Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szia István a kék csík is bennevan az üveg/szélvédő tetején és az antennais jól működik Üdv Vacla.

akkor nagyon,de nagyon jól jártál vele.

lehet jövő héten elnézek az ember felé.........

Elküldve
akkor nagyon,de nagyon jól jártál vele.

lehet jövő héten elnézek az ember felé.........Szia István szerintem elöbb hívd fel. Soós István 1044 BP.Váci út 85-87.

tel:30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85.

Elküldve

Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja e ,hogy kell kalibrálni a senatorban az egy tank-kal megtett kilóméter jelző állását? Mert régebben egy tankbenzinnél 440km-t jelzett most 700km felett mutat ami nagy hülyeség mert 59literes a tankom. Ha tudja valaki hogyankell kalibrálni az segítsen! köszönöm. Szépnapot mindenkinek Vacla.

Elküldve
Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja e ,hogy kell kalibrálni a senatorban az egy tank-kal megtett kilóméter jelző állását? Mert régebben egy tankbenzinnél 440km-t jelzett most 700km felett mutat ami nagy hülyeség mert 59literes a tankom. Ha tudja valaki hogyankell kalibrálni az segítsen! köszönöm. Szépnapot mindenkinek Vacla.

Hogy-hogy csak 59 literes a tankod? A Rekordé is alapban 65 liter. Amúgy nem tudom, hogy kell kalibrálni, mert nekem alapból nem működik. Igaz én utólag raktam be a fed.comp-t, de minden be lett kötve mint gyárilag.

Elküldve
Sziasztok! Tud valaki infót, hogy opel Rekord C hez hol kapok első sárvédőt. ?? ^_^

Régebben még volt az autósboltoknál rendelhető de akkor is 70 ezer körül volt.

Jó állapotú bontottat talán lehet szerezni de újat max Németország E-bay. :D

Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. :D

Elküldve

Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. ^_^

Sztem ne add el a cuccokat, hátha lesz megint egy C coupéd :D

Mondjuk EZ .

Elküldve

saját maga számolja az utolsó 50 km átlagából........nézd meg a km óra hátuljára rendesen van-e feldugva a 2 db vezeték.onnan tudja mikor mész.

Elküldve
Sztem ne add el a cuccokat, hátha lesz megint egy C coupéd :D

Mondjuk EZ .

Mégegyszer már nem lesz.

A D Rekord tetszik nagyon utána a B Ascona ,C Kadett jöhet szóba.

Kadettből és Rekiből Caravan :D

De ez még jó pár év. ^_^

Elküldve
Mégegyszer már nem lesz.

A D Rekord tetszik nagyon utána a B Ascona ,C Kadett jöhet szóba.

Kadettből és Rekiből Caravan :D

De ez még jó pár év. ^_^

D Rekord nekem is bejön. Pláne a Coupe :D Mondjuk a B Asci is, de C Kadettből csak a Coupé. Akkor inkább D Kadett, igaz szentségtörőként elsőkerekes, de klasszikus a formája.

Elküldve

Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. ^_^

Köszi! ha össze jön a biznic akkor lehet igényelném a cuccokat. Köszi.

Elküldve
Hogy-hogy csak 59 literes a tankod? A Rekordé is alapban 65 liter. Amúgy nem tudom, hogy kell kalibrálni, mert nekem alapból nem működik. Igaz én utólag raktam be a fed.comp-t, de minden be lett kötve mint gyárilag.
Szia Kori a kérdésedre nem tudom a választ igy vettem nekm jól müködött ,de a karosszéria javítása után lett ilyen.
Elküldve
saját maga számolja az utolsó 50 km átlagából........nézd meg a km óra hátuljára rendesen van-e feldugva a 2 db vezeték.onnan tudja mikor mész.
Üdv István köszi az infót ,de én csak vezetem az autót szétszedni nem tudom ,de ha e téren lessz változás meg írom mi történt.
Elküldve

Nem szellőzik és összehorpadt.

Láttam már ilyet. ^_^

Elküldve
Húú tényleg. Elfelejtettem. ^_^

Neki is B Asconába kell. :D

voltam a barátodnál...

nem kevés alkatrész mennyisége van.... :D :D

Kaptam tőle reki kartert.... ;)

Viszont akkor keresek Manta 1.8 as karter, hátha valakinek, és nem kell megvenni hozzá egy komplett autót.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.