Lanti Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 az a senié majdnem kocka(60/40 % kb. az oldaleltérés),a B senié szintén hasonló.az A omié volt még(asszem évjáratfüggő a dolog)keskeny-hosszú kivitelben is...nekem van mindegyik,ha akarod megnézheted mintának.... nekem egy keskeny - hosszu kivitelből kellene megvételre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 nekem egy keskeny - hosszu kivitelből kellene megvételre :) ha eljösz és megnézed és megfelel akkor elbotolhatjuk.... :D már nem fogom beépíteni,mert a gyárit rakom be inkább..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 lpg gázátfejtő elektromos szívattyú eladó.....membrános kivitel(ez a jobbik verzió). tökéletesen működött,de kb. 2 éve nem volt már dolga....mindene megvan:palackcsatlakozó,szűrő,kútfej...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 lpg gázátfejtő elektromos szívattyú eladó.....membrános kivitel(ez a jobbik verzió). tökéletesen működött,de kb. 2 éve nem volt már dolga....mindene megvan:palackcsatlakozó,szűrő,kútfej...... elkelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Végre eljutottam addig, hogy megkeressem a Weber számát: 32 ADF 59 100 2M Neten rákerestem, és Fiathoz írják mindenhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 senator B kék plüss ülések(megvan mindene,hátsó oldaltámaszok is),az elsők fűthetőek,valamint hozzá való ajtókárpitok eladók:5.000. huf az egész. egy alapos mosás azért rájuk fér..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 senator B kék plüss ülések(megvan mindene,hátsó oldaltámaszok is),az elsők fűthetőek,valamint hozzá való ajtókárpitok eladók:5.000. huf az egész. egy alapos mosás azért rájuk fér..... elvitték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Sziasztok! Eléggé el vagyok tűnve, sajnos pénzhiány miatt nem nagyon tudok haladni az autóval. Közben lejárt a műszaki is róla. Útvonal engedélyről ki mit tud nekem mondani? Neten úgy láttam hogy 3 napra szól, és 2800ft. Ehhez kell hogy érvényes bizti legyen az autón? De hogy rakjak be képet is: http://kepfeltoltes.hu/110806/P1010001_www...ltoltes.hu_.jpg Kapott egy díszt komáromból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 egy talán? érdemes vétel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Ezt már láttátok? Nagyon tetszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Az automatát néztem én is tegnap a h.autón. Amit Zoli linkelt az meg 10 pontos. :) Kicsit sz@r a színe de megbarátkoznék vele. :D :D Azt viszont nem értem,hogy hol van benne a váltókar? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Az automatát néztem én is tegnap a h.autón. Amit Zoli linkelt az meg 10 pontos. :) Kicsit sz@r a színe de megbarátkoznék vele. :D :D Azt viszont nem értem,hogy hol van benne a váltókar? :D Én automatának nézem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Az automatát néztem én is tegnap a h.autón. Amit Zoli linkelt az meg 10 pontos. :) Kicsit sz@r a színe de megbarátkoznék vele. :D :D Azt viszont nem értem,hogy hol van benne a váltókar? :D Mind kettő jól néz ki. látszik,hogy foglalkoztak velük egy keveset.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Én automatának nézem. :) A leírásban azt írják "Manuelle Schaltung".... De ha automata lenne, akkor is kéne lennie benne váltókarnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szerintem egyszerű,a fotók még a motor/váltó berakasa elött készültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A leírásban azt írják "Manuelle Schaltung".... De ha automata lenne, akkor is kéne lennie benne váltókarnak... Én láttam már nyomógombos váltót is. :) (sszvsz értelmesebb mint odatenni egy kart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Én láttam már nyomógombos váltót is. :) (sszvsz értelmesebb mint odatenni egy kart) a FZ AR25/35 elektromos automatához van olyan sett amivel kormányrol kapcsolhatóvá válik... régen érdekelt ,de nagyon drága volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Útvonal engedélyről ki mit tud nekem mondani? Neten úgy láttam hogy 3 napra szól, és 2800ft. 3 napra 3500 Ft és az okmányirodában kell kérni. Biztosítás kell az autóra. az autó tulajdonosa vagy üzembentartója kérheti ki, más esetben meghatalmazás kell. Az országon belül használható csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 3 napra 3500 Ft és az okmányirodában kell kérni. Biztosítás kell az autóra. az autó tulajdonosa vagy üzembentartója kérheti ki, más esetben meghatalmazás kell. Az országon belül használható csak. Köcce Olyan nincs hogy egy napos? Mert ez a 3500 már elég húzós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 a FZ AR25/35 elektromos automatához van olyan sett amivel kormányrol kapcsolhatóvá válik... régen érdekelt ,de nagyon drága volt.. Igazából nem nagy was ist das, aki ért picit az elektronikához az meg tudja oldani. A váltónak tök mindegy hogy mi egy karral mondjuk meg neki hogy mit csináljon, vagy azzal hogy benyomunk egy gombot. 50-60es évek amcsi autóiban nem is nagyon volt kar, csak gombok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Igazából nem nagy was ist das, aki ért picit az elektronikához az meg tudja oldani. A váltónak tök mindegy hogy mi egy karral mondjuk meg neki hogy mit csináljon, vagy azzal hogy benyomunk egy gombot. 50-60es évek amcsi autóiban nem is nagyon volt kar, csak gombok. jaja,azt hiszem h egy levegős munka henger ráncigalja a válto kar rudazatot... ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Köcce Olyan nincs hogy egy napos? Mert ez a 3500 már elég húzós. olyanról nem hallottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Igazából nem nagy was ist das, aki ért picit az elektronikához az meg tudja oldani. A váltónak tök mindegy hogy mi egy karral mondjuk meg neki hogy mit csináljon, vagy azzal hogy benyomunk egy gombot. 50-60es évek amcsi autóiban nem is nagyon volt kar, csak gombok. A régi Ikarusokon is ilyen volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 A régi Ikarusokon is ilyen volt. :D Sose jöttem rá a gombok jelentésére... B, R, I, II, A, N, D. Ezek közül R, I, II, N és D van minden automata váltón, de mi a túró az a B meg az A? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Sose jöttem rá a gombok jelentésére... B, R, I, II, A, N, D. Ezek közül R, I, II, N és D van minden automata váltón, de mi a túró az a B meg az A? :) Az Ikaruson nincs D,a B a rögzitő(P),az A meg az automata(D)mód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts