FPepe Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 A GDH az én rendszámom volt. A Peti B Rekordjának GOH a rendszáma. Az áll az udvar végében még fehéren. Nyár végén ezüstmetál fényezést kapott. Miért nem OT rendszám van (volt) ezeken a gyönyörűségeken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Gondolom mert egy vagyon, és szopás megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Gondolom mert egy vagyon, és szopás megcsinálni. Viszont hatalmasat dob az autó értékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Igazából mindegy, mert tulajváltáskor újra kell vizsgáztatni. Én meg ha építek egy autót, azt magamnak teszem. De ezzel lehet csak én vagyok így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ott az öreglány :wub: Az OT sztem nagyon túl van dimenzionálva... Mostanában a Rekord Van-okat nézegetem :) láttatok már itthon ilyet ? én egyszer és pont a zádor utcából fordult ki. Nem volt túl jó állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2013 Régebben láttam, de egy Caravan is nagy királyság lehet. Sajnos nehéz jót találni, meg némely eladó azt hiszi, Mercedest árul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Caravan is jöhetne persze :) kötelezően dízel géptetővel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Igazság szerint mindegyik szériának jól áll a caravan kivitel :) a narancs "D" megint fent van a használtautón elég gatya állapotban. Anno még cserélni akarták a cabrióra akkor jobb állapotban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Nekem a Commo C Voyage tetszik ebből a korból... ami azt illeti már régen is tetszett, anno amíg még működött, a helyi Opel Pálfy márkakereskedés használt egy ilyet szervizautó célra de elkótyavetyélték. Csak később tudtam meg hogy elég ritka kivitel a kombi a Commodore-ből, sajnáltam is nagyon... ja igen: 3 ajtós volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január20, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2013 Nekem az E2-ön jobban tetszik a benzines motortér tető, mert olyan mint az alföldi síkság. Imádom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 A D Rekord Caravan a tuti. Tényleg gatya lett a narancs. Képeken is látszik,hogy egy fos szegény. <_< Ja és így is nagyon drága. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Mostanában a Rekord Van-okat nézegetem :) láttatok már itthon ilyet ? én egyszer és pont a zádor utcából fordult ki. Nem volt túl jó állapotban. Mostanában hirdettek egy Rekord Van-t 150e-ért valami rendőrségi festéssel talán a jófogáson, vagy az aprodon... Tomi, jól megkavartuk őket a rendszámmal! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Tényleg,ott van az aprodon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 R25-höz van valakinek felesleges váltókarja/rudazata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Tud valaki valahol eladó 1.9-es cih vezérműtengelyt? (lehetőleg b mantából) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Tud valaki valahol eladó 1.9-es cih vezérműtengelyt? (lehetőleg b mantából) Mi a különbség? Szerintem semmi. Ha a motorkód egyezik akkor szerintem mindegy,hogy Rekordból ,Asconából ,Mantából vagy Kadettből van a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 R25-höz van valakinek felesleges váltókarja/rudazata? r 25-28 ugyanaz a rudazat milye cih tengely kell ? 1,9 be csak az utolso evjäratok hidrosak a többi fix tökes de ha inyektorozol beteheted a 2.0 sat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Igen, az lemaradt, hogy a befecsis 19E tengely kellene. Karbis lesz. :) rudazat tudom hogy ugyanaz, de a váltómhoz nincs egyáltalán. Bár lehet most csak simán felteszem az overdriveos váltót, akkor nem kell szarakodni a kardánnal. Meg azt tudom hogy rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Igen, az lemaradt, hogy a befecsis 19E tengely kellene. Karbis lesz. :) rudazat tudom hogy ugyanaz, de a váltómhoz nincs egyáltalán. Bár lehet most csak simán felteszem az overdriveos váltót, akkor nem kell szarakodni a kardánnal. Meg azt tudom hogy rendben van. sajnos ojanom most nincs de igy mäs is tudja mit keresel üdv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Ha esetleg lesz, majd szólj. Egyelőre még úgyis darabokban a minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Senator-Admirális Úrból már csak Admirális Úr lesz ? :) http://aprod.hu/hirdetes/opel-senator-3-0i-IDO4xn.html#13915645a4;r:;s: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2013 Senator-Admirális Úrból már csak Admirális Úr lesz ? :) http://aprod.hu/hird...13915645a4;r:;s: Azt már régebben eladta :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Azt már régebben eladta :( Pedig jól nézett ki. Gondolkodtam, hogy kéne egy ladik egy családi. Mégis kényelmesebben bele lehet ülni egy 4 ajtós bódéba... :-) Reméljük jó helyre került és meg becsülik majd... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2013 Ha joól tudom visszakeruült Neémetorszaágba. Keényelemben veri az oösszes mai Opelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Simán veri...én is nagyon szerettem az enyémet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts