rtomi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 István, ha lesz megint 1.8 reki kartered szívócsővel kérlek gondolj rám. köszi Haverom megvett egy komplett Mantát a karter miatt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Haverom megvett egy komplett Mantát a karter miatt. :D akkor ezek szerint a manta teknő is jó ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 akkor ezek szerint a manta teknő is jó ^_^ Persze mert abban is hosszában van a moci. :D B Ascona is. Bár abban nemtudom,hogy volt-e 1,8 OHC motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Persze mert abban is hosszában van a moci. ^_^ B Ascona is. Bár abban nemtudom,hogy volt-e 1,8 OHC motor. a manta meg a reki kartere nem egyforma......a rekinek a bölcső elött van az olajgyüjtő a mantának meg a bölcső mögött.szal nem csereszavatos,fordítva sem lehet felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ha lesz megint 1.8 reki kartered szívócsővel kérlek gondolj rám. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ha lesz megint 1.8 reki kartered szívócsővel kérlek gondolj rám. köszi mivel valszeg az 1ik paripába c20xe motor megy ezért ami van sajna nem eladó.....már. :D ez nagy kár... szerintem ne bajlódj új generációs motorokkal... egy 2.4 sokkal korhűbb lenne ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hogy jön össze a C20XE/LET az 1.8al ? ezt az okosságot nem ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hogy jön össze a C20XE/LET az 1.8al ? ezt az okosságot nem ismerem ha hosszába van berakva az XE akkor csak az 18reki olajteknővel fér el az első hídtól a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 a manta meg a reki kartere nem egyforma......a rekinek a bölcső elött van az olajgyüjtő a mantának meg a bölcső mögött.szal nem csereszavatos,fordítva sem lehet felrakni. Húú tényleg. Elfelejtettem. ^_^ Neki is B Asconába kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ha hosszába van berakva az XE akkor csak az 18reki olajteknővel fér el az első hídtól a motor... aha akkor ez miért kell neked ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 aha akkor ez miért kell neked ? ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ez nagy kár... szerintem ne bajlódj új generációs motorokkal... egy 2.4 sokkal korhűbb lenne ^_^ :D :D Jahhh, teknőből meg legyen virágláda :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 :D :D :D Sose tudom meg mit vettél ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Jahhh, teknőből meg legyen virágláda ^_^ :D :D :D ajánlok érte két balkon ládát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sose tudom meg mit vettél ? ^_^ 2101. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 2101. ^_^ akkor zsiguli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ez nagy kár... szerintem ne bajlódj új generációs motorokkal... egy 2.4 sokkal korhűbb lenne ^_^ :D :D kipróbálom. a gáz miatt jól jön a +25 ló.aztán ha nme válik be akkor megy vissza a 2.4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 kipróbálom. a gáz miatt jól jön a +25 ló.aztán ha nme válik be akkor megy vissza a 2.4. rendeben, de ha belakadnál estleg egybe akkor kérlek szólj nekem. ha van esetleg 2.2. reki féknyerged hűtött tárcsával az is érdekelne. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 rendeben, de ha belakadnál estleg egybe akkor kérlek szólj nekem. ha van esetleg 2.2. reki féknyerged hűtött tárcsával az is érdekelne. köszönöm ok. reki fékem már nincs......... ^_^ megszüntettem a 4 csavaros dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ma nagyot szívtam a főfékhenger cserével. Szüleimtől elhoztam két munkahengert devanderrel. Az tűnt fel elsőre, hogy a devanderek másmilyenek mint az enyémen: teljesen sima, az enyémen pedig van négy mélyedés az elején. Amiket cserének szántam, az egyikban fordítva volt benne a tartály, így a másikat raktam fel. Az első pofáraesés az volt mikor a jobb első fékcsövet akartam becsavarni: a cseredarabé sokkal nagyobb átmérőjű csavarral volt, mint a saját. Újabb út az alkatrészbázisra, utána fékcsőcsere. Légtelenítés, de a bal hátsó légtelenítőről leforgott a kulcs, nagynehezen kilazítottam. Miután kipumpáltam fél liter olajat, kiderült, hogy rossz a munkahenger, minden benyomásra padlóig esett a pedál és nem is keményedett fel. Felraktam a másik munkahengert. Ismét légtelenítés. Ez jó lett, de a bal hátsó keréknél egyfolytában levegős olaj jön légtelenítéskor. sajnos beeteledett és a fékolajam is elfogyott (1,5 liter). A végére azért kiderült, hogy az amúgy is fordítva álló tartálynak más a beöntőnyílásának akiképzése, és nem megy bele a szintmérő. Maradt a tartálycsere. Holnap folyt.köv. olajvásárlás után. Azért az bíztató, hogy már első fékezésre is kemény a pedál, és nyomkodásra sem lesz keményebb. A bal hátulja azért kicsit idegesít. Következő a szélvédő kioperálása és másik beszerzése lesz. Ha már úgyis kint a szélvédő, mindjárt rozsdaeltávolítás lesz a szélvédő körül. Ja és elmentem venni felújítókészletet az első fékhez. Hiába mondtam évjáratot és hogy 2.2-esé, követelték a dugattyúátmérőt, mert az nélkül nem tudnak segíteni. Szia Kori Vacla vagyok olvastam a szélvédő csere szándékodról. Itt egy cím Soós István 1044 BP Váci út 85-87.Tel: 30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Én nálla vettem a senatoromba csont újj szélvédőt antennásat 12500huf-ért (rekord E2-bevaló) ez tavaj Októberben volt. üdv Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Szia Kori Vacla vagyok olvastam a szélvédő csere szándékodról. Itt egy cím Soós István 1044 BP Váci út 85-87.Tel: 30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Én nálla vettem a senatoromba csont újj szélvédőt antennásat 12500huf-ért (rekord E2-bevaló) ez tavaj Októberben volt. üdv Vacla. és a kék csík is benne van a tetején?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 és a kék csík is benne van a tetején?????? Miért vagytok meglőve ezzel a kék csíkkal? Meg a színezett üveggel? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Miért vagytok meglőve ezzel a kék csíkkal? Meg a színezett üveggel? ^_^ mert az csak a cd felszereltséghez járt..........és ritka.anntena+kék csík=érték.de csak ha hibátlan. ja és a gyári anntenna a szélvédőben a hozzá való erősítővel ver a mai napig minden külső anntennát vételi minőségben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szia Kori Vacla vagyok olvastam a szélvédő csere szándékodról. Itt egy cím Soós István 1044 BP Váci út 85-87.Tel: 30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Én nálla vettem a senatoromba csont újj szélvédőt antennásat 12500huf-ért (rekord E2-bevaló) ez tavaj Októberben volt. üdv Vacla. Szia. Köszönöm szépen, de előbb ki kell derítenem melyik szélvédő kell bele, mert szakműhelyben állították, hogy E1 kell az enyémbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 és a kék csík is benne van a tetején?????? Szia István a kék csík is bennevan az üveg/szélvédő tetején és az antennais jól működik Üdv Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts