Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

akkor igazi pösti vagy....én 1x menten az asszonnyal a fogaskerekün(oda-vissza mert még soha nem ültem rajta :rolleyes: )és biza lyuggaltam fel is meg le is jegyeket.

Azon nem ültem vagy 10 éve. Általában lyukasztok mert engem mindig megtalálnak.....most sírok h nincs ótómata kocsim ;)

Megosztás:

Azon nem ültem vagy 10 éve. Általában lyukasztok mert engem mindig megtalálnak.....most sírok h nincs ótómata kocsim :rolleyes:

monnyuk szervó nélküli autómata reki??????nagy kerekekkel?????

azt azért megnézném,1 kézzel a városban. ;)

a kollégáimon szoktam jókat derülni,ők megrögzött bliccelők.érdeksek a kifogásaik......

Megosztás:

reki....reki......felhívod az ipsét aztán elmész megkukkolni.lehet már atis meg is vette. :D

a bliccvikkendet meg vágom ...... :D :D :D

Sziasztok!! Először is egy nagy levegőt kell vennem. ;) Szóval tényleg más a képen mint élőben és közelről az a kék karavan Rekike..

-- Játszó autónak és szétszakítani (mégegyszer) arra jó. De mért is kéne egy ilyen, már el is ment a kedvem tőle. Kárpitok készen vannak. (csere) de minden!!

-- Motor tere főleg a tornyoknál újból ( de hanyatszor is??) meg kell rendesen csinálni,vagy újjat nyomni alá.

-- meg lepi volt ,hogy pöccre indult és szépen járt. Már rá tették az Injektor sort is. Alu felni van rajta+ téli garnitúrát +egy szedánt ad hozzá!!

__ Urak akinek kell az siessen :rolleyes: Én találtam igaz drágábat kicsivel. és le kell vinnem a seggem vidékre. És az első dolog,hogy majdnem olyan mint az enyim volt. Csak ez 2L eres. Ha meg vagyok vele akkor Majd dicsekszem---

Ui: És végre megtaláltam azt a Pasast aki a környéken a donor Monzám seggecskélyéből megcsinálja az utánfutómat. Üdv mindenkinek, szép napos hétvégét... :D

Megosztás:

Sziasztok!! Először is egy nagy levegőt kell vennem. ;) Szóval tényleg más a képen mint élőben és közelről az a kék karavan Rekike..

-- Játszó autónak és szétszakítani (mégegyszer) arra jó. De mért is kéne egy ilyen, már el is ment a kedvem tőle. Kárpitok készen vannak. (csere) de minden!!

-- Motor tere főleg a tornyoknál újból ( de hanyatszor is??) meg kell rendesen csinálni,vagy újjat nyomni alá.

-- meg lepi volt ,hogy pöccre indult és szépen járt. Már rá tették az Injektor sort is. Alu felni van rajta+ téli garnitúrát +egy szedánt ad hozzá!!

__ Urak akinek kell az siessen :rolleyes: Én találtam igaz drágábat kicsivel. és le kell vinnem a seggem vidékre. És az első dolog,hogy majdnem olyan mint az enyim volt. Csak ez 2L eres. Ha meg vagyok vele akkor Majd dicsekszem---

Ui: És végre megtaláltam azt a Pasast aki a környéken a donor Monzám seggecskélyéből megcsinálja az utánfutómat. Üdv mindenkinek, szép napos hétvégét... :D

Így fel sem hívom :D

Megosztás:

csodát vártál????

persze még gázos is lehetett volna... :D

meg klímás, meg hibátlan , megy ingyé, meg ótómata, meg szervízkönyv , meg a ...... :D

ennyiért mit vár az ember, de építeni nem akarnék..... ;)

Olyan és annyiért kéne mint Attiláé volt anno :rolleyes:

Megosztás:

meg klímás, meg hibátlan , megy ingyé, meg ótómata, meg szervízkönyv , meg a ...... :D

ennyiért mit vár az ember, de építeni nem akarnék..... ;)

Olyan és annyiért kéne mint Attiláé volt anno :rolleyes:

Hát Igen, tényleg jó volt és nem kellett vele küszködni. Oké azon is volt egy kis munka még , de az nem volt olyan nagy és nem lehetett látni rajta. nagy Isti ő látta is személyesen. Sőt (rendes is volt) Mert tőle kaptam a barnás Plüss ülő garnitúrát bele. csak épp nem kezdtem alakítgatni a kocsit. A lüke felyemmel el adtam. Bánom is. most kell vennem egy Ut futót és ráncigálhatom magam után.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.