Gelko Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 nem okoskodás,de a c30ne-hez oda is írták hogy A omiban és B seniben volt.....az S30E-t nem vágom.....lehet valami alpesi kivitel..... C30NE-t csak azért írtam mert Pistáéban az van :lol: amúgy meg fingom sincs hogy többfajta légtömegmérő van e :D
Gelko Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Nyugati autótipusok - Opel kezelési könyv meg csak 30E motort ír :D
nagy istván Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 C30NE-t csak azért írtam mert Pistáéban az van :lol: amúgy meg fingom sincs hogy többfajta légtömegmérő van e :D csak 2 féle...az L-jetronic meg az LE-jetronic.....nem egyformák.az 1ik 5 vezetékes a másiknak 7 vezetékes a légmérő csatija....
Gabo Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 István, semmi jó hírem nincs :D egyelőre... de rajta vagyok az ügyön... Amit találtam hűtőmaszkot, az , szal hagyjuk inkább nem adnám azt oda neked pl... szal nem biztos, hogy most meglesz, több bontót kell végigjárnom, mert újban nem kapható - ezt mondjuk nem vágom, de 2 helyen is megerősítették, de majd opeléknél is megérdeklődöm.
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 semmi gond....ha jösz az omit átböngészhetem majd bontási céllal??????? :D
Gabo Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 semmi gond....ha jösz az omit átböngészhetem majd bontási céllal??????? :D A Caravant? Persze. Hozz trélert... :D Mert ha lassan nem fogy el, az üvegek kiesnek, és lehet vmikor szétvágom :) Gyere márc 13-14 utáb vmikor és akkor otthon leszek. Csak hívj előtte :lol:
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 A Caravant? Persze. Hozz trélert... :D Mert ha lassan nem fogy el, az üvegek kiesnek, és lehet vmikor szétvágom :) Gyere márc 13-14 utáb vmikor és akkor otthon leszek. Csak hívj előtte :lol: 1. kellene valami telószám....... 2.15-16.-án jövök vissza pestre.....akkor megfelel? nekem csak a napellenző kellene és esetleg megnézném a kormányoszlopot.......már elegem van egy időre a kasznibontásból...,tavaly szétesett vagy 10-12 autó... :D
Gabo Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 1. kellene valami telószám....... 2.15-16.-án jövök vissza pestre.....akkor megfelel? nekem csak a napellenző kellene és esetleg megnézném a kormányoszlopot.......már elegem van egy időre a kasznibontásból...,tavaly szétesett vagy 10-12 autó... :D Csak a kaszni van, ki van már belezve többé kevésbé :lol: a cuccok meg a sufniban :D
Zachi Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 nem okoskodás,de a c30ne-hez oda is írták hogy A omiban és B seniben volt.....az S30E-t nem vágom.....lehet valami alpesi kivitel..... ? S = Schweden-Norm "A 10/11"
MoCSoK Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Csak a kaszni van, ki van már belezve többé kevésbé :D a cuccok meg a sufniban :lol: a kábelköteg még benne van ?
Gabo Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 a kábelköteg még benne van ? Nincs.. ki van véve, és egy ládában fetreng, C20NE volt amúgy...
MoCSoK Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Nincs.. ki van véve, és egy ládában fetreng, C20NE volt amúgy... milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá!
nagy istván Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá! a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes.
Gabo Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 milyen extrák voltak a kocsiban ? (gondolom ABS+servo+bord comp volt) km-óra bovdenes volt vagy elektromos ? Volt valami zárlatja ? lehet szükségem lenne rá! Tudtommal nem volt zárlatja, lévén németből lábán hoztam be, csak ki jött volna az 1000 km alatt... Bowdenes, ahogy István írja. Az Omegában a műszeregységben volt vmi kehe ami elektromos jellé alakított a BC hez... nem mintha ebben lett volna BC - emlékeim szerint.... Extrák? hm.. 4 kifelé nyíló ajtó - 5 bocs, ez Caravan volt.. napfénytető... működő motor, váltó... kb ennyi :D meg ami nekem kellett egy "jó" komplett eleje :lol: :D
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban....
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Tudtommal nem volt zárlatja, lévén németből lábán hoztam be, csak ki jött volna az 1000 km alatt... Bowdenes, ahogy István írja. Az Omegában a műszeregységben volt vmi kehe ami elektromos jellé alakított a BC hez... nem mintha ebben lett volna BC - emlékeim szerint.... Extrák? hm.. 4 kifelé nyíló ajtó - 5 bocs, ez Caravan volt.. napfénytető... működő motor, váltó... kb ennyi :D meg ami nekem kellett egy "jó" komplett eleje :lol: :D akkor nem egy bonyolult köteg... mi a terved vele ?
Gabo Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 akkor nem egy bonyolult köteg... mi a terved vele ? A tervem az volt vele, hogy megtartom egy esetleges hiba esetén gyorsan lehet cserélni az A Omegában a dolgokat :D... Ezért nem eladó a motor, váltó - bár sztem az eladó, de egymagában nem ér semmit, szal mégse :) Tudod, elfér, és a "sose lehet tudni mikor jön jól" elv alapján van, Anno a Bogárra semmi baj nem volt, ahogy a másik két donor ki lett kukázva azonnal jöttek elő a bajok, amikhet persze nem ártott volna a donor... ami szét lett vágva... szal babonás lettem :D :lol:
MoCSoK Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 "sose lehet tudni mikor jön jól" megértem, igazad van ,én ezen okbol nem tudok már lépni sem az alaktrészektöl.... :D de ami meg van az nagyon ritkán kell...
dancsine Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 megértem, igazad van ,én ezen okbol nem tudok már lépni sem az alaktrészektöl.... :D de ami meg van az nagyon ritkán kell... Nemtommá, hogy ez honnan indult, de comp.+kábelköteg+légme.mé. /5 lábas/ Van! itt is... IDÉZET(nagy istván @ 2011-03-05 - 22:32) * a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. "senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban...." :lol: GSE Senator A ?:D
nagy istván Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Nemtommá, hogy ez honnan indult, de comp.+kábelköteg+légme.mé. /5 lábas/ Van! itt is... IDÉZET(nagy istván @ 2011-03-05 - 22:32) * a km óra vezérlése csak a diginek volt elektromos......a többi bowdenes. "senator A-ban lehet! De az én senatoromba az órához semmilyen bovden nem megy, csak elektromos csatik vannak ,a váltóhoz is egy 2 vagy 3 vezetkés jeladó megy! Még 2 senators és egy omega 24V -s haveromnak ugyanilyen órája van..... Viszont láttam már bovdenest is omega A ban...." :lol: GSE Senator A ?:D nem értem a lényeget.... mocsoknak B senatora van csak.....
MoCSoK Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 nem értem a lényeget.... nos nem vagy vele egyedül!!!
rtomi Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 GSE csak Monza volt úgytudom,Seni nem. :D Volt Commodore is. :lol:
monza Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 GSE csak Monza volt úgytudom,Seni nem. :lol: Volt Commodore is. :) :D Így van-- Így van... ;) És a GSE nem csak az elektromos (digitális ) Műszerfal végett GSE...... :D
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Kiváncsi vagyok h tudja e valki hogy mit hivnak 3000GSI-nek !? :D
wookie Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Na, megkaptam végre a krómperemeket a tulajtól. :D Érdekes, hogy igazából rozsdamentes acél. :lol:
Recommended Posts