kézifék nem akar csinálni semmit az istenért sem. (ötlet?) Ellenben a jó drága réz fékcsövek egyike elcsattant, a végén a kis kúp egyszerűen megszűnt létezni, és kiugrott az egész a csavarból. Kiszedtem, a másik vége is iszonyat el volt vékonyodva..... Egy másik csatlakozás pedig könnyezik. Remek. Mindenesetre ki tudtuk vontatni. A képek ne tévesszenek meg senkit, minden épp csak rá van téve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 nekem vannak senator-rekord komplett futóművek homokfújva-alapozva.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 nekem vannak senator-rekord komplett futóművek homokfújva-alapozva.... :) Márhogy eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szerintem igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szerintem igen. :) ott a pont..... :D majd küldöm a képeket ha 1x az asszonykámat megfűzőm,hogy töltse fel nekem.igaz ez éjjel nehezen megy. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ott a pont..... :) majd küldöm a képeket ha 1x az asszonykámat megfűzőm,hogy töltse fel nekem.igaz ez éjjel nehezen megy. <_< Ha elviszed Lacihoz a kártyát és szólsz, akkor feltöltöm én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Ha elviszed Lacihoz a kártyát és szólsz, akkor feltöltöm én :) faint...csak épp telón vannak a képek... <_< viszont van blútuszom a telefonon....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 faint...csak épp telón vannak a képek... :D viszont van blútuszom a telefonon....... :) Milyen telefon ? Biztos van valami fájlkezelő hozzá, amivel át lehet pakolni a képeket. Ha sok kép van, akkor BT elég lassúúú tud lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Milyen telefon ? Biztos van valami fájlkezelő hozzá, amivel át lehet pakolni a képeket. Ha sok kép van, akkor BT elég lassúúú tud lenni. nokia 6131 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 nokia 6131 mégjobbbbb......eljössz és lefényképezed.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 mégjobbbbb......eljössz és lefényképezed.... :) Hova kellene menni ? :D Az bajjjjjjj, hogy 1 wawe-el szegényebb vagyok és azt hasznéltam fényképezésre..... De biztos tudok kölcsönkérni fotómasinériát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm. Istenem, ti túl jók vagytok hozzám. :) De tényleg, idejövök alig egy éve, vagy annyise, még nem is tudtam találkozni senkivel személyesen, ehhez képest adtok egy rakás cuccot. Na ezt nevezem önzetlenségnek. Köszönöm, tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Nolethane toronycsapágy gyüjtőrendelés AUS-ból: http://opel-hecktriebler-forum.de/index.ph...&highlight= http://www.senator-monza.de/?wM9QUSE1kJ3ET...cjM8lTM9EkUBBVT http://www.nolathane.com.au/product_detail...;sans_vehicle=1 miheztartásvégetttttttcsakúgybepottyantvaazinfóanirvanaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok. Most találtam egy képet, esetleg tud róla valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Szerintem itt esett a hó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D Azt, hogy miként csúszik keresztbe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D Pedig volt ilyen. http://senatorman.de/v2/senator-a2/exoten.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm. Itt még csak solexet sem ír. http://senatorman.de/v2/rekord-e1/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 solex meg varajet volt gyárilag..........nekem is volt weber karbisorom ohc-re........legalább is asszem arra volt jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? <_< engem nem érdekel mit csinálnak vele....inkább kell kell egy ilyen nekem. :D mennyit lehetne pakolni a hátuljába........ :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Pedig volt ilyen. http://senatorman.de/v2/senator-a2/exoten.html a bőrbelsős képeken van némi csalás...........a hátsó ajtókárpitban soha nem volt tudtomal hamutartó.és fabetéten keresztül sem vezették ki a biztonsági ajtózár müködtetését soha... :) a többi tetszik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts