wookie Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ide is linkelem mert szép. :) Én fotóztam. Én ezzel fél éve talán, a használtautón találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Képpel nem szabad hozzászólást idézni. :) Ilyenkor a kép linkjéből ki kell törölni az tagokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Képpel nem szabad hozzászólást idézni. :D Ilyenkor a kép linkjéből ki kell törölni az tagokat. :D Kérek elnézést! :) Csak hozzá vagyok szokva a többi fórumhoz, ott automatice kiveszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kérek elnézést! :) Csak hozzá vagyok szokva a többi fórumhoz, ott automatice kiveszi. Na,ez számomra is új. :D Remélem nem feledem majd. De ha mégis? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ha jó lesz stb, és benne van 500 ba... akkor mi van? De magadnak csináltad, tudod mi van benne stb... 500 ért meg vegyél egy olyat, amibe beülsz és csak mész... nem nagyon jönne össze... Jahhh! Le van fényezve a kaszni. Szerdára ígéri a festő a maradék elemek befejezését. Remélem jövő hétvégén már itthon lesz a garage-ban. :D Így hát,továbbra is várnám a még hiányzó alkotóelemeket! :D Bárki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jahhh! Le van fényezve a kaszni. Szerdára ígéri a festő a maradék elemek befejezését. Remélem jövő hétvégén már itthon lesz a garage-ban. :D Így hát,továbbra is várnám a még hiányzó alkotóelemeket! :D Bárki! :) mit is?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kérek elnézést! :) Csak hozzá vagyok szokva a többi fórumhoz, ott automatice kiveszi. fotózd le a difiházadat hátulról.......akkor megmondom van-e bele difim....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 fotózd le a difiházadat hátulról.......akkor megmondom van-e bele difim....... Hirtelen ezt találtam róla: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Hirtelen?? nekem is van pár difim, tegyek fel képet hirtelen??? --- Akkor most ez nem is a te autódról készült??? --- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Hirtelen?? nekem is van pár difim, tegyek fel képet hirtelen??? --- Akkor most ez nem is a te autódról készült??? --- :) feltételezem arra gondolot hogy 23:58kor nem szalad ki a hidegbe fotozni és hirtelen csak ezt a fotot találta a difijéröl................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 feltételezem arra gondolot hogy 23:58kor nem szalad ki a hidegbe fotozni és hirtelen csak ezt a fotot találta a difijéröl................ Ott a pont, pláne hogy a kocsi nincs is itthon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 mit is?????? :D -B.e. index -hűtőrács (facelift) -... -Hol vegyek váltó kihajtás szimeringet? (Csergő?) :) Eddig még nem tudtak kisegíteni általánosan ismert autósboltokban. :D Mert,azért valljuk be,elég bu...i méretezés (38.1-60.25-12.7 bal forgásirány). Köszi előre az infót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 -B.e. index -hűtőrács (facelift) -... -Hol vegyek váltó kihajtás szimeringet? (Csergő?) :) Eddig még nem tudtak kisegíteni általánosan ismert autósboltokban. :D Mert,azért valljuk be,elég bu...i méretezés (38.1-60.25-12.7 bal forgásirány). Köszi előre az infót! :D mondjuk egy csapágyboltban tudnak adni..........skf-ben biztosan. elejét nem nagyon ad el sztem senki.....fogyóeszköz.mindíg az eleje törik az autónak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 -B.e. index -hűtőrács (facelift) -... -Hol vegyek váltó kihajtás szimeringet? (Csergő?) :) Eddig még nem tudtak kisegíteni általánosan ismert autósboltokban. :D Mert,azért valljuk be,elég bu...i méretezés (38.1-60.25-12.7 bal forgásirány). Köszi előre az infót! :D Szimeringet én se találok a driveos váltómhoz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Szimeringet én se találok a driveos váltómhoz.. én találtam mindegyikhaz....kis,nagygetraghoz és a drive-hoz is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 én találtam mindegyikhaz....kis,nagygetraghoz és a drive-hoz is...... És megosztod velünk hogy hol? :) Kerestem autósboltban, kerestem opelnál, nincs benne a rendszerben, kerestem rokonnal skfben, ott se tudtak adni. Egy helyen találtam hasonlót, pesten, de az meg nem forgásirányos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ott a pont, pláne hogy a kocsi nincs is itthon. :) Én próbáltam már sper difit berakni egy nem speres házba és kb fél centivel szélesebb volt a difi mint a ház :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Én próbáltam már sper difit berakni egy nem speres házba és kb fél centivel szélesebb volt a difi mint a ház :D Flex? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2011 Flex? :) Megvolt a komplett difi, de gondoltam egyszerűbb csak a belét cserélni. Soha többet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Megvolt a komplett difi, de gondoltam egyszerűbb csak a belét cserélni. Soha többet! Milyen kocsinak a difije volt az ? Gondolom akkor mégis beraktad házastol ?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2011 Milyen kocsinak a difije volt az ? Gondolom akkor mégis beraktad házastol ?:) E1-es Rekord alatt volt, de biztos nem a sajátja, mert 5-ös váltó volt hozzá, ami az E1-ben nem volt tudtommal. Házastól lett átrakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 E1-es Rekord alatt volt, de biztos nem a sajátja, mert 5-ös váltó volt hozzá, ami az E1-ben nem volt tudtommal. Házastól lett átrakva. volt E1-ben is 5ös váltó....csak akkoriban még igen nagy extrának számított...... :) a difi meg kompatibilis,mindegy hogy speer vagy sem.csak az nem mindegy,hogy kis vagy nagy difiről van-e szó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 És megosztod velünk hogy hol? :) Kerestem autósboltban, kerestem opelnál, nincs benne a rendszerben, kerestem rokonnal skfben, ott se tudtak adni. Egy helyen találtam hasonlót, pesten, de az meg nem forgásirányos. nagy getraghoz pl. most vettem dec. közepén a körösi csoma úton (X ker.) az skf boltban.......3400 huf volt......fogod a mintát és azzal kell házalni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nagy getraghoz pl. most vettem dec. közepén a körösi csoma úton (X ker.) az skf boltban.......3400 huf volt......fogod a mintát és azzal kell házalni...... Méreteket vittem, meg gm számot amik rajta voltak, de nem volt nekik. Meg mondjuk kijönni se nagyon akart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 mondjuk egy csapágyboltban tudnak adni..........skf-ben biztosan. elejét nem nagyon ad el sztem senki.....fogyóeszköz.mindíg az eleje törik az autónak...... Ezen méretekkel nem tudtak nekem segíteni. Kisebb,nagyobb lenne. :D Majd flexelek,fúrok a váltóházon és jó lesz bele a 61 is. Vagy beragasztom vastagon a 60-ast. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts