Sor 6 Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 ha kell valakinek........ingyen persze:2 pár E2-es seni hátsó lámpa és egy db középső prizma.......és nem ingyen,de ocsóért:2 db duplafoncsolos A2-es bal első lámpatest.foncsolok és üveg nélkül.a foncsol állítómechanika benne van. ja és a lámpatestek VADI ÚJAK!!!!!!!!!!!!! Hi! Már akartam kérdezni. A Monza hátsó lámpa és a középső prizma (amiket talán "most" emlegettél,István),egyezik a Senator-éval? :)
Sor 6 Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Ha caravan akkor az már 3 ajtó. :) Igen, az e1 sedanra gondoltam. Kár. :D Pedig igen pofás darab. Jó a zízlésed. Nekem a két ajtós Commodore az egyik kedvenc. :D Sok egyéb (nem csak Opel) mellett. :D
wookie Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Jó a zízlésed. Nekem a két ajtós Commodore az egyik kedvenc. :) Sok egyéb (nem csak Opel) mellett. :D Igazából valahogy jobbak az arányai mint a 4 ajtósnak. Pedig az se csúnya.
Gabo Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 ez most lettttttttt............... :) kell?????? ha szerzel nekem hűtőmaszkot akkor bartelolhatunk.......feltéve ha nem egy vagyon odakint egy olyan. :D Lassan fel kéne írnom kinek milyen maszk kell :D A jövő héten megpróbálok beszélni egy bontóval, ott elég sok minden van. Szal neked milyen maszk kell? (meg a Commo felirat, az okés..) wookie-nak kell egy Senator - E1 Reki hűtőmaszk...
Sor 6 Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Lassan fel kéne írnom kinek milyen maszk kell :D A jövő héten megpróbálok beszélni egy bontóval, ott elég sok minden van. Szal neked milyen maszk kell? (meg a Commo felirat, az okés..) wookie-nak kell egy Senator - E1 Reki hűtőmaszk... Monza (facelift) hűtőrács. :)
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Izéhozé, reki fűtőmotorja nincs valakinek? Az enyém úgy néz ki döglődik, de sajna nem éppen az a felújítható fajta. Ahogy néztem. Jha, és az injektoros E1 hűtője is réz ugye? Már csak hogy bele akarok forrasztani egy hőfokjeladót a villanyos ventinek. ventit nehéz lesz jót találni..... :) igen réz.....
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Lassan fel kéne írnom kinek milyen maszk kell :) A jövő héten megpróbálok beszélni egy bontóval, ott elég sok minden van. Szal neked milyen maszk kell? (meg a Commo felirat, az okés..) wookie-nak kell egy Senator - E1 Reki hűtőmaszk... nekem pont mint a tiéd.....a szín mindegy......... wooki-nak meg nem lesz jó a senator(A1)maszkja.......asszem nem passzol mérteben a rekire.......de lehet tévedek.
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hi! Már akartam kérdezni. A Monza hátsó lámpa és a középső prizma (amiket talán "most" emlegettél,István),egyezik a Senator-éval? :) igen.....
kori Elküldve Január16, 2011 Szerző Elküldve Január16, 2011 Pisti. Köszönöm a szélvédőket. Épségben hazaértek.
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Pisti. Köszönöm a szélvédőket. Épségben hazaértek. nincs mit.....én meg tegnapig cipeltem az "üdítőket" a kocsiban.......potom 1200 km-t. :)
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 ventit nehéz lesz jót találni..... :D igen réz..... Köszi! Van egy vwből. :)
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 nekem pont mint a tiéd.....a szín mindegy......... wooki-nak meg nem lesz jó a senator(A1)maszkja.......asszem nem passzol mérteben a rekire.......de lehet tévedek. Nem senator az, hanem reki, csak kint meg chevy rekord/commodore. A senatoré szerintem se menne bele.
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Nagy Gábor 2 ajtósa kicsit átalakítva. :) Bakker ez nagyon szép! Nem gondoltam volna hogy ilyen jól állnak a senator lökösök az e1-nek. Mondjuk azzal a hűtőráccsal kicsit buta az eleje, de egyébként elismerésem. :D
MoCSoK Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Nagy Gábor 2 ajtósa kicsit átalakítva. :) Szép ,szép ,szép ! Imádom a nagy 2 ajtósokat ! Mondjuk azt a hűtőrácsot én is száműzném... Sőt ,felraknám mindenböl a senatorét :D
Gabo Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Monza (facelift) hűtőrács. :) Hát az itt nincs, ill a sedan Kadett a Monza itt, olyan is jó? :D :D
Gabo Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Nem senator az, hanem reki, csak kint meg chevy rekord/commodore. A senatoré szerintem se menne bele. izé a Seni és Commo kb ugyanaz, csak névcserés.. :) :D mármint az autó eleje... legalábbis itt...
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 izé a Seni és Commo kb ugyanaz, csak névcserés.. :) :D mármint az autó eleje... legalábbis itt... Na mind1, betettem a multkor a képet róla, olyan kell. :D
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 izé a Seni és Commo kb ugyanaz, csak névcserés.. :) :D mármint az autó eleje... legalábbis itt... érdekes...a senator itt is tesó volt a commoval a kaszni elejét nézve..... :D
Gabo Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 érdekes...a senator itt is tesó volt a commoval a kaszni elejét nézve..... :D Én ezekhez nem értek ( :) máshoz se de azt legalább titkolom :D ) :D :D
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 érdekes...a senator itt is tesó volt a commoval a kaszni elejét nézve..... :) Hát volt ugye a rekord, abból lett a commodore, hosszabb orral. (egyébként nem nagy különbség van a kettő közt, a kereszttartó pl ugyanott van) Aztán hogy a senator melyikből lett azt nem tudom, de az eleje ugye a commoval egyezik, és a c oszlopot leszámítva tök ugyanaz mint a többi, na meg persze ennek független a futóműve. Meg ugye ott a monza, amit a senatorból csináltak, a különbségek láthatóak. Meg a senator/monzákban voltak némi plusz erősítések, pl a torony környékén. És a vicc hogy az a omegának is igen hasonló a padlólemeze.
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hát volt ugye a rekord, abból lett a commodore, hosszabb orral. (egyébként nem nagy különbség van a kettő közt, a kereszttartó pl ugyanott van) Aztán hogy a senator melyikből lett azt nem tudom, de az eleje ugye a commoval egyezik, és a c oszlopot leszámítva tök ugyanaz mint a többi, na meg persze ennek független a futóműve. Meg ugye ott a monza, amit a senatorból csináltak, a különbségek láthatóak. Meg a senator/monzákban voltak némi plusz erősítések, pl a torony környékén. És a vicc hogy az a omegának is igen hasonló a padlólemeze. a seni/monzában csak 86/87-ben volt némi toronyerősítés.....kb. azokba amikben már abs is volt.
wookie Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 a seni/monzában csak 86/87-ben volt némi toronyerősítés.....kb. azokba amikben már abs is volt. És az egyébként ér is valamit?
nagy istván Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 És az egyébként ér is valamit? valamit igen.....később döl be a torony ha nnak a töve rohad el.ha az azt tartó nyúlvány rohad akkor semmit sem,mert ahoz van rögzítve az a kis merevítés.....
Gabo Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 a seni/monzában csak 86/87-ben volt némi toronyerősítés.....kb. azokba amikben már abs is volt. elvileg ebben is van ABS, de mégsincs... vagy nem műxik, vagy... De érdekes hogy a checkengine nem világít indításkor, ellenben az abs igen.. el kéne mennem vmi techre itt, de lusta is vagyok, meg nem tom hova menjek, a hivatalos opel nem kicsit drága... :)
Recommended Posts