MoCSoK Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 kinek van hátul púpos sor6 teknője ? Azt hiszem admirale / diplomatban volt olyan és még talán commodore A ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Lemerném fogadni,hogy az olajteknő nem eladó. :lol: ;) légyszives vedd már le a veternos oldalrol a : 2693 2692 számú hirdetéseimet ! köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 légyszives vedd már le a veternos oldalrol a : 2693 2692 számú hirdetéseimet ! köszi ! OK. ;) Kori Index keresős hírdetését is töröltem. :) Remélem nem baj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 ti a CC manta 1.8 OHC teknőröl beszéltek? jó lenne egy olyan de ezalatt nem az van(sajna)...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 jó lenne egy olyan de ezalatt nem az van(sajna)...... szoval ez ilyen ritka ? Volt nemrég eladó ,emlékszel arra a kék bontó szökevény CC re amit árultak 60.000ert ,na az 1.8ohc motoral és 5-ös váltóval volt.. Én most hátul pupos sor6 teknőt keresek ,az sem lesz egyszerűbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 OK. ;) Kori Index keresős hírdetését is töröltem. :) Remélem nem baj. :lol: köszönöm !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 szoval ez ilyen ritka ? Volt nemrég eladó ,emlékszel arra a kék bontó szökevény CC re amit árultak 60.000ert ,na az 1.8ohc motoral és 5-ös váltóval volt.. Én most hátul pupos sor6 teknőt keresek ,az sem lesz egyszerűbb :lol: a commodore es opel admiral ;) amelyekbe ez van de ritka mint a feher hollo olcsobb a az se teknö atheggesztese Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 a commodore es opel admiral :lol: amelyekbe ez van de ritka mint a feher hollo olcsobb a az se teknö atheggesztese az a B terv,de azert futok néhány kört,hátha.... tudod te hogy mire kell.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2011 OK. ;) Kori Index keresős hírdetését is töröltem. :) Remélem nem baj. :lol: Én is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 az a B terv,de azert futok néhány kört,hátha.... tudod te hogy mire kell.... :) hät persze :lol: nekem az admiräl :P de leakarom cserelni alura,terfogatot akarok igy növelni :lol: :) de mär elkelt dugo elvitte a rekordra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 hät persze :lol: nekem az admiräl :) de leakarom cserelni alura,terfogatot akarok igy növelni :P :) de mär elkelt dugo elvitte a rekordra ;) lehet hegesztünk.... jut eszembe ,akkkor mindjárt csinálhatnánk 2 teknőt egyszerre !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 szoval ez ilyen ritka ? Volt nemrég eladó ,emlékszel arra a kék bontó szökevény CC re amit árultak 60.000ert ,na az 1.8ohc motoral és 5-ös váltóval volt.. Én most hátul pupos sor6 teknőt keresek ,az sem lesz egyszerűbb ;) használtautón???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 használtautón???? :lol: aha,ott volt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 aha,ott volt . itt vagy pesten? megtaláltam az elosztót..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 itt vagy pesten? megtaláltam az elosztót..... :lol: ma még itt! holnap 8 kor indulok kmétre, ha gondolod gyere át a cuccokért ! de ha jössz akkor csörögj ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 ma még itt! holnap 8 kor indulok kmétre, ha gondolod gyere át a cuccokért ! de ha jössz akkor csörögj ! lehet este átugrom....feltéve ha felveszed a telefont... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Üdv kivánok mindenkinek kellemes karácsonyt sziasztok Laci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Üdv kivánok mindenkinek kellemes karácsonyt sziasztok Laci. Köszi ,neked is boldog karit ! És továbbá : NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDEN KOLEGÁNAK ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 hello, valaki meg tudja nekem mondani, hogy a b omin kívül miben volt dupla fékszervó? abból is találkoztunk két fajtával,... valakinek lenne elfekvőbe hozzá főfékhengere? mondjuk holnap? köszi Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Üdv kivánok mindenkinek kellemes karácsonyt sziasztok Laci. neked mi van az autóddal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 hello, valaki meg tudja nekem mondani, hogy a b omin kívül miben volt dupla fékszervó? abból is találkoztunk két fajtával,... valakinek lenne elfekvőbe hozzá főfékhengere? mondjuk holnap? köszi Lanti A omi nagymotoros és az összes B senator......a főfékhenger nagy kincs...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 a főfékhenger nagy kincs...... az biztos! én is elraktam párat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Kellemes ünnepeket mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes karácsonyt minden kedves Opeles kartácsnak! Kicsit el vagyok tűnve, mert kint vagyok németben dolgozni. Perpill nem sok netem van. Viszont ha minden jól megy a nyáron végre összeáll a reki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalaoo Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Szeretettel köszöntök mindenkit az oldalon! Jelenleg egy Senator unokájával büszkélkedhetek eme fórumon, egy F Astra 1.4-es kombival. Szeretnék véleményeket hallani a B Senator 2.3 td kombikkal kapcsolatban! Mindenféle jó és rossz tapasztalatokra kíváncsi vagyok, gondoltam egy ilyen "Cirkáló" beszerzésében!!! Az írásokat előre is nagyon köszönöm, tisztelettel várom! lalaoo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts