MoCSoK Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 tas van már? ha jönnétek a cuccért azért szóljatok időben....... Jaja,itt van a 7 végén! Szerintem kapard össze neki a kapcsoloit, mert tudom hogy jövöhét elején jár pesten ,biztos hivni fog !
wookie Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 csak dugó......amúgy meg ha nem akarsz venni akkor ne kérdezd az árát.... <_< indulj ki az új árából.......nem ezen fogok meggazdagodni.. ..hidd el..... :D Az új árát sem tudom. :D CSak szeretem tudni mi merre hány méter. :)
MoCSoK Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Az új árát sem tudom. <_< CSak szeretem tudni mi merre hány méter. :D ne is akard tudni az uj árát, dobnál egy hátast... :D
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Jaja,itt van a 7 végén! Szerintem kapard össze neki a kapcsoloit, mert tudom hogy jövöhét elején jár pesten ,biztos hivni fog ! majd kaparjuk ha itt van... <_< válogathat kedvére.... :D
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Az új árát sem tudom. <_< CSak szeretem tudni mi merre hány méter. :D van magyar gagyi 35ért a 4 db.......ez csak dugó csapszeg és gyűrű nélkül.
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 tas mondta annak idején,hogy a 2.4 hajlamos a hordós kopásra erőteljesen.....főleg az egyes henger.igazat kell neki adnom tapasztalati úton..... <_< szóval wookie készülj te is erre........sajnos.
MoCSoK Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 tas mondta annak idején,hogy a 2.4 hajlamos a hordós kopásra erőteljesen.....főleg az egyes henger.igazat kell neki adnom tapasztalati úton..... <_< szóval wookie készülj te is erre........sajnos. Tudja mit beszél, anno még 4 hengerezett ezért favorizalta inkáb a 2.2-est ! Utolsó tuningolt 2.2-esében ültem (ascona B-ben volt) ,az pofátlanul nagyot ment.... De vajon miért az első henger kotlik meg ?
wookie Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 tas mondta annak idején,hogy a 2.4 hajlamos a hordós kopásra erőteljesen.....főleg az egyes henger.igazat kell neki adnom tapasztalati úton..... <_< szóval wookie készülj te is erre........sajnos. Engem is ezzel riogattak mikor kerestem 2.4-et. De miért csak az első henger? És akkor a többi sor4 miért nem?
nagy istván Elküldve Február20, 2011 Elküldve Február20, 2011 az én elméletem:az első henger kapja a legnagyobb hűtést a hűtőből visszatérő vízből.és pont azon az oldalon lép be a blokkba ahol nekem el van kopva rendesen.szóval sztem ott a hengerfal jobban összezsugorodik a jobb hűtéstől mint a többi részén az 1es hengernek vagy a másik 3 hengernél.a dugó meg olyan meleg(ergo annyira tágult)mint a többi hengerben,melegíti az olaj pl. ha csak a dugattyú kialakítása lenne felelős akkor mind a 4 hengernél ez lenne......de ahogy hallom csak az elsőnél szokott lenni. a másik:én max. 5.000. km-enként cserélek olajat....eddig sokan mondták,hogy pazarlás.ez az első olyan motorom amit kiszedés után nem dobok ki és igy van lehetőségem jobban megnézni a belsejét.a motor még teljesen gyári volt.olyannyira,hogy a hf tőmítés is az.......gyári a lánc.....én csak karter/szelepfedél/olajpunpafedél tőmítést cseréltem rajta.....a többi eredetí volt.a lánc egyáltalán nincs megnyúlva.....a vezetői szintén újszerűek.a henger falán teljesen jól látszik a hónolás és a csapágyak mint az újak.....a tőkék nem csattogtak..... szóval nem futott volna el alattam annyit valószínüleg ha nem bánok vele normálisan. egyébként a reki/seni cih-ekben eredetileg 7.500. a csereperiódus... <_<
nagy istván Elküldve Február20, 2011 Elküldve Február20, 2011 hibátlan állapotú senator difi felfüggesztő szilent a difi hátuljára.......semmi baja......potom pénzért vihető......
MoCSoK Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 egyébként a reki/seni cih-ekben eredetileg 7.500. a csereperiódus... <_< Azok az olajok amiket LPG-hez ajánlanak miben külömböznek a hagyományos-tol? Öcsém motorja is megkotlott , (csapágyas lett) szétszedtük,hengerfejben a tengely hegesztett és flexel profilozott................................... a vezérlés hidegvágóval volt szerelve, vszinuleg nem is jol állt.. a dugók lötyögtek... csoda hogy ment ! motorcsere lesz ebben is..
nagy istván Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Azok az olajok amiket LPG-hez ajánlanak miben külömböznek a hagyományos-tol? Öcsém motorja is megkotlott , (csapágyas lett) szétszedtük,hengerfejben a tengely hegesztett és flexel profilozott................................... a vezérlés hidegvágóval volt szerelve, vszinuleg nem is jol állt.. a dugók lötyögtek... csoda hogy ment ! motorcsere lesz ebben is.. jó bele a sima normális minőségű olaj...nem kell bele a specko olaj......azért nem várd meg vele a tizenezer km-t. van még 6 hengeresem.... <_<
MoCSoK Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 jó bele a sima normális minőségű olaj...nem kell bele a specko olaj......azért nem várd meg vele a tizenezer km-t. van még 6 hengeresem.... <_< eddig a kocsim önállóan cserélt olajat, kb 1000km/ litert elszort... Koszi de most nem kell 6 hengeres,egyenlőre.. öcsém motorja 20E
nagy istván Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 eddig a kocsim önállóan cserélt olajat, kb 1000km/ litert elszort... Koszi de most nem kell 6 hengeres,egyenlőre.. öcsém motorja 20E van olyan motor is.... <_<
MoCSoK Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 van olyan motor is.... <_< Köszi ,de már kaptunk egyet ajándékba ! ascona ? Igen ,egy 4 ajtós.
nagy istván Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 ascona ? rekord......cih motor.....a 20e az az.vagy neked c20ne kell?
Gelko Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 rekord......cih motor.....a 20e az az.vagy neked c20ne kell? nekem nem kell nincs is mar asconam. csak onnan gondoltam h asconaba kell neki mert egyszer beszeltem az occsevel telefonon <_<
nagy istván Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 nekem nem kell nincs is mar asconam. csak onnan gondoltam h asconaba kell neki mert egyszer beszeltem az occsevel telefonon <_< kicsit szétcsúsztam,bocs. azt hittem MOcsok írta..........
Gelko Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 kicsit szétcsúsztam,bocs. azt hittem MOcsok írta.......... Én is egy mocsok vagyok <_<
Gelko Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 kicsit szétcsúsztam,bocs. azt hittem MOcsok írta.......... Én is egy mocsok vagyok <_<
monza Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 FÜRGYÉ MÁN LE ... Talán <_< tisztácska is lehetsz. :D Na ja vissza is kell olvasni a témákat és nem csak bele irka firkálni. Végül is lényeg az , hogy minél többet irka firkáljunk. Szóval MV 6 ha kell valakinek. Kompletten- Van rajta minden, amikor ki gyütt a gyártó sorocskáról. És ha kő valakinek a váltóka és a difike is akkor vigye. De mi előbb. Elektronika csak a mocival vihető,és nem buher tárgya..... Ja - 160,000.- ez a km ter benne. Ára?? Pü ben -- van. Papír?? Az vagyon és használható a KPM nél is .
nagy istván Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 FÜRGYÉ MÁN LE ... Talán <_< tisztácska is lehetsz. :D Na ja vissza is kell olvasni a témákat és nem csak bele irka firkálni. Végül is lényeg az , hogy minél többet irka firkáljunk. Szóval MV 6 ha kell valakinek. Kompletten- Van rajta minden, amikor ki gyütt a gyártó sorocskáról. És ha kő valakinek a váltóka és a difike is akkor vigye. De mi előbb. Elektronika csak a mocival vihető,és nem buher tárgya..... Ja - 160,000.- ez a km ter benne. Ára?? Pü ben -- van. Papír?? Az vagyon és használható a KPM nél is . ez egy nagyon frappáns hozzászólás....... :D
Recommended Posts