Gabo Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ezek szerint csak nekem tűnt fel az a nem túl szakszerű osztókör módosítás? :D Jobb mint a legutóbb látott felni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 A gyári Reki fék nem 269 es? A teli az 246-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Jobb mint a legutóbb látott felni.... Hát nem tudom. Én nem hiszem hogy feltenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hát nem tudom. Én nem hiszem hogy feltenném. A tárcsát?Azt én se tenném fel.Nem lehet az Omega agyat feltenni a Rekord csonkállványára?Az egy kicsit szakszerűbb lenne.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 A tárcsát?Azt én se tenném fel.Nem lehet az Omega agyat feltenni a Rekord csonkállványára?Az egy kicsit szakszerűbb lenne.......... :D a rekiben az igazi a senator gólyaláb a seni aggyal.......de akkor a hátsót is meg kell csin álni 5x120-ra. az omi nem kompatibilis semmiben sem a rekivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ehhez Ti mit szóltók? http://veteranopel.hu/hirpic/2543.jpg nem tudom mi bajotok vele ,nincs ezzel az átfúrásal semmi gond............... Más: Ki volt a blitzen piros rekord kupéval,lent volt a hátsó rendszáma ! (tudodom hogy itt szokott irkálni ,de most nem jut eszembe hogy ki az) jo lett a vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 nem tudom mi bajotok vele ,nincs ezzel az átfúrásal semmi gond............... Más: Ki volt a blitzen piros rekord kupéval,lent volt a hátsó rendszáma ! (tudodom hogy itt szokott irkálni ,de most nem jut eszembe hogy ki az) jo lett a vas! Ha a 2 ajtós E1-re gondolsz az az én haverom Nagy Gábor. Nem irkál ide de ha kell valami tőle szólj. Mindjárt megyek hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ha a 2 ajtós E1-re gondolsz az az én haverom Nagy Gábor. Nem irkál ide de ha kell valami tőle szólj. Mindjárt megyek hozzá. :D http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7_2213367_n.jpg Jajj bakker, ez annyira szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ha a 2 ajtós E1-re gondolsz az az én haverom Nagy Gábor. Nem irkál ide de ha kell valami tőle szólj. Mindjárt megyek hozzá. :D jaja ,erre gondoltam, de van itt egy srácnak még piros rekord kupéja ,azt hittem az öve! Jajj bakker, ez annyira szép! élőben sem ronda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 keresek manta/rekord spert, aránylag értelmes áron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 keresek manta/rekord spert, aránylag értelmes áron :D mantának(hajni)van egy asszem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 mantának(hajni)van egy asszem..... azt öcsém már el bótolta tőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 azt öcsém már el bótolta tőle.... akkor erről lemaradt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2011 István. Köszönöm szépen a cuccokat. Amelyik zsák szét volt szakadva, átnéztem, és mindjárt passzoltam is tovább cuccok egy részét a Senatoros cartársaknak, mert sok A2 műszerfal alkatrész volt benne. Így sikerült két Omegába bepakolni a cuccokat. Átnézni még nem volt időm, de ami feltűnt, hogy ha évente kell centrált cserélnem, akkoris kitart pár évig a készlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 István. Köszönöm szépen a cuccokat. Amelyik zsák szét volt szakadva, átnéztem, és mindjárt passzoltam is tovább cuccok egy részét a Senatoros cartársaknak, mert sok A2 műszerfal alkatrész volt benne. Így sikerült két Omegába bepakolni a cuccokat. Átnézni még nem volt időm, de ami feltűnt, hogy ha évente kell centrált cserélnem, akkoris kitart pár évig a készlet :icon4: nincs mit... :D konkrétan nem néztem mit kapsz,lehet volt benne senator is......ami nekem kellett az már otthon van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 keresek manta/rekord spert, aránylag értelmes áron :D vedd ki Pista senijéböl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 kemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ez azért elég komoly: http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2..._hulye_tolvajt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 vedd ki Pista senijéböl. túl nagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 kemény... Pár éve volt mo-on is egy piros eladó,de úgy emlékszem abban nem V8 volt. Amúgy érdekes összvér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 kemény... Elvileg ebből lett a manta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Pár éve volt mo-on is egy piros eladó,de úgy emlékszem abban nem V8 volt. Amúgy érdekes összvér :D jaja,emlékszek rá,valami bordó volt !? de arany áron azt hiszem.... Elvileg ebből lett a manta. Az komoly ! De ezt honnan veszed ??? Tény hogy nagyon hasonlit rá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 jaja,emlékszek rá,valami bordó volt !? de arany áron azt hiszem.... Az komoly ! De ezt honnan veszed ??? Tény hogy nagyon hasonlit rá.. Olvastam egy cikkben. Majd mindjárt megkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hirtelen csak az angol wikipedian találtam egy utalást, de emléxem hogy olvastam egy kiterjedtebb cikket amiben írták, hogy a design-t azt szinte egy az egyben átvették a Chevy monzáról: "The second car to use the Manta name was launched in August 1975.[3] This two-door "three-box" car was mechanically based directly on the then newly redesigned Opel Ascona, but the overall design was influenced by the 1975 Chevrolet Monza." Vagyis: "A második autó ami a Manta nevét használja 1975. Augusztusában indult. [3] Ez a két ajtós "három doboz" felépítésű autó mechanikai alapjául közvetlenül az akkor újonnan átalakított Opel Ascona szolgált, de a formatervet befolyásolta az 1975-ös Chevrolet Monza . http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hirtelen csak az angol wikipedian találtam egy utalást, de emléxem hogy olvastam egy kiterjedtebb cikket amiben írták, hogy a design-t azt szinte egy az egyben átvették a Chevy monzáról: "The second car to use the Manta name was launched in August 1975.[3] This two-door "three-box" car was mechanically based directly on the then newly redesigned Opel Ascona, but the overall design was influenced by the 1975 Chevrolet Monza." Vagyis: "A második autó ami a Manta nevét használja 1975. Augusztusában indult. [3] Ez a két ajtós "három doboz" felépítésű autó mechanikai alapjául közvetlenül az akkor újonnan átalakított Opel Ascona szolgált, de a formatervet befolyásolta az 1975-ös Chevrolet Monza . http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Manta hmm... érdekes ,vannak itt átfedések gazdagon.. mindig is mondtam én hogy a mantabol csak egy v8 as hiányzik.. viccesen nézz ki benne az a S4 :D Van valakinek VARJET2 karbija 2.0S motorrol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts