Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  On 2013. 01. 18. at 20:06, rtomi írta:

A GDH az én rendszámom volt.

A Peti B Rekordjának GOH a rendszáma.

Az áll az udvar végében még fehéren.

Nyár végén ezüstmetál fényezést kapott.

Miért nem OT rendszám van (volt) ezeken a gyönyörűségeken?

Elküldve

Igazából mindegy, mert tulajváltáskor újra kell vizsgáztatni.

Én meg ha építek egy autót, azt magamnak teszem. De ezzel lehet csak én vagyok így. :)

Elküldve

Ott az öreglány :wub:

Az OT sztem nagyon túl van dimenzionálva...

Mostanában a Rekord Van-okat nézegetem :) láttatok már itthon ilyet ? én egyszer és pont a zádor utcából fordult ki. Nem volt túl jó állapotban.

Elküldve

Régebben láttam, de egy Caravan is nagy királyság lehet. Sajnos nehéz jót találni, meg némely eladó azt hiszi, Mercedest árul.

Elküldve

Igazság szerint mindegyik szériának jól áll a caravan kivitel :) a narancs "D" megint fent van a használtautón elég gatya állapotban. Anno még cserélni akarták a cabrióra akkor jobb állapotban volt.

Elküldve

Nekem a Commo C Voyage tetszik ebből a korból... ami azt illeti már régen is tetszett, anno amíg még működött, a helyi Opel Pálfy márkakereskedés használt egy ilyet szervizautó célra de elkótyavetyélték. Csak később tudtam meg hogy elég ritka kivitel a kombi a Commodore-ből, sajnáltam is nagyon... ja igen: 3 ajtós volt.

Elküldve

A D Rekord Caravan a tuti.

Tényleg gatya lett a narancs. Képeken is látszik,hogy egy fos szegény. <_<

Ja és így is nagyon drága. :unsure:

Elküldve
  On 2013. 01. 19. at 22:20, Gelko írta:

Mostanában a Rekord Van-okat nézegetem :) láttatok már itthon ilyet ? én egyszer és pont a zádor utcából fordult ki. Nem volt túl jó állapotban.

Mostanában hirdettek egy Rekord Van-t 150e-ért valami rendőrségi festéssel talán a jófogáson, vagy az aprodon...

Tomi, jól megkavartuk őket a rendszámmal! :-)

• 2 weeks later...
Elküldve
  On 2013. 01. 31. at 1:45, wookie írta:

Tud valaki valahol eladó 1.9-es cih vezérműtengelyt? (lehetőleg b mantából)

Mi a különbség? Szerintem semmi.

Ha a motorkód egyezik akkor szerintem mindegy,hogy Rekordból ,Asconából ,Mantából vagy Kadettből van a motor.

Elküldve
  On 2013. 01. 22. at 23:21, wookie írta:

R25-höz van valakinek felesleges váltókarja/rudazata?

r 25-28 ugyanaz a rudazat

milye cih tengely kell ? 1,9 be csak az utolso evjäratok hidrosak a többi fix tökes de ha inyektorozol beteheted a 2.0 sat is

Elküldve

Igen, az lemaradt, hogy a befecsis 19E tengely kellene. Karbis lesz. :)

rudazat tudom hogy ugyanaz, de a váltómhoz nincs egyáltalán. Bár lehet most csak simán felteszem az overdriveos váltót, akkor nem kell szarakodni a kardánnal. Meg azt tudom hogy rendben van.

Elküldve
  On 2013. 02. 01. at 11:19, wookie írta:

Igen, az lemaradt, hogy a befecsis 19E tengely kellene. Karbis lesz. :)

rudazat tudom hogy ugyanaz, de a váltómhoz nincs egyáltalán. Bár lehet most csak simán felteszem az overdriveos váltót, akkor nem kell szarakodni a kardánnal. Meg azt tudom hogy rendben van.

sajnos ojanom most nincs

de igy mäs is tudja mit keresel

üdv tas

• 1 month later...
Elküldve
  On 2013. 02. 05. at 20:25, kori írta:

Azt már régebben eladta :(

Pedig jól nézett ki. Gondolkodtam, hogy kéne egy ladik egy családi. Mégis kényelmesebben bele lehet ülni egy 4 ajtós bódéba... :-)

Reméljük jó helyre került és meg becsülik majd...

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.