Gelko Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 nem okoskodás,de a c30ne-hez oda is írták hogy A omiban és B seniben volt.....az S30E-t nem vágom.....lehet valami alpesi kivitel..... C30NE-t csak azért írtam mert Pistáéban az van :lol: amúgy meg fingom sincs hogy többfajta légtömegmérő van e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nyugati autótipusok - Opel kezelési könyv meg csak 30E motort ír :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 C30NE-t csak azért írtam mert Pistáéban az van :lol: amúgy meg fingom sincs hogy többfajta légtömegmérő van e :D csak 2 féle...az L-jetronic meg az LE-jetronic.....nem egyformák.az 1ik 5 vezetékes a másiknak 7 vezetékes a légmérő csatija.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 István, semmi jó hírem nincs :D egyelőre... de rajta vagyok az ügyön... Amit találtam hűtőmaszkot, az , szal hagyjuk inkább nem adnám azt oda neked pl... szal nem biztos, hogy most meglesz, több bontót kell végigjárnom, mert újban nem kapható - ezt mondjuk nem vágom, de 2 helyen is megerősítették, de majd opeléknél is megérdeklődöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 semmi gond....ha jösz az omit átböngészhetem majd bontási céllal??????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 semmi gond....ha jösz az omit átböngészhetem majd bontási céllal??????? :D A Caravant? Persze. Hozz trélert... :D Mert ha lassan nem fogy el, az üvegek kiesnek, és lehet vmikor szétvágom :) Gyere márc 13-14 utáb vmikor és akkor otthon leszek. Csak hívj előtte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 A Caravant? Persze. Hozz trélert... :D Mert ha lassan nem fogy el, az üvegek kiesnek, és lehet vmikor szétvágom :) Gyere márc 13-14 utáb vmikor és akkor otthon leszek. Csak hívj előtte :lol: 1. kellene valami telószám....... 2.15-16.-án jövök vissza pestre.....akkor megfelel? nekem csak a napellenző kellene és esetleg megnézném a kormányoszlopot.......már elegem van egy időre a kasznibontásból...,tavaly szétesett vagy 10-12 autó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 1. kellene valami telószám....... 2.15-16.-án jövök vissza pestre.....akkor megfelel? nekem csak a napellenző kellene és esetleg megnézném a kormányoszlopot.......már elegem van egy időre a kasznibontásból...,tavaly szétesett vagy 10-12 autó... :D Csak a kaszni van, ki van már belezve többé kevésbé :lol: a cuccok meg a sufniban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nem okoskodás,de a c30ne-hez oda is írták hogy A omiban és B seniben volt.....az S30E-t nem vágom.....lehet valami alpesi kivitel..... ? S = Schweden-Norm "A 10/11" Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Csak a kaszni van, ki van már belezve többé kevésbé :D a cuccok meg a sufniban :lol: a kábelköteg még benne van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 a kábelköteg még benne van ? Nincs.. ki van véve, és egy ládában fetreng, C20NE volt amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nincs.. ki van véve, és egy ládában fetreng, C20NE volt amúgy... milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá! a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá! Tudtommal nem volt zárlatja, lévén németből lábán hoztam be, csak ki jött volna az 1000 km alatt... Bowdenes, ahogy István írja. Az Omegában a műszeregységben volt vmi kehe ami elektromos jellé alakított a BC hez... nem mintha ebben lett volna BC - emlékeim szerint.... Extrák? hm.. 4 kifelé nyíló ajtó - 5 bocs, ez Caravan volt.. napfénytető... működő motor, váltó... kb ennyi :D meg ami nekem kellett egy "jó" komplett eleje :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Tudtommal nem volt zárlatja, lévén németből lábán hoztam be, csak ki jött volna az 1000 km alatt... Bowdenes, ahogy István írja. Az Omegában a műszeregységben volt vmi kehe ami elektromos jellé alakított a BC hez... nem mintha ebben lett volna BC - emlékeim szerint.... Extrák? hm.. 4 kifelé nyíló ajtó - 5 bocs, ez Caravan volt.. napfénytető... működő motor, váltó... kb ennyi :D meg ami nekem kellett egy "jó" komplett eleje :lol: :D akkor nem egy bonyolult köteg... mi a terved vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 akkor nem egy bonyolult köteg... mi a terved vele ? A tervem az volt vele, hogy megtartom egy esetleges hiba esetén gyorsan lehet cserélni az A Omegában a dolgokat :D... Ezért nem eladó a motor, váltó - bár sztem az eladó, de egymagában nem ér semmit, szal mégse :) Tudod, elfér, és a "sose lehet tudni mikor jön jól" elv alapján van, Anno a Bogárra semmi baj nem volt, ahogy a másik két donor ki lett kukázva azonnal jöttek elő a bajok, amikhet persze nem ártott volna a donor... ami szét lett vágva... szal babonás lettem :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 "sose lehet tudni mikor jön jól" megértem, igazad van ,én ezen okbol nem tudok már lépni sem az alaktrészektöl.... :D de ami meg van az nagyon ritkán kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 megértem, igazad van ,én ezen okbol nem tudok már lépni sem az alaktrészektöl.... :D de ami meg van az nagyon ritkán kell... Nemtommá, hogy ez honnan indult, de comp.+kábelköteg+légme.mé. /5 lábas/ Van! itt is... IDÉZET(nagy istván @ 2011-03-05 - 22:32) * a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. "senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban...." :lol: GSE Senator A ?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nemtommá, hogy ez honnan indult, de comp.+kábelköteg+légme.mé. /5 lábas/ Van! itt is... IDÉZET(nagy istván @ 2011-03-05 - 22:32) * a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. "senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban...." :lol: GSE Senator A ?:D nem értem a lényeget.... mocsoknak B senatora van csak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 nem értem a lényeget.... nos nem vagy vele egyedül!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 GSE csak Monza volt úgytudom,Seni nem. :D Volt Commodore is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 GSE csak Monza volt úgytudom,Seni nem. :lol: Volt Commodore is. :) :D Így van-- Így van... ;) És a GSE nem csak az elektromos (digitális ) Műszerfal végett GSE...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Kiváncsi vagyok h tudja e valki hogy mit hivnak 3000GSI-nek !? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Na, megkaptam végre a krómperemeket a tulajtól. :D Érdekes, hogy igazából rozsdamentes acél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts