berlina Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Prospekt Rekord SR/E 30 mm-es ültetés szalonból 1 2 3 4 5 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nagyon jó képek. A miénkre is ráférne egy ültetés, mert az eleje igencsak ágaskodik. De ma sikerült megcsinálnom a benzin részét. A fő gond az volt, hogy az injektor fuvókák le voltak ragadva, de miután megjárattam őket még mindig nem indult, így az összes kiszedésre került, és megpróbáltam átmosni őket. Sajnos nem sikerült kimosni belőlük a trutyit, ezért kapott másik injektorokat, és utánna már pröccre indult. Meg ha már szét volt szedve, a törött csatikat kicseréltem, de sajnos csak használtakat tudtam felrakni. Lehet ilyen csatlakozókat vhol venni? Mert erősen érdekelne pár darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 Tükörbekötés folyamatban. A bal ajtóból kiszedtem a kábelkorbácsot,a szakadt és repedezett vezetékeket kicseréltem és kettőt pedig húztam be plusszba. Amúgy a tükörfűtés elektronikáját nemes egyszerűséggel levágták róla és iktatták. Sztem csináltatok egy időzítő elektronikát és rákötöm egy relére. Így ez is gyári lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Aszittem már itt is mindenki tud az új klubos autóról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Aszittem már itt is mindenki tud az új klubos autóról :lol: Tud csak hallgat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Aszittem már itt is mindenki tud az új klubos autóról :lol: Mit vettél megint? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Mit vettél megint? :lol: Ééééééén? Megiiiiiiiiiint? Semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Na megmtitom itt is az új szemem fényét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szép ez a Senátor! Egy darabi nekem is volt 3.0i automata B Senim, nagyon szerettem vezetni, kényelmes volt. Benne volt majdnem minden, LCD, klíma, üléfütés, 3 fokozatban elektromosan állítható futómü, stb. Csak az olcsóbb volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ebben is digit, ülésfűtés meg 4 elektromos ablak...autómata volt de áthebrálták manuálra...így most nem műxik benne a tempomat, de állítólag meg lehet benne javszerolni... 17 felnik vannak rajta, meg kaptam hozzá egy rekesz pótalkatrészt, meg téliguákat acélfelnin... van benne sony cumó, és így lett 220... :lol: Remélem bevállik... :lol: Ja meg a lényeg...Sperrrrrrrr.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 GRATULA ANTI!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 GRATULA ANTI!!! Köszi! Csütörtökön megyek vele Lurdyhoz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szép a gép. Én is nézegettem, de két hátránya van számomra: a gáz hiánya és ekkora motorból elég egy is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ebben is digit, ülésfűtés meg 4 elektromos ablak...autómata volt de áthebrálták manuálra...így most nem műxik benne a tempomat, de állítólag meg lehet benne javszerolni... 17 felnik vannak rajta, meg kaptam hozzá egy rekesz pótalkatrészt, meg téliguákat acélfelnin... van benne sony cumó, és így lett 220... :lol: Remélem bevállik... :lol: Ja meg a lényeg...Sperrrrrrrr.... :D :D Gratula üdvözzlégy a farosok között biztos megfog tetszeni és szeretni fogod nekem ilyenből volt kettő nagyon kis strapabiró jószágok és nem drága a cucc hozzá sok sikert ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2006 Pedig, ha jól eml, akkor Corsának indult :lol: Sztem nem fogod megbánni, mert rettentően kényelmes és megbízható autó. És akkor még a drift lehetőségét nem is említettem. Üdv a hátsókerekesek egyre kisebb klubjában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Már most beleszerettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Hoppá... Opel Senator Pick up... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Érdekes, ilyent még nem láttam, de ilyent viszont már igen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Hoppá... Opel Senator Pick up... ]http://i21.ebayimg.com/01/m/07/ec/8f/af_24.JPG http://i14.ebayimg.com/04/m/07/ed/39/7a_24.JPG http://i23.ebayimg.com/01/m/07/f2/90/f6_24.JPG huhúúúú ebből mekkora latino stricihintót lehetne épteni :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2006 Holnap megy a Rekordunk műszakira. Remélem sikerül, mert qrva sokat dolgoztam rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2006 Sikerült a műszaki mindkét Rekordra. Nem volt hiábavaló a sok munkám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Sikerült a műszaki mindkét Rekordra. Nem volt hiábavaló a sok munkám. Egyszerre kettő vizsgázott? Nemsemmi, grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 azért írd már le miket cseréltél, ellenöriztél érdekelne Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2006 Amióta megvettem az autót folyamatosan a műszakira készítettem fel. A benzinrész meg lett csinálva, utánfutó irjelző miatt új relé, hátsó fékek szabályozása és új betét, kézifékkötél csere, el.ablakok és tükrök müködőképessé tétele, gázreduktor felújítás, hűtőventillátor csere. Nagyjából ennyi lett cserélve, és ami nem lett, az a nyomtávrúd, mert kicsit lóg a kormányműnél és a jobboldali kutyacsont. Ezeket feleslegesnek tartottam, mert még nem zörögnek és a csere csek kb 3-4 hónapig segít. A futómű és fékrendszer átvizsgálása volt az elsődleges. Az Omega csak most megy majd a hó végén. Arra még gyüjtögetnem kell egy kis zséét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Anti nem ILYEN motort keres a Senibe? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts