dancsine Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 mit értesz az alatt hogy nagy bütykös , mélyebben nyija a szelepeket ? Valamilyen sport tengely ? Biza ! Méreteket még nem tudok, de ha kikerült a motorból, megméregetem és szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ez széria........de csere nem érdekel,kösz. nekem is van elég ezekből és csak vasnak viszem vissza őket nemsokára.... <_< Próbállak elérni telefonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Úgy fest hogy az Istvánal tegnap meg egyeztem a 30E motor tulajdonjogát illetően ,ami rövidesen átszáll rám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Úgy fest hogy az Istvánal tegnap meg egyeztem a 30E motor tulajdonjogát illetően ,ami rövidesen átszáll rám <_< Jól gondolom hogy ez az a ritka spéci 200+le-s változat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Jól gondolom hogy ez az a ritka spéci 200+le-s változat? azt a ritka 200+ változatot ugy hivják hogy c30se...... ezekböl (és ez is az) 180LE volt a max, az irmscher 3.6-os volt 196LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 azt a ritka 200+ változatot ugy hivják hogy c30se...... ezekböl (és ez is az) 180LE volt a max, az irmscher 3.6-os volt 196LE Hm nem tom akkor. Ismerősöm mesélte hogy volt valami baromi erős 12v, ami erősebb volt a 180 lovasnál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hm nem tom akkor. Ismerősöm mesélte hogy volt valami baromi erős 12v, ami erősebb volt a 180 lovasnál is. Az tényleg mese volt... Ki lehet hozni belölle 300 lovat is (szivoban) ,de annak ára van és vagy tripla weber vagy hengerenkénti pillangos befecs +sptengely alap.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az tényleg mese volt... Ki lehet hozni belölle 300 lovat is (szivoban) ,de annak ára van és vagy tripla weber vagy hengerenkénti pillangos befecs +sptengely alap.. ez a 180 lovas verzió.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Próbállak elérni telefonon. mindíg nálam van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ez a 180 lovas verzió.......... én is ezt irtam.... Hivlak,ha tudom mikor megyek! Mikor jo, dé/dú/est ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 én is ezt irtam.... Hivlak,ha tudom mikor megyek! Mikor jo, dé/dú/est ? elvileg bármikor,de a melóm miatt sokat járom az országot...szal elötte nem 1-2 órával szólj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 éjjel esett egy kis hó....... <_< lehet élvezni a sperr-t meg a hosszú autó előnyeit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 éjjel esett egy kis hó....... <_< lehet élvezni a sperr-t meg a hosszú autó előnyeit... :D Csakis kilinccsel előre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Csakis kilinccsel előre! <_< extrem esetben csomagtartóval előre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 extrem esetben csomagtartóval előre... Azt hívják tolatásnak. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 van a cégnél egy 40 méter átmérőjű forduló a nyergeseknek.......10 méter széles aszfaltcsíkkal........ott lehet ocsmánykodni még ifával is..... a gogli térképén itt lehet megnézni.......:47.489863,19.143408 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Azt hívják tolatásnak. <_< :D és meg pördülésnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 és meg pördülésnek :D Az a kiindulóhelyzettől függ. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 47.489863,19.143408 Itt a közelben is van ilyesmi, olyan ahol 3-asban is lehet probalkozni.... (ha nem jönne össze akkor ott a szántóföl,fa nincs.....) <_< Más : Irtad hogy van pár pótkerék tartályod ! Hány literes a legkisebb ,mennyi az átmérője ? Hogyé adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Itt a közelben is van ilyesmi, olyan ahol 3-asban is lehet probalkozni.... (ha nem jönne össze akkor ott a szántóföl,fa nincs.....) <_< Más : Irtad hogy van pár pótkerék tartályod ! Hány literes a legkisebb ,mennyi az átmérője ? Hogyé adod ? holnap megnézed...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Itt a közelben is van ilyesmi, olyan ahol 3-asban is lehet probalkozni.... (ha nem jönne össze akkor ott a szántóföl,fa nincs.....) <_< itt simán megy 5.-ben is........és csak padka van ami megvezeti az autót....nem lehet hibázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Pista! Az a túratank vagy mi, az létezett sedanhoz is? Mennyire ritka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Pista! Az a túratank vagy mi, az létezett sedanhoz is? Mennyire ritka? nekem volt a caravan-ban......a többit nem tom.csak a tengerentúlra készült ilyen én úgy tudom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 szétszedek egy 30E motort....nagy szelepes verzió......autómataváltós volt.....ha kell vkinek vmi.....pár dolog már nincs meg. elkelt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 elkelt..... Jó neked! Meg nekem is, (úgy néz ki, hogy) a vez.mű tengelye nálam köt ki. Meg annak is aki megvette, mert csinálhat belőle valami szépet! <_< :D :D Ezek a koordináták engem az Óceánba tettek, pedig egy jókora betonozott platz engem hivatalból érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts