MoCSoK Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Azért nagyvonalakban majd ide is beírhatnátok, had okuljunk. :lol: oké,majd fotózok.. akit érdekel a 3.0 24V manta 400 ujra épitése nézzen be a : "Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > 400as manta épülése" TOPICBA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 oké,majd fotózok.. akit érdekel a 3.0 24V manta 400 ujra épitése nézzen be a : "Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > 400as manta épülése" TOPICBA Lépjél már be a klubba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Lépjél már be a klubba :lol: lassan tényleg be kéne........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sziasztok! Van olyan generátor (seni, commi, omega, stb) ami nagyobb teljesítményű mint a rekié, de egy az egyben fel lehet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sziasztok! Van olyan generátor (seni, commi, omega, stb) ami nagyobb teljesítményű mint a rekié, de egy az egyben fel lehet tenni? Ékszíjas,hagyományos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 lassan tényleg be kéne........... :lol: Nem elég ha a család egyik tagja tag? ;) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nem elég ha a család egyik tagja tag? ;) :lol: :lol: :D ezt már mondta más is... :D Miért mindig akkor kerül fel olyan auto amikor nincs rá köles ? Nagy szerelmem az opelek közül, admiral Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ékszíjas,hagyományos? Igen, az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Igen, az. C30NE blokkon van hagyományos ékszíjas,a sima 70,a klímásé 90amperos.B Omega 120amper,de az már lapos szíjas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 ezt már mondta más is... :lol: Miért mindig akkor kerül fel olyan auto amikor nincs rá köles ? Nagy szerelmem az opelek közül, admiral Vincze Sanyi autója. Az utolsó kép a lagzimon készült 2005-ben. Elég sok munkám volt benne, hogy így nézzen ki. Sajnos a képeken sokkal jobban néz ki mint élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 C30NE blokkon van hagyományos ékszíjas,a sima 70,a klímásé 90amperos.B Omega 120amper,de az már lapos szíjas. Köszi! Ezek mennyire gyakoriak és kb milyen árban lehet hozzájutni? Lesz majd némi plusz fogyasztóm, és a gyári generátor szerintem azokhoz kevés lesz. pl.: http://www.kephost.com/images4/2011/8/28/8...c52f1eg9mct.jpg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Köszi! Ezek mennyire gyakoriak és kb milyen árban lehet hozzájutni? Lesz majd némi plusz fogyasztóm, és a gyári generátor szerintem azokhoz kevés lesz. pl.: http://www.kephost.com/images4/2011/8/28/8...c52f1eg9mct.jpg :lol: B Omegáé még viszonylag sűrűn előfordul,de azon ékszíjtárcsát kell cserélni.Abból csak a Bosch generátort szabad megvenni,a Delco Remy nagyon szar.A C30NE generátora egyre ritkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Vincze Sanyi autója. Az utolsó kép a lagzimon készült 2005-ben. Elég sok munkám volt benne, hogy így nézzen ki. Sajnos a képeken sokkal jobban néz ki mint élőben. Mert? Mi a baj a verdával? Tényleg Sanyival mi van? Rég hallottam felőle... Ebbe a 3800as vagy 4100 es moci éééééssss..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Sanyi ismét Pesten mentőzik, egy rövid angliai kitérő után. Amúgy Dorogra költözött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 B Omegáé még viszonylag sűrűn előfordul,de azon ékszíjtárcsát kell cserélni.Abból csak a Bosch generátort szabad megvenni,a Delco Remy nagyon szar.A C30NE generátora egyre ritkább. És a b omiéra felmegy simán a reki tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Amúgy Dorogra költözött. Két utcányira tőlünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Két utcányira tőlünk. :lol: Akkor 2005 óta nem ment a kocsival?? És élőben nem is olyan szép?? és a Senátor ja milyen?? az egyben van szerinted?, Igaz beszéltem vele,hogy van rajta kis karistolás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 És a b omiéra felmegy simán a reki tárcsa? Még nem próbáltam............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Akkor 2005 óta nem ment a kocsival?? És élőben nem is olyan szép?? és a Senátor ja milyen?? az egyben van szerinted?, Igaz beszéltem vele,hogy van rajta kis karistolás :lol: Ment keveset a kocsival, de sztem nem többet 100 km-nél. A Seninek, mikor utoljára láttam, az első sárvédőit kellet volna javítani. Azon kívül patent a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Kori, nekem a Rekire kéne hason Ló:lol: Gabo. Minden kívánságod így teljesüljön. Azt azonban nem ígérem, hogy a tiedhez is jó. Amúgy Reki kapcsrajzok vannak a link mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Gabo. Minden kívánságod így teljesüljön. Azt azonban nem ígérem, hogy a tiedhez is jó. Amúgy Reki kapcsrajzok vannak a link mögött. Kööösziii :D Fékeim jók... szal rejtély miért villant fel fékezéskor a lámpácska, mert az olajszint meg maxon... Létezik hogy agyátmérő amúgy 68mm körül van? (nincs tolómérőm, szal ezé' pontatlan) csak kíváncsiságból. Amúgy úgy néz ki hogy elférne a 271 es tárcsa is. De nincs rá szükség, ha mégis hazakerülne, akkor igen, de sajna, egyre kevesebb esélyt látok rá :lol: :lol: Amúgy volt Európában olyan Rekord amiben riasztó volt gyárilag? Esetleg távirányítós?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Mai szerzeményem: zsír új első lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Mai szerzeményem: zsír új első lökös Gratula... Nagyon ritka darab ,, szép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Mai szerzeményem: zsír új első lökös http://kepfeltoltes.hu/110829/reki070_www....ltoltes.hu_.jpg Azok neked gyári ködlámpák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Azok neked gyári ködlámpák? Sztem igen. A szétbontott E1-esen is ilyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts