nagy istván Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 mit raktál fel???? a 24V fékeit? igen..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 van tárcsám+betétem+féknyergem is ha kell.a tárcsában és betétben max. néhány ezer km van,ezek gyári minőségek.a nyergeket felújítottam(homokfújtam és festettem,a gumikarmantyúkat+csúszkákat+porvédőket is cseréltem). én nagyobb féket raktam fel,ezért nem használom..... Köszi, de a tárcsák-nyergek baromi nehezek :D Úgy saccra minimum 14kg az egész, de inkább több :D... a 2/3 bőröndöm súlya oda is :D... De köszi szépen. :) igazából arra gondoltam, hogyha tudtad volna mi másé lett volna jó, akkor itt úgy keresek. (pl BMW, és tsai) Vmit kitalálok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 igen..... :) Ha nem kéne komplett agyat cserélni, meg lenne alkatrész miegymás, simán 296 os féket felhekkelnék - pl Mo-n még agycserét is megoldanám - mert azért a 3800ccm elbírná :D De itt azért erősen meg van kötve a kezem, mind anyagilag, mind technikailag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Tisza tavi Veterán Opel Találkozós képeim. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Ha nem kéne komplett agyat cserélni, meg lenne alkatrész miegymás, simán 296 os féket felhekkelnék - pl Mo-n még agycserét is megoldanám - mert azért a 3800ccm elbírná :) De itt azért erősen meg van kötve a kezem, mind anyagilag, mind technikailag... Igaz motor, de hasonló cipőben járt a szerző is, a cikkben van jó pár ######a kis fékkatalógus, autóhoz is, talán érdemes lenne átböngészned. Én itt még a simsonomba is találtam jóféle betétet. http://sebessegoltara.blog.hu/2011/07/03/h...t_cbr600r_fekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Ha nem kéne komplett agyat cserélni, meg lenne alkatrész miegymás, simán 296 os féket felhekkelnék - pl Mo-n még agycserét is megoldanám - mert azért a 3800ccm elbírná :lol: De itt azért erősen meg van kötve a kezem, mind anyagilag, mind technikailag... agyat nem kell cserélni.....csak esztergályossal furatni 4 lyukat a tárcsára....a nyereg már más tészta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 agyat nem kell cserélni.....csak esztergályossal furatni 4 lyukat a tárcsára....a nyereg már más tészta. Az övé alat seni futómű van, az 5 csavaros nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Az övé alat seni futómű van, az 5 csavaros nem? akkor 5 csavarlyukat kell csinálni...... :lol: ezen nem veszünk össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Az övé alat seni futómű van, az 5 csavaros nem? hiába 5 csavaros,attol még nem tudja faragás nélkül felrakni a 296-os omega/seni B fékeket... mert az A seni 5x120,7 , az omega meg 5x110.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 hiába 5 csavaros,attol még nem tudja faragás nélkül felrakni a 296-os omega/seni B fékeket... mert az A seni 5x120,7 , az omega meg 5x110.. Gyááá, tényleg, a 296-os az már omi fék... jóvan, leesett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 hiába 5 csavaros,attol még nem tudja faragás nélkül felrakni a 296-os omega/seni B fékeket... mert az A seni 5x120,7 , az omega meg 5x110.. azért nem olyan nagy faragás az.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 azért nem olyan nagy faragás az.. :lol: nem mondtam h nagy... a fék nyereg konzol felfogatása ugyanaz ,vagy ott már műteni kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megnézte valaki aképeimet? (Máskor majd B@szok linkelni nektek) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megnézte valaki aképeimet? (Máskor majd B@szok linkelni nektek) :lol: ohhh,helyes kis tali lehetett ... sok szép és jo kocsi !!!! Te , az a B seni közelröl is jo alapotunak tünt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ohhh,helyes kis tali lehetett ... sok szép és jo kocsi !!!! Te , az a B seni közelröl is jo alapotunak tünt ? Mint egy 0 kilométeres autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Megnézte valaki aképeimet? (Máskor majd B@szok linkelni nektek) :lol: én még tegnap megnéztem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 nem mondtam h nagy... a fék nyereg konzol felfogatása ugyanaz ,vagy ott már műteni kell ? felpattan a helyére....semi átalakítás nem kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 felpattan a helyére....semi átalakítás nem kell..... aha,nem rossz.. és azt is tudod h ascona/mantara hogy kell felrakni a 24V első / hátsó fekeit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 aha,nem rossz.. és azt is tudod h ascona/mantara hogy kell felrakni a 24V első / hátsó fekeit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Megnézte valaki aképeimet? (Máskor majd B@szok linkelni nektek) :lol: jaj de oda vagy már?, És mit is kéne nézegetni :-) ???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 aha,nem rossz.. és azt is tudod h ascona/mantara hogy kell felrakni a 24V első / hátsó fekeit? kerdezz välaszolok nekem elöl hätulaz asconän az van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 jaj de oda vagy már?, És mit is kéne nézegetni :-) ???? :lol: A sok PIROS autót! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 kerdezz välaszolok nekem elöl hätulaz asconän az van :lol: nem mondod.......... ??? :lol: Van egy sett 24V fékem,azt kéne felrakni a szkónára,de majd ha jössz akkor meg beszéljük hogy csinaljam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 nem mondod.......... ??? :lol: Van egy sett 24V fékem,azt kéne felrakni a szkónára,de majd ha jössz akkor meg beszéljük hogy csinaljam... oksa segitek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 nem mondod.......... ??? :lol: Van egy sett 24V fékem,azt kéne felrakni a szkónára,de majd ha jössz akkor meg beszéljük hogy csinaljam... Azért nagyvonalakban majd ide is beírhatnátok, had okuljunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts