Gabo Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 csak ez tart vissza??? Tény hogy nem ez a legnyomósabb érv :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Tény hogy nem ez a legnyomósabb érv :D ^_^ nekem derékban lenne szűk.... :P mesélj inkább mi van kint......opel projekt???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 nekem derékban lenne szűk.... :D mesélj inkább mi van kint......opel projekt???? Mire gondolsz? El kene vinni szervizbe, fekolajcserere, meg ellenorizni ezt azt, de egyik sem veszes dolog, szal Nem kapkodok -meg-. A Commodore cimken rajta vagyok, de egyenlore csak komplett verdat akartak eladni ;p Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Mire gondolsz? El kene vinni szervizbe, fekolajcserere, meg ellenorizni ezt azt, de egyik sem veszes dolog, szal Nem kapkodok -meg-. A Commodore cimken rajta vagyok, de egyenlore csak komplett verdat akartak eladni ;p nekem is készül már a verda a mostani utódaként........ :D komplett autóscimke nem köll......csak a felirat. ^_^ autóm már van nekem is dögivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2010 Vett mostanában valaki új főfékmunahengert E2-es Rekordhoz. Nekem mindenhol azt mondták, csak az E1-hez van. Sajnos esélyes, hogy elengedi az olajat vhol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Vett mostanában valaki új főfékmunahengert E2-es Rekordhoz. Nekem mindenhol azt mondták, csak az E1-hez van. Sajnos esélyes, hogy elengedi az olajat vhol <_< ha újat akarsz van minde a 2 féle,unix.a felújítást meg sztem felejtsed el... -_- csak épp nem ocsó.......nekem melyik van?ate vagy delco?bontottam van,a senié ugyanaz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2010 ha újat akarsz van minde a 2 féle,unix.a felújítást meg sztem felejtsed el... <_< csak épp nem ocsó.......nekem melyik van?ate vagy delco?bontottam van,a senié ugyanaz. :rolleyes: Ate. Van nekem is bontott, de gondoltam 15 körül veszek újat. Felújítás kizárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ate. Van nekem is bontott, de gondoltam 15 körül veszek újat. Felújítás kizárva. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=1547 a delco van 15 minúsz kedvezményért.......... én ibéjen vettem asszem 1 fontért..........csak idő amig kivárod,hogy legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2010 http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=1547 a delco van 15 minúsz kedvezményért.......... én ibéjen vettem asszem 1 fontért..........csak idő amig kivárod,hogy legyen. Tudom, hogy van Delco, de nekem Ate kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Tudom, hogy van Delco, de nekem Ate kellene. cserélsz hozzá devandert is........2 csavar. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2010 cserélsz hozzá devandert is........2 csavar. :rolleyes: Meg olajtartályt is <_< De sajnos E1-hez nem hinném, hogy megvan még a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ma aktuális lett a szélvédő csere :rolleyes: Nejem kifejelte a szélvédőt. A gáz, hogy egyszer már akartam cserélni, mert nagyon karcos volt, megrendelték az újat, de méricskélés után azt mondták, hogy az enyémbe nem az évjáratának megfelelő üveg kell, hanem a régebbi E1-es, amiből már nincs ugy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Ma aktuális lett a szélvédő csere :rolleyes: Nejem kifejelte a szélvédőt. A gáz, hogy egyszer már akartam cserélni, mert nagyon karcos volt, megrendelték az újat, de méricskélés után azt mondták, hogy az enyémbe nem az évjáratának megfelelő üveg kell, hanem a régebbi E1-es, amiből már nincs ugy. vazzzeeeee.......kidobtam az E1-es szélvédőket. <_< amikor ingyen kínáltam senkinek nem kellett......... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nejem kifejelte a szélvédőt. És jól van ? Mi történt ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szerencsére jól van, csak fáj a feje. Lanyom otthagytuk a dédinél, de rettenetes hisztit levágott. Engem nem tudott meghtni, hát elindultunk az autóval.Azonban Anita már nem volt nyugodt, és mondta, hogy menjünk vissza. Én mérgemben belesatuztam, fersze a fék kivételesen tökéletesen működött.Ani mem volt bekötve, és nem is szâmított fékezésre,, ês előre vágódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 <_< Jobbulást neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 :) Jobbulást neki :D Én is Én is! :rolleyes: jobbulást kívánok. ---Nem tudtam,hogy van ilyen formálya annak, hogy ,hogyan kell valakit lecsapni!! B) .. De köszi a tanácsot. Ki próbálom. <_< -- Gellért itt a szezon és mit láttam?? Eladó lett megint a Kabriolet?? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 -- Gellért itt a szezon és mit láttam?? Eladó lett megint a Kabriolet?? :rolleyes: Persze. Már régóta tervben volt csak nem volt műhely, aztán meg kiugrott ugye a vállam, de most már újra gyári motor van benne és vihető legálisan <_< Csere is érdekel -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Persze. Már régóta tervben volt csak nem volt műhely, aztán meg kiugrott ugye a vállam, de most már újra gyári motor van benne és vihető legálisan -_- Csere is érdekel :D Cserébe van egy Házi mozim.. :rolleyes: Maranz és nem kicsike. Olyan NAgy Szobadísz!! Jamó Hangorkánokkal tűzdeli a szomszéd falát... IMÁDJA. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Cserébe van egy Házi mozim.. :rolleyes: Maranz és nem kicsike. Olyan NAgy Szobadísz!! Jamó Hangorkánokkal tűzdeli a szomszéd falát... IMÁDJA. <_< Add el és vedd meg -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Szenátor képek...Bontásra is.... Itt vannak a képek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Szenátor képek...Bontásra is.... Itt vannak a képek..... Szia Attila! Pár dolog érdekelne belőle/róla. Most konkrétan az a tolótető tetszett meg a képnézegetés végére. Sajnos az enyémen törött egy alkatrész. (Majd kitalálok még v.mit. erre a dologra.) Úgy elszomorodtam. Pedig kell a napfénytető a járműbe. Anélkül nincs autó. Pláne nyáron. A természetes klímára esküszöm. Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Eladó Magnóim -Sziasztok ha valakit érdekelne itt van egy két RETRO magnó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Szenátor képek...Bontásra is.... Itt vannak a képek..... Nézegetve a képeket eszembe jutott hogy : Kiegyenlítőtartály, ami okés nincs valakinek eladó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Nézegetve a képeket eszembe jutott hogy : Kiegyenlítőtartály, ami okés nincs valakinek eladó ? mennyi kell?????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts