nagy istván Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szia István a kék csík is bennevan az üveg/szélvédő tetején és az antennais jól működik Üdv Vacla. akkor nagyon,de nagyon jól jártál vele. lehet jövő héten elnézek az ember felé......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 akkor nagyon,de nagyon jól jártál vele. lehet jövő héten elnézek az ember felé.........Szia István szerintem elöbb hívd fel. Soós István 1044 BP.Váci út 85-87. tel:30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 naponta járok elötte el........majd beugrok inkább,mert kapásból kellene 4-5 db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sziasztok! Tud valaki infót, hogy opel Rekord C hez hol kapok első sárvédőt. ?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja e ,hogy kell kalibrálni a senatorban az egy tank-kal megtett kilóméter jelző állását? Mert régebben egy tankbenzinnél 440km-t jelzett most 700km felett mutat ami nagy hülyeség mert 59literes a tankom. Ha tudja valaki hogyankell kalibrálni az segítsen! köszönöm. Szépnapot mindenkinek Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja e ,hogy kell kalibrálni a senatorban az egy tank-kal megtett kilóméter jelző állását? Mert régebben egy tankbenzinnél 440km-t jelzett most 700km felett mutat ami nagy hülyeség mert 59literes a tankom. Ha tudja valaki hogyankell kalibrálni az segítsen! köszönöm. Szépnapot mindenkinek Vacla. Hogy-hogy csak 59 literes a tankod? A Rekordé is alapban 65 liter. Amúgy nem tudom, hogy kell kalibrálni, mert nekem alapból nem működik. Igaz én utólag raktam be a fed.comp-t, de minden be lett kötve mint gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sziasztok! Tud valaki infót, hogy opel Rekord C hez hol kapok első sárvédőt. ?? ^_^ Régebben még volt az autósboltoknál rendelhető de akkor is 70 ezer körül volt. Jó állapotú bontottat talán lehet szerezni de újat max Németország E-bay. :D Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Régebben még volt az autósboltoknál rendelhető de akkor is 70 ezer körül volt. Jó állapotú bontottat talán lehet szerezni de újat max Németország E-bay. :D Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. ^_^ Sztem ne add el a cuccokat, hátha lesz megint egy C coupéd :D Mondjuk EZ . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja e ,hogy kell kalibrálni a senatorban az egy tank-kal megtett kilóméter jelző állását? Mert régebben egy tankbenzinnél 440km-t jelzett most 700km felett mutat ami nagy hülyeség mert 59literes a tankom. Ha tudja valaki hogyankell kalibrálni az segítsen! köszönöm. Szépnapot mindenkinek Vacla. saját maga számolja az utolsó 50 km átlagából........nézd meg a km óra hátuljára rendesen van-e feldugva a 2 db vezeték.onnan tudja mikor mész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sztem ne add el a cuccokat, hátha lesz megint egy C coupéd :D Mondjuk EZ . Mégegyszer már nem lesz. A D Rekord tetszik nagyon utána a B Ascona ,C Kadett jöhet szóba. Kadettből és Rekiből Caravan :D De ez még jó pár év. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mégegyszer már nem lesz. A D Rekord tetszik nagyon utána a B Ascona ,C Kadett jöhet szóba. Kadettből és Rekiből Caravan :D De ez még jó pár év. ^_^ D Rekord nekem is bejön. Pláne a Coupe :D Mondjuk a B Asci is, de C Kadettből csak a Coupé. Akkor inkább D Kadett, igaz szentségtörőként elsőkerekes, de klasszikus a formája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Régebben még volt az autósboltoknál rendelhető de akkor is 70 ezer körül volt. Jó állapotú bontottat talán lehet szerezni de újat max Németország E-bay. :D Nekem egy motorháztetőm maradt C Rekordhoz meg lámpák és pár kisebb alkatrész. ^_^ Köszi! ha össze jön a biznic akkor lehet igényelném a cuccokat. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hogy-hogy csak 59 literes a tankod? A Rekordé is alapban 65 liter. Amúgy nem tudom, hogy kell kalibrálni, mert nekem alapból nem működik. Igaz én utólag raktam be a fed.comp-t, de minden be lett kötve mint gyárilag. Szia Kori a kérdésedre nem tudom a választ igy vettem nekm jól müködött ,de a karosszéria javítása után lett ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 saját maga számolja az utolsó 50 km átlagából........nézd meg a km óra hátuljára rendesen van-e feldugva a 2 db vezeték.onnan tudja mikor mész. Üdv István köszi az infót ,de én csak vezetem az autót szétszedni nem tudom ,de ha e téren lessz változás meg írom mi történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hogy-hogy csak 59 literes a tankod? A Rekordé is alapban 65 liter. Amúgy nem tudom, hogy kell kalibrálni, mert nekem alapból nem működik. Igaz én utólag raktam be a fed.comp-t, de minden be lett kötve mint gyárilag. Nem szellőzik és összehorpadt. Láttam már ilyet. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem szellőzik és összehorpadt. Láttam már ilyet. ^_^ ott a pont........az elektromos a/c simán összeszívja a tankot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Húú tényleg. Elfelejtettem. ^_^ Neki is B Asconába kell. :D voltam a barátodnál... nem kevés alkatrész mennyisége van.... :D :D Kaptam tőle reki kartert.... ;) Viszont akkor keresek Manta 1.8 as karter, hátha valakinek, és nem kell megvenni hozzá egy komplett autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Viszont akkor keresek Manta 1.8 as karter, hátha valakinek, és nem kell megvenni hozzá egy komplett autót. Szép mondat ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Szép mondat ^_^ jó, kimaradt belőle a van... szóval ha tud segíteni valaki benne kérem szóljon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 jó, kimaradt belőle a van... szóval ha tud segíteni valaki benne kérem szóljon... Ha megmondod mire kell....akkor....talán ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ha megmondod mire kell....akkor....talán ^_^ XE-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 XE-re Háááá, de milyen kocsiba ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Háááá, de milyen kocsiba ? ^_^ szobába... :D a manta karteren jobban megáll a motor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 szobába... ;) a manta karteren jobban megáll a motor... :D Ühüm. Én meg innen jöttem, most > ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Aszongya: "...nincsen ebéd pénz nélkül" Akkor ez most burkolt célzás volt hogy éhezel? Gyűjtsünk gombócra valót? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts