nagy istván Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 monza írta: -- Szia. Mi van a Kuplungoddal?? Nem olvastam!! B) még jó hogy te hurrogod le az embert,hogy mekkora balfék ha nem olvas vissza.... :D
nagy istván Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Sor 6 írta: Occccccsó? Mennyi? 200-ért szívesebben tankolnék. Nem E85 és hasonló sz@rokat. Csak és kizárólag 98-ast. Igényeim vannak. :( "Lehet,hogy nem is akarod használni??" :) Majd csak akkor viszem ki,ha nincsenek az utakon (üres) vadbarmok. "Mert ha így rendbe van hozva ,ezt el kell dugni majd. és kiáltásokra vinni csak. Tükröket alá tenni stb... :) .." Vannak ilyen irányú terveim (is). Mit kezdjek a kuplunggal? Még nem kaptam kimerítő választ. B) Attinak köszi,ha tetszik a gép! járj gázzal(kb. 103-106 oktános) és az 200 huf még most is..... :D a szerkezet csavarjait elég beragasztani,bár én azt sem szoktam. a tárcsacsere meg önmagában lutri.....vagy bejön vagy nem....sajnos.meg kell nézni mennyire kopott a lendkerék és a szerkezet nyomófelülete,elvileg elég csak a tárcsacsere,de mivel ezek már 30 éves alkatrészek lehet velük gond. a 3000-es motorhoz nem olcsó a tárcsa...még bontottan sem,inkább újítsd fel ha tudod(percse csak ha a tárcsa rugói még nem lógnak és a tárcsa szerkezete sincs széttörve még.... )
MoCSoK Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Sor 6 írta: Occccccsó? Mennyi? 200-ért szívesebben tankolnék. Nem E85 és hasonló sz@rokat. Csak és kizárólag 98-ast. Igényeim vannak. :) "Lehet,hogy nem is akarod használni??" :( Majd csak akkor viszem ki,ha nincsenek az utakon (üres) vadbarmok. "Mert ha így rendbe van hozva ,ezt el kell dugni majd. és kiáltásokra vinni csak. Tükröket alá tenni stb... :D .." Vannak ilyen irányú terveim (is). Mit kezdjek a kuplunggal? Még nem kaptam kimerítő választ. B) "Nem E85 és hasonló sz@rokat." Ha nem értesz hozzá akkor ne véleményezd ! Én megjelenésének első percétöl használom és tudom h nem szar ,csak hozzá kell "állítani / épiteni" a motort,csak ehez ugye már érteni kell... Maradjunk abban h lenyomja a benzint..... A gázal meg az a baj hogy az oktánszám nem minden ,ha még annyi "fűtőérték" sincs benne mint az e85-ben,de tény ,spúrolni jó! Kuplungra javaslom csinaltasd meg ott a tárcsát ahol én is 25-30 pénz a jo fajta kevlár tárcsa (sokkal jobb mint a gyari,nem ég meg és 500nm is átvisz) ,lendkeret fel kell szabályoztatni ,nyomólapot detto ,ha lógnának a rugók akkor nyomólapot meg lehet csinaltatni ,ujra feszitettni ,ezeket persze gépműhelyben! Javaslom olvasd vissza kuplungos képes hsz-aim ! jóval olcsóbbaqn jössz ki !
MoCSoK Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 nagy istván írta: még jó hogy te hurrogod le az embert,hogy mekkora balfék ha nem olvas vissza.... B) jellemző rá..............
monza Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 MoCSoK írta: jellemző rá.............. A Fikázást hagyjuk. Mert volt mikor ti is vissza kérdeztetek, csak nem szóltak be nektek. Ha majd hozzátok intézek kérdéseket . akkor reagáljatok úgy ahogy szoktatok. Ennyi. Végül is ez a szint.. B) De jó a jellemzés..
Sor 6 Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 nagy istván írta: járj gázzal(kb. 103-106 oktános) és az 200 huf még most is..... B) a szerkezet csavarjait elég beragasztani,bár én azt sem szoktam. a tárcsacsere meg önmagában lutri.....vagy bejön vagy nem....sajnos.meg kell nézni mennyire kopott a lendkerék és a szerkezet nyomófelülete,elvileg elég csak a tárcsacsere,de mivel ezek már 30 éves alkatrészek lehet velük gond. a 3000-es motorhoz nem olcsó a tárcsa...még bontottan sem,inkább újítsd fel ha tudod(percse csak ha a tárcsa rugói még nem lógnak és a tárcsa szerkezete sincs széttörve még.... ) Hi! Köszi! Utóbbi lesz a megoldás. Héten meg is lesz. Felköszörülik a szerkezetet meg a lendkereket is,mert azok is sz@rok. :D
Sor 6 Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 nagy istván írta: járj gázzal(kb. 103-106 oktános) és az 200 huf még most is..... :D a szerkezet csavarjait elég beragasztani,bár én azt sem szoktam. a tárcsacsere meg önmagában lutri.....vagy bejön vagy nem....sajnos.meg kell nézni mennyire kopott a lendkerék és a szerkezet nyomófelülete,elvileg elég csak a tárcsacsere,de mivel ezek már 30 éves alkatrészek lehet velük gond. a 3000-es motorhoz nem olcsó a tárcsa...még bontottan sem,inkább újítsd fel ha tudod(percse csak ha a tárcsa rugói még nem lógnak és a tárcsa szerkezete sincs széttörve még.... ) Gáz nekem nem kell,meg nem is érné meg. Pénzem meg pláne nincs már. B)
Sor 6 Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 MoCSoK írta: "Nem E85 és hasonló sz@rokat." Ha nem értesz hozzá akkor ne véleményezd ! Én megjelenésének első percétöl használom és tudom h nem szar ,csak hozzá kell "állítani / épiteni" a motort,csak ehez ugye már érteni kell... Maradjunk abban h lenyomja a benzint..... A gázal meg az a baj hogy az oktánszám nem minden ,ha még annyi "fűtőérték" sincs benne mint az e85-ben,de tény ,spúrolni jó! Kuplungra javaslom csinaltasd meg ott a tárcsát ahol én is 25-30 pénz a jo fajta kevlár tárcsa (sokkal jobb mint a gyari,nem ég meg és 500nm is átvisz) ,lendkeret fel kell szabályoztatni ,nyomólapot detto ,ha lógnának a rugók akkor nyomólapot meg lehet csinaltatni ,ujra feszitettni ,ezeket persze gépműhelyben! Javaslom olvasd vissza kuplungos képes hsz-aim ! jóval olcsóbbaqn jössz ki ! "Nem E85 és hasonló sz@rokat." Én kérek elnézést! B)
dancsine Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 Sor 6 írta: "Nem E85 és hasonló sz@rokat." Én kérek elnézést! :( Én tutti rámegyek ! :) Ha találnék 6 pöpec injektort, már állhatnának is neki a programozásnak... A baj csak az, hogy már kevesebb mint 100Ft a különbség :D Persze ha a 440 körüli Vpowert vesszük alapul... Téligumit még fenthagyom kicsit fütyűlni B)
wookie Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 dancsine írta: Én tutti rámegyek ! :) Ha találnék 6 pöpec injektort, már állhatnának is neki a programozásnak... A baj csak az, hogy már kevesebb mint 100Ft a különbség :D Persze ha a 440 körüli Vpowert vesszük alapul... Téligumit még fenthagyom kicsit fütyűlni B) Kevesebb mint 100? Hol? Itt szegeden 380 körül van a benzin (95) az etanol meg jobb helyeken 260.
dancsine Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 wookie írta: Kevesebb mint 100? Hol? Itt szegeden 380 körül van a benzin (95) az etanol meg jobb helyeken 260. Bp. és sajnos egyre több helyen. Főleg A*ip kutaknál...
wookie Elküldve Április27, 2011 Elküldve Április27, 2011 dancsine írta: Bp. és sajnos egyre több helyen. Főleg A*ip kutaknál... Na ezek külön külön is drágák, együtt meg. B) Agipon a legdrágább amúgy, 280 vagy fölötte. Más kutakon eddig csak olcsóbban láttam.
kori Elküldve Április28, 2011 Szerző Elküldve Április28, 2011 Elő a régi vasakkal! : http://belsoseg.blog.hu/2011/04/28/hajra_o...st_rajtad_a_sor
monza Elküldve Április29, 2011 Elküldve Április29, 2011 kori írta: Elő a régi vasakkal! : http://belsoseg.blog.hu/2011/04/28/hajra_o...st_rajtad_a_sor Én és a kicsikém B) kint lesz. És sok Veterános kolléga is...
dancsine Elküldve Április29, 2011 Elküldve Április29, 2011 monza írta: Én és a kicsikém B) kint lesz. És sok Veterános kolléga is... veterántól már messze vagyok, de erre még én is lemosom a verdát :D
monza Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 dancsine írta: veterántól már messze vagyok, de erre még én is lemosom a verdát B) Mert a tied mindig piszkos.??? és,ha esni fog az eső??
Sor 6 Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 monza írta: Én és a kicsikém B) kint lesz. És sok Veterános kolléga is... Már mi is mennénk,nagyon. :D
MoCSoK Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 monza írta: és,ha esni fog az eső?? akkor szórakoztató a vezetés................... nem arra van ? :D mosni minek,ugy is koszos lesz ... B)
MoCSoK Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 dancsine írta: 440 körüli Vpowert vesszük alapul... fütyűlni B) gondolj bele ,Bahreinben 25 forint litere..... Dubai-ban az arab orszagok közül a legdrágább 70 ft-al.....vicc
monza Elküldve Május2, 2011 Elküldve Május2, 2011 MoCSoK írta: akkor szórakoztató a vezetés................... nem arra van ? :D mosni minek,ugy is koszos lesz ... :D Tényleg mikor el kezd esni akkor az igazi, lehet oldalazni kicsit. Remélhetőleg tényleg nem fog esni és szép időnk lesz.
wookie Elküldve Május2, 2011 Elküldve Május2, 2011 Sziasztok! Keresek ilyen: Ajtókárpitot. Jó hibás is, gyakorlatilag csak a huzatra lenne szükségem a sajátom kipótlásához.
nagy istván Elküldve Május3, 2011 Elküldve Május3, 2011 senator A2-es első 271 mm-es fék nyeregel(úszónyeges verzió nem a 2 dugattyús)eladó. a nyergek felújítottak(karmantyúk,porvédők,csúszkák újak!).....
MoCSoK Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 ehez mit szoltok : A 12 szelepes motoromnak leszakadt a felső vezérmű kereke ,ugy hogy a csavarok beletörtek a vezérmű tengelybe ! A vezérmű haz aljában feltekerte a láncot ! A vezérműházat ki is lukasztotta ! Még nem szedtük szét , de félek nagyon csunya munkát végzett..... Persze a motor megszorult ! Láthatóan a lánc terelőket is megette ,teljesen felapritotta őket,egyenlőre nem értem miért történt ez... de majd ha megbontjuk akkor leszünk okosabbak !
monza Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 MoCSoK írta: ehez mit szoltok : A 12 szelepes motoromnak leszakadt a felső vezérmű kereke ,ugy hogy a csavarok beletörtek a vezérmű tengelybe ! A vezérmű haz aljában feltekerte a láncot ! A vezérműházat ki is lukasztotta ! Még nem szedtük szét , de félek nagyon csunya munkát végzett..... Persze a motor megszorult ! Láthatóan a lánc terelőket is megette ,teljesen felapritotta őket,egyenlőre nem értem miért történt ez... de majd ha megbontjuk akkor leszünk okosabbak ! -- :D --- :D ---- Nem szép tőle ,hogy ennyi munka után ezt tette veled!! És kérdem ?? Mennyire nyomtad neki?? Vagyy épp akkor vetted el a lábad a gázról?? Vez kerék , az új volt? Vagy azt nem cserélted ki. lehet el fáradt az anyag a nagy terhelésektől.. -- Jó melód lesz megint vele... Neked nem gond 2 nap és kész...
Recommended Posts