ukslayer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 vki tudja hogy lehet B seniből kivillogtatni a hibákat????? A és B pólust kell zárni a csatin Feltéve,hogy a motort akarod kivillogtatni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 A és B pólust kell zárni a csatin Feltéve,hogy a motort akarod kivillogtatni..... a digit műfalon világít az "F" betű...ez a hibajelzése asszem.......hol is van az a csati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 a digit műfalon világít az "F" betű...ez a hibajelzése asszem.......hol is van az a csati? Anyósoldali torony mellett,egy nyolc pólusú csatlakozó,kupakkal a tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 rekord E2-es első lökhárító.tavaly novemberben újonan csomagoltam ki,azóta volt az autón.nem sérült sehol(a króm csíkja hibátlan!!). nekem már nem kell....elvihető apró pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Anyósoldali torony mellett,egy nyolc pólusú csatlakozó,kupakkal a tetején. sehol a motortérben nincs ilyenem....nemhogy a jobbos toronynál... :D más 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 sehol a motortérben nincs ilyenem....nemhogy a jobbos toronynál... :D más 5let? Ott kell lennie pedig.Egy lapos 8 pólusú lengő csatlakozó bent a sarokban a klíma száritószűrő közelében. Próbálok képet keresni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ott kell lennie pedig.Egy lapos 8 pólusú lengő csatlakozó bent a sarokban a klíma száritószűrő közelében. Próbálok képet keresni róla. nem kell kép,lefotóztam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 nem kell kép,lefotóztam: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...0607_205749.jpg ilyenem va,de én vmi obd-félét kerestem.....ill. olyat aminek nincs folytatása. melyik felében kell villogtatni és esetleg vkinek van táblázata,hogy melyik villogás mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 kezdem útálni a csekkengines autótkat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 kezdem útálni a csekkengines autótkat... :D Na mi van a Bével ? Amíg karburátoros kocsim volt addig injektorosat akartam. Injektoros lett és visszasírtam a karburátorost...a mostani ecotec-et megy hagyjuk :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Na mi van a Bével ? Amíg karburátoros kocsim volt addig injektorosat akartam. Injektoros lett és visszasírtam a karburátorost...a mostani ecotec-et megy hagyjuk :icon4: semmi extra csak a gáz miatt dobálja a csekket....csak épp fedezet nélkülit... :D vicc nélkül:a digit tárol vmi hibát mióta megvettem......zavar ha világít vmi aminek nem kellene,ha csak izzó lenne akkor kiszedném ne is lássam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 kezdem útálni a csekkengines autótkat... :D Mondom én hogy a karbi a király. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Mondom én hogy a karbi a király. :D nincs ezzel baj,csak meg kell szokni. a gázom egyébként pont ugy mükszik mint a karbi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 nem kell kép,lefotóztam: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...0607_205749.jpg Ez valami más,ennyire nem lapos és csak egy kupak van a végén,teljesen fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ez valami más,ennyire nem lapos és csak egy kupak van a végén,teljesen fekete. én is igy gondoltam.....de az enyémben nincs olyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 SZiasztok! Valaki tudja hogy jön szét az r25? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 SZiasztok! Valaki tudja hogy jön szét az r25? Szia! Olcsó poén: flex és kalapács. Komolyra fordítva: Omega A tulajként van egy szerelési könyvem, ebben robbantott rajzokkal szemléltetve van a váltó szétszerelése, és felépítése. Hasznos olvasmány, rengeteg szervízlátogatástól mentett már meg. Ha kell, privát üziben (akár fórumon kívül is) szó szerint leírom, de ez sok idő lesz, esetleg hétvégén pár hideg sör társaságában belefogok. Technikai eszköz hiánya miatt másolni, képeket feltölteni nem tudok. :icon4: Ilyen könyvet egyébként az eladó alkatrészek/omega alkatrészben "ande" vesztegetett 2 hónapja, ha nem késő alkudj vele. Vagy marad még egy lehetőség, Kecskeméten megbízható személynek futárként átadom. Nem tudom a nyáron ki kivel találkozik, de Mocsok földim, és látatlanban is megbízom benne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Szia! Olcsó poén: flex és kalapács. Komolyra fordítva: Omega A tulajként van egy szerelési könyvem, ebben robbantott rajzokkal szemléltetve van a váltó szétszerelése, és felépítése. Hasznos olvasmány, rengeteg szervízlátogatástól mentett már meg. Ha kell, privát üziben (akár fórumon kívül is) szó szerint leírom, de ez sok idő lesz, esetleg hétvégén pár hideg sör társaságában belefogok. Technikai eszköz hiánya miatt másolni, képeket feltölteni nem tudok. :icon4: Ilyen könyvet egyébként az eladó alkatrészek/omega alkatrészben "ande" vesztegetett 2 hónapja, ha nem késő alkudj vele. Vagy marad még egy lehetőség, Kecskeméten megbízható személynek futárként átadom. Nem tudom a nyáron ki kivel találkozik, de Mocsok földim, és látatlanban is megbízom benne... :D Rendben, köszi. Kereslek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Ehhez Ti mit szóltók? http://veteranopel.hu/hirpic/2543.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ehhez Ti mit szóltók? http://veteranopel.hu/hirpic/2543.jpg Hát én csak annyit tudok mondani,hogy ez első fék szétszedve. :D Kérem kaccsójja ki a kamerát. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Hát én csak annyit tudok mondani,hogy ez első fék szétszedve. :D Kérem kaccsójja ki a kamerát. :icon4: Konkrétabban a tárcsára gondoltam. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Konkrétabban a tárcsára gondoltam. :D valszeg 270-es vagy akörüli tárcsa......omegáé lehet.mit akarsz ezzel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 valszeg 270-es vagy akörüli tárcsa......omegáé lehet.mit akarsz ezzel? javítom:258 mm. lali barátomé.......jobb mint a gyári reki fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 valszeg 270-es vagy akörüli tárcsa......omegáé lehet.mit akarsz ezzel? Ezek szerint csak nekem tűnt fel az a nem túl szakszerű osztókör módosítás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 javítom:258 mm. lali barátomé.......jobb mint a gyári reki fék. A gyári Reki fék nem 269 es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts