nagy istván Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nem tudok vezetni, vállficamom van ;) az nem kellemes.........gyógyulást. azért valakit csak meg tudsz kérni 1 fuvarra??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Nem tudok vezetni, vállficamom van :rolleyes: Menjél busszal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 az nem kellemes.........gyógyulást. azért valakit csak meg tudsz kérni 1 fuvarra??? ;) Így is sokat kérek :D Bkv-zom mindenhova....murva drága :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Így is sokat kérek ;) Bkv-zom mindenhova....murva drága :rolleyes: nem bliccelsz??? el sem hiszem.....az első emberek 1ike aki mióta idejöttem nem lóg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 nem bliccelsz??? el sem hiszem.....az első emberek 1ike aki mióta idejöttem nem lóg... :rolleyes: metron nem lehet...buszon szoktam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 metron nem lehet...buszon szoktam :rolleyes: akkor igazi pösti vagy....én 1x menten az asszonnyal a fogaskerekün(oda-vissza mert még soha nem ültem rajta ;) )és biza lyuggaltam fel is meg le is jegyeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 akkor igazi pösti vagy....én 1x menten az asszonnyal a fogaskerekün(oda-vissza mert még soha nem ültem rajta :rolleyes: )és biza lyuggaltam fel is meg le is jegyeket. Azon nem ültem vagy 10 éve. Általában lyukasztok mert engem mindig megtalálnak.....most sírok h nincs ótómata kocsim ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Azon nem ültem vagy 10 éve. Általában lyukasztok mert engem mindig megtalálnak.....most sírok h nincs ótómata kocsim :rolleyes: monnyuk szervó nélküli autómata reki??????nagy kerekekkel????? azt azért megnézném,1 kézzel a városban. ;) a kollégáimon szoktam jókat derülni,ők megrögzött bliccelők.érdeksek a kifogásaik...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 monnyuk szervó nélküli autómata reki??????nagy kerekekkel????? azt azért megnézném,1 kézzel a városban. ;) Élmény lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 reki....reki......felhívod az ipsét aztán elmész megkukkolni.lehet már atis meg is vette. :D a bliccvikkendet meg vágom ...... :D :D :D Sziasztok!! Először is egy nagy levegőt kell vennem. ;) Szóval tényleg más a képen mint élőben és közelről az a kék karavan Rekike.. -- Játszó autónak és szétszakítani (mégegyszer) arra jó. De mért is kéne egy ilyen, már el is ment a kedvem tőle. Kárpitok készen vannak. (csere) de minden!! -- Motor tere főleg a tornyoknál újból ( de hanyatszor is??) meg kell rendesen csinálni,vagy újjat nyomni alá. -- meg lepi volt ,hogy pöccre indult és szépen járt. Már rá tették az Injektor sort is. Alu felni van rajta+ téli garnitúrát +egy szedánt ad hozzá!! __ Urak akinek kell az siessen :rolleyes: Én találtam igaz drágábat kicsivel. és le kell vinnem a seggem vidékre. És az első dolog,hogy majdnem olyan mint az enyim volt. Csak ez 2L eres. Ha meg vagyok vele akkor Majd dicsekszem--- Ui: És végre megtaláltam azt a Pasast aki a környéken a donor Monzám seggecskélyéből megcsinálja az utánfutómat. Üdv mindenkinek, szép napos hétvégét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Sziasztok!! Először is egy nagy levegőt kell vennem. ;) Szóval tényleg más a képen mint élőben és közelről az a kék karavan Rekike.. -- Játszó autónak és szétszakítani (mégegyszer) arra jó. De mért is kéne egy ilyen, már el is ment a kedvem tőle. Kárpitok készen vannak. (csere) de minden!! -- Motor tere főleg a tornyoknál újból ( de hanyatszor is??) meg kell rendesen csinálni,vagy újjat nyomni alá. -- meg lepi volt ,hogy pöccre indult és szépen járt. Már rá tették az Injektor sort is. Alu felni van rajta+ téli garnitúrát +egy szedánt ad hozzá!! __ Urak akinek kell az siessen :rolleyes: Én találtam igaz drágábat kicsivel. és le kell vinnem a seggem vidékre. És az első dolog,hogy majdnem olyan mint az enyim volt. Csak ez 2L eres. Ha meg vagyok vele akkor Majd dicsekszem--- Ui: És végre megtaláltam azt a Pasast aki a környéken a donor Monzám seggecskélyéből megcsinálja az utánfutómat. Üdv mindenkinek, szép napos hétvégét... :D Így fel sem hívom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Így fel sem hívom :rolleyes: csodát vártál???? persze még gázos is lehetett volna... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 csodát vártál???? persze még gázos is lehetett volna... :D meg klímás, meg hibátlan , megy ingyé, meg ótómata, meg szervízkönyv , meg a ...... :D ennyiért mit vár az ember, de építeni nem akarnék..... ;) Olyan és annyiért kéne mint Attiláé volt anno :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 meg klímás, meg hibátlan , megy ingyé, meg ótómata, meg szervízkönyv , meg a ...... :D ennyiért mit vár az ember, de építeni nem akarnék..... ;) Olyan és annyiért kéne mint Attiláé volt anno :rolleyes: akkor kelett volna megvenni,de az sem volt gázos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 akkor kelett volna megvenni,de az sem volt gázos. Persze, de nem volt rá szükségem akkor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Persze, de nem volt rá szükségem akkor.... mé nem veszel gázos szusit???? eszik kb. semmit.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 mé nem veszel gázos szusit???? eszik kb. semmit.......... Mert nem szeretem és nagy autó kell...nem feltétlen gázos kellene, az már csak hab a tortán Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Mert nem szeretem és nagy autó kell...nem feltétlen gázos kellene, az már csak hab a tortán eladó az omim......gázos is nagy is megy is.....mi kell még? csak épp nem óccssssssóóóóóóó............ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 meg klímás, meg hibátlan , megy ingyé, meg ótómata, meg szervízkönyv , meg a ...... :D ennyiért mit vár az ember, de építeni nem akarnék..... ;) Olyan és annyiért kéne mint Attiláé volt anno :rolleyes: Hát Igen, tényleg jó volt és nem kellett vele küszködni. Oké azon is volt egy kis munka még , de az nem volt olyan nagy és nem lehetett látni rajta. nagy Isti ő látta is személyesen. Sőt (rendes is volt) Mert tőle kaptam a barnás Plüss ülő garnitúrát bele. csak épp nem kezdtem alakítgatni a kocsit. A lüke felyemmel el adtam. Bánom is. most kell vennem egy Ut futót és ráncigálhatom magam után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 most kell vennem egy Ut futót és ráncigálhatom magam után. Cimborának van vmi praktikeres, nem komoly...érdekel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 eladó az omim......gázos is nagy is megy is.....mi kell még? csak épp nem óccssssssóóóóóóó............ :rolleyes: Caravan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Caravan ? az és engem érdekel 1 futó.....mekkora???milyen????mennyiért???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 az és engem érdekel 1 futó.....mekkora???milyen????mennyiért???? Holnapra lesznek infok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Holnapra lesznek infok ok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Cimborának van vmi praktikeres, nem komoly...érdekel ? Bocs!! Nekem ajánlották fel!! Szóval Én lennék az első, Bocs Isti!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts