tascona Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Valszeg kisebb a sürítőtere.Anno a skodákkal lehetett igy legózni,105-ös hf a 120-asra stb. az opel is lego :D B) csak a jätekot kell kiismerni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 hät lehet fellapätolni meg megepiteni nekem a 2.2 essen volt 2literes hf. nagy szelepekkel bövitett csatornäkkal szeria 2.2 tengelyel 140 paci benyäval Csak mert most van 2.4em, meg két 2.0-ám... 2.2-re nem vadásznék, meg hát amúgy is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Itt egyben válaszolok az összes hsz-re: Szal a kocsi 3-ik kézböl került hozzam ,érdekes utat bejárva, jol álltak a csillagok és összejött.. Min van neked ilyen nagy flekó? Csak nem astra ? Láttam mar olyat.. :D Jo a matt fekete ,csak nagyon nehéz tisztan tartani,gyorsan olyan lesz mint a LAST V8 a MADMAX 2 elején.... ,továbbá a rend buzgó őrei is szeretik piszkalni a mattfeka kocsikat...... Lehet a kpm szerint nem indokolt,de ég és föld a nagy felni és sportos futómű használata,sokkal többet megenged,sokkal nehezebb besokalni,ez tény, a futómű nem nyiródik el,sokkal többet kibir mint gondolnánk ! ez a matt is olyat fordult hogy szó szerint éreztem ahogy vér átlöttyen az egyik oldalambol a másikba B) és a közelében sem jártam még a határainak ! Nem vagyok kasznis , de aránylag vágom a lakatolást meg az üvegszálazást , egy autós szakmám van,jármű fényező,egyébként CNC lézervágós. Irtad hogy ott folytatom ahol abba hagytam,nos nem egészen,mert itt elsporolom a +25 mm-es nyomtáv szélesitőket,elöl túl sok volt ! Tényleg szép hagot lehet kihozni a 12 szelepböl is, de a 24 böl meg brutálisat :D Amugy ha kérdés van kipuff ugyben keress meg és elmondom hogy milyen rendszert rakj fel,ugy hogy nagy fordulaton és kicsin is jol menjen ,sokat kisérleteztem vele,felraktam vagy 6 külömböző rendszert ! (könnyű megszüntetni a nyomatékot..) Még nem csuktam meg egy hátsókerekes kocsimat sem,még csak meg sem ütöttem/vagy padkáztam !!!!!!!!!!!!! De ezt lekopogom és nem mondom hogy nem fordulhat a jövőben elő,főleg mert eléggé határon vezetek. Biztos fogod hallani a motorod,jo lesz az,kitartás,megéri ! Sok sikert ! Hi Evribádi! Neeeeeeem Astra. Opel-ezést én még csak most kezdem. Itt nem írunk le "ilyeneket". Atti meg tudná mondani,Ő már láthatta. :lol: Köszönöm a kimerítő válaszokat MoCSoK,pláne a biztatást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 eszerü keretek ahogy szedsz le a hengerfejböl fokolhatod a vezerlest persze itt milimeterekröl beszelgetünk, ketfele sikoläsi technika van a hagyomänyos egyenes es a ferde hogy az egester kikepzeset is javitsuk.vigyäzni kell a szelepnyitäsokra ha tullepünk 1.5 mm ren täskäzni kell a dugokat anyagilag a legolcsobb megoldäs a 2 lityis hengerfejbe a 2.4 es szelepek beültetese es marad a vezerles ahol van de mint köztudott a 2 lityis szivosor kell hozzä es a kipuff. csonk is igy mär csak 100 benyäval megy a gep kopogäs nelkül a 2 literes hengerfej egesterekissebb igy etanolra kivälo :lol: nekem elég az 1 mm is....nem akarok a dugókon változtatni.....ha 1-1.2 mm-t leszedetek akkor nem kell semmit sem tennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 nekem elég az 1 mm is....nem akarok a dugókon változtatni.....ha 1-1.2 mm-t leszedetek akkor nem kell semmit sem tennem? a motor järni fog de nem az igazi ket vez fogas kerekböl meg egy lapbol lehet fokolot csinälni jobban belehet löni mint a gyäri es hozzä igazithatod az etanolhoz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Csak mert most van 2.4em, meg két 2.0-ám... 2.2-re nem vadásznék, meg hát amúgy is. :lol: mint mondtam ez lego es a pärositäsok leteznek de szelep beültetesnel pl gepmühely vagy celszerszämok ha a kisseb szelepeket meghagyod nagyobb fordulaton fullad a nemetek a 2.0 befecsi rendszerell vezerlik a 2.7 meg a 2.8 lityist is negy hengerben dehät szepen ällithato nem annyira fix rendszer mint a 2.4 vagy a 2.2 ez is finomithato de behatärolt. :D söt meg a 3.0 pillangoszelepe is felrakhato vagy toväbb megyek a regi 30e motor szivosora megröviditve 4 hengerre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 mint mondtam ez lego es a pärositäsok leteznek de szelep beültetesnel pl gepmühely vagy celszerszämok ha a kisseb szelepeket meghagyod nagyobb fordulaton fullad a nemetek a 2.0 befecsi rendszerell vezerlik a 2.7 meg a 2.8 lityist is negy hengerben dehät szepen ällithato nem annyira fix rendszer mint a 2.4 vagy a 2.2 ez is finomithato de behatärolt. :lol: söt meg a 3.0 pillangoszelepe is felrakhato vagy toväbb megyek a regi 30e motor szivosora megröviditve 4 hengerre :D Ja, ezt a 30e szívósort már mondták nekem. Azt nem tudod véletlenül hogy melyik vezérműtengely hány fokos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 a motor järni fog de nem az igazi ket vez fogas kerekböl meg egy lapbol lehet fokolot csinälni jobban belehet löni mint a gyäri es hozzä igazithatod az etanolhoz :D B) akkómostmivan???????? nem akarok fokolgatni hacsak nem múszáj.... :lol: nekem ez a motor is tök jól ment etanollal.......tisztán.lehet nem a maxot hoztam ki belőle,de nekem elég volt. szóval:ha 1 mm leszed a hf-ből akkor a szelep még nem ér a dugóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nekem először Tas magyarázta el a Dual Ram működését. Nem józanul vezetés közben. :lol: :D Dark B Rekordjában az első Blitz-Weekenden.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Nekem először Tas magyarázta el a Dual Ram működését. Nem józanul vezetés közben. :lol: :D Dark B Rekordjában az első Blitz-Weekenden.. nekem is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 akkómostmivan???????? nem akarok fokolgatni hacsak nem múszáj.... :lol: nekem ez a motor is tök jól ment etanollal.......tisztán.lehet nem a maxot hoztam ki belőle,de nekem elég volt. szóval:ha 1 mm leszed a hf-ből akkor a szelep még nem ér a dugóba? tapasztalataim szerint ,ethanolal járni kis kompressioval nem éri meg,jol menni jol megy,de sokat eszik,vagy keveset eszik de nem megy és piszok nehezen indul! Kell nagyon bika kompressio + nagyon nagy elő gyujtás,megfelelő hőértékű gyertya,igy el lehet érni azt hogy annyit fogyasszon mint benzinböl és egy picit erősebb is legyen! Nyomaték biztos nől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ezt a két lánckerékből fokolható lánckerékről van valakinek képe? Érdemes vele szórakozni széria motoron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ezt a két lánckerékből fokolható lánckerékről van valakinek képe? Érdemes vele szórakozni széria motoron? ez lehet érdekelne....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 ez lehet érdekelne....... Mert hogy kb gondolom hogy lenne érdemes megcsinálni, csak ha már egyszer valaki kitalálta, akkor nem akarom feltalálni a melegvizet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Mert hogy kb gondolom hogy lenne érdemes megcsinálni, csak ha már egyszer valaki kitalálta, akkor nem akarom feltalálni a melegvizet. :lol: uff.....fehér testvérem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ezt a két lánckerékből fokolható lánckerékről van valakinek képe? Érdemes vele szórakozni széria motoron? ITT egy példa a fokolás megoldására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/...ZU/5098999.jpeg nincs valakinek eladó ilyenje???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 nincs valakinek eladó ilyenje???????? Átalakított lánckerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nincs valakinek eladó ilyenje???????? nem hiszem... legyártatod egy esztergályossal ! (engem is érdekelne egy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nem hiszem... legyártatod egy esztergályossal ! (engem is érdekelne egy) igazából csak időm és emberem nincs itt pesten...... :lol: otthon nem gond csak arra meg elég ritkán járok és akkor nem ez a legfontosabb.......van család is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 igazából csak időm és emberem nincs itt pesten...... :lol: otthon nem gond csak arra meg elég ritkán járok és akkor nem ez a legfontosabb.......van család is.... :D Ha gondolod körbe kérdezem a pesti ismerőseimet hogy ki tudná megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ha gondolod körbe kérdezem a pesti ismerőseimet hogy ki tudná megoldani. kérdezni én is tudok,köszi.nekem kényelmesebb lenne ha vkinek lenne eladó...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nha, ma is alkottunk kicsit. Végre meg csináltam a vectrásított gázpedált: Egyrészt marhára irritált a padlópedál, másrészt meg ki is szakadt a padlóból, szóval mennie kellett. Egyébként bekerült a kábelköteg, meg 3 ajtóba az üvegek, kilincsek. Holnap fojt köv. a 4. ajtóval, meg lámpák, talán a tank is visszakerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts