mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Aszongya: "...nincsen ebéd pénz nélkül" Akkor ez most burkolt célzás volt hogy éhezel? Gyűjtsünk gombócra valót? ^_^ :D Ha nincs meg a képes rejtvény megfejtése, akkor feltétlenül :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ha nincs meg a képes rejtvény megfejtése, akkor feltétlenül ^_^ :D De megvan, csak érdekes szövegű falvédőt választottál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 voltam a barátodnál... nem kevés alkatrész mennyisége van.... :D :D Kaptam tőle reki kartert.... :D Itt Esztergom-Kertvárosban? ^_^ Majdnem a mi utcánk végén laknak. Egyébként amit láthattál alkatrészt az a régi mennyiség 1/5-öde. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Itt Esztergom-Kertvárosban? ^_^ Majdnem a mi utcánk végén laknak. Egyébként amit láthattál alkatrészt az a régi mennyiség 1/5-öde. igen ott voltam. hát elcsodálkoztam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 igen ott voltam. hát elcsodálkoztam :D :D Az egy igazi kincsesbánya -volt- ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sztem Vincze Sanyival egyszer én is voltam arra, de nem mentünk be az udvarba. Tátva maradt a szám mikor megláttam a sok öreg vasat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sztem Vincze Sanyival egyszer én is voltam arra, de nem mentünk be az udvarba. Tátva maradt a szám mikor megláttam a sok öreg vasat. Na ja. Most meg szépen füvesítve lett. Így is szép. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Voltak ott akciók régen. ^_^ Beemeltük kézzel a Monzába a mocit. Aztán szólt az öreg,hogy vegyük ki mert fordítva lett befűzve mind a 6 dugattyú. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Voltak ott akciók régen. ^_^ Beemeltük kézzel a Monzába a mocit. Aztán szólt az öreg,hogy vegyük ki mert fordítva lett befűzve mind a 6 dugattyú. :D :D Nem semmi. ;) Még jó hogy időben szolt és nem raktátok össze. :D . Meg ha be is lett volna indítva. :D -Én kb ,az emlékezeteim szerint ,fiatalos Opelos ként voltam náluk. Akkoriban egy scona B. mvolt 1600 SR tip. MENT MINT ÁLLAT. Sajnos nem találtam rá. Sőt aszem donor lett belőle. - Mert mikor eladtam akkor az nap , du -már egy sárga színű úgy olyan kocsin volt a rendszám tábla. és ment vele az üllőin. csaó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 voltam a barátodnál... nem kevés alkatrész mennyisége van.... ^_^ :D Kaptam tőle reki kartert.... :D Viszont akkor keresek Manta 1.8 as karter, hátha valakinek, és nem kell megvenni hozzá egy komplett autót. Nekem van egy manta karterem, cih motorról. hogy mekkora ccm azt nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Nekem van egy manta karterem, cih motorról. hogy mekkora ccm azt nem tom. szia, csak az 1.8as mantáé jó. igy néz ki: köszi Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 szia, csak az 1.8as mantáé jó. igy néz ki: köszi Lanti Atya úristen! Ez miféle torzszülött? ^_^ Hát az enyém nem ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Caravan ezt már néztem.........hengerfejes........kisebbségi a gazdája aki valami tartozás fejében hozta el.......ja és aszongya teljesen gyári a vas:tornyok bedölve,a bele lelakva...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Épül... ^_^ Üdv az Opel-osoknak! Rég jártam itt,de építkezem,mint wookie. Majd egyszer lesznek képek is,talán. :D Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ezt már néztem.........hengerfejes........kisebbségi a gazdája aki valami tartozás fejében hozta el.......ja és aszongya teljesen gyári a vas:tornyok bedölve,a bele lelakva...... :D akkor a hülyének is megéri...rohanok is érte. Még mindig azt mondom hogy add el inkább a tiédet ^_^ Ezt meg nem iratták át végül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 akkor a hülyének is megéri...rohanok is érte. Még mindig azt mondom hogy add el inkább a tiédet ^_^ Ezt meg nem iratták át végül :D ezekből volt 4-es meg 5ös váltó is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ezekből volt 4-es meg 5ös váltó is? Igen. Getrag 240es volt az 5ös azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 akkor a hülyének is megéri...rohanok is érte. Még mindig azt mondom hogy add el inkább a tiédet ^_^ Ezt meg nem iratták át végül :D Ez tök jó, csak kár hogy az enyém E1 sedan, ez meg E2 caravan.... :D Senatort mutassál ilyeneket senatort!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Egyébként szegeden a dorozsmai bontóban van most egy kék e2es caravan, ohc motorral, még mindene megvolt a multkor. (kb egy hete) Más: Jobb kormányos rekit/senit nem bontott valaki? Kéne a jobb egyhez a magasságállítós keret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ezekből volt 4-es meg 5ös váltó is? az 5ös feláras volt.........annak idején. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Egyébként szegeden a dorozsmai bontóban van most egy kék e2es caravan, ohc motorral, még mindene megvolt a multkor. (kb egy hete) Más: Jobb kormányos rekit/senit nem bontott valaki? Kéne a jobb egyhez a magasságállítós keret. a jobbosnak is ugyanaz a kormányoszlopa mint a balosnak........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 akkor a hülyének is megéri...rohanok is érte. Még mindig azt mondom hogy add el inkább a tiédet ^_^ Ezt meg nem iratták át végül :D 2x-es átiratás....tiszta haszon. vegyél omit caravan-ban.azt kapsz olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 a jobbosnak is ugyanaz a kormányoszlopa mint a balosnak........ Az ülésről beszélek. ^_^ A magasságállítós keret kellene róla, ülésem van elég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Az ülésről beszélek. ^_^ A magasságállítós keret kellene róla, ülésem van elég. :D átszerelhető a balos jobbra........ :D vazze olyan reki belsőket dobtam ki amikért öltél volna asszem.plüss,repedésmente műfal,stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts