Sor 6 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nos,szoval hát,a C30SE erre valo :) http://turbositas.mcsk.fotoalbum.hu/ Nem rossz. :D Oh my God! Innen csak az első lökös nem a világom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 István, tudom, hogy 4 csavarossal már nem foglalkozol, de nicns reki 230 hátsódobféked kompletten, vagy csak a szerkezet felfogató lemezzel együtt? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 "Persze , csak gyilkolni azt szeretsz.." Hát persze ,a kocsi meg CSAK magátol épül......... :D "Had szóljon, ami kifér a csövön." Van aki az élvezetért vesz és épit 3000-est :D ,van aki mutogatni.. "Majd mikor elszáll a hajtókar akkor meg majd húzathatod hazáig :) " Hogy én erre nem gondoltam :D ,huhhh pedig én azt hittem hogy szerzek egy kamion turbot ,felkrampácsolom oszt jóóó van... :D "Mondjuk annak nem gond aki tele van sok 3 L iteres motorral. Csak ki veszi és át teszi a másikat." Lépni nem tudok már tőlük ,elszaporodtak mint a muslincák... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 tudom, hogy 4 csavarossal már nem foglalkozol, de nicns reki 230 hátsódobféked kompletten, vagy csak a szerkezet felfogató lemezzel együtt? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 '] "Persze , csak gyilkolni azt szeretsz.." Hát persze ,a kocsi meg CSAK magátol épül......... :D "Had szóljon, ami kifér a csövön." Van aki az élvezetért vesz és épit 3000-est :D ,van aki mutogatni.. "Majd mikor elszáll a hajtókar akkor meg majd húzathatod hazáig :) " Hogy én erre nem gondoltam :D ,huhhh pedig én azt hittem hogy szerzek egy kamion turbot ,felkrampácsolom oszt jóóó van... :D "Mondjuk annak nem gond aki tele van sok 3 L iteres motorral. Csak ki veszi és át teszi a másikat." Lépni nem tudok már tőlük ,elszaporodtak mint a muslincák... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 '] "Persze , csak gyilkolni azt szeretsz.." Hát persze ,a kocsi meg CSAK magátol épül......... :D "Had szóljon, ami kifér a csövön." Van aki az élvezetért vesz és épit 3000-est :D ,van aki mutogatni.. "Majd mikor elszáll a hajtókar akkor meg majd húzathatod hazáig :) " Hogy én erre nem gondoltam :D ,huhhh pedig én azt hittem hogy szerzek egy kamion turbot ,felkrampácsolom oszt jóóó van... :D "Mondjuk annak nem gond aki tele van sok 3 L iteres motorral. Csak ki veszi és át teszi a másikat." Lépni nem tudok már tőlük ,elszaporodtak mint a muslincák... :D jó válaszok...... :lol: -_- Én nem is vártam mást... :D Persze aki meg őrűl,ha be ül egy nyomulós autóba. Meg élvezi a csapatásokat.. Hát igen Ez a igazi Benzin szag érzés!! Ja bocs Etanol.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hátha valakit érdekel ,régi 5 csavaros opelekre ideál : 17x8.5 ET13 5x120 klasszikus BBS style (Aluett) Bázisezüst+ugy meg van lakkozva mint az állat ! 79.000eft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hátha valakit érdekel ,régi 5 csavaros opelekre ideál : http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...3957_145349.JPG http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...3950_145228.JPG 17x8.5 ET13 5x120 klasszikus BBS style (Aluett) Bázisezüst+ugy meg van lakkozva mint az állat ! 79.000eft Vajon hogy nézne ki a RekSenOmegatoromon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Vajon hogy nézne ki a RekSenOmegatoromon? :D Nagyon jol állna rajta,a stilus oda valo,ami a méretet illeti az igy mutatna alatta (Tas azev-je a senatoron,ami ugyanazokkal a dimenziokal rendelkezik) : fogná vele az utat ugy mint xar a gatyát.. :) Mondjuk kicsit kevésbé ballonos kisebb szélességű gumival raknám.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Tas mennyivel fiatalabb volt az első képen. :) Jó régi fotók.2004 Én is ott voltam a kesztölci talin pár órát. Még sima fehér volt a Rekordon a mocitető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hát ízlések és pofonok, de én ekkora görgőket nem raknék reki/a seni alá. Valahogy nekem ezekhez a régi VASakhoz jobban illik a kisebb felni, vastagabb gumival. Na persze nem a gyári virsli ballonokra gondolok, hanem mondjuk valami hasonló felni/gumi arányra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Hát ízlések és pofonok, de én ekkora görgőket nem raknék reki/a seni alá. Valahogy nekem ezekhez a régi VASakhoz jobban illik a kisebb felni, vastagabb gumival. Na persze nem a gyári virsli ballonokra gondolok, hanem mondjuk valami hasonló felni/gumi arányra: nekem is bejövős :) mondjuk egy bbs rs 15' csak hát a nagy balon hurkázik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Tas mennyivel fiatalabb volt az első képen. :D Jó régi fotók.2004 Én is ott voltam a kesztölci talin pár órát. Még sima fehér volt a Rekordon a mocitető. no hát,előkerülnek itt a bizonyitékok :) szép dög a rekid ! gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 no hát,előkerülnek itt a bizonyitékok :) szép dög a rekid ! gratula Köszi! Sajna már lassan 2 éve visszaköltözött Németországba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A két ajtós reki az mennyire ritka? És mennyivel drágább (ha az) mint a sima? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Erről a Tasgépről lemaradtam. Monza után volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Erről a Tasgépről lemaradtam. Monza után volt? ugy tudom hogy a kék omegator elötti kocsija Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ugy tudom hogy a kék omegator elötti kocsija Aha...sajnáltam azt az omegát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Aha...sajnáltam azt az omegát :) én is ,semmi rozsda és nagyon jo motor volt benne ,alig futott 70ekm-t.... szomoru véget ért,mondjuk nem Tas miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 A két ajtós reki az mennyire ritka? És mennyivel drágább (ha az) mint a sima? ha a caravan-t kérdezed az gyakori......aránylag. sedan meg csak E1-esből volt......az már fehérholló kategória.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ha a caravan-t kérdezed az gyakori......aránylag. sedan meg csak E1-esből volt......az már fehérholló kategória.... Ha caravan akkor az már 3 ajtó. :) Igen, az e1 sedanra gondoltam. Kár. :D Pedig igen pofás darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ha kell valakinek........ingyen persze:2 pár E2-es seni hátsó lámpa és egy db középső prizma.......és nem ingyen,de ocsóért:2 db duplafoncsolos A2-es bal első lámpatest.foncsolok és üveg nélkül.a foncsol állítómechanika benne van. ja és a lámpatestek VADI ÚJAK!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ha kell valakinek........ingyen persze:2 pár E2-es seni hátsó lámpa és egy db középső prizma.......és nem ingyen,de ocsóért:2 db duplafoncsolos A2-es bal első lámpatest.foncsolok és üveg nélkül.a foncsol állítómechanika benne van. ja és a lámpatestek VADI ÚJAK!!!!!!!!!!!!! Mennyi?... Adok érte pár első lámpát :) :D :D - Ezt nem tudtad volna előbb mondani, íni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Mennyi?... Adok érte pár első lámpát :D :D :D - Ezt nem tudtad volna előbb mondani, íni? :D ez most lettttttttt............... :) kell?????? ha szerzel nekem hűtőmaszkot akkor bartelolhatunk.......feltéve ha nem egy vagyon odakint egy olyan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Izéhozé, reki fűtőmotorja nincs valakinek? Az enyém úgy néz ki döglődik, de sajna nem éppen az a felújítható fajta. Ahogy néztem. Jha, és az injektoros E1 hűtője is réz ugye? Már csak hogy bele akarok forrasztani egy hőfokjeladót a villanyos ventinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts