vacla Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajnos nem sikerült képet feltölteni mert valami url címet kéne bemásolni, nekem meg egy mappában jpg formátumban vannak a képek. Valamikor már egyszer sikerült ,de nem tudok rá jönni ,hogy csináltam, pedig itt szeretik a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajnos nem sikerült képet feltölteni mert valami url címet kéne bemásolni, nekem meg egy mappában jpg formátumban vannak a képek. Valamikor már egyszer sikerült ,de nem tudok rá jönni ,hogy csináltam, pedig itt szeretik a képeket. Én láttam az MVOK fórumon, nagyon szép lett az autó...a küszöbbe rejtett rendszámtábla volt a lehjobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Töltsd fel őket valami tárhelyre (pl ide: http://pics.coldline.hu/ ), eredményül kapsz egy linket, na azt másold be a hozzászólásodba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajnos nem sikerült képet feltölteni mert valami url címet kéne bemásolni, nekem meg egy mappában jpg formátumban vannak a képek. Valamikor már egyszer sikerült ,de nem tudok rá jönni ,hogy csináltam, pedig itt szeretik a képeket. na én pl. ezért sem rakok fel képet.....azt sem tudom mit-hogyan kell csinálni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Gyere zamárdiba, hozd egy sd kártyán vagy mobilvinyon a képeket, majd feltoljuk... ;) na én pl. ezért sem rakok fel képet.....azt sem tudom mit-hogyan kell csinálni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Szép lett az a szenátor.. :-)) -- :rolleyes: Mi meg bontunk egyet. A2 est.. Hirdetés az alkatrésznél... Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Üdv mindenkinek köszönöm a segítő szándékot, de Gelko-nak van igaza a MVOK-on fent vannak a képek. Ott nem kellett képtárakba feltölteni, egyszerüen felraktam. Azért gondoltam ,hogy ide is felrakom mert a MVOK hetekóta nem érhetö el. A rendszám tábla a küszöbben az engem is meg lepett,nem volt tudomásom rola valaki gyorsba kijavította a küszöböt. Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Gyere zamárdiba, hozd egy sd kártyán vagy mobilvinyon a képeket, majd feltoljuk... :D mi van zamárdiban????? :rolleyes: ;) :D majd az asszonyt piszkálom csak ő is egész nap a gépet püföli meló után meg örülünk 1másnak nemhogy még a gépet lássuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Üdv mindenkinek köszönöm a segítő szándékot, de Gelko-nak van igaza a MVOK-on fent vannak a képek. Ott nem kellett képtárakba feltölteni, egyszerüen felraktam. Azért gondoltam ,hogy ide is felrakom mert a MVOK hetekóta nem érhetö el. A rendszám tábla a küszöbben az engem is meg lepett,nem volt tudomásom rola valaki gyorsba kijavította a küszöböt. Sziasztok. Képeid - remélem nem baj h belenyúlok ;) Attila ! Elmondod végre mi van azzal a szerencsétlen rekord caravannal ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 mi van zamárdiban????? :rolleyes: ;) :D VI. Hungarian Blitz Weekend (MOTE) & XIV Nemzetközi Opel Találkozó (MOMC) & Országos Veteránopel Találkozó (MVOK) - ennél nagyobb opeles talit nem találsz itthon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 ....Képeid - remélem nem baj h belenyúlok :rolleyes:.... Ez neked működik ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ez neked működik ? :rolleyes: Igen ! Bár én regisztrált vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Igen ! Bár én regisztrált vagyok.... Nem akarnád átlinkelni a képeket ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nem akarnád átlinkelni a képeket ? ;) Akartam de nem jpg a vége :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 dobjátok már fel őket egy tárhelyre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 még egyszer fent vant, immár kereskedésben, és némileg más adatokkal :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Abból mi igaz hogy ezeknek a Lotusoknak elég akadozó a karbantartása? Azt hallottam hogy a viszonylag kis példányszám miatt az olyan hétköznapibb alkatrészek mint pl. egy hengerfejtömítés sem elérhető már hozzá, hanem egyedileg kell azt legyártatni olyan cégekkel mint pl. a németországi Risse Motorsport, gyaníthatóan méregdrágáért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Abból mi igaz hogy ezeknek a Lotusoknak elég akadozó a karbantartása? Azt hallottam hogy a viszonylag kis példányszám miatt az olyan hétköznapibb alkatrészek mint pl. egy hengerfejtömítés sem elérhető már hozzá, hanem egyedileg kell azt legyártatni olyan cégekkel mint pl. a németországi Risse Motorsport, gyaníthatóan méregdrágáért... Attila mikor mesélt róla akkor ebayről azért volt minden mi kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 Abból mi igaz hogy ezeknek a Lotusoknak elég akadozó a karbantartása? Azt hallottam hogy a viszonylag kis példányszám miatt az olyan hétköznapibb alkatrészek mint pl. egy hengerfejtömítés sem elérhető már hozzá, hanem egyedileg kell azt legyártatni olyan cégekkel mint pl. a németországi Risse Motorsport, gyaníthatóan méregdrágáért... Két éve a BW-en volt egy Lotus Omega. A gazdájával soket beszélgettem, és azt mondta, ha a váltó és a hátsó híd nincs szétrúgva, akkor nem veszélyes a fenntartása. Példaként a klímarendszert hozta fel, amit kellett csináltatnia, és vmilyen Fiat cucc volt jó hozzá. Attila anno elrettentésként az első fék horrorisztikus csereköltségét hozta példának, de a BW-n a srác azt mondta, hogy le lehet gyártatni fele annyiból. Bár sztem még az is eléri a százezret. De a vételár láttán nem fenyeget az a veszély, hogy ezen gondolkodjak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Két éve a BW-en volt egy Lotus Omega. A gazdájával soket beszélgettem, és azt mondta, ha a váltó és a hátsó híd nincs szétrúgva, akkor nem veszélyes a fenntartása. Példaként a klímarendszert hozta fel, amit kellett csináltatnia, és vmilyen Fiat cucc volt jó hozzá. Attila anno elrettentésként az első fék horrorisztikus csereköltségét hozta példának, de a BW-n a srác azt mondta, hogy le lehet gyártatni fele annyiból. Bár sztem még az is eléri a százezret. De a vételár láttán nem fenyeget az a veszély, hogy ezen gondolkodjak ;) Vettem lottot. Ha megnyerem az 5öst megveszem klubbos játszósnak és bárki mehet vele..vagyis csak klubtag :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Vettem lottot. Ha megnyerem az 5öst megveszem klubbos játszósnak és bárki mehet vele..vagyis csak klubtag :rolleyes: Ez aztán a toborzó kampány. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Pisti! Az olajos kollégám kérdezte,hogy mi van veled ? Mert nem jelentkezel. Mobilról hívd,ha hívod mert a pesti vezetékest nem veszi fel a sok visszautasíthatatlan ajánlat miatt. Üdv. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Pisti! Az olajos kollégám kérdezte,hogy mi van veled ? Mert nem jelentkezel. Mobilról hívd,ha hívod mert a pesti vezetékest nem veszi fel a sok visszautasíthatatlan ajánlat miatt. Üdv. Tomi! beszéltem vele 2-3-hete és akkor azt mondta nem sűrgős neki.......csak még nekem is 1eztetmem kell,hogy legyen odahaza üres köbös tartályom.mindbe gázolaj van és azt ugye mégsem tüzelhetem el.. :rolleyes: de holnap felhívom....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Képeid - remélem nem baj h belenyúlok ;) Attila ! Elmondod végre mi van azzal a szerencsétlen rekord caravannal ? :rolleyes: reki....reki......felhívod az ipsét aztán elmész megkukkolni.lehet már atis meg is vette. :D a bliccvikkendet meg vágom ...... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 reki....reki......felhívod az ipsét aztán elmész megkukkolni.lehet már atis meg is vette. :rolleyes: Nem tudok vezetni, vállficamom van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts