wookie Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 pedig 2 féle van és a caravan a hosszabb......annak a hídja is szélesebb 20mm-el. Szélesebb a caravan hid? És belemegy a sedan difi? Valahogy agyilag zavar hogy hátul keskenyebb a nyomtáv mint elöl.... :S Bár lenne időm végre összerakni a rekit... szegény ott áll félkészen felbakolva a fóliagarásban.... :S :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 pedig 2 féle van és a caravan a hosszabb......annak a hídja is szélesebb 20mm-el. Sikerült orvosolni a problémát! Kivágtam a rúdból és jó is lett mind a két oldalt a távolság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Sikerült orvosolni a problémát! Kivágtam a rúdból és jó is lett mind a két oldalt a távolság! egy kis kreativitás........más:kerestem neked a tetőablakot,de csak a sint-mechanikát találtam magát a sibedát nem.....a többi meg még "feltárás" alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 egy kis kreativitás........más:kerestem neked a tetőablakot,de csak a sint-mechanikát találtam magát a sibedát nem.....a többi meg még "feltárás" alatt. :) Köszi, most úgy néz ki működik tökéletesen csak volt egy kis problémám, de szerencsére sikerült megoldani azért érdekel mert ha vmi mégis elromlik jól jön, nekem meg pont csak a sín meg a mechanika kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 hátha valakit érdekel,commodore typenschein eladó: Opel Commodore-B-Coupé GS-25H typenschein, Email.jarganyt@gmail.com Mobil.06-30-841-4368 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Sziasztok! Keresek E Rekordhoz a 4 ajtóra kédergumit! Aki tud az légyszi írjon! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Sziasztok! Keresek E Rekordhoz a 4 ajtóra kédergumit! Aki tud az légyszi írjon! Köszi! Sok szerencsét. Én az enyémet átalakítottam kasznikéderesre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Sok szerencsét. Én az enyémet átalakítottam kasznikéderesre... azért van remény csak sok türelem kell hozzá,nekem pl. van komplett,de ajtóban és ahoz kell a sok türelem,hogy azt kiszedje vki szakadás nélkül.nem lehetetlen csak türelem meg ügyesség kérdése.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 azért van remény csak sok türelem kell hozzá,nekem pl. van komplett,de ajtóban és ahoz kell a sok türelem,hogy azt kiszedje vki szakadás nélkül.nem lehetetlen csak türelem meg ügyesség kérdése.... Hát igen elhiszem, azért köszi a bíztatást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Hát igen elhiszem, azért köszi a bíztatást! :) ezért nem írtam,hogy van nekem,mert nem biztos hogy eljössz kiszedni magadnak én meg csak egy évben 1x vagyok rávehető hasonló dologra és idén már megvolt(jelenleg is tart :( )az évi rendes szopásom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Az a problémám ami nem rég jött elő (2.0 karbis motornál) hogy a motor alapjáraton ingadozik 700-1200-ig és hallomást is ösze-visza jár, menet közben gázelvételkor le is áll! Az elosztófedél új, a rotor új, a benzinszűrő új, levegőszűrő új, a gyertyákban kb 1000 km ha van, a vákumos előgyújtás szabályzó működik, ha állítok 1500-as alapjáratot akkor ott jó minden a motor is kereken jár stb, de alacsonyabbon ez a probléma! Ha valaki esetleg tudna segíteni hogy mit nézek meg vagy állítsak megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Az a problémám ami nem rég jött elő (2.0 karbis motornál) hogy a motor alapjáraton ingadozik 700-1200-ig és hallomást is ösze-visza jár, menet közben gázelvételkor le is áll! Az elosztófedél új, a rotor új, a benzinszűrő új, levegőszűrő új, a gyertyákban kb 1000 km ha van, a vákumos előgyújtás szabályzó működik, ha állítok 1500-as alapjáratot akkor ott jó minden a motor is kereken jár stb, de alacsonyabbon ez a probléma! Ha valaki esetleg tudna segíteni hogy mit nézek meg vagy állítsak megköszönném! ha varajet II karbid van akkor szinte biztos kikopott mára a pillangószelep tengelye körül a karbiház,ezeknek ez a betegsége.alig javítható hacsak nincs egy ügyes(és persze ráérő)esztergályosod aki beperselyezi a tengelyt. persze lehet valahol falsot szív a motor...az is ilyen tud lenni. rakj rá befecskendezést,sokkal kevesebb vele a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 ha varajet II karbid van akkor szinte biztos kikopott mára a pillangószelep tengelye körül a karbiház,ezeknek ez a betegsége.alig javítható hacsak nincs egy ügyes(és persze ráérő)esztergályosod aki beperselyezi a tengelyt. persze lehet valahol falsot szív a motor...az is ilyen tud lenni. rakj rá befecskendezést,sokkal kevesebb vele a gond. Hát igen gondolkoztam már rajta, főleg hogy gyárilag az volt a kocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Hát igen gondolkoztam már rajta, főleg hogy gyárilag az volt a kocsi! Ezt mondtam én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Ezt mondtam én is :) Csak az a baj hogy jelenleg Elektromos AC-n és vezérlő egységen kívül nincs hozzá semmim :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Csak az a baj hogy jelenleg Elektromos AC-n és vezérlő egységen kívül nincs hozzá semmim :( az ecu nem ér semmit,mert volt belőle 2 féle:L és LE jetronic.nem egyformák......ha érdekel van elfekvőben hozzá mindenem asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 az ecu nem ér semmit,mert volt belőle 2 féle:L és LE jetronic.nem egyformák......ha érdekel van elfekvőben hozzá mindenem asszem. Oké lehet belevágok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Szürke B Senator 3.0 i Egy ismerősöm árulja: "Gyönyörűen jár a motorja, 250e km van benne garantáltan. Bivaly erős, automata váltós. Acél felniken van, saját lábán simán megy. Egy akksi kell bele és dörren is. A régi akksija is megvan, bikázható. 150ért fixen elvihető." Kérésre emailcímet tudok küldeni, ahol a srác elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2012 Ma mentem a Rekorddal, és miután beálltak a garázsba, erős benzinszag volt. Azt hittem, hogy megint a motornál enged, de sajnos nem. Az elektromos ac nyomóoldalán, az aluház és a műnyanyag fedél között csöpögött a nafta. Előtúrtam kb 6 darab másikat, de mindegyik rossz. Majd szétszedem, bekenem tömítőpasztával az O gyűrűt és imádkozom hogy jó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Ma mentem a Rekorddal, és miután beálltak a garázsba, erős benzinszag volt. Azt hittem, hogy megint a motornál enged, de sajnos nem. Az elektromos ac nyomóoldalán, az aluház és a műnyanyag fedél között csöpögött a nafta. Előtúrtam kb 6 darab másikat, de mindegyik rossz. Majd szétszedem, bekenem tömítőpasztával az O gyűrűt és imádkozom hogy jó legyen. nem lesz jó sajnos.....10 ezer az új utángyári..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senator_a/opel_senator_a-6408006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Kicsit túl van árazva szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Egy kis topic felfrissítés!! Igaz 2008-as videó, de tegnap tettem fel a youtubera. Egy szegedi udvar Opel vassal fűszerezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2013 Csak nem a GDH állt az udvar végében? A C Coupé megvan még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Csak nem a GDH állt az udvar végében? A C Coupé megvan még? A GDH az én rendszámom volt. A Peti B Rekordjának GOH a rendszáma. Az áll az udvar végében még fehéren. Nyár végén ezüstmetál fényezést kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts