Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
mit értesz az alatt hogy nagy bütykös , mélyebben nyija a szelepeket ?

Valamilyen sport tengely ?

Biza ! Méreteket még nem tudok, de ha kikerült a motorból, megméregetem és szólok.

Elküldve
ez széria........de csere nem érdekel,kösz.

nekem is van elég ezekből és csak vasnak viszem vissza őket nemsokára.... <_<

Próbállak elérni telefonon.

Elküldve
Úgy fest hogy az Istvánal tegnap meg egyeztem a 30E motor tulajdonjogát illetően ,ami rövidesen átszáll rám <_<

Jól gondolom hogy ez az a ritka spéci 200+le-s változat?

Elküldve
Jól gondolom hogy ez az a ritka spéci 200+le-s változat?

azt a ritka 200+ változatot ugy hivják hogy c30se......

ezekböl (és ez is az) 180LE volt a max, az irmscher 3.6-os volt 196LE

Elküldve
azt a ritka 200+ változatot ugy hivják hogy c30se......

ezekböl (és ez is az) 180LE volt a max, az irmscher 3.6-os volt 196LE

Hm nem tom akkor.

Ismerősöm mesélte hogy volt valami baromi erős 12v, ami erősebb volt a 180 lovasnál is.

Elküldve
Hm nem tom akkor.

Ismerősöm mesélte hogy volt valami baromi erős 12v, ami erősebb volt a 180 lovasnál is.

Az tényleg mese volt...

Ki lehet hozni belölle 300 lovat is (szivoban) ,de annak ára van és vagy tripla weber vagy hengerenkénti pillangos befecs +sptengely alap..

Elküldve
Az tényleg mese volt...

Ki lehet hozni belölle 300 lovat is (szivoban) ,de annak ára van és vagy tripla weber vagy hengerenkénti pillangos befecs +sptengely alap..

ez a 180 lovas verzió..........

Elküldve

van a cégnél egy 40 méter átmérőjű forduló a nyergeseknek.......10 méter széles aszfaltcsíkkal........ott lehet ocsmánykodni még ifával is.....

a gogli térképén itt lehet megnézni.......:47.489863,19.143408

Elküldve
47.489863,19.143408

Itt a közelben is van ilyesmi, olyan ahol 3-asban is lehet probalkozni.... (ha nem jönne össze akkor ott a szántóföl,fa nincs.....) <_<

Más :

Irtad hogy van pár pótkerék tartályod !

Hány literes a legkisebb ,mennyi az átmérője ?

Hogyé adod ?

Elküldve
Itt a közelben is van ilyesmi, olyan ahol 3-asban is lehet probalkozni.... (ha nem jönne össze akkor ott a szántóföl,fa nincs.....) <_<

Más :

Irtad hogy van pár pótkerék tartályod !

Hány literes a legkisebb ,mennyi az átmérője ?

Hogyé adod ?

holnap megnézed...... :D

Elküldve

itt simán megy 5.-ben is........és csak padka van ami megvezeti az autót....nem lehet hibázni.

Elküldve
elkelt.....

Jó neked!

Meg nekem is, (úgy néz ki, hogy) a vez.mű tengelye nálam köt ki.

Meg annak is aki megvette, mert csinálhat belőle valami szépet!

<_< :D :D

Ezek a koordináták engem az Óceánba tettek, pedig egy jókora betonozott platz engem hivatalból érdekel...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.