MoCSoK Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 eladók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 eladók... -- vissza vehetem a felnijeimet.--- Friss polírt kérek,és gumikat is rá. <_< .. persze újakat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 -- vissza vehetem a felnijeimet.--- Friss polírt kérek,és gumikat is rá. <_< .. persze újakat.... :D már elmondtam párszor hogy ezek nem azok a felnik.............. tőled 16-ost vettem,ezek 17-esek !!!!! ez volt a tiéd: aluett 16 polir de ezt megvették már rég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 már elmondtam párszor hogy ezek nem azok a felnik.............. tőled 16-ost vettem,ezek 17-esek !!!!! ez volt a tiéd: aluett 16 polir de ezt megvették már rég! nem is tom ki írta az alábbiakat:"Na ja vissza is kell olvasni a témákat és nem csak bele irka firkálni. Végül is lényeg az , hogy minél többet irka firkáljunk. " a szálka meg az erdő esete...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 nem is tom ki írta az alábbiakat.............. nem is tudom..... <_< Figyu már,kérdés ! 3gangos TH180 automatba az overdrive-ot mennyibe fajna berakni ? csinaltál már ilyet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 nem is tudom..... <_< Figyu már,kérdés ! 3gangos TH180 automatba az overdrive-ot mennyibe fajna berakni ? csinaltál már ilyet ? nem...de megpróbáltam a 240-es getragra felrakni a 4 sebes mechanikusomnak az overdrive-ját felrakni és egy vagyon lett volna a patyi barátom szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2011 Pisti. Nincs véletlenül mágnesszelepes multiszeleped hengeres tartályba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 nem...de megpróbáltam a 240-es getragra felrakni a 4 sebes mechanikusomnak az overdrive-ját felrakni és egy vagyon lett volna a patyi barátom szerint. az a baj hogy a th180 nekem tul rövid áttételű , nagyon hianyzik az a 4ik... minimum egy nagyon hosszu difi kell nekem,különben sokat iszik 150-180 közt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Pisti. Nincs véletlenül mágnesszelepes multiszeleped hengeres tartályba? vaterán van új......nem szeretem azt a fajtát.sok vele a gond ha tele tankolom a tratály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 az a baj hogy a th180 nekem tul rövid áttételű , nagyon hianyzik az a 4ik... minimum egy nagyon hosszu difi kell nekem,különben sokat iszik 150-180 közt... itt az overdrive....próbáld felrakni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 itt az overdrive....próbáld felrakni..... Egy probat megérne... miböl van az kivéve? Lefotóznád ? Kiváncsi lennék hogy nézz ki ez a cucc ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Egy probat megérne... miböl van az kivéve? Lefotóznád ? Kiváncsi lennék hogy nézz ki ez a cucc ! még rajta van a 4 sebességes manuálison.......ránézésre meg kb. úgy néz ki mint az autómata overdrive-a. fotózni meg nem tudok.......ha kell viheted bagóért... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Egy probat megérne... miböl van az kivéve? Lefotóznád ? Kiváncsi lennék hogy nézz ki ez a cucc ! tas már visszament? nem jelentkezett a motyóért...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 még rajta van a 4 sebességes manuálison.......ránézésre meg kb. úgy néz ki mint az autómata overdrive-a. fotózni meg nem tudok.......ha kell viheted bagóért... <_< jo,akkor elviszem,kapsz érte bagót ! tas már visszament? nem jelentkezett a motyóért...... már vissza! akkkor ha ugy alakul h megyek az over d-ért majd én elhozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 jo,akkor elviszem,kapsz érte bagót ! már vissza! akkkor ha ugy alakul h megyek az over d-ért majd én elhozom! a váltó is a motor sorsára jut lassan...... <_< jövő héten szanálok egy nagyot megint.......visszaadok egyet a 3 garázsból........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 a váltó is a motor sorsára jut lassan...... <_< arra a 4 seb + drive kézire gondolsz ? Szolj ha a japán 4 sebességeset automata váltót kidobod! Mond meg hova dobod és megyek kukázni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 arra a 4 seb + drive kézire gondolsz ? Szolj ha a japán 4 sebességeset automata váltót kidobod! Mond meg hova dobod és megyek kukázni.. azt nem dobom sehová...már mondtam.a kézinek van megpecsételve a sorsa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 azt nem dobom sehová...már mondtam.a kézinek van megpecsételve a sorsa.... tudom........... lehet holnap leszek pesten! de még nem 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 tudom........... lehet holnap leszek pesten! de még nem 100% te tudod.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 te tudod.... <_< nem rajtam múlik,de ha nem holnap ,majd máskor ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 most találtam: "Sziasztok 2011.0224-én Bp-en a László kórház elől véletlenül ellopták a barátom szeretett 1979-es Rekord E1 Caravan-ját Alváz: 6601031148 és Motorszám: 20S0460264 Szívesen visszavásárolná,ill a nyomravezetőnek jutalom. Hely: Bp Feladás dátum: 2011-02-27 15:31 Feladó neve: Péter Elérhetőség: +36209565863 Irány ár: 100Ft-tól " hogy miket el nem lopnak !? Részvétem a gazdának.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 azt nem dobom sehová...már mondtam.a kézinek van megpecsételve a sorsa.... Ki akarod dobni az overdriveos manuális váltót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Ki akarod dobni az overdriveos manuális váltót? szétszedem...alu meg vas......a mágnesszelepre meg van vevőm,de addig nem akartam odaadni neki amig lehet,hogy vki egyben vinné......ennyi a történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 most találtam: "Sziasztok 2011.0224-én Bp-en a László kórház elől véletlenül ellopták a barátom szeretett 1979-es Rekord E1 Caravan-ját Alváz: 6601031148 és Motorszám: 20S0460264 Szívesen visszavásárolná,ill a nyomravezetőnek jutalom. Hely: Bp Feladás dátum: 2011-02-27 15:31 Feladó neve: Péter Elérhetőség: +36209565863 Irány ár: 100Ft-tól " http://veteranopel.hu/hirpic/2392.jpg hogy miket el nem lopnak !? Részvétem a gazdának.... ezt nem a mi köreinkből vitték el sztem....hamar kiderülne az ilyesmi. vagy egy hülyegyerek autókázott vele és ott rohad most valahol benzin nélkül vagy valakinek(aki nem forog a köreinkben)kellett alkatrésznek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 rekord/senator hűtő,autómataváltós kivitel injektoros motorhoz nagyon megkímélt állapotban eladó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts