wookie Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Húúú Basssszzzus ez aztán a nagy munka. nagyon fog menni ez a járgány. ( szerintem ne baszkuráld) Amúgy most mikor lesz kész?? és Mikorra tervezed,hogy bemutatod a Nagy érdeklődők nek?? -- Mert én már nagyon kíváncsi vagyok rá. És persze a nagy alakításokat remélem meg is örökíted az utókornak... Nem vagyok türelmetlen.... <_< Egyelőre a 2.0 motorral van összerakva, és még nincs lefestve. Ha minden jól megy, tavasszal/nyár elején kap színt is. Utána meg elkezdem összeszedni a cuccokat a 2.4hez. Ha az is kész, utána akarok nekiállni az etanolos hengerfejnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Egyelőre a 2.0 motorral van összerakva, és még nincs lefestve. Ha minden jól megy, tavasszal/nyár elején kap színt is. Utána meg elkezdem összeszedni a cuccokat a 2.4hez. Ha az is kész, utána akarok nekiállni az etanolos hengerfejnek. ez kéne neked: Opel CIH 2.8 kit: http://www.westspeed.dk/Maske.asp?TopID=1&ID=63 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 ez kéne neked: Opel CIH 2.8 kit: http://www.westspeed.dk/Maske.asp?TopID=1&ID=63 Te jóóó isten, 2.8 ebből a motorból? :angry: Ez beteg. Amúgy miért? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Te jóóó isten, 2.8 ebből a motorból? :P Ez beteg. Amúgy miért? <_< Láttam már ilyet, csak vágott 24V hengerfej volt rajta,szal 2.8i 4L 16V :angry: Egyébként az Imotec motors a 2.95L is kihozta belölle + ott is 16V Miért? azert amiért a 2.0-t a 2.4 re cseréled..... ha lúd akkor legyen kövér és röfögjön ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Láttam már ilyet, csak vágott 24V hengerfej volt rajta,szal 2.8i 4L 16V <_< Egyébként az Imotec motors a 2.95L is kihozta belölle + ott is 16V Miért? azert amiért a 2.0-t a 2.4 re cseréled..... ha lúd akkor legyen kövér és röfögjön ! :angry: Azért nem akarok nagyon elszállni. :P Elég nekem a 2.4 Amúgy mibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Azért nem akarok nagyon elszállni. <_< Elég nekem a 2.4 Amúgy mibe kerül? Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Amúgy mibe kerül? amibe rakod ,mondjuk C kadét !? Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6. ja ja! nemsoká röfög az enyém is, ma felraktuk a váltot és a köritéseket ,nagyon kivánccsian várom h mit mutat majd..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 amibe rakod ,mondjuk C kadét !? ja ja! nemsoká röfög az enyém is, ma felraktuk a váltot és a köritéseket ,nagyon kivánccsian várom h mit mutat majd..... Úgy gondoltam mi az ára egy ilyen 2.8-as szettnek. <_< Na, arra én is kíváncsi vagyok. :angry: Hol és mennyiért is csinálták neked a tárcsa kevlározást? Az r25/28 akkor olajos kupplungos ugye? Mert én meg lehet hogy lassan raknám fel, még a 2.0-ra, hogy aztán csak be kelljen lökni a 2.4et. Ehhez mi pénz egy kinyomócsapágy? Mert az speciel nekem szar. Ja, meg váltókar/kulissza az mennyiért mozog hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 "Úgy gondoltam mi az ára egy ilyen 2.8-as szettnek. <_<" szerintem ne akar tudni....egyébként meg ott az ára! "Hol és mennyiért is csinálták neked a tárcsa kevlározást?" Pesten, 25 volt ! Hajdú kuplung és fék! Apa és fia,20 éve ezt csinalják! "Az r25/28 akkor olajos kupplungos ugye? Mert én meg lehet hogy lassan raknám fel, még a 2.0-ra, hogy aztán csak be kelljen lökni a 2.4et. Ehhez mi pénz egy kinyomócsapágy? Mert az speciel nekem szar. Ja, meg váltókar/kulissza az mennyiért mozog hozzá?" Olajos! Csapágy kb 10 ropi! Nincs váltókarod ???hmm.. Jó rá az R25-é is,csak használtan kapsz,de abban meg illik felujitani a kis műanyag részeket ,ás a váltó utat leröviditenií! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6. ÚGYVAN ! <_< hosszában ! 12V = fele annyi a gond a szelepekkel... ha meg előre nem fér be akkor tedd hátra :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 ÚGYVAN ! <_< hosszában ! 12V = fele annyi a gond a szelepekkel... ha meg előre nem fér be akkor tedd hátra :P Az a jó a rekordban hogy kb bármi belefér, a sor4től, a v12ig. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Na, hát így néz ki most: Sajnos a lóvé másra kellett, így tolódik a festés, viszont a kocsi meg kell. A díszléceket meg hasonlókat addig direkt nem is teszem vissza, az üvegeket meg nem sok kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Direkt a rekihez volt gyári sárfogó gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Na, hát így néz ki most: Sajnos a lóvé másra kellett, így tolódik a festés, viszont a kocsi meg kell. A díszléceket meg hasonlókat addig direkt nem is teszem vissza, az üvegeket meg nem sok kiszedni. korrozio védő bordó alapozót neki és jo van az ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Direkt a rekihez volt gyári sárfogó gumi? Persze,hogy volt . Abban az időben kötelező felszerelése volt. A Hátsó!! ( ha nem volt a Rend őrei Figyelmeztettek ,hogy fel kell rakni :-) ... ) Az elsőre meg extraként ( tuning Céllal tette fel a polgár ) . <_< .... -- Na végre,már látjuk a kerekein azt a csoda autót. Szerintem ,ha majd kész leszel vele- és gyengének találod a motorját - majd akkor tegyél bele valami kemény motort, Persze,ez a mulatság sem olcsó.... Kitartás.... Szép lesz.. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Persze,hogy volt . Abban az időben kötelező felszerelése volt. A Hátsó!! ( ha nem volt a Rend őrei Figyelmeztettek ,hogy fel kell rakni :-) ... ) Az elsőre meg extraként ( tuning Céllal tette fel a polgár ) . <_< .... -- Na végre,már látjuk a kerekein azt a csoda autót. Szerintem ,ha majd kész leszel vele- és gyengének találod a motorját - majd akkor tegyél bele valami kemény motort, Persze,ez a mulatság sem olcsó.... Kitartás.... Szép lesz.. :angry: Hát az a valaha volt 100 ló az nem túl vastag egy ekkora tepsinek, azért lesz majd a 2.4. Ahogy számolgattam egy kis okosítással, az már nekem bőven elég utcára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 már nekem bőven elég utcára. egy darabig biztos az lesz! anno én is igy gondolkodtam a 200ló-rol, de most már a 240-250-et is keveslem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Az elektromos része kész, ellenben bedöglött az önindítóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kiderült a turpisság. Az önindító hibátlan, ellenben a tengelye ki van kopva, így feszült és nem tudott elforogni. Hogy rohadjon meg. Mehet a perselyezés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hát az a valaha volt 100 ló az nem túl vastag egy ekkora tepsinek, azért lesz majd a 2.4. Ahogy számolgattam egy kis okosítással, az már nekem bőven elég utcára. Áh :angry: , hogy Rekord ! Há trisókám, akkor a minimum a 200ps ! a bőven eléghez csavarj egy kompresszort a 2.4-re <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 B senator Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 B senator láttam már "hangyányit" el van tévedve, még angliában sem kapná meg az az pénzt ,pedig ott van ára! Szerintem ez lotus gyalázás.... csak égeti azt a legendát! (a piros társával egyetemben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 láttam már "hangyányit" el van tévedve, még angliában sem kapná meg az az pénzt ,pedig ott van ára! Szerintem ez lotus gyalázás.... csak égeti azt a legendát! (a piros társával egyetemben) Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon... ha lenne benne egy 350-400 lovas motor akkor oké ,de ez egy automatás széria SE... azt az ablak spoilert már láttam valahol,valamin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon... Nekem is tetszenek ezek az ablakspoilerek. Az Omegára elfogadnék egyet, igaz a pótféklámpa miatt lehet bután mutatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts