Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

nekem derékban lenne szűk.... :D

mesélj inkább mi van kint......opel projekt????

Mire gondolsz? El kene vinni szervizbe, fekolajcserere, meg ellenorizni ezt azt, de egyik sem veszes dolog, szal Nem kapkodok -meg-.

A Commodore cimken rajta vagyok, de egyenlore csak komplett verdat akartak eladni ;p

Megosztás:

Mire gondolsz? El kene vinni szervizbe, fekolajcserere, meg ellenorizni ezt azt, de egyik sem veszes dolog, szal Nem kapkodok -meg-.

A Commodore cimken rajta vagyok, de egyenlore csak komplett verdat akartak eladni ;p

nekem is készül már a verda a mostani utódaként........ :D

komplett autóscimke nem köll......csak a felirat. ^_^

autóm már van nekem is dögivel.

Megosztás:

Vett mostanában valaki új főfékmunahengert E2-es Rekordhoz. Nekem mindenhol azt mondták, csak az E1-hez van. Sajnos esélyes, hogy elengedi az olajat vhol <_<

ha újat akarsz van minde a 2 féle,unix.a felújítást meg sztem felejtsed el... -_-

csak épp nem ocsó.......nekem melyik van?ate vagy delco?bontottam van,a senié ugyanaz. :rolleyes:

Megosztás:

ha újat akarsz van minde a 2 féle,unix.a felújítást meg sztem felejtsed el... <_<

csak épp nem ocsó.......nekem melyik van?ate vagy delco?bontottam van,a senié ugyanaz. :rolleyes:

Ate. Van nekem is bontott, de gondoltam 15 körül veszek újat. Felújítás kizárva.

Megosztás:

Ma aktuális lett a szélvédő csere :rolleyes: Nejem kifejelte a szélvédőt. A gáz, hogy egyszer már akartam cserélni, mert nagyon karcos volt, megrendelték az újat, de méricskélés után azt mondták, hogy az enyémbe nem az évjáratának megfelelő üveg kell, hanem a régebbi E1-es, amiből már nincs ugy.

Megosztás:

Ma aktuális lett a szélvédő csere :rolleyes: Nejem kifejelte a szélvédőt. A gáz, hogy egyszer már akartam cserélni, mert nagyon karcos volt, megrendelték az újat, de méricskélés után azt mondták, hogy az enyémbe nem az évjáratának megfelelő üveg kell, hanem a régebbi E1-es, amiből már nincs ugy.

vazzzeeeee.......kidobtam az E1-es szélvédőket. <_<

amikor ingyen kínáltam senkinek nem kellett......... -_-

Megosztás:

Szerencsére jól van, csak fáj a feje. Lanyom otthagytuk a dédinél, de rettenetes hisztit levágott. Engem nem tudott meghtni, hát elindultunk az autóval.Azonban Anita már nem volt nyugodt, és mondta, hogy menjünk vissza. Én mérgemben belesatuztam, fersze a fék kivételesen tökéletesen működött.Ani mem volt bekötve, és nem is szâmított fékezésre,, ês előre vágódott.

Megosztás:

:) Jobbulást neki :D

Én is Én is! :rolleyes: jobbulást kívánok. ---Nem tudtam,hogy van ilyen formálya annak, hogy ,hogyan kell valakit lecsapni!! B) .. De köszi a tanácsot. Ki próbálom. <_<

-- Gellért itt a szezon és mit láttam?? Eladó lett megint a Kabriolet?? -_-

Megosztás:

-- Gellért itt a szezon és mit láttam?? Eladó lett megint a Kabriolet?? :rolleyes:

Persze. Már régóta tervben volt csak nem volt műhely, aztán meg kiugrott ugye a vállam, de most már újra gyári motor van benne és vihető legálisan <_<

Csere is érdekel -_-

Megosztás:

Persze. Már régóta tervben volt csak nem volt műhely, aztán meg kiugrott ugye a vállam, de most már újra gyári motor van benne és vihető legálisan -_-

Csere is érdekel :D

Cserébe van egy Házi mozim.. :rolleyes: Maranz és nem kicsike. Olyan NAgy Szobadísz!! Jamó Hangorkánokkal tűzdeli a szomszéd falát... IMÁDJA. <_<

Megosztás:

Szenátor képek...Bontásra is....

Itt vannak a képek.....

Szia Attila!

Pár dolog érdekelne belőle/róla. Most konkrétan az a tolótető tetszett meg a képnézegetés végére. Sajnos az enyémen törött egy alkatrész. (Majd kitalálok még v.mit. erre a dologra.)

Úgy elszomorodtam. Pedig kell a napfénytető a járműbe. Anélkül nincs autó. Pláne nyáron. A természetes klímára esküszöm.

Peter

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.