Sor 6 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Pisti te mindent sokallsz :-((.. :lol: Mondjuk , néha mi is az áraidat. :lol: ..... különben is.. Ott az irányára.. És,ha valaki ilyet akar az meg fogja venni.. És ha még szép is. :devlish: Hasonlóképp gondolkodunk István. :lol: Jahhh,Pisti! Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 én még soha semmit nem adtam drágán,csak ha valamit nem akartam valakinek eladni... :lol: az meg ugye ugysem veszi meg az ilyen dolgokat. majd meglátod hogy tényleg sok-e az ára.a B seniket nem lehet ennyiért eladni. viszont asszem vettem 1 monzát........beálok én is a sorba.megy bele a 24v és jó lesz játszósnak. :lol: Igazat adok a válaszodnak. tényleg nem szoktad drágán nyomni a cuccokat. :devlish: . És milyen monzát sikerült venned?? És Hol találtad?? Milyen színűűűűűű!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 van minden mint a mesében.... :lol: Te is csak gyüjtögetsz , minden félét.. Egyet kell és azt... Ja van szigmikin egy kombálynos Rekordka kékecske meg lesem ma. és ha olyan akkor viszem is hazafelé. meg csinálom Senátor karavannak. :devlish: Vagy valami hibrid autónak. Van ( ügye) Tőled!! Egy szép plüsszös üléskéim, és nagy motorom is, De lehet, hogy kap egy Ptdi WV mocikát és . meglökjük egy kis tuninggal. csekély 240Le. Haver most csinált egy ijet és nagyon ütős. ( Rekord Cupéba nyomta be.. Retró) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Te is csak gyüjtögetsz , minden félét.. Egyet kell és azt... Ja van szigmikin egy kombálynos Rekordka kékecske meg lesem ma. és ha olyan akkor viszem is hazafelé. meg csinálom Senátor karavannak. :devlish: Vagy valami hibrid autónak. Van ( ügye) Tőled!! Egy szép plüsszös üléskéim, és nagy motorom is, De lehet, hogy kap egy Ptdi WV mocikát és . meglökjük egy kis tuninggal. csekély 240Le. Haver most csinált egy ijet és nagyon ütős. ( Rekord Cupéba nyomta be.. Retró) Azt én is néztem...kiváncsi vagyok milyen lesz.100ért nem lehet csodát várni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Te is csak gyüjtögetsz , minden félét.. Egyet kell és azt... Ja van szigmikin egy kombálynos Rekordka kékecske meg lesem ma. és ha olyan akkor viszem is hazafelé. meg csinálom Senátor karavannak. :devlish: Vagy valami hibrid autónak. Van ( ügye) Tőled!! Egy szép plüsszös üléskéim, és nagy motorom is, De lehet, hogy kap egy Ptdi WV mocikát és . meglökjük egy kis tuninggal. csekély 240Le. Haver most csinált egy ijet és nagyon ütős. ( Rekord Cupéba nyomta be.. Retró) Nekem is megfordult egyszer a fejemben, hogy milyen tuti lenne lefújni a tükröt ezüstre, de most hogy nézem ezt a képet, jó hogy nem csináltam meg, valahogy nagyon nem illik oda az a szín. De az autó így ránézésre nem tűnik vészesnek. Ha a sedánban akkora hely van hátul, bele se merek gondolni, hogy mennyit elnyel egy caraván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nekem is megfordult egyszer a fejemben, hogy milyen tuti lenne lefújni a tükröt ezüstre, de most hogy nézem ezt a képet, jó hogy nem csináltam meg, valahogy nagyon nem illik oda az a szín. De az autó így ránézésre nem tűnik vészesnek. Ha a sedánban akkora hely van hátul, bele se merek gondolni, hogy mennyit elnyel egy caraván. ezek mindig ott rohadnak ahol nem látni.......lesz ott sztem meglepi rendesen. a csomitér meg szinte feneketlen,bár az asszonynak sikerül rendre kifogni rajta.de ott van még a tető amin ugyebár lehet felfelé építkezni.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Sziasztok Opel-osokk! Gazdag gyereknek jut mindenféle játék. A szegény meg csak irigykedik. :devlish: Peter nem irigykedni kell........sok-sok meló van benne rendesen. nem vagyok gazdag csak sokat melózok,hogy teljen a hobbimra.ennyi. ezt bárki megteheti. én a pénzt álltalában sokáig tartó kutakodással helyetesítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Igazat adok a válaszodnak. tényleg nem szoktad drágán nyomni a cuccokat. :devlish: . És milyen monzát sikerült venned?? És Hol találtad?? Milyen színűűűűűű!! 3.0 86-os delfinszürke. villanyablak,klíma,abs,automata.na ezt biztosan kidobom belőle. még kint van nürnbergeben.most megyek érte elvileg 7végén.ha lesz időm meg erőm. sikerült félig levágnom az 1ik mutatóujjamat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 ahogy nézem egyre több az eladó monza-senator. ez sem azt mutatja(sajnos)hogy lenne az embereknek efféle drága hobbira pénze. a használtautón mikor volt fent 8 seni,4 monza,5-6 commo????? sajnálom azokat akik igazán értékelik ezeket az autókat és kénytelenek megválni tőlük.......én is voltam hasonló cipőben,igaz helyhiány miatt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 ahogy nézem egyre több az eladó monza-senator. ez sem azt mutatja(sajnos)hogy lenne az embereknek efféle drága hobbira pénze. a használtautón mikor volt fent 8 seni,4 monza,5-6 commo????? sajnálom azokat akik igazán értékelik ezeket az autókat és kénytelenek megválni tőlük.......én is voltam hasonló cipőben,igaz helyhiány miatt. :lol: Sztem betudható annak hogy most kellett befizetni a teljesítményadót -anyjukat - és mocsok drága a benzin. Keress nekem egy gázos rekord caravant légyszi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Sztem betudható annak hogy most kellett befizetni a teljesítményadót -anyjukat - és mocsok drága a benzin. Keress nekem egy gázos rekord caravant légyszi :devlish: majd meglátjuk, hogy milyen az a kék. Mivel volt nekem is pár. tudom,hogy hol szokott rohadni. -- Gázost?? Venni kell egyet és a pisti segít át alakítani. Neki is az van a kocsijában, és nem fogyaszt rosszul Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 3.0 86-os delfinszürke. villanyablak,klíma,abs,automata.na ezt biztosan kidobom belőle. még kint van nürnbergeben.most megyek érte elvileg 7végén.ha lesz időm meg erőm. sikerült félig levágnom az 1ik mutatóujjamat.... :devlish: Mennyibe tudod be hozni?? Magán háznál találtad?? Mert az a legjobb, és nem neppernél. Sok sikert, legalább lesz még egy Monzás a csapatban. Csak nehogy eladd, mert csak kicsi a csomi tartója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 majd meglátjuk, hogy milyen az a kék. Mivel volt nekem is pár. tudom,hogy hol szokott rohadni. -- Gázost?? Venni kell egyet és a pisti segít át alakítani. Neki is az van a kocsijában, és nem fogyaszt rosszul Ez még a jövő zenéje de tervek vannak. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Mennyibe tudod be hozni?? Magán háznál találtad?? Mert az a legjobb, és nem neppernél. Sok sikert, legalább lesz még egy Monzás a csapatban. Csak nehogy eladd, mert csak kicsi a csomi tartója. 450 ejró és tulajtól......... :devlish: semmi baja csak a szélvédő kavicsos,de az van másik.kell rá rndszám aztán uccu.ez lesz még a nehezebb.a B senim is 5 éve vár papírra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Sztem betudható annak hogy most kellett befizetni a teljesítményadót -anyjukat - és mocsok drága a benzin. Keress nekem egy gázos rekord caravant légyszi :devlish: gázosat nem fox sztem találni. ha bevállalod az illegalitást akkor megéri,másképp nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 nem irigykedni kell........sok-sok meló van benne rendesen. nem vagyok gazdag csak sokat melózok,hogy teljen a hobbimra.ennyi. ezt bárki megteheti. én a pénzt álltalában sokáig tartó kutakodással helyetesítem. Hi itt ismét! Nem sértésnek szántam!!! Gondoltam,elvetek egy poént,de... :lol: Én egy más bandába tartozom/tartoztam,ott nem okoz problémát. Hidd el Pisti,dolgozom én is eleget a céljaimért! :devlish: Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Sztem betudható annak hogy most kellett befizetni a teljesítményadót -anyjukat - és mocsok drága a benzin. Keress nekem egy gázos rekord caravant légyszi :devlish: Hogy rothadnának meg. Ár-érték/ló arány zavar benne a legjobban. 40000 vagy 20000000HUF,tök mindegy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hi itt ismét! Nem sértésnek szántam!!! Gondoltam,elvetek egy poént,de... ;) Én egy más bandába tartozom/tartoztam,ott nem okoz problémát. Hidd el Pisti,dolgozom én is eleget a céljaimért! :devlish: Peter nem sértödök meg......mindenkinek más a véleménye egyazon dologról. ;) a viccet is értem........még ha hietelen is :lol: aki megdolgozik azért amilye van/lesz az másként látja a dolgokat mint akinek az ölébe potyognak a dolgok. a munka nemesít... :lol: :lol: :lol: az adó meg gusztustalan.........30 éves autó és luxus kategória. nevetnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 nem sértödök meg......mindenkinek más a véleménye egyazon dologról. :D a viccet is értem........még ha hietelen is :rolleyes: aki megdolgozik azért amilye van/lesz az másként látja a dolgokat mint akinek az ölébe potyognak a dolgok. a munka nemesít... ;) :D :D az adó meg gusztustalan.........30 éves autó és luxus kategória. nevetnem kell. Sziasztok itt ismét! Pisti! Akkor jó,ha nem vagy sértődékeny. Hasonlóképp gondolkodom,még ha furcsa is lehet. De már 1-2 hónapja nem kapok választ a kérdésemre. Illetve "gondjaimra" itt a fórumon,de e-mail-ben sem. Még a végén megbánom hogy regisztráltam. Tehát: Monza/Senator cuccok még mindig érdekelnének. Legalább annyi,merre induljak,mint hülye új Opel-os? Tettem fel más kérdést is,az már nem érdekel. & nem haragszom,csak nem értem az itteni hozzáállást. Tudom,egyébként én (is) furcsa vagyok. Bye! Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok itt ismét! Pisti! Akkor jó,ha nem vagy sértődékeny. Hasonlóképp gondolkodom,még ha furcsa is lehet. De már 1-2 hónapja nem kapok választ a kérdésemre. Illetve "gondjaimra" itt a fórumon,de e-mail-ben sem. Még a végén megbánom hogy regisztráltam. Tehát: Monza/Senator cuccok még mindig érdekelnének. Legalább annyi,merre induljak,mint hülye új Opel-os? Tettem fel más kérdést is,az már nem érdekel. & nem haragszom,csak nem értem az itteni hozzáállást. Tudom,egyébként én (is) furcsa vagyok. Bye! Peter Szia!! Péter, mint írtam akkor tedd fel a kérdéseidet még egyszer.. ;) vagy az Emilemre. Válaszoltam a leveledre... Szerintem elsiklottunk felette, és azt hittük valakivel fel vetted a kapcsolatot veled.. De mint mondtam Én segíthetek, ha van mim és alkatrészem... -- Segítő készségre meg annyit. Hogy azért itt nem csak duma van... Van egy - két akció is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok itt ismét! Pisti! Akkor jó,ha nem vagy sértődékeny. Hasonlóképp gondolkodom,még ha furcsa is lehet. De már 1-2 hónapja nem kapok választ a kérdésemre. Illetve "gondjaimra" itt a fórumon,de e-mail-ben sem. Még a végén megbánom hogy regisztráltam. Tehát: Monza/Senator cuccok még mindig érdekelnének. Legalább annyi,merre induljak,mint hülye új Opel-os? Tettem fel más kérdést is,az már nem érdekel. & nem haragszom,csak nem értem az itteni hozzáállást. Tudom,egyébként én (is) furcsa vagyok. Bye! Peter mivel lusta is vagyok visszaolvasni és nem is emlékszem a kérdésekre/kérésekre ezért tedd fel ismét. szoktunk itt segíteni mindenkinek aki fogékony a dologra,de lehet tényleg elsiklottunk feletted.sorry.... :rolleyes: annyian kérnek tőlem alkatrészt aztán nem is jelentkeznek érte,pedíg amikor felhívnak akkor már tegnapra kellene,hogy nem is szoktam az ilyeneket megjegyezni. és ez nem személyes csak nem rongálom magam feleslegesen. alkatrészekben tudunk segiteni még ha nem is sokan vagyunk.... ;) az avataronban ott a számom ha kell vmi segítség személyesen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 megvan a monza,de nekem 1enlőre nem jön be a cupe kaszni.túl kicsi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Szia!! Péter, mint írtam akkor tedd fel a kérdéseidet még egyszer.. ;) vagy az Emilemre. Válaszoltam a leveledre... Szerintem elsiklottunk felette, és azt hittük valakivel fel vetted a kapcsolatot veled.. De mint mondtam Én segíthetek, ha van mim és alkatrészem... -- Segítő készségre meg annyit. Hogy azért itt nem csak duma van... Van egy - két akció is... :rolleyes: Szia Attila! Örülök,ha megértjük egymást. :D Peter Írtam E-mail-t Attila,remélem megkapod/megkaptad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 mivel lusta is vagyok visszaolvasni és nem is emlékszem a kérdésekre/kérésekre ezért tedd fel ismét. szoktunk itt segíteni mindenkinek aki fogékony a dologra,de lehet tényleg elsiklottunk feletted.sorry.... :rolleyes: annyian kérnek tőlem alkatrészt aztán nem is jelentkeznek érte,pedíg amikor felhívnak akkor már tegnapra kellene,hogy nem is szoktam az ilyeneket megjegyezni. és ez nem személyes csak nem rongálom magam feleslegesen. alkatrészekben tudunk segiteni még ha nem is sokan vagyunk.... ;) az avataronban ott a számom ha kell vmi segítség személyesen...... Szia Everyone! Nincs energiám még egyszer leírni,inkább bemásolom az Emilből. Na most figyeljetek! :D "Hiányom. Hűtődíszrács,bal első (fehér) irányjelző,szélvédő alatti műa. burkolat(az a hártya szar,amiből szerintem csak legfeljebb aranyért lehet értelmeset találni),szint úgy az ajtótömítések (mert még nem tudom hogy mentem le). Továbbá: Térképzseb esetleg (ebből is úgy látom két fajta létezik) szürke,de ablaktekerők mindenképp (szürkék),Lámpatartók(at tudok v.hol beszerezni?),azok a műanyag bizgentyűk. Tovább is van,mondjam még?" + ventilátorkeret,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 megvan a monza,de nekem 1enlőre nem jön be a cupe kaszni.túl kicsi... :rolleyes: Én sem tudom,hogy fogok pakolni bele. Lehet eladom és veszek egy Kispókot,az legalább nem is eszik ennyit,szépen töfög,ráadásul még több kasznimunkát lehet rajta eszközölni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts