Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ááá te. :D Ahhoz neked lehet még hegeszteni sem kéne, azt mondják szinte ugyanaz mint a senié. Egyébként csak a felfogatási pontokat kell megcsinálni, nem kell a fél autót szétszabdalni hozzá, merthogy a padlólemez megegyezik. Már reki/seni viszonylatban. Mármint ugye A Seniről beszélünk... :) sose gondoltam volna a 93 Omega után, hogy lesz megint egy 80as évekbeli autóm... igaz 94 ből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ááá te. :D Ahhoz neked lehet még hegeszteni sem kéne, azt mondják szinte ugyanaz mint a senié. Egyébként csak a felfogatási pontokat kell megcsinálni, nem kell a fél autót szétszabdalni hozzá, merthogy a padlólemez megegyezik. Már reki/seni viszonylatban. Az omega A seni B párosba meg mehet az omega B motyó ,nekem annak a sportrugói vannak bent ,abbol is a caraváné,a hátsó rugó brutál vastag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az omega A seni B párosba meg mehet az omega B motyó ,nekem annak a sportrugói vannak bent ,abbol is a caraváné,a hátsó rugó brutál vastag :D Na igen de B Seni E2 Reki viszonylat hm? ... Na mentem melózni... majd re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Na igen de B Seni E2 Reki viszonylat hm? ... Na mentem melózni... majd re... azon sem csodálkoznék ! Jo munkát ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hegesztésel BIGFOOT is lehetne :D Ááhhh olyanok vagytok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 nos: Aki tud angolul az hámozza ki ebbböl a lényeget ! http://www.wheels24.co.za/RoadTests/Reader...Rekord-20081118 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 azon sem csodálkoznék ! Jo munkát ! Állítólag a net szerint az a omega és b ugye ugyanaz, valamint az a omegát nézegettem annak nagyon hasonlít a futóműve az a senire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 nos: Aki tud angolul az hámozza ki ebbböl a lényeget ! http://www.wheels24.co.za/RoadTests/Reader...Rekord-20081118 A lényeg: "a 70-es és 90es évek gm alkatrészeinek a maradékából. Egy nagy adag rekord, egy kis senator, egy pofon a holdentől, és egy csipet omega" Bár nem tudom mi lehet benne omega. Talán a hátsó futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A lényeg: "a 70-es és 90es évek gm alkatrészeinek a maradékából. Egy nagy adag rekord, egy kis senator, egy pofon a holdentől, és egy csipet omega" Bár nem tudom mi lehet benne omega. Talán a hátsó futómű? Igy főzünk mi ! By GM kocsi abbol ami a polcon maradt a GM raktárakban... az omega/senator B lengőkarok nem igy néznek ki,a gátló lehet, akár a difi is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 kicsinyes vagy.... :D ilyenekre itt nem adunk. Pisti. Megvannak még a szélvédők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ezt is régi motorostol tom: NGK BPR6ES BPR7ES BPR8ES, az hogy 6-7-8 hőérték motor kompressio és üzemanyag tipus kérdése , nekem a 8 vált be az ethanolhoz. Köszi MoCSoK! Jó fej vagy. :D Ezeket akkor jegyzetelem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 srácok, én igazán nem vagyok helyesírás-mániás, de ne Albert Speer bácsit tegyük az autó alá difi gyanánt, hanem sperr differenciálművet :D sperren = zár Jogos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Igy főzünk mi ! By GM kocsi abbol ami a polcon maradt a GM raktárakban... az omega/senator B lengőkarok nem igy néznek ki,a gátló lehet, akár a difi is! Én diffire, meg váltóra tippelek.. de majd egyszer megvizuálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Pisti. Megvannak még a szélvédők? meg....pont ma akarom kidobni őket....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Rég hallottam rólad :D szia figyelek a hätterbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 szia figyelek a hätterbe :D :D :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 gabo.......volt apád és elvitte a néhány db lámpát...... :D nem fértek be a csomitartóba..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 gabo.......volt apád és elvitte a néhány db lámpát...... :D nem fértek be a csomitartóba..... :) Vazz nem akartam raktárat nyitni... :P De nagyon köszönöm :) Gondolom jól elbeszélgettetek... fater (is) tud dumálni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Vazz nem akartam raktárat nyitni... :D De nagyon köszönöm :D Gondolom jól elbeszélgettetek... fater (is) tud dumálni :P :) dumáltunk kicsit,de nekem sietnem kellett. most is árajánlatokat írok......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Senator 3.0 Service Sheet Rekord 380i Chev Senator Chev 3800 4100 :D Miket nem találtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Senator 3.0 Service Sheet Rekord 380i Chev Senator Chev 3800 4100 :D Miket nem találtam :) van benne okosság.......mondjuk a te 3.08-as végátételed.......itt a 3.15 a leghosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Senator 3.0 Service Sheet Rekord 380i Chev Senator Chev 3800 4100 :D Miket nem találtam :) Hi! Ez nem baj. Nem találtam még 1-2 dolgot amúgy sem. Kiindulásnak megteszi. Thanks a lot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nos,szoval hát,a C30SE erre valo :D http://turbositas.mcsk.fotoalbum.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :D :) :) :D :P :D Hali :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nos,szoval hát,a C30SE erre valo :D http://turbositas.mcsk.fotoalbum.hu/ Persze , csak gyilkolni azt szeretsz.. Had szóljon, ami kifér a csövön. Majd mikor elszáll a hajtókar akkor meg majd húzathatod hazáig :) Mondjuk annak nem gond aki tele van sok 3 L iteres motorral. Csak ki veszi és át teszi a másikat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts