Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

ha lesz megint 1.8 reki kartered szívócsővel kérlek gondolj rám.

köszi

mivel valszeg az 1ik paripába c20xe motor megy ezért ami van sajna nem eladó.....már. :D

ez nagy kár... szerintem ne bajlódj új generációs motorokkal... egy 2.4 sokkal korhűbb lenne ^_^ :D :D

Megosztás:

Ma nagyot szívtam a főfékhenger cserével. Szüleimtől elhoztam két munkahengert devanderrel. Az tűnt fel elsőre, hogy a devanderek másmilyenek mint az enyémen: teljesen sima, az enyémen pedig van négy mélyedés az elején. Amiket cserének szántam, az egyikban fordítva volt benne a tartály, így a másikat raktam fel. Az első pofáraesés az volt mikor a jobb első fékcsövet akartam becsavarni: a cseredarabé sokkal nagyobb átmérőjű csavarral volt, mint a saját. Újabb út az alkatrészbázisra, utána fékcsőcsere. Légtelenítés, de a bal hátsó légtelenítőről leforgott a kulcs, nagynehezen kilazítottam. Miután kipumpáltam fél liter olajat, kiderült, hogy rossz a munkahenger, minden benyomásra padlóig esett a pedál és nem is keményedett fel. Felraktam a másik munkahengert. Ismét légtelenítés. Ez jó lett, de a bal hátsó keréknél egyfolytában levegős olaj jön légtelenítéskor. sajnos beeteledett és a fékolajam is elfogyott (1,5 liter). A végére azért kiderült, hogy az amúgy is fordítva álló tartálynak más a beöntőnyílásának akiképzése, és nem megy bele a szintmérő. Maradt a tartálycsere. Holnap folyt.köv. olajvásárlás után. Azért az bíztató, hogy már első fékezésre is kemény a pedál, és nyomkodásra sem lesz keményebb. A bal hátulja azért kicsit idegesít.

Következő a szélvédő kioperálása és másik beszerzése lesz. Ha már úgyis kint a szélvédő, mindjárt rozsdaeltávolítás lesz a szélvédő körül.

Ja és elmentem venni felújítókészletet az első fékhez. Hiába mondtam évjáratot és hogy 2.2-esé, követelték a dugattyúátmérőt, mert az nélkül nem tudnak segíteni.

Szia Kori Vacla vagyok olvastam a szélvédő csere szándékodról. Itt egy cím Soós István 1044 BP Váci út 85-87.Tel: 30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Én nálla vettem a senatoromba csont újj szélvédőt antennásat 12500huf-ért (rekord E2-bevaló) ez tavaj Októberben volt. üdv Vacla.
Megosztás:

Szia Kori Vacla vagyok olvastam a szélvédő csere szándékodról. Itt egy cím Soós István 1044 BP Váci út 85-87.Tel: 30 9400-211 30 9400-299 06 1 370-83-85. Én nálla vettem a senatoromba csont újj szélvédőt antennásat 12500huf-ért (rekord E2-bevaló) ez tavaj Októberben volt. üdv Vacla.

és a kék csík is benne van a tetején??????

Megosztás:

Szia. Köszönöm szépen, de előbb ki kell derítenem melyik szélvédő kell bele, mert szakműhelyben állították, hogy E1 kell az enyémbe.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.