wookie Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Nekem is tetszenek ezek az ablakspoilerek. Az Omegára elfogadnék egyet, igaz a pótféklámpa miatt lehet bután mutatna. Bele kell építeni a pótot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 kéne valami hőgomba,ami elindítja a ventilátoromat (nem lesz viszkó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 kéne valami hőgomba,ami elindítja a ventilátoromat (nem lesz viszkó) Valami régebbit érdemes betenni, azok még bimetálosak, bár nekem az is be lett relézve. Egyébként egy renaultból van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 elkészült a full servis ,beépítésre kész.... minden kipucolva kivü belül,minden lecserélve amit le kellett + szépítés! Valami régebbit érdemes betenni, azok még bimetálosak, bár nekem az is be lett relézve. Egyébként egy renaultból van. <_< konkrétan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 elkészült a full servis ,beépítésre kész.... minden kipucolva kivü belül,minden lecserélve amit le kellett + szépítés! http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...4137_200622.JPG http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...4130_200653.JPG konkrétan ? CSinos! Konkrétan renault 19, de pl f astra, a vectra is bimetálos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nem ismeri vki ezt az autót: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_gl-4602213 ? Láttam a háttérben van eghy B Ascona azért itt kérdeztem. A mail címe tib74kakucfrímélhu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Üdv.! Valakinek nincs véletlen elfekvőben 4db jó állapotú rekord felni? (úgy értem hogy nem üt, jók a kúpjai, és nincs kirohadva a gumi alatt, festés nem számít) A gyári acélra gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Üdv.! Valakinek nincs véletlen elfekvőben 4db jó állapotú rekord felni? (úgy értem hogy nem üt, jók a kúpjai, és nincs kirohadva a gumi alatt, festés nem számít) A gyári acélra gondolok. amikor ingyen volt akkor nem kellett.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 amikor ingyen volt akkor nem kellett.... :angry: ű --- :P :P ----- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 amikor ingyen volt akkor nem kellett.... <_< Akkor még nem volt ennyi autó itthon. :angry: Az enyémnek meg nem kell két szett kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Megjöttek az "új" tárcsáim! Használt, de gyakorlatilag alapméretes, szerintem autóban nem is nagyon voltak. 5200 volt, ebből 1200 a posta. <_< 256-os átmérőjű vectra tárcsa egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Jó állapotnak örvend. De azért jól nézd át,repedés van -e rajtuk. Biztos ami biztos... Csak már egyszer gurulni is látjuk a jószágot.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Megjöttek az "új" tárcsáim! 256-os átmérőjű vectra tárcsa egyébként. És mit teszel előre ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 És mit teszel előre ? <_< :angry: :P Tetszik a hozzáállás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Jó állapotnak örvend. De azért jól nézd át,repedés van -e rajtuk. Biztos ami biztos... Csak már egyszer gurulni is látjuk a jószágot.. Kimentem, összeraktam az önindítót, erre le volt merülve az akksi. Hát mondom anyád. De holnap már gurulnia kéne önerejéből. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Így van egy akksi nem lehet akadálya az indulásnak. -- hogy mit teszel majd előre azt majd meg mutatod mikor kész lesz ,, és mikor satut nyomsz.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 bekerült a motor és ma be is indult... volt oboa ezzel az uj kuplungal - lendkerékel és társaival <_< hozta a várakozásokat ,a 10 kiló forgó tömeg minusznak hála (és a jo chipnek meg a több üzemanyagnak) , pörög mint egy 4 hengeres ,piszkosul veszi a lapot ,a nyitott rendszer hangja meg brutális :angry: Szó szó ,naon várom a proba kört ... viszont ,az első féknyeregben érdekes dolgot találtam,az egyik betét full vason futott (lásd fotón), másik fékbetét meg szinte új................. persze a tárcsa is felemásan volt kopva.... (kuka az egész) Helyén végre: A rémiusztő példa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 bekerült a motor és ma be is indult... volt oboa ezzel az uj kuplungal - lendkerékel és társaival <_< hozta a várakozásokat ,a 10 kiló forgó tömeg minusznak hála (és a jo chipnek meg a több üzemanyagnak) , pörög mint egy 4 hengeres ,piszkosul veszi a lapot ,a nyitott rendszer hangja meg brutális :angry: Szó szó ,naon várom a proba kört ... viszont ,az első féknyeregben érdekes dolgot találtam,az egyik betét full vason futott (lásd fotón), másik fékbetét meg szinte új................. persze a tárcsa is felemásan volt kopva.... (kuka az egész) Helyén végre: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2011/04-01/mcsk/DSC04138_220226.JPG http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2011/04-01/mcsk/DSC04140_220313.JPG A rémiusztő példa: http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2011/04-01/mcsk/DSC04143_220341.JPG Az munka! Nem volt ennek hangja véletlenül? :P Tavaly nyáron szedtem ki fiat chinquechentoból első fékbetéteket, a 4db 4 féleképpen volt kopva, ebből egy vason volt, és az egyik egy samara betét volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem volt ennek hangja véletlenül? <_< semmi hangja nem volt ,ezért is csodálkoztam rá ennyire!! a samara és a chinquechento betét hasonló formájú ezek szerint? Sokan nem settben cserélik a tárcsát/betétet ,hanem akkor mikor már nagyon kell,persze egyesével... amugy,látom alakul a bringa! kiváncsi vagyok ,mi a vége! Szegedi vagy ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 semmi hangja nem volt ,ezért is csodálkoztam rá ennyire!! a samara és a chinquechento betét hasonló formájú ezek szerint? Sokan nem settben cserélik a tárcsát/betétet ,hanem akkor mikor már nagyon kell,persze egyesével... amugy,látom alakul a bringa! kiváncsi vagyok ,mi a vége! Szegedi vagy ugye ? Hát nem sok közük van egymáshoz. Szóval még jó hogy nem esett ki a nyeregből... Igen, nekem is van olyan "ismerősöm" aki képes volt a betétet csak a tárcsa egyik oldalán kicserélni, mert a másikhoz nem fért be. (nem tudta hogy vissza kell nyomni a munkahengert) De volt olyan is hogy csávókám bement a boltba hogy neki kell wartburgra egy szett fékbetét tárcsához, meg egy szett dobhoz. Elöl az egyik ilyen, a másik olyan volt neki..... Szegeden tanulok, még egy hónapig, de egyébként gyulai vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Mostmár komolyan mondom eldurran az agyam... <_< :angry: :P Mégiscsak beszart az önindítóm. Unokatesóm hozott egyet, de az meg e2-es ohc motorosról való... Nincs valakinek egy felesleges? Mennyibe mennek ezek? Ja, természetesen cih-re kell. A 2.4 és a 2.0 önindítója közt van különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 bekerült a motor és ma be is indult... volt oboa ezzel az uj kuplungal - lendkerékel és társaival :P hozta a várakozásokat ,a 10 kiló forgó tömeg minusznak hála (és a jo chipnek meg a több üzemanyagnak) , pörög mint egy 4 hengeres ,piszkosul veszi a lapot ,a nyitott rendszer hangja meg brutális :P Szó szó ,naon várom a proba kört ... viszont ,az első féknyeregben érdekes dolgot találtam,az egyik betét full vason futott (lásd fotón), másik fékbetét meg szinte új................. persze a tárcsa is felemásan volt kopva.... (kuka az egész) Helyén végre: A rémiusztő példa: Hi! Szépen ki vannak hegesztve a tornyok. :P A többi tetszetős. Nos,az enyém még csak itt tart: :angry: https://picasaweb.google.com/V8engines67/Mo...039199639316082 Május vége az új terv a befejezésre. <_< Remélem úgy lesz már végre. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Mostmár komolyan mondom eldurran az agyam... <_< :angry: :P Mégiscsak beszart az önindítóm. Unokatesóm hozott egyet, de az meg e2-es ohc motorosról való... Nincs valakinek egy felesleges? Mennyibe mennek ezek? Ja, természetesen cih-re kell. A 2.4 és a 2.0 önindítója közt van különbség? nekem van szinte új is......keress meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 viszont ,az első féknyeregben érdekes dolgot találtam,az egyik betét full vason futott (lásd fotón), másik fékbetét meg szinte új................. persze a tárcsa is felemásan volt kopva.... (kuka az egész) Az úszónyerges fék mindig asszimetrikusan kopik,de nem ennyire.Meg kell pucolni a csúszórudakat,bezsirozni,hogy könnyen járjon,na meg dugattyú polírozás-takaritás,megjáratás.Jó móka <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Az úszónyerges fék mindig asszimetrikusan kopik,de nem ennyire.Meg kell pucolni a csúszórudakat,bezsirozni,hogy könnyen járjon,na meg dugattyú polírozás-takaritás,megjáratás.Jó móka :P -- Tényleg jó móka. de legalább jól fog működni. <_< ... MoCsok - nak meg mindegy. hagy szóljon a gépezet.- A Torony az jól meg van csinálva- Vagyis meg van erősítve.- Van aki egy Merevítő rúddal oldja meg. :P .. A nagy sebesség és a brutál fékezések miatt nem hallotta a csikorgást. 100 alatt szédül :angry: Ezért megy mindig gyorsan. De szépen be lett rakva a motor.... Sor6 - Peti nagyon szépen haladsz a kocsival. Egy Restaurátor veszett el benned. Még jó,hogy magadnak csinálod,és nem rendelésre. Nem lenne annyi pénz,hogy a lelki ismeretes melódat meg fizesse valaki. Ha csak nem Milliomos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts