wookie Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 monza írta: Húúú Basssszzzus ez aztán a nagy munka. nagyon fog menni ez a járgány. ( szerintem ne baszkuráld) Amúgy most mikor lesz kész?? és Mikorra tervezed,hogy bemutatod a Nagy érdeklődők nek?? -- Mert én már nagyon kíváncsi vagyok rá. És persze a nagy alakításokat remélem meg is örökíted az utókornak... Nem vagyok türelmetlen.... <_< Egyelőre a 2.0 motorral van összerakva, és még nincs lefestve. Ha minden jól megy, tavasszal/nyár elején kap színt is. Utána meg elkezdem összeszedni a cuccokat a 2.4hez. Ha az is kész, utána akarok nekiállni az etanolos hengerfejnek.
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 wookie írta: Egyelőre a 2.0 motorral van összerakva, és még nincs lefestve. Ha minden jól megy, tavasszal/nyár elején kap színt is. Utána meg elkezdem összeszedni a cuccokat a 2.4hez. Ha az is kész, utána akarok nekiállni az etanolos hengerfejnek. ez kéne neked: Opel CIH 2.8 kit: http://www.westspeed.dk/Maske.asp?TopID=1&ID=63
wookie Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 MoCSoK írta: ez kéne neked: Opel CIH 2.8 kit: http://www.westspeed.dk/Maske.asp?TopID=1&ID=63 Te jóóó isten, 2.8 ebből a motorból? :angry: Ez beteg. Amúgy miért? <_<
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 wookie írta: Te jóóó isten, 2.8 ebből a motorból? :P Ez beteg. Amúgy miért? <_< Láttam már ilyet, csak vágott 24V hengerfej volt rajta,szal 2.8i 4L 16V :angry: Egyébként az Imotec motors a 2.95L is kihozta belölle + ott is 16V Miért? azert amiért a 2.0-t a 2.4 re cseréled..... ha lúd akkor legyen kövér és röfögjön ! :P
wookie Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 MoCSoK írta: Láttam már ilyet, csak vágott 24V hengerfej volt rajta,szal 2.8i 4L 16V <_< Egyébként az Imotec motors a 2.95L is kihozta belölle + ott is 16V Miért? azert amiért a 2.0-t a 2.4 re cseréled..... ha lúd akkor legyen kövér és röfögjön ! :angry: Azért nem akarok nagyon elszállni. :P Elég nekem a 2.4 Amúgy mibe kerül?
wookie Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 wookie írta: Azért nem akarok nagyon elszállni. <_< Elég nekem a 2.4 Amúgy mibe kerül? Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6.
MoCSoK Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 wookie írta: Amúgy mibe kerül? amibe rakod ,mondjuk C kadét !? wookie írta: Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6. ja ja! nemsoká röfög az enyém is, ma felraktuk a váltot és a köritéseket ,nagyon kivánccsian várom h mit mutat majd.....
wookie Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 MoCSoK írta: amibe rakod ,mondjuk C kadét !? ja ja! nemsoká röfög az enyém is, ma felraktuk a váltot és a köritéseket ,nagyon kivánccsian várom h mit mutat majd..... Úgy gondoltam mi az ára egy ilyen 2.8-as szettnek. <_< Na, arra én is kíváncsi vagyok. :angry: Hol és mennyiért is csinálták neked a tárcsa kevlározást? Az r25/28 akkor olajos kupplungos ugye? Mert én meg lehet hogy lassan raknám fel, még a 2.0-ra, hogy aztán csak be kelljen lökni a 2.4et. Ehhez mi pénz egy kinyomócsapágy? Mert az speciel nekem szar. Ja, meg váltókar/kulissza az mennyiért mozog hozzá?
MoCSoK Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 wookie írta: "Úgy gondoltam mi az ára egy ilyen 2.8-as szettnek. <_<" szerintem ne akar tudni....egyébként meg ott az ára! "Hol és mennyiért is csinálták neked a tárcsa kevlározást?" Pesten, 25 volt ! Hajdú kuplung és fék! Apa és fia,20 éve ezt csinalják! "Az r25/28 akkor olajos kupplungos ugye? Mert én meg lehet hogy lassan raknám fel, még a 2.0-ra, hogy aztán csak be kelljen lökni a 2.4et. Ehhez mi pénz egy kinyomócsapágy? Mert az speciel nekem szar. Ja, meg váltókar/kulissza az mennyiért mozog hozzá?" Olajos! Csapágy kb 10 ropi! Nincs váltókarod ???hmm.. Jó rá az R25-é is,csak használtan kapsz,de abban meg illik felujitani a kis műanyag részeket ,ás a váltó utat leröviditenií!
dancsine Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 wookie írta: Amúgy, ha már 2.4 től fölfele, akkor inkább sor6. ÚGYVAN ! <_< hosszában ! 12V = fele annyi a gond a szelepekkel... ha meg előre nem fér be akkor tedd hátra :angry:
wookie Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 dancsine írta: ÚGYVAN ! <_< hosszában ! 12V = fele annyi a gond a szelepekkel... ha meg előre nem fér be akkor tedd hátra :P Az a jó a rekordban hogy kb bármi belefér, a sor4től, a v12ig. :angry:
wookie Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Na, hát így néz ki most: Sajnos a lóvé másra kellett, így tolódik a festés, viszont a kocsi meg kell. A díszléceket meg hasonlókat addig direkt nem is teszem vissza, az üvegeket meg nem sok kiszedni.
MoCSoK Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 wookie írta: Na, hát így néz ki most: Sajnos a lóvé másra kellett, így tolódik a festés, viszont a kocsi meg kell. A díszléceket meg hasonlókat addig direkt nem is teszem vissza, az üvegeket meg nem sok kiszedni. korrozio védő bordó alapozót neki és jo van az !
monza Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 wookie írta: Direkt a rekihez volt gyári sárfogó gumi? Persze,hogy volt . Abban az időben kötelező felszerelése volt. A Hátsó!! ( ha nem volt a Rend őrei Figyelmeztettek ,hogy fel kell rakni :-) ... ) Az elsőre meg extraként ( tuning Céllal tette fel a polgár ) . <_< .... -- Na végre,már látjuk a kerekein azt a csoda autót. Szerintem ,ha majd kész leszel vele- és gyengének találod a motorját - majd akkor tegyél bele valami kemény motort, Persze,ez a mulatság sem olcsó.... Kitartás.... Szép lesz.. :angry:
wookie Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 monza írta: Persze,hogy volt . Abban az időben kötelező felszerelése volt. A Hátsó!! ( ha nem volt a Rend őrei Figyelmeztettek ,hogy fel kell rakni :-) ... ) Az elsőre meg extraként ( tuning Céllal tette fel a polgár ) . <_< .... -- Na végre,már látjuk a kerekein azt a csoda autót. Szerintem ,ha majd kész leszel vele- és gyengének találod a motorját - majd akkor tegyél bele valami kemény motort, Persze,ez a mulatság sem olcsó.... Kitartás.... Szép lesz.. :angry: Hát az a valaha volt 100 ló az nem túl vastag egy ekkora tepsinek, azért lesz majd a 2.4. Ahogy számolgattam egy kis okosítással, az már nekem bőven elég utcára.
MoCSoK Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 wookie írta: már nekem bőven elég utcára. egy darabig biztos az lesz! anno én is igy gondolkodtam a 200ló-rol, de most már a 240-250-et is keveslem...
wookie Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Az elektromos része kész, ellenben bedöglött az önindítóm...
wookie Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Kiderült a turpisság. Az önindító hibátlan, ellenben a tengelye ki van kopva, így feszült és nem tudott elforogni. Hogy rohadjon meg. Mehet a perselyezés....
dancsine Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 wookie írta: Hát az a valaha volt 100 ló az nem túl vastag egy ekkora tepsinek, azért lesz majd a 2.4. Ahogy számolgattam egy kis okosítással, az már nekem bőven elég utcára. Áh :angry: , hogy Rekord ! Há trisókám, akkor a minimum a 200ps ! a bőven eléghez csavarj egy kompresszort a 2.4-re <_<
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Gelko írta: B senator láttam már "hangyányit" el van tévedve, még angliában sem kapná meg az az pénzt ,pedig ott van ára! Szerintem ez lotus gyalázás.... csak égeti azt a legendát! (a piros társával egyetemben)
Gelko Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 MoCSoK írta: láttam már "hangyányit" el van tévedve, még angliában sem kapná meg az az pénzt ,pedig ott van ára! Szerintem ez lotus gyalázás.... csak égeti azt a legendát! (a piros társával egyetemben) Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon...
MoCSoK Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Gelko írta: Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon... ha lenne benne egy 350-400 lovas motor akkor oké ,de ez egy automatás széria SE... azt az ablak spoilert már láttam valahol,valamin!
kori Elküldve Március28, 2011 Szerző Elküldve Március28, 2011 Gelko írta: Szegény ember vízzel főz <_< Jópofa a spoiler a hátsó ablakon... Nekem is tetszenek ezek az ablakspoilerek. Az Omegára elfogadnék egyet, igaz a pótféklámpa miatt lehet bután mutatna.
Recommended Posts