wookie Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 nekem is van néhány db.......ez nem akkora érték.... Mostmár mind1. Majd ha megunom a pontatlanságát, szólok. <_< Viszont aminek nagyon örülnék, az egy ép tanknyílás körüli gumi, nem tudom az mennyire ritkaság, meg majd egyszer ráérő időmben lehet hogy átpontozgatnám az injektoros hűtőtartó lemezeket. Az e2 rekié, vagy a senié nem olyan? Csak mert ha igen, és bontasz esetleg, akkor azt a részét félre rakhatnád nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mostmár mind1. Majd ha megunom a pontatlanságát, szólok. <_< Viszont aminek nagyon örülnék, az egy ép tanknyílás körüli gumi, nem tudom az mennyire ritkaság, meg majd egyszer ráérő időmben lehet hogy átpontozgatnám az injektoros hűtőtartó lemezeket. Az e2 rekié, vagy a senié nem olyan? Csak mert ha igen, és bontasz esetleg, akkor azt a részét félre rakhatnád nekem. gumi van,de nem új.elfogadható állapotban....... van komplett senator/reki elejém ha kell.......a torony elött levágva......rajta van minden......de ez már nem a free kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ha tudnád már hányszor... Na ja. Mert agyon volt szegény hajszolva. :D ... nem bírta a gyűrődést... :D .. meg mindig van ami nem tettszik és azt ügye meg kell csinálni... :) .. na meg az a MATT dising is olyan .. <_< -- ja . meg lettek csinálva a kerekeim.. bameg nagyon szép lett megint... Na persze ezért nem volt neked időd erre... Meg a teló számodat is el rejtetted. nem vagy el érhető..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 gumi van,de nem új.elfogadható állapotban....... van komplett senator/reki elejém ha kell.......a torony elött levágva......rajta van minden......de ez már nem a free kategória. Nem kell nekem a egész, csak az a rész a mi a hűtőt fogja. Ha esetleg lesz olyan kasznid amit kidobsz és eszedbe jutok, meg lesz hozzá ingerenciád és nagy vonalakban körbevágod, az tökéletesen megfelel. <_< A gumi meg mind1 hogy új e, csak ne porladjon mint az enyém. Meg ez már betonkemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nem kell nekem a egész, csak az a rész a mi a hűtőt fogja. Ha esetleg lesz olyan kasznid amit kidobsz és eszedbe jutok, meg lesz hozzá ingerenciád és nagy vonalakban körbevágod, az tökéletesen megfelel. <_< A gumi meg mind1 hogy új e, csak ne porladjon mint az enyém. Meg ez már betonkemény. a gumi puha...amennyire egy 30 éves lehet persze. az autó elejét meg egyben szoktam elrakni,mert az ugy ér vmit.......már nem lehet kapni sem homlokfalat,sem köténylemezt,sem zárhidat........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 a gumi puha...amennyire egy 30 éves lehet persze. az autó elejét meg egyben szoktam elrakni,mert az ugy ér vmit.......már nem lehet kapni sem homlokfalat,sem köténylemezt,sem zárhidat........ Rekihez szoktam látni ebayen. Nem tudom senatorhoz van e, azt nem kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Jut eszembe egy testkábele nincs valakinek elfekvőben? Az enyémet valahova eltökítették a kedves családtagjaim, szóval a mai indításból se lesz semmi. <_< :D :D Jövőhét végén németben vagyok, szóval megint csúsztam két hetet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ISTVÁN ! Mekkora az átmérője egy ilyen mankó keréknek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ISTVÁN ! Mekkora az átmérője egy ilyen mankó keréknek ? mitttoméndemajdleméremnekedholnapvagyholnaputánhaaddígráér... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Rekihez szoktam látni ebayen. Nem tudom senatorhoz van e, azt nem kerestem. a seni és a reki zárhídja/homlokfala ugyanaz......a köténylemez már más....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 mitttoméndemajdleméremnekedholnapvagyholnaputánhaaddígráér... <_< Köszi ! Persze ráér addig ! Lesz egy kis átalakitás a csomiban és ezért valószinű h ugrik majd a teljes méretű pótkerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Köszi ! Persze ráér addig ! Lesz egy kis átalakitás a csomiban és ezért valószinű h ugrik majd a teljes méretű pótkerék. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1440644879.html ez pl. jó.......igaz én 2 vagy 3 pézért vettem vadi újat........de ennyit megér sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 szétszedek egy 30E motort....nagy szelepes verzió......autómataváltós volt.....ha kell vkinek vmi.....pár dolog már nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1440644879.html ez pl. jó.......igaz én 2 vagy 3 pézért vettem vadi újat........de ennyit megér sztem. Köszi,de a B SENI 110-es :-( szétszedek egy 30E motort....nagy szelepes verzió......autómataváltós volt.....ha kell vkinek vmi.....pár dolog már nincs meg. A HF-ben mérd meg a szelepek méretét ,igaz hogy egy időre befejeztem a 12 szelepezést ,de ha az amire gondolok akkor érdekelhet.. Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Köszi ! Persze ráér addig ! Lesz egy kis átalakitás a csomiban és ezért valószinű h ugrik majd a teljes méretű pótkerék. Hát átmérőben ugyanakkorának illik lennie mint a többi. CSak keskenyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Hát átmérőben ugyanakkorának illik lennie mint a többi. CSak keskenyebb. én a gyarinal magasabb gumit használok! (nem is csal felfelé az óra..) mondjuk egy defekt esetén jol nézne ki vele ,miközben a túloldalon 265-ös gumi van 10x17 ET10-el felnivel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 szétszedek egy 30E motort....nagy szelepes verzió......autómataváltós volt.....ha kell vkinek vmi.....pár dolog már nincs meg. Vezérműtengely érdekelhet, ha széria... nagy'bütyköst' tudok adni cserébe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Köszi,de a B SENI 110-es :-( A HF-ben mérd meg a szelepek méretét ,igaz hogy egy időre befejeztem a 12 szelepezést ,de ha az amire gondolok akkor érdekelhet.. Köszi ! az osztókört elnéztem...sorry.... <_< a szelepeket meg nem tom megmérni.......még rajta a hf.de utolsó szériás a motor és azok már nagy szelepesek voltak.....tas majd megmondja mekkora a szelep mérete..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Vezérműtengely érdekelhet, ha széria... nagy'bütyköst' tudok adni cserébe... ez széria........de csere nem érdekel,kösz. nekem is van elég ezekből és csak vasnak viszem vissza őket nemsokára.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Vezérműtengely érdekelhet, ha széria... nagy'bütyköst' tudok adni cserébe... mit értesz az alatt hogy nagy bütykös , mélyebben nyija a szelepeket ? Valamilyen sport tengely ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 mit értesz az alatt hogy nagy bütykös , mélyebben nyija a szelepeket ? Valamilyen sport tengely ? monnyuk ezt én sem vágom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 az osztókört elnéztem...sorry.... <_< a szelepeket meg nem tom megmérni.......még rajta a hf.de utolsó szériás a motor és azok már nagy szelepesek voltak.....tas majd megmondja mekkora a szelep mérete..... Gondoltam ha elbontod akkor leszeded a hf-et, nagy szelepesböl 2 fajta méret volt! (Tas nem vágja hogy a 12szelpesekben évjarat/változat szerint milyen szelep vot.. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Gondoltam ha elbontod akkor leszeded a hf-et, nagy szelepesböl 2 fajta méret volt! (Tas nem vágja hogy a 12szelpesekben évjarat/változat szerint milyen szelep vot.. ) addíg nem szedem le amíg vki el nem viszi róla.......még egyben van a motor,bármikor indítható lenne.....ha meg megy vasba akkor meg pláne nem szedem le..... <_< ez már lambdaszondás volt.......ha ez mond vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ez már lambdaszondás volt.......ha ez mond vmit. egyszer utánna néztem,de annyi verzió volt hogy követhetlen... egy évjaraton belül is vannak különbözőek! ugy hogy tippelni sem merek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 egyszer utánna néztem,de annyi verzió volt hogy követhetlen... egy évjaraton belül is vannak különbözőek! ugy hogy tippelni sem merek... lambda csak 86 5. hótól volt........szal ez behatárolja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts