wookie Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 2 db 2.2-es rekord hátsó híd+lengőkarok+stabilizátor homokfújva,alapozva,festve(csak az egyik van a hídakból) eladó ........a híd nem búg meg ilyenek..... -reki púpos motorháztető is van....nem törött.... 10.000+5.000. huf. Az E1hez vagy E2-höz való púpos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Az E1hez vagy E2-höz való púpos? E2..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 vkinek tényleg nem kell aprópénzért 4 db A2-es seni alufelni gyári méretű nagyon jó állapotú gumival? legumizni és méh-be visszavinni sajnálnám..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 A srácok odaát a nagy vízen túl nem szaroznak: http://www.flickr.com/photos/10498579@N07/...57601174340430/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 A srácok odaát a nagy vízen túl nem szaroznak: http://www.flickr.com/photos/10498579@N07/...57601174340430/ Pénzzel lehet mit kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Pénzzel lehet mit kezdeni. TÉny, nem hátrány ha van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Pénzzel lehet mit kezdeni. És végre a pénz szakértelemmel párosul.Vehetett volna belőle,direktszűrőt,ledeket,meg neon hadsereget a kocsi alá akár........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 senator A2-es első-hátsó lökhárító(van monzáé is...),olajhűtő(talán még 2 db van),3.0 szívócsonk,befecskendezés alkatrészei eladók....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Varajet II-vel mennyire érdemes foglalkozni? Szétszedtem hogy kipucolom de hááát... természetesen a pillangószelepek csavarjaiból kifordul a csavarhúzó, az egyik csavar legalább bele is tört, a tengely elkezdett szorulni, az egyik tömítés elszakadt... Én meg a hajamat tépem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Ülök itt és azon agyalok, hogy az r25ös váltót, hogy fogom én összehozni a rekivel. Alapvetően nem tudom hogy összejön e a kardánnal, főleg mert ugye overdriveos váltóm van, ami tök hosszú, aztán kérdés hogy a váltókar hova fog esni, azt se tudom hogy van annál megoldva a rudazat, mert a neten minden rohadt képről hiányzik, és főleg arról sincs fogalmam sem, hogy vajon a jelenlegi váltótartó vas jó lesz e, hogy egyáltalán oda esik e az r25 felfogatása. Rakott már valaki r25-öt rekibe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Varajet II-vel mennyire érdemes foglalkozni? Szétszedtem hogy kipucolom de hááát... természetesen a pillangószelepek csavarjaiból kifordul a csavarhúzó, az egyik csavar legalább bele is tört, a tengely elkezdett szorulni, az egyik tömítés elszakadt... Én meg a hajamat tépem... a varajet-hez ha nincs gyári felújítód akkor halott dolog......soha nem lesz jó.lehet elketyek 1-2 ezer km-t,de utána megint lesz vmi vele.....rakjál rá fecsit,egyszerű mint az ék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Ülök itt és azon agyalok, hogy az r25ös váltót, hogy fogom én összehozni a rekivel. Alapvetően nem tudom hogy összejön e a kardánnal, főleg mert ugye overdriveos váltóm van, ami tök hosszú, aztán kérdés hogy a váltókar hova fog esni, azt se tudom hogy van annál megoldva a rudazat, mert a neten minden rohadt képről hiányzik, és főleg arról sincs fogalmam sem, hogy vajon a jelenlegi váltótartó vas jó lesz e, hogy egyáltalán oda esik e az r25 felfogatása. Rakott már valaki r25-öt rekibe? berakható minden mindenhová......én ugyan nem raktam még be ilyet csak halottam róla.itt-ott vmit faragni kell,de hogy mit már meg sem jegyeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 És végre a pénz szakértelemmel párosul.Vehetett volna belőle,direktszűrőt,ledeket,meg neon hadsereget a kocsi alá akár........ Na az sem elhanyagolható. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 a varajet-hez ha nincs gyári felújítód akkor halott dolog......soha nem lesz jó.lehet elketyek 1-2 ezer km-t,de utána megint lesz vmi vele.....rakjál rá fecsit,egyszerű mint az ék..... Nem is kell több, csak annyi. Ezzel a motorral nem szenvedek már túl sokat, inkább elkezdem összelegózni a 2.4-et. Valamiért a mostani nem lett az igazi. Orrán száján okádja az olajat, de hogy konkrétan hol, az nem látszik, viszont jobb füstöt csinál mint az orosz tankok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Megmértem ma a váltómat, 81 centi körül van, pontosan nem tudom, mert pont a kereszttartó fölött van a hardy. Viszont az r25 meg 54.5cm, szóval sokkal rövidebb... Valakinek nincs kéznél véletlen egy 4-es reki váltó? Vagy tudja valaki hogy az milyen hosszú? (harang peremétől a hardiig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Megmértem ma a váltómat, 81 centi körül van, pontosan nem tudom, mert pont a kereszttartó fölött van a hardy. Viszont az r25 meg 54.5cm, szóval sokkal rövidebb... Valakinek nincs kéznél véletlen egy 4-es reki váltó? Vagy tudja valaki hogy az milyen hosszú? (harang peremétől a hardiig) kiveszed a drive-t és ott a 4es váltó........le tudod mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 kiveszed a drive-t és ott a 4es váltó........le tudod mérni. Na várj. Van maga a 4es váltó, a nagy fekete öntöttvas házzal, ez idáig oké, aztán jön egy alu ház, gondolom ebben van a bolygómű, utána egy másik alu rész, ami a vége a váltónak. Ebből csak a középső részt hagyjam el? A vége ugyanaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Tudja valaki pontosan?? vagy volt -e része ebben?? van egy végleg kivont autó. Forgalmija van de az ki van lukasztva.. Vissza lehet állítani forgalomba?? Mostani idő számítás érdekelne. :D Mivel a Netten kb 8 éves írásokat láttam és már azok a rendeletek nem biztosan jók,,,, Gondolom,sejtem, alap dolgokat meg kell csinálni. Átírás,Törzskönyv,Eredet vizsga ,biztosítás, stb... Van-e ezen kívül valami más buktató. ha tudja valaki SOS.. köszike.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Na várj. Van maga a 4es váltó, a nagy fekete öntöttvas házzal, ez idáig oké, aztán jön egy alu ház, gondolom ebben van a bolygómű, utána egy másik alu rész, ami a vége a váltónak. Ebből csak a középső részt hagyjam el? A vége ugyanaz? vágod te ezt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Tudja valaki pontosan?? vagy volt -e része ebben?? van egy végleg kivont autó. Forgalmija van de az ki van lukasztva.. Vissza lehet állítani forgalomba?? Mostani idő számítás érdekelne. :D Mivel a Netten kb 8 éves írásokat láttam és már azok a rendeletek nem biztosan jók,,,, Gondolom,sejtem, alap dolgokat meg kell csinálni. Átírás,Törzskönyv,Eredet vizsga ,biztosítás, stb... Van-e ezen kívül valami más buktató. ha tudja valaki SOS.. köszike.... :D LEgfeljebb OT-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Na, ma megjött az r25 öm. Kérdés: -a nyelestengelynek szabad e mozogni radiális irányban? -szétszedni úgy tudom hogy a hardys végén letekerem azt a 30as anyát, meg kiszedem körben a 8as csavarokat, és kész, vagy van még valami trükkje? Ha szét tudtam szedni akkor mit nézzek/mérjek meg benne/rajta? Meg mi pénzért mennek ebből a beteszem és megy darabok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 -a nyelestengelynek szabad e mozogni radiális irányban? - mozoghat egy kicsit ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 mozoghat egy kicsit ! Mennyire kicsit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Mennyire kicsit? :D pár milimétert ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 vki tudja hogy lehet B seniből kivillogtatni a hibákat????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts