monza Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Nem semmi!! ezt telibe kapta. Mondjuk a fa vágók sem voltak ott a spiccen. :D mert fát nem így kell kivágni. Csak az erdőben az így szokták....
wookie Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 ezt a fa döntős dolgot láttam az rtl-en a hiradóban vagy a fokuszban? ,valaki lekamerázta... nagy tudású favágók hozzták össze és még a kocsi tulaját hibáztatták hogy minek állt oda :D no ,meg is találtam videót ,érdemes meg nézni : seantor vs fa Szerencsétlen autó... Így is kevés van belőle.... Itt mindenki hülye volt. A tulaj is, mert ha kivágnak egy fát, a mellé nem állok oda 2m-el, meg a favágók is. Az tuti ha az enyémmel ilyen történne, az emberek utána nem maradnának életben.
tgabika76 Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Szerencsétlen autó... Így is kevés van belőle.... Itt mindenki hülye volt. A tulaj is, mert ha kivágnak egy fát, a mellé nem állok oda 2m-el, meg a favágók is. Az tuti ha az enyémmel ilyen történne, az emberek utána nem maradnának életben. Én arra gondolok hogy a tulaj esetleg nem volt otthon hanem elutazhatott és valószínűleg hosszabb időre (mert gondolom a favágók azért szólnak előtte 2-3 nappal hogy itt fakivágás lesz, senki ne parkoljon a közelbe) hogy nem jutott el hozzá a fakivágás híre, legalábbis nem hinném hogy ennyire nemtörődöm lett volna vagy ennyire a saját maga ellensége lenne hogy ha tudja hogy ki fogják vágni a fát, lehetősége is van arrébb állni és mégis otthagyja az autót... Szóval, bár nem ismerem a tulajt, így látatlanba nem hibáztatnám, a favágókat inkább hogy miért nem tudtak várni pár napot, hátha addigra hazaér a tulaj és arrébb áll.
wookie Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Szóval, bár nem ismerem a tulajt, így látatlanba nem hibáztatnám, a favágókat inkább hogy miért nem tudtak várni pár napot, hátha addigra hazaér a tulaj és arrébb áll. Na meg fát azt lehet úgy is kivágni hogy darabolják...
MoCSoK Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Én arra gondolok hogy a tulaj esetleg nem volt otthon hanem elutazhatott és valószínűleg hosszabb időre (mert gondolom a favágók azért szólnak előtte 2-3 nappal hogy itt fakivágás lesz, senki ne parkoljon a közelbe) hogy nem jutott el hozzá a fakivágás híre, legalábbis nem hinném hogy ennyire nemtörődöm lett volna vagy ennyire a saját maga ellensége lenne hogy ha tudja hogy ki fogják vágni a fát, lehetősége is van arrébb állni és mégis otthagyja az autót... Szóval, bár nem ismerem a tulajt, így látatlanba nem hibáztatnám, a favágókat inkább hogy miért nem tudtak várni pár napot, hátha addigra hazaér a tulaj és arrébb áll. Jól beszélsz! Ha jól emlékszek akkor a riportban is arrol beszéltek hogy a tulaj nem volt otthon... De akkor is ,lehetett volna azt a fát méteres szakaszokban is vágni.. Azért kiváncsi lennék ilyenkor mi a szitu ,hogy kártalanitják a tulajt !?
egykuty Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 -- A másik sajnos ,azt nem adta meg a címet,csak ha meg veszem ezt..... Angyalföldi út Csángó és Klapka között bal oldalt belső udvar:)
Sor 6 Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Hi Everyone ismét! Valaki ha tud,segítsen már így szájber,mert már totál beőszülök és szétcsikarom magam. Még mindig nem tudtam autózni a Monza-val,de még csak a motor sem jár szépen. Addig már eljutottam,hogy AC-t cseréltem tegnap. Már akkor is gyanús volt,hogy nem dőlt a benzin világba. Ma gondoltam,leeresztem a tankból az összes lét,vettem ma frisset és felöntöm azzal. Igen ám,de lehúztam a szívó résznél a csövet a szivattyúról és semmi lé nem jött. Megfújtam csak tüdővel,előbb picit bugyogott (leheletnyire),majd már az sem. Jó mondom,akkor még nyomok bele 5 litert,hátha v.mi gebasz van. (Tank visszajelző szerint már amúgy is tartalék (piros) fölött volt,de hátha. Belenyomtam 5 litert,ugyanúgy csal levegő megy be,ha megtüdőzöm. Gondoltam,lehúzom a visszafolyó ágról és leeresztem ott. Semmi. (Ugye nemrég említettem is,hogy nem szellőzik a tank.) Belefújtam (volna) csak tüdővel,de bepirosodtam. Pumpával,semmi. Totál dugulás. (Ugye itt is és a szívó résznél is ömlenie kellene a zanyagnak gravitáció hatására (is)? Gondoltam még egyet,talán maradt v.mi a csőben (ugyan semmivel nem dugaszoltam be). Benyomtam egy darab drótot,kanyarodik a cső a tankban,de összesen 20cm amit elértem és el is akadt,bármilyen vastagságúval is néztem. A gép amúgy ott tartott,hogy pöccre indult,csak közben tegnapra beállt teljesen az AC és így raktam be a tartalékot,ami ugyan más utolsó 3 cikkszámmal és vezeték csatlakozókkal megáldott,de utána beindult (még mindig hatalmas kék füsttel,csak tartott gázzal jár és úgy tűnik a gyertyák kivétele után is,hogy 4 hengeres). 3. és 5. gyertyák szárazak voltak. Ez gondolom betudható,hogy a befecsik megájultak. Nem voltam rövid most,de ezen dolgokban várnám hozzáértők segítségét,válaszát. :D Már állítanánk a gyújtást,alapjáratot,de most jól megszívatott a tank. Csilli-villin lefestve és szopat. Jahhh,abból csak a szintjelző volt kiszedve! (Nem vágtam szét a tankot,mert nem volt indokolt. Ezek után kezdek kételkedni.) Szűrője megpucolva,új tömítéssel és csavarokkal került vissza. Hol b@sztam el az egészet? Remélem nem ott,hogy megvettem a rombolót. :D Előre is köszönöm ismételten! Ha lehet,mielőbbi válaszokat várok. Peter :) B) :D Kezdek elkenődni a célegyenesben.
rtomi Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Előre is köszönöm ismételten! Ha lehet,mielőbbi válaszokat várok. Peter :D :) B) Kezdek elkenődni a célegyenesben. Nekem is volt egyszer ilyen problémám. Kivettük a szintjelzőt és annak a búvárcsöve volt eldugulva. Nézd meg azt. Lehet,hogy a végén a szűrőt kicserélted de a csőben megmaradhatot a trutyi. :D
MoCSoK Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Hi Everyone ismét! :D :D :) Kezdek elkenődni a célegyenesben. Tisztázandó a helyzetet ,fogx egy külső AC pumpát , 5 literes kannát és 2 csövet ,aztán bekötöd közvetlenül a motortérnél az uzemanyag ellátást és egy hibaforrás kiszürve ! Majd leveszed a tankot és utánna jársz a dolgoknak ,kimosod ,stb , max ujra kell csövezni az egészet...
MoCSoK Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 István! Happy Birthday!!! :D :D Csatlakozok! Boldog szülinapot István !
wookie Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Csatlakozok! Boldog szülinapot István ! Isten éltesse a' ZIstvánt! :D
kori Elküldve Május25, 2011 Szerző Elküldve Május25, 2011 ezt a fa döntős dolgot láttam az rtl-en a hiradóban vagy a fokuszban? ,valaki lekamerázta... nagy tudású favágók hozzták össze és még a kocsi tulaját hibáztatták hogy minek állt oda :D no ,meg is találtam videót ,érdemes meg nézni : seantor vs fa Há tesdvírem csák egy kiss tüzelőő kellett, nehogy megfágyon a zaszony meg a sok purdé. Ekkora idiótákat is ritkán lát az ember.
kori Elküldve Május25, 2011 Szerző Elküldve Május25, 2011 Két napja nekiálltam kikarosszériázni anyumék szomszédjának a 123-as merciét. Méghogy egy Mercedes nem rohad? Ahova nyúlok, ott lyukat találok. Kb muterom Rekordja volt így eldőlve, de a mienk ezerszer jobb állapotban van. Az a becsapós a csillagosnál, hogy a gumis alvázvédő olyan erős és vastag, hogy a lemez elrohad alatta, de az még mindig nem lyukad át. De lepucolni is nagy öröm.
nagy istván Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 köszönöm mindenkinek......csak épp elfelejtem eme szép napokat rendre és nem csak a sajátomat hanem a családtagokét is .... :D cavington.. :D
nagy istván Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Két napja nekiálltam kikarosszériázni anyumék szomszédjának a 123-as merciét. Méghogy egy Mercedes nem rohad? Ahova nyúlok, ott lyukat találok. Kb muterom Rekordja volt így eldőlve, de a mienk ezerszer jobb állapotban van. Az a becsapós a csillagosnál, hogy a gumis alvázvédő olyan erős és vastag, hogy a lemez elrohad alatta, de az még mindig nem lyukad át. De lepucolni is nagy öröm. jó autó a 123-as.....vannak annak is gyenge pontjai.....ha sedan(gondolom az,mert a combi ritka)akkor a hátsó köténylemezt is lesz szerencséd orvosolni asszem.meg az ajtók alja......meg a hátsó futóműkeret nagyszilentjének a bekötési pontjai..... :D
nagy istván Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Angyalföldi út Csángó és Klapka között bal oldalt belső udvar:) ott melózol még mellette? megkérdezhetnéd eladó-e?
wookie Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Két napja nekiálltam kikarosszériázni anyumék szomszédjának a 123-as merciét. Méghogy egy Mercedes nem rohad? Ahova nyúlok, ott lyukat találok. Kb muterom Rekordja volt így eldőlve, de a mienk ezerszer jobb állapotban van. Az a becsapós a csillagosnál, hogy a gumis alvázvédő olyan erős és vastag, hogy a lemez elrohad alatta, de az még mindig nem lyukad át. De lepucolni is nagy öröm.
Sor 6 Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Nekem is volt egyszer ilyen problémám. Kivettük a szintjelzőt és annak a búvárcsöve volt eldugulva. Nézd meg azt. Lehet,hogy a végén a szűrőt kicserélted de a csőben megmaradhatot a trutyi. :) Ki volt pucolva minden,azért nem értem. Meg újra lett csövezve. Ma még eljutottam odáig,hogy megnéztem a visszafolyó ágat a motorig és tök tiszta. Gond a tankban lesz keresendő a visszafolyó csőnél. Mindenféle művelet előtt mindenhonnan dőlt a lé. Most miért szívat? :D Ki is volt mosva a tank alkatrészmosóval. Legfeljebb itt ronthattam el. Így estére már azon agyaltam,szétvágom a donor tankját (amúgy is halott) és megnézem mi van benne. Mi merre,hány milliméter. :D Köszi a választ!
Sor 6 Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Tisztázandó a helyzetet ,fogx egy külső AC pumpát , 5 literes kannát és 2 csövet ,aztán bekötöd közvetlenül a motortérnél az uzemanyag ellátást és egy hibaforrás kiszürve ! Majd leveszed a tankot és utánna jársz a dolgoknak ,kimosod ,stb , max ujra kell csövezni az egészet... Igen,ez is egy megoldás. Köszi! Annyi a baj,hogy ami tartalék AC-nak lett volna elrakva,az került fel tegnap. :D
kori Elküldve Május25, 2011 Szerző Elküldve Május25, 2011 http://m.blog.hu/mb/mbybk/image/Dagiszabi/...bi/DSC08178.JPG Hirtelen csak olyan szavak jutottak az eszembe, amit úgyis kimoderálna a fórum :D
kori Elküldve Május25, 2011 Szerző Elküldve Május25, 2011 jó autó a 123-as.....vannak annak is gyenge pontjai.....ha sedan(gondolom az,mert a combi ritka)akkor a hátsó köténylemezt is lesz szerencséd orvosolni asszem.meg az ajtók alja......meg a hátsó futóműkeret nagyszilentjének a bekötési pontjai..... :D Igen, a köténylemez tropa, az ajtók cserélve lesznek, a futómű bekötési pontjai pedig már javítva voltak. A küszöbök, a bal első taposólemez, a csomitartó kerekek mögötti része, belső küszöbök, hossznyúlványok, jobb első doblemez, hátsó ívek.
MoCSoK Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 az "uj" B senatorom is hasonlóan rohadt meg a jobb oldalon... de azert nem ennyire ,ez brutális! Viszont ha a korát nézzük akkor nagyon el volt rohadva az enyém,belement egy fél tábla lemez,pl: csomagtartó alja , hátsó sárvédők ,és a küszöb fele gyakorlatilag nem létezett ,ja és lábterek is lik luk ,csak a tornyok voltak aránylag egyben! mondjuk minden senatotrom ilyen volt... (persze mindre azt irták a hirdetésben hogy "rohadás és rozsda mentes")
Recommended Posts