rtomi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Valakinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 ehez mit szoltok : A 12 szelepes motoromnak leszakadt a felső vezérmű kereke ,ugy hogy a csavarok beletörtek a vezérmű tengelybe ! A vezérmű haz aljában feltekerte a láncot ! A vezérműházat ki is lukasztotta ! Még nem szedtük szét , de félek nagyon csunya munkát végzett..... Persze a motor megszorult ! Láthatóan a lánc terelőket is megette ,teljesen felapritotta őket,egyenlőre nem értem miért történt ez... de majd ha megbontjuk akkor leszünk okosabbak ! Részvétem... Milyen csavarok voltak azok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Valakinek? :D Ringre jössz? Ha igen, ott elvinném tőled a féktárcsákat. Persze megfelelő díjazás fejében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Részvétem... Milyen csavarok voltak azok? a vezérmű tengelyre 3 csavar fogja fel a lanckereket ,na azok törtek le ,meg a központositó ! Lehet kitekeredtek ? majd szétszedjük , most nem érdekel ! -- :D --- :D ---- Nem szép tőle ,hogy ennyi munka után ezt tette veled!! És kérdem ?? Mennyire nyomtad neki?? Vagyy épp akkor vetted el a lábad a gázról?? Vez kerék , az új volt? Vagy azt nem cserélted ki. lehet el fáradt az anyag a nagy terhelésektől.. -- Jó melód lesz megint vele... Neked nem gond 2 nap és kész... Nem nyomtam neki ,álló helyben történt ! alig forgott ,remélem ez a szerencse.... nem volt uj ,de rossz sem ,egész jo vezérlés volt ,ezt a motort én még nem isz használtam ,szal ezért érdekes a dolog ! Most nem foglalkozok vele ,ott a 24 szelepes ,alapvetően az érdekel ,nem sokára készvan az egész autó ,A-tol Z -ig ! Ez a 12 szelepes kocsi meg ment volna a haveromnak ,most cseréltunk motort -váltót-meg minden mást ,a srác kicsit le is tört a mint a bili füle ,mar csak a fényezés volt vissza.... Amigy ezt rendbe rakni nem 2 perc lesz..... Na mind egy ,lefestem ,összerakjuk teljesen aztan majd ujra foglalkozunk a motorral ! Most ránézni sincs kedvem arra qva blokkra .... Na mind egy ,majd csak lesz valahogy ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 a vezérmű tengelyre 3 csavar fogja fel a lanckereket ,na azok törtek le ,meg a központositó ! Lehet kitekeredtek ? majd szétszedjük , most nem érdekel ! Azt én értem, arra gondoltam hogy még az eredeti csavarok voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ringre jössz? Ha igen, ott elvinném tőled a féktárcsákat. Persze megfelelő díjazás fejében :D Az nem biztos :D de Blitz-re leviszem majd neked,ha úgy jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Valaki meg tudja nekem mondani hogy a Varajet II-nél a szivató vezetékét azt hova kellene kötni? Valahogy eltűnt az a szál, viszont így melegen nincs alapjáratom, plusz zabál mint az állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Azt én értem, arra gondoltam hogy még az eredeti csavarok voltak? Látod ez egy jo kérdés !!!!!!!!!!!! Nem tudom megmondani ! nagyon csunyan összetekeredett az egész vezélés az álján... ,majd okosodunk ha szétszedtük ! Pont nem a 12 szeleptöl vártam ezt ,sokkal erősebb vezérlése van mint a 24 szelepnek! (a 24V nek egy soros lánca van amit sokkal jobban igénybe is vesz...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Valaki meg tudja nekem mondani hogy a Varajet II-nél a szivató vezetékét azt hova kellene kötni? Valahogy eltűnt az a szál, viszont így melegen nincs alapjáratom, plusz zabál mint az állat. gyújtáspozitív........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 gyújtáspozitív........ Kössz! Mikor vagy füreden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 MoCsok.-nak... -- El hiszem,hogy el ment kicsit a kedved tőle. Majd össze rakod.. -- De,hogy el törjön a csavar? És a nút is , én nem hallottam még ilyet. Ez van,erre is fel lehet készülni akkor.. -- -- ja !! etanol hogy vált be neked?? Üdv.Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Kössz! Mikor vagy füreden? most értem vissza pestre.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 ehez mit szoltok : A 12 szelepes motoromnak leszakadt a felső vezérmű kereke ,ugy hogy a csavarok beletörtek a vezérmű tengelybe ! A vezérmű haz aljában feltekerte a láncot ! A vezérműházat ki is lukasztotta ! Még nem szedtük szét , de félek nagyon csunya munkát végzett..... Persze a motor megszorult ! Láthatóan a lánc terelőket is megette ,teljesen felapritotta őket,egyenlőre nem értem miért történt ez... de majd ha megbontjuk akkor leszünk okosabbak ! Ajjjaj! Hi! Sajnálattal olvasom írásod,MoCSoK. B) :D Már előre félek az enyémtől. :D Jahhh,lassan jön a folyadékok betöltése. Ki mire esküszik,mit szeret a váltó,diffi??? Motorolaj egyelőre adott. Jahhh,meg a szervó! Neki kell v.mi "különleges"? Még egy kérdés. Nem akar menni villany az AC-hoz. Test van,a plusz nem akar menni. Ugye a háromezres verziójú vasnak a reléje (7 lábú) van a tűzfalnál? De azt se kapcsolja (most vettem újat,hiányzott). Köszi a segítő válaszokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Ajjjaj! Hi! Sajnálattal olvasom írásod,MoCSoK. :D :D Már előre félek az enyémtől. :) Jahhh,lassan jön a folyadékok betöltése. Ki mire esküszik,mit szeret a váltó,diffi??? Motorolaj egyelőre adott. Jahhh,meg a szervó! Neki kell v.mi "különleges"? Még egy kérdés. Nem akar menni villany az AC-hoz. Test van,a plusz nem akar menni. Ugye a háromezres verziójú vasnak a reléje (7 lábú) van a tűzfalnál? De azt se kapcsolja (most vettem újat,hiányzott). Köszi a segítő válaszokat! B) Péter.-- = lábú- 3000 esnek van 5 lábúja is. Elektronikától függ. :. Motorolaj az sztm mindegy. Mondják sokan,hogy az Opel az jó. Mondjuk Én Valvoline nevezetűt rakok bele. De amit te jobbnak látsz .És meg,hogy mennyi amennyi,a pénz függvénye . :- Váltó és a szervó Ugyan ez itt is a pénz függvénye. Persze vannak olyan olajok amik Magyar termékek és jókat írnak róluk. MOL nál be lehet szerezni. Nekem úgyszintén azt a márkát használom . V....! Hogy jobb -e ? mint a másikak :D .. :-AC -- Sajnos ,a régi kábelek már csak ilyenek. Én is szopok vele állandóan. Mindíg van mit keresgélni,mi is lehet a gond. -Csatlakozók Nem érintkeznek rendesen. -Kábel törés és lehet ,ha meg mozgatod egyből érintkezik. - Én új kábelt húztam oda. -- :D ja 14. én le?? vagy fel jössz a Hungaroringre? Opelos Hétvége lesz!!! ( Amúgy köszi a szép és élvezetes Képeket. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Péter.-- = lábú- 3000 esnek van 5 lábúja is. Elektronikától függ. :. Motorolaj az sztm mindegy. Mondják sokan,hogy az Opel az jó. Mondjuk Én Valvoline nevezetűt rakok bele. De amit te jobbnak látsz .És meg,hogy mennyi amennyi,a pénz függvénye . :- Váltó és a szervó Ugyan ez itt is a pénz függvénye. Persze vannak olyan olajok amik Magyar termékek és jókat írnak róluk. MOL nál be lehet szerezni. Nekem úgyszintén azt a márkát használom . V....! Hogy jobb -e ? mint a másikak B) .. :-AC -- Sajnos ,a régi kábelek már csak ilyenek. Én is szopok vele állandóan. Mindíg van mit keresgélni,mi is lehet a gond. -Csatlakozók Nem érintkeznek rendesen. -Kábel törés és lehet ,ha meg mozgatod egyből érintkezik. - Én új kábelt húztam oda. -- :D ja 14. én le?? vagy fel jössz a Hungaroringre? Opelos Hétvége lesz!!! ( Amúgy köszi a szép és élvezetes Képeket. :D ) Szia Atti! Köszönöm a válaszokat! Akkor nincs konkrét folyadék igénye semminek. Ringre nem megyek és sehova,míg nincs kész a gép és esetleg nem mehetünk együtt v.hova,jó pár próbakör után még itt a közelben. :D Vezetékkel még lesz 1-2 köröm,de meg fogom oldani. Jahhh,felkerült a váltó is pénteken este! Nem volt egyszerű menet. :D Hely az nem sok. Még a hátsó kardán felszerelése van és teljes lesz az összeköttetés a motortól,a hátsó kerekeken át az aszfaltig. :D De kib@szottul el vagyok már fáradva. :) De ha a fene fenét eszik is,összehozom. Pénz az már egy másik kérdés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Kori, vagy E2 Rekorderek. Vki legyen szíves megnézni nekem, hogy az autóján a benya csőben a betöltőnyílásnál van-e visszafolyást akadályozó klapni, és hogy ha van az hogy néz ki. Tegnap jött mögöttem a haver, és úgy néz ki megtalálta a nagy fogyim problémáját. Erős balos kanyarban (nem) kis benzincsíkot húzok magam után... fél tanknál.. hm, bele se merek gondolni telitanknál mi lehetett... és persze ugye álló autónál hiába kerestem a benzinszag okozóját a tanknál "majdnem mindig" az van :D Meg ha esetleg Kori tudnál scannelt mikrofilmmel megdobni, mert sztem az összes gumi szart le akarom cserélni... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2011 Kori, vagy E2 Rekorderek. Vki legyen szíves megnézni nekem, hogy az autóján a benya csőben a betöltőnyílásnál van-e visszafolyást akadályozó klapni, és hogy ha van az hogy néz ki. Tegnap jött mögöttem a haver, és úgy néz ki megtalálta a nagy fogyim problémáját. Erős balos kanyarban (nem) kis benzincsíkot húzok magam után... fél tanknál.. hm, bele se merek gondolni telitanknál mi lehetett... és persze ugye álló autónál hiába kerestem a benzinszag okozóját a tanknál "majdnem mindig" az van :D Meg ha esetleg Kori tudnál scannelt mikrofilmmel megdobni, mert sztem az összes gumi szart le akarom cserélni... Köszi Nekem nincs benne visszafolyás gátló. Azt azért nézd meg, hogy műanyag, vagy fém tankod van. Nekünk fém van. A tank tetején van pár gumicső, és találkoztam már olyannal, hogy a gumicsövet tartó csonk lerohadt a tankról. Igaz nem folyott semmi, mert gázos autó lévén alig lötyög vmi a tank alján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Nekem nincs benne visszafolyás gátló. Azt azért nézd meg, hogy műanyag, vagy fém tankod van. Nekünk fém van. A tank tetején van pár gumicső, és találkoztam már olyannal, hogy a gumicsövet tartó csonk lerohadt a tankról. Igaz nem folyott semmi, mert gázos autó lévén alig lötyög vmi a tank alján. Az övé alatt senator futómű van, ez esetleg nem befolyásolja a tank milyenségét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Kori, vagy E2 Rekorderek. Vki legyen szíves megnézni nekem, hogy az autóján a benya csőben a betöltőnyílásnál van-e visszafolyást akadályozó klapni, és hogy ha van az hogy néz ki. Tegnap jött mögöttem a haver, és úgy néz ki megtalálta a nagy fogyim problémáját. Erős balos kanyarban (nem) kis benzincsíkot húzok magam után... fél tanknál.. hm, bele se merek gondolni telitanknál mi lehetett... és persze ugye álló autónál hiába kerestem a benzinszag okozóját a tanknál "majdnem mindig" az van :D Meg ha esetleg Kori tudnál scannelt mikrofilmmel megdobni, mert sztem az összes gumi szart le akarom cserélni... Köszi nincs benne semmi sem....van egy kb. 18 mm-es cső ami a tank legmagasabb pontjáról van bekötve a tankolócső legfelső felébe.....ez hajlamos a tank tetején eltörni mivel eléggé meg van hajlítva a kaszni miatt.....10ből 9x ez van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nincs benne semmi sem....van egy kb. 18 mm-es cső ami a tank legmagasabb pontjáról van bekötve a tankolócső legfelső felébe.....ez hajlamos a tank tetején eltörni mivel eléggé meg van hajlítva a kaszni miatt.....10ből 9x ez van.... Köszi mindenkinek. Asszem leveszem a tankot a hétvégén, addig majdnem üres is lesz. mert van 2 cső pl ami gőzöm nincs hova megy. Illetve kap új gumitömítést a tanksapka is, mert gyanús az is. Tegnap kicseréltem egy valag benyacsövet a motornál, meg a kaszni alatt. Gyanúm az volt, hogy el van dugulva a visszafolyó cső- de nem... Pedig vhol meg kell lenni a min 2-2.5 liter "plusznak"/ 100... Azért kérdeztem a visszacsapót is, hogy ha otthon van benne, akkor megint vmi kókány dolog, de "megnyugodtam" - hja még vmi, ezek a majom feka kutasok szeretik nyakig önteni, ha nem állok mellette, hogy 1 kattnál álljon meg, szó szerint nyakig tolja, ami gondolom a szellőzésnek nem tesz jót, mert a légbubikat vhol ki kell(ene) tolni, csak hát rajta a nyál, szal az is megy vele... Amúgy fém tank... ki látott már 80 as Rekordba műanyagot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Köszi mindenkinek. Asszem leveszem a tankot a hétvégén, addig majdnem üres is lesz. mert van 2 cső pl ami gőzöm nincs hova megy. Illetve kap új gumitömítést a tanksapka is, mert gyanús az is. Tegnap kicseréltem egy valag benyacsövet a motornál, meg a kaszni alatt. Gyanúm az volt, hogy el van dugulva a visszafolyó cső- de nem... Pedig vhol meg kell lenni a min 2-2.5 liter "plusznak"/ 100... Azért kérdeztem a visszacsapót is, hogy ha otthon van benne, akkor megint vmi kókány dolog, de "megnyugodtam" - hja még vmi, ezek a majom feka kutasok szeretik nyakig önteni, ha nem állok mellette, hogy 1 kattnál álljon meg, szó szerint nyakig tolja, ami gondolom a szellőzésnek nem tesz jót, mert a légbubikat vhol ki kell(ene) tolni, csak hát rajta a nyál, szal az is megy vele... Amúgy fém tank... ki látott már 80 as Rekordba műanyagot? :D rekiben nincs műanyag sőt még az A omi is vastankos...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 Amúgy fém tank... ki látott már 80 as Rekordba műanyagot? :D De a tied nem is 80-as évjáratú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 De a tied nem is 80-as évjáratú. igaz és ráadásúl nem is reki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 De a tied nem is 80-as évjáratú. Ugyanaz a **** :D azé mert 95 ig gyártották, nem jelenti, hogy beletettek újításokat... Mint említettem a géptető nyitókája is bal oldalon maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Hi! Jelentem,kb. 16:00 órakor beindult az erőmű. Csak első kipuf. csövekkel és a két közép dobbal. Volt hangja. Majd lefestettem (piros volt) a hátsó dobot,felraktam és hatalmas szívások közepette beállítottam (úgy nagy hirtelen) a rendszert. Ismét indítottam az erőművet (este nyóc,nyitott garage),nem lett sokkal csendesebb. :-) :) Iszonyat szarul jár. Alapjárat nélkül,utógyújtásokkal,hatalmas kék füst közepette,mint egy rossz 2 takt-os Trabi. Mindez azért bízom benne,nagy részben betudható a szétbontásnak és a 3 év állásnak. Ettől függetlenül pöccre indul(t). Remélem találok v.kit,aki behangolja a sor 6-ot és hogy nem lesz nagyon szar a gép. :D Ha v.ki fogná a kezem,én magam állítanám be. De már rohadt rég volt benzinesem is. :D Jahhh,és nem akaródzik levegőzni a tank. Why??? Hallani a tankból hogy nagyon szuszogni szeretne,de nem tud. Gondolom a tanksapinak rendesen kell tömíteni (gumival). Vagy nem? Amint leveszem,jó nagy levegőt vesz. Minden cső úgy és oda lett visszakötve,ahol volt. Még puskáztam is a donor tankról. Nincsenek lerohadva a csőcsonkok! Help me! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts