Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

igaz draga ,de az injektoros gázrendszerekel el lehet érni teljesitmény növekményt ,programozhatóak sok szinten

(egy ismerősom 2.6-os audi-ja jobban ment vele mint bezinen) + ahoz is nagy előgyujtás meg kompressio kell,a gáz is több mint 100 oktán!

azt hiszem 4 hengerbe 200 körül rakják

Megosztás:

igaz draga ,de az injektoros gázrendszerekel el lehet érni teljesitmény növekményt ,programozhatóak sok szinten

(egy ismerősom 2.6-os audi-ja jobban ment vele mint bezinen) + ahoz is nagy előgyujtás meg kompressio kell,a gáz is több mint 100 oktán!

azt hiszem 4 hengerbe 200 körül rakják

egy jól beállított szekvenciális szett nemhogy nem ront hanem növel a teljesítményen....igaz ott nem 10% a fogyinövekedés hanem 30 körül van.

nekem a keverőfejjel is jobban megy gázzal mint sima benzinnel.

a gáz 104-109 oktán között van,függ hogy téli vagy nyári a gáz.....

Megosztás:

egy

beszéltem egy gázosal erről és azt mondta hogy fel tudja ugy progizni hogy fix terhelésen szegény keverék megy ,alig eszik..

Ha pedig nyomom neki akkor átvált egy másik programra és ott kapja rendesen,annyit amennyi csak kell neki a max teljesitményhez..

Megosztás:

beszéltem egy gázosal erről és azt mondta hogy fel tudja ugy progizni hogy fix terhelésen szegény keverék megy ,alig eszik..

Ha pedig nyomom neki akkor átvált egy másik programra és ott kapja rendesen,annyit amennyi csak kell neki a max teljesitményhez..

az újabb gáz ecu-kat már eléggé finoman lehet progizni.....szinte 20-50 fordulatonként lehet hozzárendelni a keveréket......de azért én még nem láttam olyan gázrendszert amiben több progi futott volna......ez max. a gabi etanolos cuccában van.....

Megosztás:

Defekt spré? Hagyjuk... :lol:

Egy pótkeréktartállyal nem tudom mikor mész el 1000km-t, egy tankolással. :D

mankókerék.......nekem is ez van minden autónkban. B)

teljesen jól szolgál.

1000 km-t meg max diesel-el mész el annyit.......amikor túratankom volt akkor sem mentem el vele annyit,pedig az 117 liter volt......igaz én mindíg sietek... :D

Megosztás:

mankókerék.......nekem is ez van minden autónkban. :lol:

teljesen jól szolgál.

1000 km-t meg max diesel-el mész el annyit.......amikor túratankom volt akkor sem mentem el vele annyit,pedig az 117 liter volt......igaz én mindíg sietek... :D

Vectra A c16nz, 5.3-as fogyi, 130 körül. B)

Megosztás:

az újabb gáz ecu-kat már eléggé finoman lehet progizni.....szinte 20-50 fordulatonként lehet hozzárendelni a keveréket......de azért én még nem láttam olyan gázrendszert amiben több progi futott volna......ez max. a gabi etanolos cuccában van.....

lehet ,nem tudom..

Amugy igazad van,a jó öreg keverőfejes lambda sonda vezérelt cucc ,az ritkan romlik el , egyszerű mint egy fa ék!

szivósor robbanástol nem tartaasz??

Megosztás:

Limuzin Rekordba nem lehet pótkeréktartályt rakni, mert áll a pótkerék mint a Ladában. 68 literes tartály megy bele, amibe kb 60 liter gáz fér. Ez kb 600 km. Ha hozzáveszed a 65 liter benzint, akkor összesen 1250 km a hatótáv :lol:

Megosztás:

lehet ,nem tudom..

Amugy igazad van,a jó öreg keverőfejes lambda sonda vezérelt cucc ,az ritkan romlik el , egyszerű mint egy fa ék!

Nekem ilyen cucc van az Omegában. Tényleg nincs vele semmi gond, de a beszerelés óta nem tudják tökéletesen beállítani, mert közepes gázon fullad az autó. Visszarobbanás ellen be van építve két szelep a szívőcsövekbe, ami kinyit, ha robbanna.

Megosztás:

lehet ,nem tudom..

feltalálták a visszarobbanásgátlót......nekem ráadásul nem lambdavezérelt a gázom....kézzel beállítom aztán megy.még egyszerübb.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.