wookie Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Sztem igen. A szétbontott E1-esen is ilyen volt. És hova vannak felfogatva? Ugye nekem a homloklemezen van valami lik, de ha oda teszem, akkor a lököstől nem fér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 És hova vannak felfogatva? Ugye nekem a homloklemezen van valami lik, de ha oda teszem, akkor a lököstől nem fér el. De ott van. Azonban, ha felkerül egyszer az új homloklemez, akkor kitalálok vmi más felfogatást. Sajnos a rázkódástól körbe volt törve a lemez az alátétek körül. Igaz, hogy 2 éve, mikor kasztinzam a gépet, akkor ez javítva lett, és eddig még bírja. Ha jól eml, az E1-en is oda volt felfogatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 De ott van. Azonban, ha felkerül egyszer az új homloklemez, akkor kitalálok vmi más felfogatást. Sajnos a rázkódástól körbe volt törve a lemez az alátétek körül. Igaz, hogy 2 éve, mikor kasztinzam a gépet, akkor ez javítva lett, és eddig még bírja. Ha jól eml, az E1-en is oda volt felfogatva. Akkor ezekszerint csak simán nem körlámpához találták ki. :lol: Elég vékonyka az a lemez, inkább csak dísznek mondanám, teherviselésre látszólag alkalmatlan. Én gondolkodtam is hogy csinálok egyet valami masszívabb lemezből, vagy kettőt össze hegeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 olajos motortartó bakok eladók,gyári GM és újak!!!! használható: -A omega -A-B senator -E rekord -meg még mit tom mihez.... 4000 huf/db nagyobb tétel esetén kedvezmény... 70/593-50-73 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Tudja valaki mivel érdemes vissza ragasztani a tető kárptot ??? Rendre letépi a ment szél ha nyitott tető ablakkal használom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Tudja valaki mivel érdemes vissza ragasztani a tető kárptot ??? Rendre letépi a ment szél ha nyitott tető ablakkal használom.... nekem is meg kell csináltatnom kárpitossal.......papírvázról leszed minden aztán új szivacs és új szövet.a régivel nem érdemes bajlódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Kitartás a tetőkárpithoz. :lol: Bízd kárpitosra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Tudja valaki mivel érdemes vissza ragasztani a tető kárptot ??? Rendre letépi a ment szél ha nyitott tető ablakkal használom.... Én cseréltem egy A Omega kombiban. Nem dohányzós autóból, szinte szalonállapotút vettem 4000 HUF áron. A szerelés azért nem pikk-pakk, napellenzők, majrévasak, oszlopburkolatok, utas- és csomagtér világítás, tetőablak és kezelőpanel körüli szutyakolás..... De megérte!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 -- Én nem használnám a tetőablakot :lol: és nincs gond vele utána.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 indulok a Kecskeméti gokar pályára, remélem látok néhány veteránt is... ha van mit fotozni akkor + teszem és felrakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 indulok a Kecskeméti gokar pályára, remélem látok néhány veteránt is... ha van mit fotozni akkor + teszem és felrakom. Asszem kicsit irigykedem :lol: Amúgy ma befejeztem a Rekordon a benzintank cserét. Ha már lenn volt, a nyúlványon található felületi rozsdákat is lekezeltem. Persze a vonóhorog is leugrott és új fényt kapott. Sajnos a kipróbálásra még nem volt lehetőségem, mert előbb szeretnék új benyaszűrőt felrakni, és az összes benzincsövet kicserélni. Remélem, innentől megszűnik a benzincsövek kilyukadása, és az injektorfejek meghalása. Tényleg. Nincs vkinek elfekvőben jó állapotú hátfala E2-es Rekodhoz? Mert már annyi hiba van rajta, hogy egyszerűbb kicserélni egy épre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 olajos motortartó bakok eladók,gyári GM és újak!!!! használható: -A omega -A-B senator -E rekord -meg még mit tom mihez.... 4000 huf/db nagyobb tétel esetén kedvezmény... 70/593-50-73 azt eszik vagy isszák? Mit takar az hogy olajos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Tudja valaki mivel érdemes vissza ragasztani a tető kárptot ??? Rendre letépi a ment szél ha nyitott tető ablakkal használom.... Müanyagosat kell venni, az nem hullik szét. :lol: Vectrában nekünk is lóg a szövetes, a müanyagosnak semmi baja. A reki meg pálcás, az nem lóg sehova. :lol: Egyébként tényleg kárpitossal érdemes csináltatni, akkor egy 10 évig megint jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 azt eszik vagy isszák? Mit takar az hogy olajos? Hogy nem sima gumi/fém, hanem van benne egy olajos csillapítás. Asszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Hogy nem sima gumi/fém, hanem van benne egy olajos csillapítás. Asszem. :lol: És az mire jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 És az mire jó? :lol: Szerintem csillapítja a motor rezonanciáját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Szerintem csillapítja a motor rezonanciáját. :lol: Hát nem tom, nekem gumibakkal se rezeg. Viszont a motor meg nagyon mocorog mikor gázt adok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Tudja valaki mivel érdemes vissza ragasztani a tető kárptot ??? Rendre letépi a ment szél ha nyitott tető ablakkal használom.... Flokkoltasd be Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Flokkoltasd be a tető kárpit egyben csak a szélvédő helyén jönne ki,mondjuk csere érett a szélvédő is.... lehet ezt kellene.... mindenkinek koszonom a hsz-sokat ,nem tudom mi lesz ,majd meg látom ,kaptam sok tippet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 azt eszik vagy isszák? Mit takar az hogy olajos? szerintem ő az olajos csillapitásű teleszkopra gondol, ami a motor oldal iranyu mozgasát hivatott meg akadájozni ! A dülöngélését ,azt h meg csavarja a kasznit....(motor tartó bakk mellett van ,a 3000-esekben tuti van,4 hengereseknél nem tom..!?) Müanyagosat kell venni, az nem hullik szét. :lol: Senator B hez semmi nincs ilyen,pálcás lenne jó... Egyben az egész kárpit nem jönk ki,csak ugy ahogy fentebb irtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Asszem kicsit irigykedem :lol: Amúgy ma befejeztem a Rekordon a benzintank cserét. Ha már lenn volt, a nyúlványon található felületi rozsdákat is lekezeltem. Persze a vonóhorog is leugrott és új fényt kapott. Sajnos a kipróbálásra még nem volt lehetőségem, mert előbb szeretnék új benyaszűrőt felrakni, és az összes benzincsövet kicserélni. Remélem, innentől megszűnik a benzincsövek kilyukadása, és az injektorfejek meghalása. Tényleg. Nincs vkinek elfekvőben jó állapotú hátfala E2-es Rekodhoz? Mert már annyi hiba van rajta, hogy egyszerűbb kicserélni egy épre. sajnos lekéstük az egészet ,2 körül értünk oda ,3 kor volt vége :lol: Az igazi hatsó kerekes kedvenceim ugyan voltak kint de haza is mentek addigra mire kiértünk... szoval nem fotoztam ,calibra vectra astra kadett sokadik verzióban nem érdekelt... az enyém közvetlenüé fényezés elött áll,kivinni nem tudtam,pedig komoly zavar keltést tudtam volna vele rendezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 szerintem ő az olajos csillapitásű teleszkopra gondol, ami a motor oldal iranyu mozgasát hivatott meg akadájozni ! A dülöngélését ,azt h meg csavarja a kasznit....(motor tartó bakk mellett van ,a 3000-esekben tuti van,4 hengereseknél nem tom.. A motortartó bakra gondolt. Az E2 Rekordtól kezdve olajos töltésű, hogy jobban csillapítsa a rezgéseket. Amelyik bak henger alakú tömör guminak néz ki, az mind olaj töltésűek. A régebbiek egy V alakú gumiból és alul-felül egy-egy csavarból állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 A motortartó bakra gondolt. Az E2 Rekordtól kezdve olajos töltésű, hogy jobban csillapítsa a rezgéseket. Amelyik bak henger alakú tömör guminak néz ki, az mind olaj töltésűek. A régebbiek egy V alakú gumiból és alul-felül egy-egy csavarból állnak. tanult kollégánk vágja a témát... :lol: megspóroltál nekem némi írást...köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Hát nem tom, nekem gumibakkal se rezeg. Viszont a motor meg nagyon mocorog mikor gázt adok. :lol: ha kipróbálsz egy új olajos bakot akkor megtudod a különbséget......sok van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 ha kipróbálsz egy új olajos bakot akkor megtudod a különbséget......sok van. :lol: Hát, én úgy vagyok vele hogy az egyszerű funkciót ellátó dolgokat nem szeretem bonyolítani. +1 hibalehetőség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts